Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

LevelOne μια απλή ερώτηση

είσαι στο τμήμα μέσα, είναι ένα πιτσιρίκι 14 χρόνον δεμένο με χειροπέδες στο οποιο πριν 2' μπροστά σου οι συνάδερφοι σου του βάλαν μια τσάντα με μολότοφ, πέτρες και τα κερατα τους τα τραγιά, ένας τον χτυπάει και σταματάει γιατί νομίζει πως λιποθύμησε και εσέι είσαι αυτός ο ένας που τον χτυπάει.

είσαι άνθρωπος η ζώο σ' αυτήν την περίπτωση?

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

είσαι στο τμήμα μέσα, είναι ένα πιτσιρίκι 14 χρόνον δεμένο με χειροπέδες στο οποιο πριν 2' μπροστά σου οι συνάδερφοι σου του βάλαν μια τσάντα με μολότοφ, πέτρες και τα κερατα τους τα τραγιά, ένας τον χτυπάει και σταματάει γιατί νομίζει πως λιποθύμησε και εσέι είσαι αυτός ο ένας που τον χτυπάει.

Πρώτον, δε βλέπω το λόγο να ζώσω ενα πιτσιρίκι 14 χρονών με μολώτοφ για να το κάνω αποδιοπομπάιο τράγο. Εχω ήδη αρκετούς να ρίξω το φτάιξιμο ΑΝ θελω να το κάνω.

Εστω, οτι το σκηνικό που περιγράφεις ισχύει. Τοτε, ναι, ειμαι ζώο. ΑΛΛΑ. Σε περίπτωση που το 14χρονο ειχε όντως μαζί του μια τσάντα μολώτοφ, θα ήμουν ευλογημένος να ειμαι αυτός που θα του έσπαγε τα δόντια...

σημασια εχει οτι θα ειναι συνταγματικα καλυμμενος :hehe:

Και να συμπληρώσω: Μηνας μπαίνει μηνας βγαίνει θα πληρώνομαι ;)

Πέσμου τι δουλειά κάνεις αν δουλεύεις να σου βγάλω και εκεί κάτι...

Είναι ζόρικο να βρείς ατομα με μολότοφ και πρέπει να τις βάλω σε 14χρονο?

αν τις έχει πάλι θα του σπάσω και εγώ τα δόντια.

Πρώτον, δε βλέπω το λόγο να ζώσω ενα πιτσιρίκι 14 χρονών με μολώτοφ για να το κάνω αποδιοπομπάιο τράγο. Εχω ήδη αρκετούς να ρίξω το φτάιξιμο ΑΝ θελω να το κάνω.

Εστω, οτι το σκηνικό που περιγράφεις ισχύει. Τοτε, ναι, ειμαι ζώο. ΑΛΛΑ. Σε περίπτωση που το 14χρονο ειχε όντως μαζί του μια τσάντα μολώτοφ, θα ήμουν ευλογημένος να ειμαι αυτός που θα του έσπαγε τα δόντια...

πάλι καλά που δεν το υποστηρίζεις.. φιλε είτε το πιστεύεις είτε όχι εγώ αυτό βίωσα.

any way άμα δεν έχεις δει κάτι τέτοιο απλά να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί καλοί συνάδερφοι σου που είναι όπως πριν λίγο εσέι ο ίδιος επιβεβαίωσες "ΖΩΑ".

...αυτοί σου χαλάνε την ζαχαρένια σου, να σ' το θέσω και έτσι.

...και εγώ μηνας μπαίνει μηνας βγαίνει το μηνιάτικο 12:00 είναι στο γραφείο μου

αυτο ακριβως με παραξενευει. Ποιος παει σε μια δουλεια που το 95% του χρονου θα καθεται σε ενα πεζοδρομιο με ασπιδες γκλοπ κτλ κτλ, χειμωνα καλοκαιρι , χωρις να κανει απολυτως τιποτα ;Οποτε περναω απ την τοσιτσα και βλεπω τις ιδιες φατσες να καθονται υπερβαριεστημενες 5 το πρωι , λυπαμαι. Χωρια τα οσα λεει ο κοσμος κτλ κτλ, και σιγα τα λεφτα...

αλλα ξεχασα, παιζει ξυλο τσαμπα και νομιμο οποτε η δουλεια απλα τα σπαει. Οπως και στα επεισοδια του rockwave 97-98-99 που σπασανε το privilege και φυσικα τα ματ ριχνανε γκλοπιες στους γονεις που ηταν 2 χιλιομετρα μακρια και περιμενανε να παρουν τα παιδια τους..

Πέσμου τι δουλειά κάνεις αν δουλεύεις να σου βγάλω και εκεί κάτι...

γραφίστας σε εταιρία με ένσημα και επικουρικό ταμείο (που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ρολο βαράει) όλα κομπλέ.

