Elpis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Γεια χαρα, θελω να παρω 2 ρολογια απο αμερικη, τα ρολογια στην ελλαδα εχουν αξια περιπου 700 ευρω. Ο πωλητης απο το ebay μου ειπε οτι θα γραφει το κουτι οτι ειναι δωρο με αξια μικροτερη των 50 ευρω.Υπαρχει περιπτωση να πληρωσω στο τελωνειο και αν ναι ποσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Ιούνιος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 μπα δεν νομιζω να πληρωσεις τπτ εμενα παλιοτερα μου ειχε γραψει στην αποδειξη οτι εκανε 100$ και δεν πληρωσα τπτ.. τωρα αν πεσει στα χερια καποιου μυστηριου τυπου ισως και να πληρωσεις..αλλα πολυ ελαχιστο ποσο..μηδαμηνο:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Ο crusty αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι αν είναι το προιον είναι μέχρι 100$ η δηλωμένη αξία του τότε πάνω από 30Ε δεν σου κόβουν στο τελωνείο......άρα είτε τίποτα είτε κάποιο πολύ μικρό ποσό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούνιος 15, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Υπαρψει περιπτωση να ανοιξουν το θεμα; και αν ναι να υποθεσω δεν πρεπει να εχει μεσα αποδειξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Πές να στην στείλει με FAX και να μην έχει μέσα αποδειξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούνιος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Ζήτα του την απόδειξη να στην στείλει ξεχωριστά σαν γράμμα η με φαξ οπως προείπε ο επανω...Μετα στο κουτί καλό θα ήταν να αναγράψει 20 ευρώ κόστος As gift used items. Συνηθως εκεί δεν τα κοιτάνε απλά τα περνάνε. Μερικές φορες οταν λεει πανω απο 20 τα ανοιγουν και γιαυτο καλο ειναι η αποφυγη του να υπαρχει αποδειξη μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 αξία κάτω απο 50 δολλάρια...απόδειξη αν είναι εφικτό με φαξ....gift/sample ή replacement part....μόνο usps και πάντα usps first mail priority registered package Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 "Επιστροφή από service" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Και κοινό ταχυδρομείο USPS (νομίζω). Όχι ακριβές ιδιωτικές. Ας αργήσει και 20 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 15, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Και κοινό ταχυδρομείο USPS (νομίζω). Όχι ακριβές ιδιωτικές. Ας αργήσει και 20 μέρες.Ω ναι, τα τελευταία 2 χρόνια, μια FedEx (μνήμες) και μια UPS (Acard ANS9010) περάσανε κανονικά τελωνείο και πλέρωσα.Καμιά 3-4 πακέτα από την πεθερά με τα USPS, ούτε καν τα σκανάρανε. Με σφραγισμένα πραγματάκια εντός, από USB στικάκι των $10 εώς Χ25-Ε των $400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrip Ιούλιος 10, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 οτι στείλει να το στείλει USPS. oi courier τυπου ups και fedex είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα στα ανοίξουν στο βενιζέλος αφού θέλουν να χρεώνουν εκτελωνιστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCARFACE_ Ιούλιος 12, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 USPS Priority mail και θα είσαι κομπλέ.Μην φοβάσαι τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 14, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 θέλω να αγοράσω κάτι ζάντες απο Αμερική...Θα με γδάρουν στο τελωνείο ε..? Να το ξεχάσω..? Η κατώτερη τιμή που επεισα τον πωλητή να γράψει επάνω ειναι 500 USD με τίποτα δεν δέχεται να το κάνει σας service retuned product Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 14, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 αν στο στείλει ως ιδιώτης δε θα σε γδάρουν...θα πληρώσεις μόνο μεταφορικά.......για 30κιλά δεμα (4δισκόπλακες φρένων) η USPS θέλει 300δολλάρια μεταφορικά.αν θες 4 ζάντες με καμιά 10αριά κιλά η μια σε κόβω για 400δολλάρια κοντά μεταφορικά.αν στο στείλει ως επιχείρηση για 500usd θα φάει ακόμα 100usd από τελωνείο το λιγότερο με πολύ αισιόδοξη σκέψη.δεν ξέρω μήπως σε συμφέρει να κοιτάξεις Αγγλία ή Γερμανία.Για τί ζάντες μιλάμε?Υ.Γ. μόλις συνειδητοποίησα οτι μιλάμε ναι μεν για τελωνείο αλλά όχι για αγορές σχετικά με υπολογιστές :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 14, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Δεν τις βρίσκω πουθενά μα πουθενά ευρώπη. Shipping to Greece = $254.61 USDΕίναι η τιμή και για τα 4 τεμάχια με courier Bax Global με 4 ημέρες παράδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 14, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Η τιμή για τα μεταφορικά είναι υπερβολικά χαμηλή........Αυτή την courier δεν την ξέρω, βλέπω όμως οτι συγχωνεύτηκε με DB Shenker που είναι κολοσσός....αλλά όπως υποψιάζομαι και με όλες τις ιδιωτικές courier θα περάσεις τελωνείο.....και δε θα σου χαριστούν.τα 500usd και για το βάρος και τον όγκο 4ζαντών να περιμένεις ένα +50% στην καλύτερη....οπότε με 250δολλάρια μεταφορικά και άλλα τόσα από τελωνείο δε ξέρω άμα σε συμφέρει......να στα στείλει ως ιδιώτης δε γίνεται?....π.χ. να στα στείλει με προσωπικό δέμα ο υπάλληλος που σου έκανε την παραγγελία εσωτερικά με απλή αποστολή μέσω USPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 14, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Ουσιαστικά δηλαδή ότι γλυτώσω απο το συνάλαγμα θα τα πάρει το τελωνείο..Γιατί ειναι περιπου στα 1100 $ αρα μιλάμε για 800 ευρά..Κανα 250-300 το τελωνείο παει 1100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 14, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 ακριβώς. Κοίτα Αγγλία Γερμανία Γιάννη:snap:αν δεν βρίσκεις τις ίδιες δες μήπως Αγγλία Γερμανία υπάρχουν σαν ίδιο σχέδιο από άλλο κατασκευαστή.οι περισσότερες ζάντες έχουν 2-3 διαφορετικά εργοστάσια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούλιος 14, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 PM...Μην το κανουμε το τοπικ χαλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 14, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Δεν υπάρχει prob παιδιά,αμα έχει σχέση για τελωνείο fine by me,βρήκα τις πληροφορίες που ήθελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.