LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Μου θυμίζεις τους άθεους που στην πρώτη δύσκολη λενε "Παναγιά μου βόηθα"...:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 18, 2009 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Οπότε ξέρεις πολλούς αστυνομικούς που γίνανε «μπάτσοι» για να καταστρέφουν ζωές και να δέρνουν έτσι?? Γιατί εγώ ρε γαμώτο δεν ξέρω κανένα ίσως να πάω να ρωτήσω 2 μακρινούς γνωστούς που έχω στην αστυνομία. Το ότι έπεσες την κακή ώρα στην κακή στιγμή τους διαλύει όλους έτσι?«Ξέρω πολλούς που γίνανε αστυνομικοί για αυτό τον λόγο»... ΟΚ. Οπότε αν χάσεις κάποιο δικό σου από αμέλεια γιατρού μεθαύριο τι θα λες?Παίρνεις ένα θεσμό και τον απαξιώνεις επειδή έφαγες ξύλο μικρός, αν και από αυτά που γράφεις, όπως είπε και ο Ζανής, ακόμα μικρός μου ακούγεσαι, και δεν έχεις ιδέα ΤΙ λές με αυτά που εύχεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 18, 2009 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Χωρίς ίχνος κακίας και μίσους απέναντι σου, ευχομαι να πεθάνεις φριχτό θάνατο και ολοι οσοι σε αγαπούν το ιδιο γιατί ηξερα κάποτε εναν που σου έμοιαζε , ήταν δικηγόρος και σκότωνε γάτες... Κρίμα και να φανταστείς οτι κάποτε ηθελα να γίνω δικηγόρος....Οποιος κατάλαβε το ειρωνικό κατάλαβε.το παιδί σου άμα το πάθει (που εύχομαι ειλικρινά να μην βιώσεις αυτό που βίωσαν οι γονείς μου) απλά θυμήσου αυτό που είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 18, 2009 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Με τη λογική που εσύ θεωρείς ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι καθάρματα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι όλοι οι διαδηλωτές είναι σκουλίκια που ψάχνουν αφορμή για να σπάσουν τις βιτρίνες, και τα αμάξια του κοσμάκη, άρα καλά σου κάνανε :to_pick_ones_nose3:ΥΓ Προφανώς και δε συμμερίζομαι αυτή τη λογική, διότι καταλήγει να είναι ένας Παύλος κύκλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 18, 2009 Author #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 το παιδί σου άμα το πάθει (που εύχομαι ειλικρινά να μην βιώσεις αυτό που βίωσαν οι γονείς μου) απλά θυμήσου αυτό που είπεςπλάκα κάνεις έτσι; απλά επανέλαβε τα λόγια σου (και μαλιστα απλά ειρωνικά για να καταλάβεις τι αηδία πέταξες). γιατί σε πείραξαν τόσο πολύ ; το ίδιο ακριβώς ευχήθηκες και εσύ και μάλιστα σοβαρολογωντας (και όχι ειρωνικά όπως ο lvl1) για σύσσωμο το αστυνομικό σώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 18, 2009 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Οπότε ξέρεις πολλούς αστυνομικούς που γίνανε «μπάτσοι» για να καταστρέφουν ζωές και να δέρνουν έτσι?? Γιατί εγώ ρε γαμώτο δεν ξέρω κανένα ίσως να πάω να ρωτήσω 2 μακρινούς γνωστούς που έχω στην αστυνομία. Το ότι έπεσες την κακή ώρα στην κακή στιγμή τους διαλύει όλους έτσι?«Ξέρω πολλούς που γίνανε αστυνομικοί για αυτό τον λόγο»... ΟΚ. Οπότε αν χάσεις κάποιο δικό σου από αμέλεια γιατρού μεθαύριο τι θα λες?Παίρνεις ένα θεσμό και τον απαξιώνεις επειδή έφαγες ξύλο μικρός, αν και από αυτά που γράφεις, όπως είπε και ο Ζανής, ακόμα μικρός μου ακούγεσαι, και δεν έχεις ιδέα ΤΙ λές με αυτά που εύχεσαι.ok τι να σου πω, άμα εσέι θεωρείς πως το να σε εδική κάποιος και ο διπλανός σου σφυρίζει αδιάφορα δεν τον κάνει συνένοχο.. ok.. είσαι παράνομος μονο k μονο στην αντίληψη σου.