Jump to content

Στραβωμένα pins σε socket μητρικής

NooDle

Recommended Posts

Σήμερα είπα να αλλάξω την πάστα απο την cpu έτσι όμως όπως καθάριζα το socket με το χαρτί γλίστρησε το χέρι μου και στράβωσα μερικά pins :crazy:

τρελάθηκα προσπάθησα να τα ισιώσω και τλπ τα κατάφερα (οσο μπορούσα..) το pc δουλεύει μια χαρά.

Αυτό που με καίει όμως είναι τι γίνεται με την εγγύηση της μόμπο της υπογραφής.... την χάνω ρε παιδιά? είχε κανένας σας ανάλογη περίπτωση?

Θέλω να βάλω και q9550 σε λίγες μέρες. Ζητείται χειρούργος γιατι φοβάμαι αν την ανοίξω μηπώς και δεν ξανα ανοίξει το pc :bye:

Εφόσον σου δουλεύει όλα ΟΚ τότε.Ο καλύτερος τρόπος να ισιώσεις pins είναι με λεπτό κατσαβιδάκι (όσο πιο λεπτό έχεις) τα φέρνεις σε καλούτσικη θέση και μετά κουμπώνεις το cpu και κλείνεις το καπάκι χωρίς να ασφαλίσεις με το πλαινό σιδεράκι και κάνεις την κίνηση που σου δείχνω στο video.Επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί ώστε να γίνει jet.

watch?v=TQJ0vAB437Y

Εφόσον σου δουλεύει όλα ΟΚ τότε.Ο καλύτερος τρόπος να ισιώσεις pins είναι με λεπτό κατσαβιδάκι (όσο πιο λεπτό έχεις) τα φέρνεις σε καλούτσικη θέση και μετά κουμπώνεις το cpu και κλείνεις το καπάκι χωρίς να ασφαλίσεις με το πλαινό σιδεράκι και κάνεις την κίνηση που σου δείχνω στο video.Επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί ώστε να γίνει jet.

watch?v=TQJ0vAB437Y

crio thnx man

σημαντική συμβουλή!!! οταν θα κάνω αλλαγή τον cpu θα το δοκιμάσω ευχαριστω !!

Μακάρι όμως να σωθεί και η εγγύηση

dfi είναι μωρέ δεν θα έχει πρόβλημα ποτέ !!! :p

αλλα έτσι για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο :dirol:

Εγώ πήγα να κάνω rma μια μητρική στο πλαίσιο και δεν μου την παίρναν γιατί λέει είχα ξεχάσει το καπάκι του επεξεργαστή(αυτό το πλαστικό που μπαίνει στο socket)

Τώρα για την εγγύηση στην μητρική σου λίγο δύσκολο μου φαίνεται αν πάθει κάτι να στην αλλάξουν !:crazy:

Ειδικά αν φαίνονται τα pins στραβωμένα!

Εγώ πήγα να κάνω rma μια μητρική στο πλαίσιο και δεν μου την παίρναν γιατί λέει είχα ξεχάσει το καπάκι του επεξεργαστή(αυτό το πλαστικό που μπαίνει στο socket)

Τώρα για την εγγύηση στην μητρική σου λίγο δύσκολο μου φαίνεται αν πάθει κάτι να στην αλλάξουν !:crazy:

Ειδικά αν φαίνονται τα pins στραβωμένα!

Οτι να ναι!!!

αυτο πάλι με τα πινς δεν μπορώ να το καταλάβω κάτσε ρε φίλε αφου δουλεύει μια χαρά γιατι δλδ να χάσει την εγγύηση τι να πω!

Οτι να ναι!!!

αυτο πάλι με τα πινς δεν μπορώ να το καταλάβω κάτσε ρε φίλε αφου δουλεύει μια χαρά γιατι δλδ να χάσει την εγγύηση τι να πω!

Γιατί αν σταματήσει να δουλεύει δεν ξέρει αν είναι απο τα πινσ ή όχι.Εξάλου στραβωμένα pins = κακή χρήση = εκτός εγγύησης

Όπως και μητρική χωρίς το plate που μπαίνει διπλα για usb και λοιπά αν δεν το πας στο ζητάνε :) όπως και το cd:)

Είναι μέρος της μητρικής man !

Εγω παλι εχω αλλαξει 2 μητρικες και 3-4 καρτες γραφικων,ποτε δεν τις πηγαινα με ολα τα παρελκομενα...

Ουτε καν στο κουτι τους...Και παντα τις επαιρναν πισω...Ισως αν δειχνεις ασχετος η θυμωμενος δεν σε πρηζουν πολυ...

Γιατί αν σταματήσει να δουλεύει δεν ξέρει αν είναι απο τα πινσ ή όχι.Εξάλου στραβωμένα pins = κακή χρήση = εκτός εγγύησης

απο pentium iii είχα ξεκινήσει να ασχολούμε με hardware 1η φορά την πατάω γμτ και που στην dfi

έτσι μου ρχετε να την πουλήσω οσο οσο και να πάω να την ξανα αγοράσω!!!! :jester:

Το θέμα είναι να μην φαίνεται. Αν φαίνεται έστω και λίγο και ο τεχνικός που θα την τσεκάρει το δεί, θα την στείλει απευθείας εκτός εγγύησης .

Απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι είναι από τα πρώτα που κοιτάνε στα Μ/Β που δεν παίζουν....

Μακάρι να κάνω λάθος...;)

Το θέμα είναι να μην φαίνεται. Αν φαίνεται έστω και λίγο και ο τεχνικός που θα την τσεκάρει το δεί, θα την στείλει απευθείας εκτός εγγύησης .

Απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι είναι από τα πρώτα που κοιτάνε στα Μ/Β που δεν παίζουν....

Μακάρι να κάνω λάθος...;)

Πάλι καλά εμένα που παίζει φτου φτου :dirol:

watch?v=TQJ0vAB437Y

ΧΡΗΣΤΟ ενας απο τους καλύτερους τρόπους ειναι και η οδοντογλυφίδα φίλε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.