Jump to content

Ανάκτηση αρχείων σβησμένων με shift + delete.

JohnG85

Recommended Posts

Βοήθεια παίδες !! Μόλις έσβησα καταλάθος μερικά αρχεία word και pdf με shift + delete !! Τι μπορώ να κάνω ?! Την παραδίδω αύριο την εργασία ! Βοηθήστε το συνάδελφο φοιτητή να μην κοπεί ! Από τη στιγμή που τα έσβησα το μόνο που έκανα ήταν να κάνω αυτό το post ! Πιο πριν τα είχα κάνει cut, copy, paste κλπ αν βοηθάει !

Αναμένω ! :help1::help1::help1::bye::bye::bye:

Μάλιστα. Ωστε δεν υπάρχουν σε κάποια προσωρινή μνήμη μιας και μόλις τα είχα ανοιχτά και τα δούλευα.

Πάω να δοκιμάσω αυτά που μου είπες. Σε ΥΠΕΡ ευχαριστώ. Για καλό και για κακό θα τα εγκαταστήσω σε άλλο δίσκο.

Σας ευχαριστώ και τους δύο και επίσης papatsonis για το pm.

Να ρωτήσω τώρα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο πρόγραμμα. Ψάχνω για τα αρχεία μου στο δενδροδιάγραμμα στα αριστερά ? Επίσης τα είχα στο desktop. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ψάξω στο δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα windows, σωστός ?!

Τέλος μπορώ να ψάξω με κατάληξη, πχ *.doc ?!

Recuva όπως λέει κι ο kallileo, κάνει θαύματα και είναι δωρεάν :)

Μπορείς να του πεις να κοιτάξει μόνο από συγκεκριμένο φάκελο που έσβησες και ότι τύπους αρχείων θέλεις.

• 3 weeks later...

Σωστά, δεν ενημέρωσα ! Πρώτα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους όσους με βοήθησαν.

Στις 16 Ιουνίου το πρωί (10π.μ!) έπρεπε να παραδώσω την εργασία. Οπότε όπως καταλαβαίνετε σταμάτησα τις δοκιμές στο GetDataBack κατά τις 2 το πρωί.

Για κάποιον διαβολεμένο λόγο όλα τα προγράμματα μου έβρισκαν μέχρι και εργασίες που είχα κάνει στο δημοτικό, που λέει ο λόγος και δεν έβρισκαν αυτή που είχα σβήσει πριν 5 λεπτά.

Κοινώς αποτυχία, δεν κατάφερα να ανακτήσω τίποτα εκτός αν επειδή εγώ ήμουν noob με αυτά τα προγράμματα έκανα κάτι λάθος. Αλλά πως έβρισκαν παλαιότερα αρχεία και όχι τα καινούρια ?

Να σημειώσω επίσης ότι από την στιγμή που έσβησα τα αρχεία μου δεν έκανα καμία εγγραφή στο δίσκο που τα φιλοξενούσε. Ούτε καν copy, paste.

Τελικά η ανάκτηση που έκανα ήταν να αρχίσω την εργασία από την αρχή, δουλειά που τέλειωσε γύρω στις 8:30 το πρωί ! Μετά τσακίστηκα στο ΤΕΙ και την παρέδωσα πριν εκπνεύσει η διορία! (Σεμινάριο τελειοφοίτων)

Οποιος δεν έχει μυαλό έχει δάχτυλα στο πληκτρολόγιο και καφεΐνη :p

Y.Γ: Πάντως από περιέργεια θα δοκιμάσω τώρα το Recuva.

Edit: Νταξ τι περίμενα να βρω τώρα :p Πάντως το Recuva έχει το πιο εύχρηστο interface από όλα.

Ποια χρώματα, για νοσοκομείο ήμουν λέμε ! Στο recycle bin μπαινόβγαινα επί 10λέπτα σαν τα αυτιστικά στις ταινίες που κάνουν συνέχεια την ίδια κίνηση :p

Πάντως τελικά βγήκε καλύτερη από την προηγούμενη :D

Μου έχει τύχει και εμένα να σβήσω με shift del, επιτόπου restart boot με δισκάκι που έχει recovery tools και να μην τα βρίσκω ενώ έβρισκε πριν 3-4 μήνες. Και αν σου κάτσει.

Πάντως πάλι καλά που πρόλαβες, φαντάσου να είχες σβήσει καμμιά πτυχιακή έτσι :boxed:

To πιο σωστο πραγμα των windows ειναι το recycle bin.

Δεν υπαρχει κανενας, μα ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να μην το χρησιμοποιει καποιος.

υπάρχει , η βιασύνη μας :hang3: , εγώ έτσι έσβησα καταλάθος τον κάδο από το Desktop :suicide2:, τώρα έχω μια επιφάνεια στο laptop χωρίς κανένα εικονίδιο :man_in_love::rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.