Jump to content

SSD Προτάσεις

hondo1

Recommended Posts

φιλε τερρυ γιαυτο εβαλες ιντερνετ φιλε μου για να ψαχνεις να διαβαζεισ να μαθαινεις ,

εδω --> http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531

χαλαρα 31 σελιδιτσες ειναι κατσε με το καφεδακι σου και διαβασε τες και μη πεφτεις στην παγιδες πωλησεις των εταιριων !!

[δεν ξερω αν επιτρεπετε να βαλω λινκ απο αλλο φορουμ αλλα εμενα αυτο το αρθρο με διαφωτισε πληρως]

ακριβως σε αυτο το σημειο ειναι που σε καιει και πρεπει να δεισ --> http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531&p=25

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
:T:Αυτη ειναι μια φοβερη - πληρης απαντηση ...

Σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες να ενημερωσεις τους υπολοιπους χρηστες του forum αλλα κι εμενα ... που δεν θα ξαναμπω ....

Συγχωρεσε με αλλα μου φαινονται πολλα τα 290 ευρω ... ισως μετα απο το καλοκαιρι ή καλυτερα τα Χριστουγεννα που θα χει ωριμασει και η αγορα(τιμες) και η τεχνολογια τους να προβω σε καποια αγορα... οχι για μενα... για τον φουκαριαρη τον υπολογιστη μου :p Καλη συνεχεια και καλη υπομονη και σε εσενα ...

δες αυτον ειναι ιντελ rebranded! δηλαδη ιντελ με αλλη ετικετα και ειναι στα 250 ευρω...

:OT:δεν ειναι λυση να εγκαταλειψεις το φορουμ! το φορουμ ειναι τοπος συζητησης-ανταλλαγης αποψεων-συμβουλων-ειδησεων κτλ αλλα προυποθετει να κανεις και εσυ ενα μικρο διαβασμα-search πρωτα στα θεματα που σε ενδιαφερουν! φιλικα στα λεω αυτα και χωρις παρεξηγησεις,

Νικος

Μην αναφέρεστε στον terry308 μιας και η συμπεριφορά του τον οδήγησε στην απαγόρευση εισόδου στο παρών θέμα. Το ίδιο θα συμβεί και σε όποιον στο μέλλον θα παραφερθεί.

Παιδια , μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη επιλογη στα 32gb ;

Αν το κόστος δε σε νοιάζει, ΜΑΚΡΑΝ ο Intel X25-E SLC. Πολύ μακράν μπροστά.

Αν σε νοιάζει, κοίτα τους OCZ Vertex, αναγκαστικά.

Η τιμη του ξεφευγει κατα πολυ (ειδικα για 32gb).

Να σας εξηγησω και το σκεπτικο μου. Αυτη τη στιγμη πιστευω πως η καλυτερη επιλογη ,με την καλυτερη αναλογια τιμης / επιδοσεων / αξιοπιστιας ειναι ο ιντελ χ25-μ 80gb.

Ειμαι ενα βημα πριν την αποκτηση του , απλα ελεγα να γλιτωσω καποια χρηματα παιρνοντας εναν στα 32gb με αντιστοιχες επιδοσεις( δυστυχως το μοντελο αυτο δεν το βρισκω κατα απο 80gb).

Οι νεωτεροι ocz agility η' samsung αξιζουν κατα τη γνωμη σας ; Θα δω πραγματικη αυξηση των επιδοσεων η' θα απογοητευτω για μια ακομη φορα οπως οταν πηρα τον velociraptor ;

Για να ειμαι ειλικρινης ουτε με τον velociraptor ειδα καμμια εντυπωσιακη διαφορα στην αποδοση του συστηματος μου , ουτε με τα 4gb μνημες. Ελπιζω αυτη τη φορα να εκπλαγω.

Της υπογραφης.(mobi +790).

Θες να δεις / δοκιμασω κατι? :)

ευχαριστώ πολύ, απλώς ρώταγα για εντυπώσεις :snap:

καλησπερα παιδια επειδη βλεπω οτι προτεινετε SSD και ειμαι στο να παρω και εγω εναν λεω για τον ADATA X25-M εχω δει οτι ειναι πολυ καλος, τωρα αμα υπαρχει κατι καλυτερο θα μπορουσατε να μου το προτεινεται δινω μεχρι 250. :turn:

μεχρι 250 ειναι λες και το φωναζεις!!! ανεπιφυλακτα τον a-data:yes4: δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα!

sorry αμα φαινεται οτι φοναζω το 250 βιαζομουνα εκεινη την ωρα και δεν το προσεξα πως το εγραψα.:upside::upside:

??? με μπερδεψες :o!!! δεν εννοω πως το φωναζεις στην κυριολεξια!

απλα λεω οτι ειναι ΣΑΝ να φωναζεις πως θες εναν a-data με τα λεφτα που διαθετεις και εφοσον αναζητας το καλυτερο σε αυτη την τιμη!!!

