Jump to content

Nova + Tv tuner

Alexandros11

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να με βοηθήσετε με την γνώμη σας στο παρακάτω:

Έχω Nova στο σαλόνι μου και θέλω να περάσω το δορυφορικό σήμα στο δωμάτιο με το pc μου. Για να μην τραβήξω καλώδια σε όλο το σπίτι υπάρχει κάποια συσκευή που θα δέχεται το σήμα από την Nova και θα το στέλνει wireless στο δωμάτιο (ξέρω ότι υπάρχει απλά θέλω συγκεκριμένες προτάσεις που έχετε δοκιμάσει και δουλεύουν σωστά). Σε σχέση με το tv-tuner που θα αγοράσω, πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο?

Ευχαριστώ

Υπάρχει συσκευή που παίρνει την κάρτα σου και στέλνει ασύρματα δεδομένα σε άλλη κάρτα-συσκευή αλλά χρειάζεσαι και δορυφορικό δέκτη και καλώδιο από το lnb της κεραίας αλλά δεν θα μπορείς να δεις στο pc παρά μόνο σε τηλεόραση.

Πρέπει να πάρεις κάρτα skystar με υποδοχή για κάρτα ώστε εκεί να βάλεις την κάρτα wireless.

Φυσικά πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να δουλεύουν όλα.

Υπάρχει και άλλος τρόπος. Με δέκτη dreambox 800 hd μπορείς να βλέπεις και στην tv αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει wireless και μπορεί να μπει στις ρυθμίσεις ip του dreambox.

Εγώ βλέπω από ένα δέκτη σε tv,σε pc αλλά και στο φορητό αρκεί τα κανάλια να είναι σε έναν αναμεταδότη και να υπάρχει αρκετό σήμα στο wireless.

εδιτ.

Γίνετε και με ποιο φτηνό τρόπο.

Αγορά φτηνού δέκτη. Αγορά κάρτας τηλεόρασης με tv in. Αγορά wireless cart splitter. Το lnb σου πρέπει να έχει 2 εξόδους ώστε να δίνει ταυτόχρονα σήμα και στους δύο δέκτες γιατί αν θα πάρεις σήμα από την έξοδο του δέκτη που έχεις θα δίνει σήμα μόνο όταν είναι κλειστός. Τώρα θα δώσεις έξοδο από το 2ο δέκτη στην κάρτα τηλεόρασης του pc και θα αλλάζεις τα κανάλια από τον δορυφορικό δέκτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.