είμαι 21 και έχω βιβλιάριο ικα από τα 18.

edit:

Είναι ζόρικο να βρείς ατομα με μολότοφ και πρέπει να τις βάλω σε 14χρονο?

και ναι είναι ζόρικο. όταν το 14χρόνο με την μολότοφ έχει πατέρα εισαγγελέα που ο οποιος πίστεψε με θα σε βοηθήσει πολύ στην μετάθεση σου και το ξέρεις από πριν πολύ καλά

πέρα από την πολύ μαγια που θέλει να το δείρεις το 14χρόνο σε οποιαδήποτε περίπτωση. είσαι ο τελείως προστάτης του νομου, απλά έχεις μπερδέψει τον νομο με τον κανόνα.

γιατί όπως παραβαίνεις τον νομο και τον βλέπεις ως κανόνα που το ξαναλέω το λέει ξεκάθαρα πως δεν μπορείς να είσαι δικαστής σε καμια περίπτωση, είσαι όργανο, δεν έχεις το δικαίωμα ούτε την αρμοδιότητα σε καμια περίπτωση να εφαρμόζεις βασανιστήρια σε κανέναν για κανέναν λόγο...

...δεν νομίζω να σου άρεσε το κράτος να το έβλεπε ως κανόνα να σε πληρώνει και να έλεγε "δεν *** σήμερα δεν έχω όρεξη να σε πληρώσω, δούλευε τσάμπα"

άλλο νομος άλλο κανόνας

σε άλλη περίπτωση ντύσου spiderman και κανε ότι θέλεις.

Υ.Γ. δεν πιάσανε μονο εμενα, και δεν χώσανε μονο σ' εμενα και δεν με νοιάζει άμα το πιστεύεις η όχι.

όπως σέβομαι εγώ τον νομο απαιτώ και όλοι οι άλλοι να τον σεβαστούν ειδικά όταν είναι εισβάρος κάποιου

Ευχαρίστως γινόμουν ματατζής να ρίχνω ξύλο εκει που πρέπει. Υπάρχει κάτι καλύτερο στον κόσμο απο το να μπορείς να κάνεις νόμιμα κάτι που απαγορεύεται συνταγματικά;

Τι έχεις να πείς για την ανατροφή μου τώρα;

Αυτο που με εκνευριζει στους φασιστες δεν ειναι οι χαζες χωρις επιχειρηματα αποψεις τους, αυτες τις εχω συνηθησει, αλλα η μεθοδος "αγακτησμενου" πολιτη κ ο τσαμπουκας που προσπαθουν να αποδειξουν το δικιο τους!

Αν εχεις κατι να πεις πες το ξεκαθαρα

"Ξερεις κατι γουσταρω να επιβαλομαι στους αλλους, να φοραω t-shirst με την ελληνικη σημαια, να δερνω 14χρονα που θελουν να πουν κατι διαφορετικο και κακομοιριδες μεταναστες, να βγαζω φωτογραφιες με τανκ κ αεροπλανα φορωντας τα χακι κ να φωναζω "η ταν η επι τας" με λιγα λογια δεν μπορω να καταλαβω γιατι ατομα σαν κ εσενα δεν λενε ξεκαθαρα ειμαι φασιστας παρα προσπαθουν να περασουν κατι πραγματικα παραλογο ως ηθικο κ σωστο.

Αυτο που κανεις ειναι πραγματικα κουραστικο...

Παρακoλουθω καιρο ποστ σου κ δεν μιλαω αλλα αυτη η προπαγανδα χωρις αντιλογο πρεπει να σταματησει

Αυτοι που γινονται ματατζιδες το κανουν για τα λεφτα η επειδη ειναι φασιτσες

Και στις 2 περιπτωσεις ειναι πιθηκοι, την πρωτη περιπτωση γιατι τα ο μισθος χρησιμοποιειτε ως μπανανα (ελα να δερνεις παιδακια κ θα εχεις μονιμες μπανανες) τωρα οσο για την δευτερη περιπτωση δηλ φασιτσας = πιθηκος

η απαντηση σου θα με επιβεβαιωσει, καθως οπως καθε καλος φασιτσας επιχειματολογει με 3 λεξεις: ανθελληνες, προδοτες, απλυτοι

Κοιταξε να δείς... αν θες να με θεωρείς φασίστα είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου (αν και οχι συμφωνο με τους κανόνες του φόρουμ), λίγο με νοιάζει. Πρωτον γιατί δεν έχω τίποτα να επιδείξω και δεύτερον γιατι ... ώπα για κάτσε λίγο.

Περίμενε λίγο γιατι εχω ενα ιδιαίτερο ζήτημα με τους κλειστόμυαλους. Λες οτι σε κάθε περίπτωση οι ματατζήδες ειναι πίθηκοι... και θές να κάτσω να επιχειρηματολογήσω...; Μαζί σου;; Εισαι πολυ γελασμένος, πλανάσαι πλάνην οικτράν και έχεις άπειρο γέλιο.

