Τζώρτζης Ιούλιος 4, 2009 #41 Ιούλιος 4, 2009 Καλημέρα@pavouΑν μπορείς και με το as ssd θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο :flower:
vagchrist Ιούλιος 4, 2009 #45 Ιούλιος 4, 2009 intel φυσικα (ή adata που ειναι intel-rebranded)Adataεκτος της χωρητικοτητας-τιμης τα νουμερα διχαζουν ειναι καλυτερος ο ιντελ?
vagchrist Ιούλιος 4, 2009 #47 Ιούλιος 4, 2009 Όταν εννοεις τα νούμερα διχάζουν?οι επιδοσεις που δινουν οι εταιριες 250/70 και 220/180 read /write αντιστοιχα intel και mushkinμε λιγα λογια γιατι προτεινεις ιντελ?
Omerta1416003372 Ιούλιος 4, 2009 #48 Ιούλιος 4, 2009 Ποια νούμερα? http://www.mushkin-europe.com/portal/news.php?extend.14
vagchrist Ιούλιος 4, 2009 #49 Ιούλιος 4, 2009 Ποια νούμερα? http://www.mushkin-europe.com/portal/news.php?extend.14αυτος που εχω στο λινκ ειναι νεα σειρα europe ii και ειναι με τα παραπανω χαρακτηριστικαεκτος αν ειναι λαθος περιγραφη αλλα υπαρχει και αλλοςhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1301071&Manufacturer=Mushkin&category=1000000373&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEEB660F3E97ED09F077CF68BD31BEE15A6E28AAC3EB017367357C53AC3C0119434CD70073999222AC82EE750FDF341026D7187666E34B356013CEADA03BD973DE6F06482EFD9707589C668014F7FEDAE35B7327E2FC061B0CA62E96861A394B7BEECA23AEA3E0C22B7BB1703A299051BFC2114E64DDFFE795
terry308 Ιούλιος 4, 2009 #50 Ιούλιος 4, 2009 Καλησπερα ποιος απτους 3 και γιατι?ο adata ο g.skillo samsungή καλυτερα ποιος οικονομικος (εως 200Ε)64αρης?αν ερθει ο νεος samsung η κανονισουμε να κανουμε καμια ομαδικη παραγγελιαhttp://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=HD-079-SA http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?SAM-SSD64δεν νομιζω να τιθεται ερωτημα...
theo_mich Ιούλιος 4, 2009 #51 Ιούλιος 4, 2009 οι επιδοσεις που δινουν οι εταιριες 250/70 και 220/180 read /write αντιστοιχα intel και mushkin με λιγα λογια γιατι προτεινεις ιντελ? λογω controller intel>>>>>indilix και πανω απο ολα λογω plug'n'play αντιθετα με το plug'n'pray, τα διαφορα fw κτλ καλουδια του αλλου
2cpu Ιούλιος 4, 2009 #52 Ιούλιος 4, 2009 Συνδυασμός Ssd και amd chipset (790)?Υπάρχει κανείς που να τον έχει? Της υπογραφης.(mobi +790). Θες να δεις / δοκιμασω κατι?
terry308 Ιούλιος 4, 2009 #53 Ιούλιος 4, 2009 @mariosaliceΔεν λεω να τον παρω τωρα αμεσα.. ισως να περιμενω λιγο καιρο ακομα οπως λενε πολλοι εδω μεσα... οτι ειναι νωρις ακομα... ισως απο Σεπτεβρη...αλλα ισως να μπω σημερα-αυριο στο τρυπακι να δοκιμασω το γλυκο... plus4u ειναι οκ μαγαζι και φθηνο... -6 ευρω διαφορα... απτα αλλα 2... ειναι καλος δισκος? διαβασα οτι καποιοι εχουν προβληματικο controller (jmicron) ειναι κι αυτος ενας τετοιος?Edit:συμφωνα με το παρακατω site εχει Indilinx Controllerτο συστημα μου αποτελειται απο: GA-MA780G-UD3HPhenom II X3 720θα αντιμετοπισω κανα προβλημα?