και η ζαρτινιέρα δεν είναι μια περίπτωση, ούτε ο πιτσιρικάς, και ναι είχα συμμαθητές που λέγανε και το κάνανε.απλά πολύ σύμπτωση ρε, και κανένα 3 άτομα που είναι πολύ καλή γνωστοί μου χωρίς κωλύματα είναι στα γραφεία όχι στα ματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Θα φροντίσω φιλε μου, το παιδί μου να μην αναγκαστεί να μάθει το δίκαιο μέσα σε ενα κρατητήριο... Θα φροντίσω το παιδί μου να πάρει τα απαραίτητα εφόδια ωστε να ξεχωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι. Θα κάνω τα πάντα να του δείξω τις λεπτές γραμμές που υπάρχουν και πως αν θελήσει να τις πατήσει θα υποστεί τις συνέπειες.Ετσι, αν σε μια πορεία, τον μπαγλαρώσουν και τον σαπακιάσουν, εγω θα είμαι ο πρώτος που θα τον μαυρίσει... Πως να το κάνουμε δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 το ότι φύλαγε μάρτυρα σε υπόθεση του ΕΛΑ δε σου λέει κάτι, ε; και θα τους σκοτωσουν ολους οσους φυλανε μαρτυρες?αυτος μαλλον βαριοταν που ζουσε.απλα θα καθοταν και θα περιμενε να τελειωσει η βαρδια του.αλεξισφαιρο και οπλο δεν ειχε?γιατι καθοταν σε σημειο που κανει μπαμ?που ειναι οι ευθυνες απο τους ανωτερους γι αυτα?Ναι μην μπερδεύουμε (στην προκειμένη περίπτωση) ατυχήματα (παντός είδους) με στυγνές δολοφονίες.Θυμίζει δολοφονίες (ξεκαθάρισμα λογαριασμών) της μαφίας, αλλά αυτό νωρίς η αργά θα αποκαλυφθεί (θέλω να πιστεύω).και τα ατυχηματα μπορει να ειναι δολοφονια εξ αμελειας,η...βλακειας...το θεμα ειναι οτι παντα τη πληρωνει ο τελευταιος κατωτερος κρικος,και οι παραγματικοι υπευθυνοι γι αυτα ακομα καθονατι στις καρεκλαρες.απλο παραδειγμα,με τις κρισεις του μαρτιου,ο αρχηγος της αστυνομιας ειναι ακομα στη θεση του με οσα εγιναν το τελευταιο καιρο...κονομαει χοντρα...Άλλο αυτό που το έχουν ποίημα πολλοί... δηλαδή ρε Κώστα, πρέπει να ήταν μπλεγμένος κάπου για να τον φάνε? οχι.απλα υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα.για τον αλλον που τον ειχαν γαζωσει με ak47 πανω στη μηχανη του ενα βραδυ(δεν ηταν αστυνομικος,λεγοταν οτι ηταν μαφιοζος της νυχτας) γιατι δε βγηκε να "λυπηθει" κανεις?ρε φιλε εγώ όταν ήμουν 14 και έτυχε να βρεθώ στο κέντρο μια μέρα που είχε πορείαΔηλαδή σε δείρανε άδικα (ΔΕΝ το αμφισβητώ) 3-4 άτομα, σε μια διαδήλωση οπότε αυτόματα ΟΛΟΙ οι μπάτσοι είναι λαλάκες και πρέπει να πεθάνουν τα παιδιά τους έτσι?μεμονωμενα περιστατικα...ασυμμετρες απειλες...Και δεν θα σου μιλήσω για κάτι αρχιτσογλάνια 14χρόνα που δείχνουν 18 και είναι υπεύθυνοι για 1000 δυό καλά σε καλές περιοχές και σε πορείες (χωρίς να λεω πως ανήκεις εκεί φυσικά).αυτοι γεννηθηκαν ετσι?δε νομιζω.γινανεπιαστους μαζι με τους γονεις τους και ριχτους να σαπισουν 50 χρονια στη φυλακη.αλλα περιεργως εδω και 15 χρονια τα ιδια βλεπω να γινονται.ολοι εξω ειναι σπανε,καταστρεφουν και το μονο που γινεται ειναι ξυλο μεταξυ αυτων και ματ.και οι 2 κατηγοριες ειναι gtp,οι μεν πανε να σπασουν και να ριξουν μολοτωφ στα ματ και τα ματ πανε να δειρουν οτι κινειται.Οπότε ξέρεις πολλούς αστυνομικούς που γίνανε «μπάτσοι» για να καταστρέφουν ζωές και να δέρνουν έτσι?? Γιατί εγώ ρε γαμώτο δεν ξέρω κανένα ίσως να πάω να ρωτήσω 2 μακρινούς γνωστούς που έχω στην αστυνομία.Το ότι έπεσες την κακή ώρα στην κακή στιγμή τους διαλύει όλους έτσι?«Ξέρω πολλούς που γίνανε αστυνομικοί για αυτό τον λόγο»... ΟΚ.