Και δεν κατάλαβα δηλαδή; Το 14χρονο που θα ειναι με μολωτοφ ειναι λιγότερο κακό απο εναν 30αρη με μολώτοφ;

Και επειδή δεν γίνεται να μην τελειώσω το φασιστικό μου λόγο χωρις εκρηκτικό και ανατρεπτικό φινάλε, το μονο που εχω να σου πω ειναι πως κατι "παληκαρια" σαν κι εσένα εχουν κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι. Ζειτε μονο και μονο γιατι ειναι παράνομο κάποιος να σας σκοτώσει.. :hehe: Ελπίζω να σε κάλυψα.. σύντροφε. Καλή 21η Απριλίου.

Παρ'ολα αυτα σε παροτρύνω να μου στείλεις πμ αν θές να με βρίσεις, ειμαι ΚΑΙ δημοκράτης. ;)

Nop, απλά δεν θα αφήσω καμια προσωπική επίθεση αναπάντητη. Τελειώνει εδώ η συμμετοχή μου στο thread και αν οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα μπορει να μου στείλει πμ, η στο msn το οποίο ειναι πολύ ευκολο να βρείτε...

όπα φίλε κάτι δεν κατάλαβες. δεν είναι η δουλειά του αστνομικού να σπάει στο ξύλο όποιον θεωρεί οτι έκανε αδίκημα. αν έκανε κάτι, υπάρχουν δικαστήρια που θα του επιβάλλουν την σωστή ποινή(υποτίθεται) αν εσύ απο την άλλη, νομίζεις οτι το οτι κάποιος παρανόμησε, σού δ'ινει το δικαίωμα, να του σπάσεις τη μούρη, τότε μάλλον πρέπει να πάς φυλακή μαζί του.

γιατί με τη λογική σου, ο καθένας μας μόλις βρίσκει, κάποιον να παρανομεί, θα πρέπει να τον σπάει στο ξύλο. δεν χρειάζονται δικαστήρια.

Γενική τοποθέτηση:

Φυσικά και δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάτσοι. αλλά πίστεύω οτι καλλιεργείται μια νοοτροπία μέσα στο σώμα(ειδεικά στα ματ). και τα πολλά μεμονομένα περιστατικά το επιβεβαιώνουν.

Φυσικά βέβαια, η δολοφονία αυτή του αστυνομικού δεν δικαιολογείται. και τα ειλεικρινή μου συληπητήρια στην οικογένειά του.

Πιστεύω οτι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι κάτω από τα ρούχα, όλοι είμαστε άνθρωποι και η απώλειά μας, σε κάποιον θα στοιχίσει πολύ. Δεν γίνεται να συμπαθιώμαστε όλοι μεταξύ μας, αλλά ο θάνατος είναι κάτι μόνιμο και μη αναστρέψιμο.

Συνηθως δεν βριζω μου αρεσει να επιχειματολογω...

ΚΑταρχην δεν μπορεις να αρνηθεις οτι εισαι φασιτσας μονο κ μονο απο το γεγονος που υπερασπιζεσε ενα ανθρωπο ο οποιος επιβαλλει την απο του με την βια χωρις καν αν εχεια υτο το δικαιωμα

Η αστυνομια πηρωνετε για συλλαμβανει και ΜΟΝΟ οχι να χειροδικει και να επιβαλλει μονη της το νομο...

Τον λογο εχουν τα δικαστηρια κ οχι οι μπατσοι, κ φυσικα μιας κ εγω πληρωνω αυτους τους "ραμπο" ενας λογος παραπανω να μην κανουν πραγματα για τα οποια δεν τους πληρωνω ποσο μαλλον αν βαραν εμενα η το παιδι μου...

Τωρα για το πιος εχει ακνει λιμπα την αθηνα αυτη ειναι αποψη σου

Και για να μπορεις να υποστηριζεις αυτην την αποψη βαζουν 5 μλκς να δολοφονησουν ενα αστυνομικο για να εχουν μετα το ελευθερο για ενα κρατους ελενχομενο κ αστυνομοκρατουμενο...

Το αν ζουμε γαι καποιο λογο δεν ειναι δικος σου λογαριασμος κ δεν εισαι εσυ να το κρινεις, οσο για το αν σκοτωνομαστε βροντηζει το παρακρατος σου για αυτο σε συνεγρασια παντα με το κρατος...

