Jump to content

cosmos s double triple worklog

elk

Recommended Posts

έβγαλα και κάποιες τωρινές φωτογραφίες του συστήματος με καλύτερη φωτογραφική μηχανή

IMG_2514.jpg

IMG_2516.jpg

IMG_2523.jpg

λειτουργει για 24/7 στα 4105mhz απροβλημάτιστα

και αποτελείται συνοπτικά από

mobo evga x58 3xsli

ek waterblock chipset

ek waterblock mosfet

ram 6 gb mushkin 1600mhz

block watercooling ram

cpu core i7 920

vga gtx295

coolance waterblock gtx295

vga 8800gtx physx dedicated

ek waterblock 8800gtx

block cpu ek supreme

1x triple radiator black ice gts

1x triple radiator black ice gtx

2x laind d5 pumps

2x reservoir ek multioption

psu nexus modular 850w

cosmos s clear window side panel

alpacool large lcd 2x5.25"

logitech lcd small

intel x25m ssd

hdd 250gb sata

lg dvdrw

zalman fan controller

9 fans 120mm coolermaster uv active

2 fans silenx extreme

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

μπραβο φίλε μου τέλεια δουλειά

ερώτηση.

Tην Lcd την μεγάλη και την μικρή της logitech απο που?

Θελώ να βάλω κάτι απο μπροστά στο cosmos μου γιατί είναι πολύ άδειο.

μπραβο φίλε μου τέλεια δουλειά

ερώτηση.

Tην Lcd την μεγάλη και την μικρή της logitech απο που?

Θελώ να βάλω κάτι απο μπροστά στο cosmos μου γιατί είναι πολύ άδειο.

Η μεγάλη είναι της alphacool και από ότι θυμάμαι τις έφερνε παλιά το πλαίσιο η μικρή είναι από ένα logitech g15 το οποίο απεβίωσε μετά από κρύο ντουζ με μπύρα :dance3:

Kαταπλητική δουλεία!

Μακάρι να είχα το cashhhh$ μα κυρίως το χέρι σου να το στήσω έτσι (είμαι ο μέγκα άχρηστος στο cable managment και γενικότερα τρελά νευρικός θα τα είχα σπάσει όλα)

Kαταπλητική δουλεία!

Μακάρι να είχα το cashhhh$ μα κυρίως το χέρι σου να το στήσω έτσι (είμαι ο μέγκα άχρηστος στο cable managment και γενικότερα τρελά νευρικός θα τα είχα σπάσει όλα)

Σε ευχαριστώ!!

Με λίγη εξάσκηση όλα γίνονται πρέπει να δεις το πρώτο κουτί που έκανα, ήταν για γέλια, νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι η υπομονή... :)

ευχαριστώ φίλε μου, με έσωσες :)

edit: Οσο για την τακτοποιήση καλωδίων και εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα ρε γμτ και δεν ξέρω πως θα τα μαζέψω....

elk πολυ δυντο το μηχανημα!

Στα Cosmos αν δεν πεσει κοψιμο δεν γινεται σωστο cable management δυστυχως. Οι τρυπες ειναι μακρυα απο την μητρικη...

ΥΓ. Και ενας fan controller ειναι ψιλοαπαραιτητος με τοσους ανεμιστηρες

Φοβερή δουλειά φίλε μου, χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου. . .

Δε συζητάμε περί ικανότητας, τη θεωρούμε δεδομένη !

υ.γ. : Το ταμπελάκι στο avatar, είναι από κάτι μπλέ με χρυσαφί ζάντες . . . ? :devil:

Αν είναι έτσι, τότε συγχαρητήρια για την επιλογή σου !

Φοβερή δουλειά φίλε μου, χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου. . .

Δε συζητάμε περί ικανότητας, τη θεωρούμε δεδομένη !

υ.γ. : Το ταμπελάκι στο avatar, είναι από κάτι μπλέ με χρυσαφί ζάντες . . . ? :devil:

Αν είναι έτσι, τότε συγχαρητήρια για την επιλογή σου !

σε ευχαριστώ!

το έψαχνα πολύ καιρό και το βρήκα και ναι είναι μπλε με χρυσαφί ζάντες και όταν το στρίβω ασπρίζω:crazy_pilot: RENAULT CLIO WILLIAMS FTW:hehe:

σε ευχαριστώ!

το έψαχνα πολύ καιρό και το βρήκα και ναι είναι μπλε με χρυσαφί ζάντες και όταν το στρίβω ασπρίζω:crazy_pilot: RENAULT CLIO WILLIAMS FTW:hehe:

- :offtopic2: start -

Αν και φόλα ιταλόφιλος, πάντα είχα σε απεριόριστη εκτίμηση τα γαλλικά.

Το συγκεκριμένο δε, αποτελούσε άπιαστο παιδικό όνειρο . . .

υ.γ. : Είδα την αγγελία σου και αν τον αγοράσω, θα μου το δώσεις για μια εβδομάδα, . . . σύμφωνοι ? :devil: :hehe:

- :offtopic2: end -

• 5 months later...

Γεια σε όλους...

Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση...

2 gtx 470 και μία 50" Panasonic TX-P50VT20 3d plasma για να τους κάνει παρέα... (αρχικά πήγαινα για 3d vision surround αλλά έπαιξα και έχασα :TD:)

P2300_31-07-10.jpg

εδώ η μία καρτούλα ξεβράκωτη μαζί με το μπλόκ ek supreme vga

P2302_31-07-10.jpg

και εδώ με το μπλόκ εγκατεστημένο

P1359_02-08-10.jpg

το θετικό της εγκατάστασης είναι ότι μένει η εργοστασιακή ψύκτρα για τις μνήμες στην θέση της... και φυσικά το μπλόκ έχει σχεδόν την μισή τιμή από ένα full cover...

to be continued...

μετά από καταστροφή του τροφοδοτικού από δικιά μου ανοησία και καθυστέρηση 3 ημερών από το rma του πλαισίου, μία πρώτη γεύση από τις επιδόσεις των μπλοκ κατά την διάρκεια stability test του afterburner μετά από ένα πρόχειρο overclocking.

gtx470sli850mhz.jpg

θα ανέβαινα και παραπάνω αλλά για κάποιο λόγο παρόλο που το afterburner 1.6.1 με αφήνει μέχρι τα 1.2v όταν κάνω apply το γυρίζει στα 1.087v, όπως και να χει σε αυτήν την συνχότητα οι επιδόσεις της ισοφαρίζουν με άνεση αυτές μίας gtx480 σε stock συχνότητες, χρωστάω benchmarks μετά τα μπάνια στο ανάλογο thread.:happy2:

Τελικα και στην GTX480 μπαινει ανετα μπλοκ, ξυλωνοντας μονο την ψυκτρα.

Εβαλα, κοβωντας λιγο το πλεξυ, ενα παλιο CPU μπλοκ του eleven.

Πατησε πολυ καλα και με 2 γωνιακα ρακορ εγινε η δουλεια.

Οι θερμοκρασιες επεσαν περιπου 35 βαθμους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.