Οπότε αν χάσεις κάποιο δικό σου από αμέλεια γιατρού μεθαύριο τι θα λες?Παίρνεις ένα θεσμό και τον απαξιώνεις επειδή έφαγες ξύλο μικρός, αν και από αυτά που γράφεις, όπως είπε και ο Ζανής, ακόμα μικρός μου ακούγεσαι, και δεν έχεις ιδέα ΤΙ λές με αυτά που εύχεσαι.μπορει να γιναν γιατι το γουσταραν απο παντα μπορει να διεφθαρθηκαν μεσα στην αστυνομια.δεν ειναι μονο αυτο που επαθε,ειναι και αυτα που γινονται καθε μερα.τα γνωστα μεμονωμενα περιστατικα.Θα φροντίσω φιλε μου, το παιδί μου να μην αναγκαστεί να μάθει το δίκαιο μέσα σε ενα κρατητήριο... Θα φροντίσω το παιδί μου να πάρει τα απαραίτητα εφόδια ωστε να ξεχωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι. Θα κάνω τα πάντα να του δείξω τις λεπτές γραμμές που υπάρχουν και πως αν θελήσει να τις πατήσει θα υποστεί τις συνέπειες.Ετσι, αν σε μια πορεία, τον μπαγλαρώσουν και τον σαπακιάσουν, εγω θα είμαι ο πρώτος που θα τον μαυρίσει... Πως να το κάνουμε δηλαδημπραβο...τι σε ενοχλει να παει το παιδι σου σε μια πορεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Ιούνιος 18, 2009 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 θα γυρισει ο τροχος........θα γελασει και ο αστυνομικος........ ασε μην το ανοιξω καλυτερα... γιατι θα γινει μπαχαλο εδω μεσα... αλλα απο την αλλη εχω βαρεθει να ακουω τα παντα ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 18, 2009 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Με τη λογική που εσύ θεωρείς ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι καθάρματα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι όλοι οι διαδηλωτές είναι σκουλίκια που ψάχνουν αφορμή για να σπάσουν τις βιτρίνες, και τα αμάξια του κοσμάκη, άρα καλά σου κάνανε :to_pick_ones_nose3:ΥΓ Προφανώς και δε συμμερίζομαι αυτή τη λογική, διότι καταλήγει να είναι ένας Παύλος κύκλοςκαλά οι μπαχαλακιδες είναι ακόμα χειρότεροι και είναι η δεύτερη αρχή του κακού ακριβώς ισάξια.και αναφορικά τελείως δεν είναι μυστικό πως 10 άτομα κάνουν τα μπάχαλα και μετά τα ζώα ακουλουθούν, τα οποια 10 άτομα η αστυνομία τους ξέρει πολύ καλά... αλλα δεν τους πιάνει για τον πολύ απλό λόγο πως η ο πατέρας από αυτά τα τσογλάνια είναι δικηγόρος/εισαγγελέας και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, και δεν τους πάει να χάσουν την δουλειά τους. οποτε την πληρώνουν όλοι οι άλλοιedit :το ψάρι μπορεί να έχει μαλακες αλλα βρωμάει από το κεφάλι. όσοι πήγαν στρατό το ξέρουν πως από τον διοικητή εξαρτιόταν πως πήγαινε όλη η μονάδα, χύμα διοικητής χύμα η μονάδα, μα**κας διοικητής μες την μα**κια η μονάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Θα φροντίσω φιλε μου, το παιδί μου να μην αναγκαστεί να μάθει το δίκαιο μέσα σε ενα κρατητήριο... Θα φροντίσω το παιδί μου να πάρει τα απαραίτητα εφόδια ωστε να ξεχωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι. Θα κάνω τα πάντα να του δείξω τις λεπτές γραμμές που υπάρχουν και πως αν θελήσει να τις πατήσει θα υποστεί τις συνέπειες.Ετσι, αν σε μια πορεία, τον μπαγλαρώσουν και τον σαπακιάσουν, εγω θα είμαι ο πρώτος που θα τον μαυρίσει... Πως να το κάνουμε δηλαδη, εγω είμαι κόπανος που φτάνω τα 30 και δεν εχω πατήσει το πόδι μου στην Ομόνοια και στην κάθε Ομόνοια στις 03:00; Γιατι δηλαδή όποτε με σταματάνε για έλεγχο (ακομα και ΟΠΚΕ με G3 μου την έχουν πέσει τις ώρες που κυκλοφορώ με το αμάξι) καταλήγω να κάνω χαλαρή κουβεντούλα μαζί τους, χαχαχα και χουχουχου; Ετσι λοιπόν, φρόντισε το παιδί σου να μάθει μόνο του να ξεχωρίζει το σωστό απο το λάθος ωστε να μην μπείς ουτε εσυ, ουτε κανείς στην διαδικασία που ειπες.