Οσο για την μολοτοφ καποιοι φροντησαν για φτασουν τα πραγματα εκει, φυσικα δεν συμφωνω με την τυφλη βια αλλα οταν βαρας καποιον δεν περιμενεις ο αλλος να καθετε κ να τις τρωει

Και φυσικα δεν εχει κανενα νοημα βριζεις φασιτσα... απλως καθεσε κ λες πραγματα που πραγματικα αρμοζουν σε μισανθρωπο κ φυσικα χωρις αν εχεις καν αντιλογο απο τον γκετο του ΛΑΟΣ εδω μεσα κ απο απο αυτους που γλυφουν τους παντες εδω μεσα...

Εγω απλα σου λεω οτι λες πιπες κ οτι παντα ελεγες δεν μπορω να καραλαβω γιατι αυτο ειναι επιθεση? Επειδη σε γλυφω? επειδη δεν ψηψιζω ΛΑΟΣ?

Και να πω οτι απλα πετας φρασεις του στυλ "εγω θα τον εσπαγα στο ξυλο" σε ορισε κανενας κριτη ηθικης κ δεν το ξερω. Δηλ περιμενεις να καταπινω να το παιζεις robocop και να χειροκρωτω τις ακροδεξιες αποψεις σου για να ειμαι δημοκρατης?

haya τι αλλο κανουν τα ματ;

Φυλάνε το σπίτι σου από το να έρθω εγώ και άλλοι 15 καραγκιόζηδες και να στο κάνω λαμπόγυαλο γιατί μ' αρέσει η βεράντα σου και να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Ελπίζω να με πιάνεις. Τώρα τι οδηγίες τους δίνουν και τι εκπαίδευση έχουν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλειο.

Ο ΜΑΤ-ατζής είναι άνθρωπος και αυτός φίλε, και κάνει την δουλειά του. Αν τον άφησαν να φορέσει στολή και γκλόπ χωρίς να έχει τα σωστά προσόντα δεν φταίει ο θεσμός τον ΜΑΤ αλλά το κράτος που τον άφησε, δλδ τον κάθε μαλάκα που τον ψηφίζει το 60%+ των ελλήνων.

Get over it.

Πιστεύω οτι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι κάτω από τα ρούχα, όλοι είμαστε άνθρωποι και η απώλειά μας, σε κάποιον θα στοιχίσει πολύ. Δεν γίνεται να συμπαθιώμαστε όλοι μεταξύ μας, αλλά ο θάνατος είναι κάτι μόνιμο και μη αναστρέψιμο.

Ναι οκ δεν διαφωνω... αλλα εχουμε την ταση να μοιρολατρουμε για κατι που δεν αλλαζει.

Το ζητημα ειναι να δινουμε μεγαλυτερη σημασια στο ΓΙΑΤΙ.

Αυτο το "γιατι" βρομαει κ τους συμφερει να μην το ψαγνουμε

ΑΛΛΑ. Σε περίπτωση που το 14χρονο ειχε όντως μαζί του μια τσάντα μολώτοφ, θα ήμουν ευλογημένος να ειμαι αυτός που θα του έσπαγε τα δόντια...

1000 δικια έχεις εδώ.και εγώ πιστεύω ότι οι αλήτες εκείνοι που σπάνε βιτρίνες και αμάξια του κοσμάκη,θέλουν κρέμασμα απ,τα φανάρια....

Φυλάνε το σπίτι σου από το να έρθω εγώ και άλλοι 15 καραγκιόζηδες και να στο κάνω λαμπόγυαλο γιατί μ' αρέσει η βεράντα σου και να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Ελπίζω να με πιάνεις. Τώρα τι οδηγίες τους δίνουν και τι εκπαίδευση έχουν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλειο.

Ο ΜΑΤ-ατζής είναι άνθρωπος και αυτός φίλε, και κάνει την δουλειά του. Αν τον άφησαν να φορέσει στολή και γκλόπ χωρίς να έχει τα σωστά προσόντα δεν φταίει ο θεσμός τον ΜΑΤ αλλά το κράτος που τον άφησε, δλδ τον κάθε μαλάκα που τον ψηφίζει το 60%+ των ελλήνων.

Get over it.

Σωστό.

ΕΠΙΣΗΣ

Αν έρθει φασιστάκι που αποκαλείται ανάρχι και αρχίσει να σπάει το μαγαζί του πατέρα μου, επόμενο είναι όχι απλά να αμυνθώ, αλλά να φροντίσω να μην ξαναβγεί στην κοινωνία. Το ότι σπάει το μαγαζί μου δε σημαίνει ότι δε δίνει δεκάρα για το κτίριο, σημαίνει πως αψηφά το δικαιωμα μου να ταϊσω την οικογένεια. Εκεί εννοείται πως δε θα περιμένω την αργόσχολη αστυνομία. Θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου.

τι 1000 δίκια? ποιος νομίζεις οτι είσαι και δέρνεις όποιον θέλεις?

υπάρχουν(υποτίθεται και δικαστήρια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.