sebastian Ιούλιος 4, 2009 #54 Ιούλιος 4, 2009 Εχεις δικιο ... ειμαι εξυπνος... τοσο οσο να σκασω 290 ευρω και να παρω εναν ssd,που εχει το αυτοκολλητο Ιντελ κι οχι samsung/ocz,ειμαι λιγοτερο εξυπνος που σκεφτομαι να δωσω εως 200 ευρω και να χω ονομαστικες ταχυτητες παραπανω απ αυτες των 290Ε... αλλα τελικα θα ειμαι πιο εξυπνος αν δωσω 130Ε και παρω εναν παλιο και "αργο" ετσι για να ικανοποιησω τη μ.....α που με δερνει... να κανω πλουσιους κατι "χαζους" που βγαζουν καθημερινα κατι νεο και γρηγοροτερο-καλυτερο...ωστε να απολαμβανω την ικανοποιηση ενος αψογου μηχανηματος...μεχρι αυριο που θα εχει κυκλοφορησει κατι νεοτερο .... αλλα επειδη ειμαι χαζος και γραφω βλακειες τελικα θα παω διακοπες να γουσταρω τη ζωη και τα λεφτα .... με φιλους μου και με ζωντανα εμψυχα πλασματα-πραγματα...κοινωνικες (live) σχεσεις...η καλυτερη ικανοποιηση ... Φιλικα παντα, εχεις σκοπο να λες τα δικα σου? Εχεις καταλαβει τι παιζει με τους intel και με τους αλλους ssd! Εχουμε ειδικα τοπικς που αναλυουμε το πως εχουν τα πραγματα. Ωστε να προλαβουμε ατομα σαν και εσενα που σκοπο εχουν αν γραψουν νοηματα ζωης και αλλες τετοιες μπουρδες! Το thelab ειναι ενα site οχι για να λες αυτα που γραφεις, ειμαστε μια κοινοτητα που ως σκοπο εχουμε την πληρη διαλευκανση ολως αυτων που πανε να μας πλασαρουνε οι εταιριες. Κατηγορεις εναν δισκο και μια εταιρια που στο θεμα ssd εχει φερθει σωστα στο καταναλωτικο κοινο , γαιτι σκοπος της δεν ειναι να πλασαρει νουμερα οπως κανουν οι αλλοι, αλλα να δωσει διαρκεια, ταχυτατα random read-writes.... και ολα αυτα σε μια τιμη 250 ευρω 80 gb! .... Σου το ξαναλεω οτι εχουμε ειδικα τοπικς για καθε εταιρια ssd, OCZ-SAMSUNG-INTEL! Διαβασε και μην τα θες ολα ετοιμα....
alexis2044 Ιούλιος 4, 2009 #55 Ιούλιος 4, 2009 Εχεις δικιο ... ειμαι εξυπνος... τοσο οσο να σκασω 290 ευρω και να παρω εναν ssd,που εχει το αυτοκολλητο Ιντελ κι οχι samsung/ocz,ειμαι λιγοτερο εξυπνος που σκεφτομαι να δωσω εως 200 ευρω και να χω ονομαστικες ταχυτητες παραπανω απ αυτες των 290Ε... αλλα τελικα θα ειμαι πιο εξυπνος αν δωσω 130Ε και παρω εναν παλιο και "αργο" ετσι για να ικανοποιησω τη μ.....α που με δερνει... να κανω πλουσιους κατι "χαζους" που βγαζουν καθημερινα κατι νεο και γρηγοροτερο-καλυτερο...ωστε να απολαμβανω την ικανοποιηση ενος αψογου μηχανηματος...μεχρι αυριο που θα εχει κυκλοφορησει κατι νεοτερο .... αλλα επειδη ειμαι χαζος και γραφω βλακειες τελικα θα παω διακοπες να γουσταρω τη ζωη και τα λεφτα .... με φιλους μου και με ζωντανα εμψυχα πλασματα-πραγματα...κοινωνικες (live) σχεσεις...η καλυτερη ικανοποιηση ... Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο διαξιφισμός πυρών. Τα 50Ε παραπάνω τα δίνεις αν τα δώσεις για να πάρεις ότι καλύτερο από πλευράς απόδοσης/χρημάτων υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά. Ο "χειροποίητος" ελεγκτής της Intel ( που έχει και παράδοση σε αυτά) είναι απλά ο πιο γρήγορος που κυκλοφορεί στην αγορά αυτήν την στιγμή. Ο Indilynx είναι μια καλή προσπάθεια που όμως βρίσκει προβλήματα από πλευράς firmware. Δεν είναι Intel όμως. Αν συμβιβάζεσαι με το χαμηλότερο, πάρτο. Την άποψη μας ζητάς, σου απαντάμε με βάση την πεπατημένη. Μην απαιτείς να σου δικαιολογήσουμε μια αγορά που πιθανώς να βγει πατάτα.
goku_dbz Ιούλιος 4, 2009 #56 Ιούλιος 4, 2009 παραφερομαστε...φιλε terry επειδη οπως καταλαβα δεν το εψαξες και πολυ το πραγμα... αλλο οι ονομαστικες ταχυτητες και αλλο η πραγματικη αποδοση(ειδικα οταν συνυπολογισεις πως τους ssd -οπως ειναι τωρα τα πραγματα-δεν τους παιρνεις για αποθηκη αλλα για λειτουργικο)! διαβασε κανενα review ή τα πολλα θεματα εδω μεσα περι του θεματος και θα καταλαβεις τι εννοω!!! τωρα για το πιο πανω σου ποστ συμβουλη μου αν εχεις την δυνατοτητα να φερεις τον καινουργιο samsung απο εξω τοτε αυτον και καθαρισες "φτηνα"!
