NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Σήμερα είπα να αλλάξω την πάστα απο την cpu έτσι όμως όπως καθάριζα το socket με το χαρτί γλίστρησε το χέρι μου και στράβωσα μερικά pins τρελάθηκα προσπάθησα να τα ισιώσω και τλπ τα κατάφερα (οσο μπορούσα..) το pc δουλεύει μια χαρά. Αυτό που με καίει όμως είναι τι γίνεται με την εγγύηση της μόμπο της υπογραφής.... την χάνω ρε παιδιά? είχε κανένας σας ανάλογη περίπτωση? Θέλω να βάλω και q9550 σε λίγες μέρες. Ζητείται χειρούργος γιατι φοβάμαι αν την ανοίξω μηπώς και δεν ξανα ανοίξει το pc :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιούνιος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 όταν είχαν οι επεξεργαστές pins , υπήρχε και ένα ποσοστό επιστροφής από τέτοιες αιτίες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Εφόσον σου δουλεύει όλα ΟΚ τότε.Ο καλύτερος τρόπος να ισιώσεις pins είναι με λεπτό κατσαβιδάκι (όσο πιο λεπτό έχεις) τα φέρνεις σε καλούτσικη θέση και μετά κουμπώνεις το cpu και κλείνεις το καπάκι χωρίς να ασφαλίσεις με το πλαινό σιδεράκι και κάνεις την κίνηση που σου δείχνω στο video.Επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί ώστε να γίνει jet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 15, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Εφόσον σου δουλεύει όλα ΟΚ τότε.Ο καλύτερος τρόπος να ισιώσεις pins είναι με λεπτό κατσαβιδάκι (όσο πιο λεπτό έχεις) τα φέρνεις σε καλούτσικη θέση και μετά κουμπώνεις το cpu και κλείνεις το καπάκι χωρίς να ασφαλίσεις με το πλαινό σιδεράκι και κάνεις την κίνηση που σου δείχνω στο video.Επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί ώστε να γίνει jet. crio thnx man σημαντική συμβουλή!!! οταν θα κάνω αλλαγή τον cpu θα το δοκιμάσω ευχαριστω !! Μακάρι όμως να σωθεί και η εγγύηση dfi είναι μωρέ δεν θα έχει πρόβλημα ποτέ !!! αλλα έτσι για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Εγώ πήγα να κάνω rma μια μητρική στο πλαίσιο και δεν μου την παίρναν γιατί λέει είχα ξεχάσει το καπάκι του επεξεργαστή(αυτό το πλαστικό που μπαίνει στο socket) Τώρα για την εγγύηση στην μητρική σου λίγο δύσκολο μου φαίνεται αν πάθει κάτι να στην αλλάξουν ! Ειδικά αν φαίνονται τα pins στραβωμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 18, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Εγώ πήγα να κάνω rma μια μητρική στο πλαίσιο και δεν μου την παίρναν γιατί λέει είχα ξεχάσει το καπάκι του επεξεργαστή(αυτό το πλαστικό που μπαίνει στο socket)Τώρα για την εγγύηση στην μητρική σου λίγο δύσκολο μου φαίνεται αν πάθει κάτι να στην αλλάξουν ! Ειδικά αν φαίνονται τα pins στραβωμένα! Οτι να ναι!!! αυτο πάλι με τα πινς δεν μπορώ να το καταλάβω κάτσε ρε φίλε αφου δουλεύει μια χαρά γιατι δλδ να χάσει την εγγύηση τι να πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 18, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Όπως και μητρική χωρίς το plate που μπαίνει διπλα για usb και λοιπά αν δεν το πας στο ζητάνε όπως και το cd:) Είναι μέρος της μητρικής man ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 18, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Οτι να ναι!!!αυτο πάλι με τα πινς δεν μπορώ να το καταλάβω κάτσε ρε φίλε αφου δουλεύει μια χαρά γιατι δλδ να χάσει την εγγύηση τι να πω!Γιατί αν σταματήσει να δουλεύει δεν ξέρει αν είναι απο τα πινσ ή όχι.Εξάλου στραβωμένα pins = κακή χρήση = εκτός εγγύησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theorw Ιούνιος 18, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Όπως και μητρική χωρίς το plate που μπαίνει διπλα για usb και λοιπά αν δεν το πας στο ζητάνε όπως και το cd:)Είναι μέρος της μητρικής man ! Εγω παλι εχω αλλαξει 2 μητρικες και 3-4 καρτες γραφικων,ποτε δεν τις πηγαινα με ολα τα παρελκομενα... Ουτε καν στο κουτι τους...