crio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 Dear HWbot members,We regret to inform the user Onepagebook, previously third in the ranking, has been suspended from the Hwbot competition. Irregularities have been found in numerous benchmarks, including 3DMark06 and Aquamark, which were not possible to be reproduced by any of the crew members. Furthermore, the results can not be explained as bug or system anomality, but can be explained by using illegal software. Onepagebook did not deny this. Since this is the second time Onepagebook has been caught producing very suspicious scores , the HWbot crew has no other option than to call in the lifetime ban option. Next to that, underneath the Aquamark3 results. Pay attention to the FPS in the upper right corner and the total score. The total score should always be 1000x the FPS in the upper right corner. If not, it suggest tampering with the screenshot. Comments have been disabled in this post. Kind regards, The HWbot crew. http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=1107 Kαι η απάντηση του First of all , I confirmed that statement from howbot released,I accept that consequence and I ask for no sympathy for that. I will learn from the mistake and rebuild everything from my honesty now on. That's what and how I disappointed most firneds who support me in the past , but I WILL ask myself to prove from now on and go from here. Do not argue, just keep this civil I do a very honest apology for all you guys still love OCX Kind regard, OPB Είναι η δευτερη φορά που "κλέβει" και είχε banαριστει παλιότερα για κανένα χρόνο,δυστυχ'ως μυαλό δεν έβαλε....την έπαθε λοιπόν. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχε κάνει ένα μεγάλο upload scores όπου του έδωσαν σχεδόν 900hwpoints και έσπρωξε την ομάδα του (Team OCX) να πιάσει την πρωτιά ξεπερνώντας την ελληνική H.O.T.Μετά απο αυτό η H.O.T. είναι και πάλι πρώτη και μάλιστα πάει για ομάδα του χρόνου αν κρατήσει την πρωτιά μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Βεντούζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Και πιπίλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Ακόμα μια πρωτιά για πάρτη του! Αντε βρέ και εις άλλα με υγεία !:mamba::jump1::mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Ιούνιος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Ο άνθρωπος έκανε το bencing αρρώστεια στη κυριολεξία...Λογικό ήταν να πάθει αυτό που έπαθε.Και δεν θα γινόταν τόσο ντόρος αν αυτή δεν ήταν η δεύτερη φορά,αν δεν είχε φτάσει τους 1000 πόντους στο hwbot ή αν δεν ήταν team captain της ocx.Βέβαια βγήκε και το παραδέχτηκε ( το αυταπόδεικτο) κάτι το οποίο δεν έκανε την πρώτη φορά.Μόνο καλό θα του κάνει πάντως,υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή από το να σε αποκαλούν 20 άτομα master... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Τουλαχιστον παραδεχεται το λαθος του. Ολοι μας μπορει να ξεφυγουμε και να κανουμε λαθη λογω καποιου παθους μας, αλλα λιγοι θα το παραδεχτουμε τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 16, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Δεν νομίζω οτι μπορούσε να κάνει και αλλιώς,αφού τα στοιχεία είναι ολοφάνερα τι να έλεγε?Δεν το έκανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 16, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 "αυτο" εγω το λεω "Τακτικη υποχωρηση.." , εκ των πραγματων ηταν το μονο εξυπνο πραγμα που θα μπορουσε να κανει... (θα τον θυμουνται σαν cheater.. ε.. ας μην τον θυμουνται και σαν βλακα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Ιούνιος 16, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Κοίτα Χρήστο δεν τον έχω για τόσο χαζό-τυφλό-αδαή για να κάνει τέτοιο χοντρό λάθος ακόμα και στο cheating.Μπορεί όντως να ήταν κάποιο rerun bug του Aquamark (ισχύει) όπως πολλοί είπαν κι από την άλλη αν ο ίδιος το διέψευδε τότε σίγουρα η ομάδα θα διαλυόταν με πάρα πολύ φασαρία και τσακωμούς.Το παραδέχτηκε όμως ίσως θυσιάζοντας τον εαυτό του για την ομάδα,αφού μπορεί χαλαρότατα να τους βοηθήσει όλους behind the scenes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 16, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Δεν νομίζω οτι μπορούσε να κάνει και αλλιώς,αφού τα στοιχεία είναι ολοφάνερα τι να έλεγε?Δεν το έκανα?Μπορουσε απλα να μην πει τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 16, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 To είδα που το ίδιο ακριβώς είπε ο Achill3uS και ο Gradus απάντησε "only opb have this bug?"Σε κανένα άλλο score δεν έγινε αυτό το bug.