vagchrist Ιούλιος 4, 2009 #57 Ιούλιος 4, 2009 καλα ολα αυτα και οι διαξιφισμοι ο καθενας εχει την αποψη του περι χωρητικοτητας ταχυτητας τιμης και στο κατω κατω τι τον ικανοποιειετσι εχω και εγω τη δικη μου αποψη οτι απαντησεις του στυλ adata-intel-controller intel>>>>>indilix- +1 κ.τ.λ δεν προσφερουν τιποτα για την ερωτηση που εκανα για μενα σωστη απαντηση θα ηταν καποιο λινκ με συγκριτικο η χαρακτηριστκα των 2 η κατι παρομοιο πληροφοριες για τον ιντελ υπαρχουν για τον mushkin ξερει κανενας τον εχει καποιος να μας πει τι κανει ο συγκεκριμενος δισκος ?
vagchrist Ιούλιος 4, 2009 #58 Ιούλιος 4, 2009 Της υπογραφης.(mobi +790).Θες να δεις / δοκιμασω κατι? θα ηταν χρησιμο και ενδιαφερον να δουμε καποιες μετρησεις με 790 αν δεν σου ειναι δυσκολο
Maximus Ιούλιος 4, 2009 #59 Ιούλιος 4, 2009 Νομίζω ότι στα θέματα με τους SSD έχει εφευρεθεί μια νέα μονάδα μέτρησης - είναι το ΠFΤΔ: Πόσα Facepalm Το Δευτερόλεπτο. Ειλικρινά, το μέτρο αρχίζει και χάνεται απ' ότι βλέπω.terry008: Επειδή (προφανώς) ή κατάλαβες λάθος ή κάποιος σε παραπληροφόρησε, όταν τα παιδιά σου λένε ότι ο Intel είναι μακράν καλύτερος, καλό θα ήταν να τα άκουγες. Βέβαια, κανείς δε σου εξήγησε το αυτονόητο για όλους μας πλέον: Γιατί είναι καλύτερος ο Intel?Οι βασικοί λόγοι είναι 2:1) Γιατί όσοι βασίζονται στον Indillix Controller (OCZ Vertex και οι SuperTalent π.χ.) ακόμα έχουν σοβαρές ανωριμότητες, οι οποίες αναγκάζουν τους χρήστες σε πολλαπλά firmware updates για ακόμα καλύτερες επιδόσεις/αποδόσεις/αντοχή στο χρόνο. Στην ουσία, είναι ένα διαρκές beta testing, αλλά με "θύματα" τους χρήστες/αγοραστές.2) Γιατί οι SSD της Intel, όπως μας είχε υποσχεθεί άλλωστε, είναι ΜΑΚΡΑΝ ανώτεροι σε μεταφορές αρχείων μικρού μεγέθους (του τέστειν, το λειτουργικό σου θα πετάει), ενώ διαχειρίζονται και πολύ καλύτερα τα αρχεία, καταφέρνοντας να αντέχουν πολύ περισσότερο στο χρόνο χωρίς να χρειάζονται full erase και άλλα διάφορα.Για να αναλογιστείς για το πόσο μεγάλη διαφορά λέμε, μιλάμε για περίπου 10πλάσιες+ επιδόσεις στα μικρού μεγέθους αρχεία, η οποία υπάρχει και στα IOPS που έχουν οι Intel σε σχέση με κάποιους άλλους SSD.Στην καθημερινότητα βέβαια, οι διαφορές που θα δει το μάτι σου είναι μικρές - μέχρι βέβαια να αρχίζει να έχει "προβλήματα" ο SSD σου και να αρχίσουν τα μικρο-κολλήματα, που θα σε στείλουν αναγκαστικά στο Full Erase.Αν λοιπόν θες, παίρνεις τον Intel και "ησυχάζεις" - άντε να περάσεις μόνο ένα update στο firmware. Στο φινάλε, ίδια αναλογία τιμής/GB έχουν (κάνε και μια διαίρεση: 200/64 και 250/80).
terry308 Ιούλιος 4, 2009 #60 Ιούλιος 4, 2009 Αυτη ειναι μια φοβερη - πληρης απαντηση ... Σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες να ενημερωσεις τους υπολοιπους χρηστες του forum αλλα κι εμενα ... που δεν θα ξαναμπω .... Συγχωρεσε με αλλα μου φαινονται πολλα τα 290 ευρω ... ισως μετα απο το καλοκαιρι ή καλυτερα τα Χριστουγεννα που θα χει ωριμασει και η αγορα(τιμες) και η τεχνολογια τους να προβω σε καποια αγορα... οχι για μενα... για τον φουκαριαρη τον υπολογιστη μου Καλη συνεχεια και καλη υπομονη και σε εσενα ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.