Και παντα τις επαιρναν πισω...Ισως αν δειχνεις ασχετος η θυμωμενος δεν σε πρηζουν πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 18, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Γιατί αν σταματήσει να δουλεύει δεν ξέρει αν είναι απο τα πινσ ή όχι.Εξάλου στραβωμένα pins = κακή χρήση = εκτός εγγύησης απο pentium iii είχα ξεκινήσει να ασχολούμε με hardware 1η φορά την πατάω γμτ και που στην dfi έτσι μου ρχετε να την πουλήσω οσο οσο και να πάω να την ξανα αγοράσω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 18, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα και λειτουργεί δεν υπάρχει κάποιο νόημα να την πουλήσεις Μέσα για τα καλά θα μπεις.. κάτω του μισού θα την δόσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chubros Ιούνιος 18, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Το θέμα είναι να μην φαίνεται. Αν φαίνεται έστω και λίγο και ο τεχνικός που θα την τσεκάρει το δεί, θα την στείλει απευθείας εκτός εγγύησης . Απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι είναι από τα πρώτα που κοιτάνε στα Μ/Β που δεν παίζουν.... Μακάρι να κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 18, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Το θέμα είναι να μην φαίνεται. Αν φαίνεται έστω και λίγο και ο τεχνικός που θα την τσεκάρει το δεί, θα την στείλει απευθείας εκτός εγγύησης .Απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι είναι από τα πρώτα που κοιτάνε στα Μ/Β που δεν παίζουν.... Μακάρι να κάνω λάθος... Πάλι καλά εμένα που παίζει φτου φτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis23 Ιούνιος 21, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Εφόσον σου δουλεύει όλα ΟΚ τότε.Ο καλύτερος τρόπος να ισιώσεις pins είναι με λεπτό κατσαβιδάκι (όσο πιο λεπτό έχεις) τα φέρνεις σε καλούτσικη θέση και μετά κουμπώνεις το cpu και κλείνεις το καπάκι χωρίς να ασφαλίσεις με το πλαινό σιδεράκι και κάνεις την κίνηση που σου δείχνω στο video.Επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί ώστε να γίνει jet. ΧΡΗΣΤΟ ενας απο τους καλύτερους τρόπους ειναι και η οδοντογλυφίδα φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 21, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 ΧΡΗΣΤΟ ενας απο τους καλύτερους τρόπους ειναι και η οδοντογλυφίδα φίλε! Με την οδοντογλιφίδα πως να τα ισιώσεις? Το έχεις κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 21, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Δεν ξέρω για οδοντογλυφίδα......σαν μεγάλη μου φαίνεται Mε καρφίτσα/βελόνα που έχω δοκιμάσει μια χαρα γίνεται, αλλά μιλάω για 1-2 άντε max 3-4 πινάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 21, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 A νάτος και ο Σοφοκλής !! Καλά όλοι πινάκια στραβώνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 21, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Με κάτι πολύ αιχμιρό ή λεπτό γίνεται η δουλειά......Και εικοσι pins ισιώονται αρκεί να υπάρχει όρεξη και υπομονή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 21, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Και για να είναι πιο εύκολο να γυρίζουν, δηλαδή να τα ελέγχεις τα πινάκια, καλό θα ήταν να τα ζεστάνεις πρώτα....με πιστολάκι ας πούμε....πατέντα by Stelaras:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 22, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Με κάτι πολύ αιχμιρό ή λεπτό γίνεται η δουλειά......Και εικοσι pins ισιώονται αρκεί να υπάρχει όρεξη και υπομονή.....+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.