Jump to content

online παραγγελια απο plaisio

jimakoZzz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα!

Εκανα μια παραγγελια και μετα μου στελνουν οτι προεκιωε ενα προβλημα κα τους πηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν υπαρχει πλεον και κατι τετοια ενω οταν το ειχα παραγηλει τουσ ειχα ρωτισει και μου ειχαν πει οτι υπηρχαν πολλα κομματια!

τι κανουμε τωρα?

Δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι :(

Περιμενεις αν και οταν ερθει νεα παραλαβη προιοντων, αλλιως το παιρνεις απ'αλλου...

καλα ειναι ολοι τους για τον π@@@

το πλαισιο εχει χαλασει πια δεν ειναι οπως παλια...

Πως το εννοείς το έχει χαλάσει; Επειδή προέκυψε πρόβλημα με την παραγγελία σου; Δηλαδή ήθελες να μην σου πουν τίποτα και να σε αφήνουν να περιμένεις;

Και εγώ περιμένω εδώ και μια εβδομάδα να φέρουν μια μητρική, αλλά τους καταλαβαίνω(οικονομική κρίση κλπ), απλώς παίρνω τηλ. και ρωτάω άμα την έχουν φέρει....Το ίδιο να κάνεις και εσύ:D

γενικα μιλαω!

για να σου ελενξουν κατι αν εχει χαλασει που ειναι μεσα στην εγγυηση χρειαζεσαι 30+€

γενικα μιλαω!

για να σου ελενξουν κατι αν εχει χαλασει που ειναι μεσα στην εγγυηση χρειαζεσαι 30+€

Όπα όπα.......Για πες ακριβώς τι έγινε...οτιδήποτε είναι στην εγγύηση στο ελέγχουν νομίζω χωρίς οικονομική επιβάρυνση....αλλά δυστυχώς είμαστε ΟΤ....:hehe:

30 ευρώ λογικά χρειάζεσαι αν στο ελέγξουν και τελικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Λογικό, δε μπορούν να κάνουν δωρεάν ελέγχους...

¨Εγω πάντως με έναν εξωτερικό που νόμιζα ότι είχε πρόβλημα μου το έκαναν έλεγχο, με διαγνωστικό και δεν μου χρέωσαν τίποτα ενω δεν είχε τελικά πρόβλημα ο δίσκος.(πλαίσιο καλαμαριάς).

σθγκεκριμενα εγω ειχα παει μια καρτα γραφικων και ηταν χαλασμενη 100% και ηθελε να κανει ελενχο με 30 €

Εαν και εφόσον η κάρτα ήταν μέσα στην εγγύηση δεν νομίζω ότι ήταν σωστό αυτό που έκανε......Απόδειξη πήρες;

τελικα δεν τα πληρωσα γιατι ξαναπηγα μια αλλη μερα και επεσα πανω σε γνωστο...

Βασικα λενε οτι μετα απο 1,5 χρονο δεν ειναι full εγγυηση...

Αν τους πας ολο το συστημα(και εφοσον το εχεις φτιαξει εσυ)για να ελεγξουν και να αντικαταστησουν κατι που ειναι στην εγγυηση τοτε ναι παιρνουν 30Ε.αν πας μονο το κομματι που εχει χαλασει τοτε δεν παιρνουν τιποτα.και η εγγυηση ειναι 2 χρονια για ολα τα προιοντα ακομα και αυτα που λενε αυτοι οτι εχουν 1.το λεει καθαρα η νομοθεσια.

Εγω παραγγειλα στις 14 του μηνος απο το πλαισιο κατι και μεχρι σημερα η παραγγελια βρισκεται σε επεξεργασια χωρις καμμια ενημερωση...:hang2:

Εγω παραγγειλα στις 14 του μηνος απο το πλαισιο κατι και μεχρι σημερα η παραγγελια βρισκεται σε επεξεργασια χωρις καμμια ενημερωση...:hang2:

Έπεσες στην περίπτωση και εσύ όπως και εγώ. Για να πάρω δυο τέτοια περίμενα ένα μήνα αλλά είχε έλλειψη.

Όσες φορές όμως παράγγειλα κάτι άλλο όλα μου ήλθαν στην ώρα τους.

Μήπως να τους κάνεις ένα τηλέφωνο; Γιατί αν έχουν αυτό που ζητάς σε κάποιο κατάστημα θα στο φέρουν.

post-11980-1416074024,3537_thumb.jpg

Οντως φιλε p55 σε ελλειψη επεσα και εγω...Αρχες του αλλου μηνα περιμενουν να τους ερθει.Αλλα ευγενεστατοι στο τηλεφωνο οπως παντα....και δεν μπορεις να τους πεις τπτ που δεν ειδοποιησαν :p

Τυχαίνουν αυτά...Εγώ περίμενα 3 μήνες για να παραδοθεί μια παραγγελία, αλλά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Όσο για τη χρεώση που λες, δεν υφίσταται όταν το προϊόν είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο και έχει και εγγύηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.