psilos Ιούνιος 22, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Φτιάχνονται αρκεί να υπάρχει μεγάλη υπομονή και δεν φαίνεται και τπτ μετα... Σε Rampage Formula ειχα χαλασει 5-6 ποδαράκια και τα εφερα και όλα άψογα... Με μια πολύ λεπτή τσιμπίδα ή αλλιώς λεγόμενη μπρουσέλα κάνεις πολύ καλή δουλίτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis23 Ιούνιος 22, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Με κάτι πολύ αιχμιρό ή λεπτό γίνεται η δουλειά......Και εικοσι pins ισιώονται αρκεί να υπάρχει όρεξη και υπομονή.....ακριβως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 22, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Φτιάχνονται αρκεί να υπάρχει μεγάλη υπομονή και δεν φαίνεται και τπτ μετα... Σε Rampage Formula ειχα χαλασει 5-6 ποδαράκια και τα εφερα και όλα άψογα... Με μια πολύ λεπτή τσιμπίδα ή αλλιώς λεγόμενη μπρουσέλα κάνεις πολύ καλή δουλίτσα... Να σου στείλω και την dfi μου να την κάνεις? γιατι η υπομονή δεν είναι το ατου μου :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιούνιος 22, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Τώρα που είπες dfi νομίζω η ίδια η dfi χρεώνει κάποιο ποσο και επιδιορθώνει τα socket.. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 22, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Τώρα που είπες dfi νομίζω η ίδια η dfi χρεώνει κάποιο ποσο και επιδιορθώνει τα socket.. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω.σοβαρά??????????????????? αν και δουλεύει όπως είπα πιο πάνω θα το κάνω δεν με νοίαζει περιμένω νεα σου !!! :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.