Jump to content

accelero xtreme + 4870X2 = Πρόβλημα :(

pavou

Recommended Posts

load δεν έχει...ρολόγια πιο ψηλά από τα μαμά έχει;:D

To fan λέει ότι τρέχει στο 40%.....λάθος να υποθέσω;:p

Κομπλέ είσαι:D 55C σε load καλά είναι ΙΜΟ!

Mε stock στα ίδια πόσο ήσουν;

Γιατί δεν ανεβάζεις ρολόγια; Δεν είπαμε να τα τερματίσεις αλλά νομίζω ότι με 40-50Mhz δεν θα έχεις πρόβλημα!

άστα να πάνε , με stock είχα αρκετά παραπάνω , load είχα κοντά στα 90c αλλά και αρκετό θόρυβο παραπάνω.

Όσο για το o/c στην Vga δεν νομίζω πως θα μου δώσει κάτι παραπάνω μιας και παίζω μόνο multi και promod στο cod4 , στα 1920Χ1200 είμαι καρφωμένος 250fps , νομίζω πως δεν χρειάζεται , αν βάλω κάποτε το Crysis :( ίσος την ανεβάσω :flower:

δυσκολα pavou 250 στο 4 και καρφωμενα....:look:

σε smoke δεν εχω δει pc ακομα να τα κραταει στα8ερα και με 2x295 παλι επαιφταν...

και στο promod σκεψου.:to_pick_ones_nose:

δυσκολα pavou 250 στο 4 και καρφωμενα....:look:

σε smoke δεν εχω δει pc ακομα να τα κραταει στα8ερα και με 2x295 παλι επαιφταν...

και στο promod σκεψου.:to_pick_ones_nose:

γεια σου ρε μεγάλε Jim@ki :)

αφού ξέρεις ότι το smoke είναι εκτός συναγωνισμού :turn: μιας και παίζεις cod4 :banging:

Y.G. τι λέει η Ρόδος :D

Πάντως αν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω την δικιά μου XTREME 40 ευρώ αχρησιμοποιήτη μιας και μου ήρθε δύο μέρες πριν καεί η δικια μου 4870X2 και μου είπανε από το κατάστημα ότι έχω πίστωση στα λεφτά που έκανε και λέω να πάω για την gtx295...

Αν ενδιαφέρεται κανείς ας αφήσει μνμ . :-)

:woot:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.