μεχρι 250 ειναι λες και το φωναζεις!!! ανεπιφυλακτα τον a-data:yes4: δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα!
sorry αμα φαινεται οτι φοναζω το 250 βιαζομουνα εκεινη την ωρα και δεν το προσεξα πως το εγραψα.:upside::upside:
??? με μπερδεψες :o!!! δεν εννοω πως το φωναζεις στην κυριολεξια!

απλα λεω οτι ειναι ΣΑΝ να φωναζεις πως θες εναν a-data με τα λεφτα που διαθετεις και εφοσον αναζητας το καλυτερο σε αυτη την τιμη!!!

τα πρωτα συμπτοματα της SSDτηδας.:happy:

Για λειτουργικό σύστημα και προγράμματα μόνο (όχι παιχνίδια) σε software raid0:

1. 2 x intel x-25m (160gb)

2. 2 x intel x-25e (64gb)

Tι λέτε? Θα είναι το λειτουργικό τόσο καλύτερο με τον e?? Ειδικά σε multitasking? Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά σήμερα? Το raid0 θα στηθεί με το software raid του Mac OS σε έναν MacPro (2008).

Για λειτουργικό σύστημα και προγράμματα μόνο (όχι παιχνίδια) σε software raid0:

1. 2 x intel x-25m (160gb)

2. 2 x intel x-25e (64gb)

Tι λέτε? Θα είναι το λειτουργικό τόσο καλύτερο με τον e?? Ειδικά σε multitasking? Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά σήμερα? Το raid0 θα στηθεί με το software raid του Mac OS σε έναν MacPro (2008).

μεταξυ των 2 εγω θα πηγαινα με τους 25m και ειδικα τωρα που οι τιμες πεσανε....οι διαφορες δεν αξιζουν τα 2πλασια+ χρηματα και επισης θα εχεις και σχεδον 3πλασιο χωρο!

παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για τον παρακατω ssd ???

τον εχει κανενας? ειναι δοκιμασμενος? Αξιζει ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345490

στα 190 ευρω και με αυτα τα specs???με τιποτα! δωσε +50 παρε εναν ιντελ καλυτερα και θα χεις και 16gb παραπανω οποτε η διαφορα στην τιμη σχεδον εξισωνεται!

αν δεν σε παιρνει χρηματικα καλυτερα παρε τον samsung τον παλιο (130 ευρω) ή και τον καινουργιο (~150 ευρω)αν μπορεις να τον φερεις απο εξω!

αυτος ο φρεσκος ρε παιδια τι λεει?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1301535&CAPACITY=32+GB&category=1000000373&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E3098E6FCC7A84E9FC355ED138B42A482B3C4483C54A745EE69184856FCCD38870F06F000E8716340CA8967F175F924A7FB483463EF2F6C7A964DA6CC17F1EE32C8C479038815791D33491F4B1B494BB2AA132AD68CB77518E53206E669FF3F62C44CFBDF827C8430BDC904100EFC387DD68

πολυ καλη δεν ειναι η τιμη για τα specs που δηλωνουν? Δεν εντοπισα review καπου να δω αν ειναι πολυ αισιοδοξα ή επαληθευονται...

δεν εχω ιδεα τι παιζει με τον συγκεκριμενο αλλα ειναι μονο 32gb! αντιθετως, εμενα πολυ ακριβος μου κανει...ειναι πιο ακριβος απο τον 80αρη ιντελ σε euro/gb!!!

3,4euro/gb vs 3euro/gb!

εκτος φυσικα και αν αποδειχθει αστερι ο συγκεκριμενος, δεν θα τον θεωρουσα με τιποτα καλη ευκαιρια!

εγω παλι δε τον βλεπω για τοσο ακριβο...

2 τετοιοι σε raid0 κοστιζουν λιγοτερο απο τον 80αρη intel και ειναι 64gb , μικρη διαφορα με τα 80....αλλα το θεμα ειναι αν ισχυουν τα specs, γιατι το read του ειναι λιγο μικροτερο απο του intel, αλλα το write ειναι υπερδιπλασιο... (και δε συζηταμε για raid, εκει ανιση συγκριση...)

ο ιντελ ακομα και μονος σκοτωνει πολλους αλλους ssd σε raid σε οτι αφορα read μικρων αρχειων που ειναι και το ζητουμενο για τα λειτουργικα συστηματα!

εψαξα για τον συγκεκριμενο και δεν βρηκα κατι οποτε επιφυλασσομαι!

υγ: με 130 ευρω παιρνεις samsung 64gb που ειναι και "σιγουρος"

υγ2: μην κολλας σε specs γιατι ειναι παρα πολλοι αυτοι που την παθανε ετσι(το ιδιο και εγω οταν πηρα εναν ocz core series με δυνατα specs τοτε και τραβαγα μετα τα μαλλια μου...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.