Όλα το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα βγάζουνε FPSx1000,άπειρα τεστ κοίταξα και δεν είδα κάτι διαφορετικό.Δεν το έβγαλε δηλαδή στο ΑndreYang η στον kingpin ή στο hipro και το έβγαλε σε αυτόν με το βεβαρημένο παρελθόν?Και απο τα τόσα runs o που έχουνε γίνει στα τόσα χρόνια του aq3 μόνο ο OPB έκατσε σε bug?Ε μην κάνουμε και ήρωα τον αρχιcheatά.Ότι θα βοηθάει απο π0ίσω είναι σίγουρο αλλά ας το κάνει σωστά.Όχι με cheatsΥ.Γ.Δες στο score του AndreΥang-Kingpin-Vivi τα triangles/sec.Που είναι πιο κοντά σε σχέση με αυτό το score του OPB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 16, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 χαχαχαχα ετσιιιιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 16, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Δεν ξέρω τι παίζεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό.....όπως λες Αντώνη γιατί να κάνει κάτι τόσο φανερό; Ίσως απροσεξία; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ.....Σημαντικό είναι ότι το παραδέχτηκε το λάθος του...Όμως με αυτό δεν σώζεται η κατάσταση.....πλέον το να είναι ψηλά στην κατάταξη του έχει γίνει έμμονη ιδέα και ίσως "τυφλώθηκε" από αυτό....Ναι, από "πίσω" ο ΟPB βοηθούσε όλη την OCX, με cpus, μνήμες κλπ....Ο OPB ασχέτως τις μ@μ@κίες που έκανε-κάνει είναι καλός o/cer, αλλά χωρίς ειλικρίνια....Και να μην cheatαρε τα scores του στο ΑΜ3, αντί γαι 3ος θα ήταν 4ος....Για μένα το βαθύτερο νόημα της όλης κατάστασης είναι ο πρωταθλητισμός που πάει να γίνει με το ο/c.....μα γιατί κάτι που είναι hobby να γίνει για κάποιους επάγγελμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 16, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Δέν είναι τυχαίο οτι όσες φορές εχει μπλεχτεί με κάποια εταιρία στο παρελθόν (βλ. TeamGroup κλπ) εχουν προκύψει τέτοια ζητήματα. Ετσι και τώρα, με την Avantium προφανώς πιέστηκε να βγάλει αποτελέσματα πέραν των δυνατοτήτων του και υπέπεσε σε αυτο το παιδαριώδες λάθος. Οπως στρώνεις θα κοιμηθέις, όπως λεει και ο σοφός λαός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 16, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Δεν ξέρω Δημήτρη.....Με την Avantium κάτι παίχτηκε όντως. Eίχε γίνει και ομάδικη μέσω του OPB για την OCX....αλλά αν θυμάμαι καλά με τις corsair έπεζε τώρα τελευταία.....Πάντως όπως προείπα το να γίνει επάγγελμα το o/c το βλέπω λίγο λάθος.....αν θέλουν τουλάχιστον να το κάνουν επάγγελμα ας μην συμμετέχουν στο bot, γιατί εκεί βάζουν αποτελέσματα και εσύ και εγώ και ο καθένας που δεν έχει υποστήριξη από κάποιο σπόνσορα κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 16, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 ......μα γιατί κάτι που είναι hobby να γίνει για κάποιους επάγγελμα;Αν μπορεις να κανεις το hobby σου επαγγελμα και εσυ δεν θα το εκανες? Αν παει να γινει παντως πιο pro το ολο θεμα τοτε θα βρεθουν και μεθοδοι για να αναδεικνύονται οι πραγματικα καλυτεροι. Το καθε τι online θα ειναι παντα δυσκολο να ελεγθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 16, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Δεν εννοώ ακριβώς αυτό.....ΑΛΛΑ το να κάνεις το hobby σου πιο επαγγελματικά.....όλοι όσοι benchάρουν έχουν δουλειές, μπορεί παραπλήσιες με το o/c, αλλά και άλλοι όχι τόσο....Το να κάθεσαι να benchάρεις και να είναι αυτό το επαγγελμά σου είναι εντελώς άλλο πράγμα....ναι άλλοι κάθονται και benchάρουν πολλοί παραπάνω από όσο δουλεύουν, αλλά και πάλι για αυτούς αποτελεί ένα "πορωμένο"( με την καλή έννοια, κάτι σαν πάθος ας πούμε) hobby(βλέπε hipro, kingpin)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 16, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Απλά "τυφλώθηκε" απ΄τα σκορ και ήθελε παραπάνω.... Εγώ προσωπικά νομίζω ότι έκανε απροσεξία.... Ελπίζω να βάλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μυαλό μετά απ'αυτό γιατί κακά τα ψέματα, το παλεύει και είναι γνώστης πέντε πραγμάτων λόγω ετών.... Ας ελπίσουμε προς το καλύτερο και μπράβο στο hwbot για την άμεση απόκριση στο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 16, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 O Hipro το κανει και για το μαρκετινκ των τροφοδοτικων του,για τον Vince δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 16, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Aπροσεξία; Δεν νομίζω τόσα χρόνια στο άθλημα, δεν ήξερε ότι FPSx1000= final score;Mε το 06 τι έγινε;edit: Δεν νομίζω ο hipro να κάνει κάτι τέτοιο....ΕΛΕΟΣ.....Δες απλά ένα score του, ούτε λόγος για τροφοδοτικά και hiprotech....Δεν έχει ανάγκη κάτι τέτοιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.