Και υπ'οψην, εγω εχω πάρει προσωπικά αυτα που λές, γιατι ο πατέρας μου ειναι αστυνομικός. Αλλα δυστυχώς για σένα, ηταν σωστός, πηρε τη συνταξούλα του, τον προίκισε ο Θεός να ανοίξει ενα μαγαζί και να βγάλει μάγκα γιό τον οποίο μάλιστα ο ίδιος συμβούλεψει να μην μπεί στο σώμα γιατι "δεν αξίζει το ρίσκο". Και ετσι οπως τα λές φιλε μου, αν ημουν αστυνομικός και έτρωγα σφαίρα για σένα... θα σκεφτόμουν τον πατέρα μου και πόσο δίκιο ειχε οταν μου ελεγε αυτο το πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 18, 2009 Author #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 πάντως μου αρέσει η νοοτροπία πως για ότι και αν γίνει φταίνε πάντα οι μπάτσοι. πίσω απόπ τις μπούρδες των ΜΜΗ (Η-->ηλιθιότητα) δεν κοιτάει κανείς. γιατί αν κοιτάξει θα δει νέους ανθρώπους να τους έχουν όλοι στην μπούκα, να τους πληρώνουν με ψίχουλα και να ζουν μονίμως με την αγωνία πως ότι και αν γίνει αυτοίθ θα φορτωθούν την ευθύνη και όχι οι πραγματική υπεύθυνοι. Το ότι σε πλάκωσαν στο ξύλο φίλε δεν μου ακούγεται απολύτως παράλογο. Από την στιγμή που βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή τι ήθελες να κάνουν; Να σε σταματήσουν και να σου πουν "Μήπως είστε ταραξίας κύριε; Τότε πρακαλώ ακολουθήστε με για να εισπράξετε το ξύλο που σας αναλογεί".. Ο άλλος πάνω στην ένταση και τον πανικό που επικρατεί προφανώς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι καλός και ποιος όχι. Και για να κλείσω, μπορεί να μην ήξερες εσύ προσωπικά στα 14 σου τι είναι πορείς και τι προβλήματα προκαλεί, αλλά το ήξεραν οι γονείς και αν έπρεπε να κατηγορηθεί κάποιος θα ήταν μάλλον αυτοί για παραμέληση ανηλίκου edit: @ Κοstas 007: αλεξισφαιρο και οπλο δεν ειχε? και μπαζούκας να είχε, όταν σου ρίχνουν 25 σφαίρες μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα ακόμα και ο Chuck Norris λίγα θα μπορούσε να κάνει. και καλύτερα να μην λες συνεχώς θα βαριόταν, θα κοιμόταν και λοιπά θα γιατί καταντάει αηδία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2009 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Θα φροντίσω φιλε μου, το παιδί μου να μην αναγκαστεί να μάθει το δίκαιο μέσα σε ενα κρατητήριο... Θα φροντίσω το παιδί μου να πάρει τα απαραίτητα εφόδια ωστε να ξεχωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι. Θα κάνω τα πάντα να του δείξω τις λεπτές γραμμές που υπάρχουν και πως αν θελήσει να τις πατήσει θα υποστεί τις συνέπειες.Ετσι, αν σε μια πορεία, τον μπαγλαρώσουν και τον σαπακιάσουν, εγω θα είμαι ο πρώτος που θα τον μαυρίσει... Πως να το κάνουμε δηλαδηαμα ομως περναει απο εκει και το μπαγλαρωσουν στα καλα καθουμενα πως θα το ξερεις και τι θα κανεις για να δικαιολογηθεις μετα το αδικο μαυρισμα. Και μη σου φαινεται περιπτωση πολλοι τη παθαινουν ετσι:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 18, 2009 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 και θα τους σκοτωσουν ολους οσους φυλανε μαρτυρες?αυτος μαλλον βαριοταν που ζουσε.απλα θα καθοταν και θα περιμενε να τελειωσει η βαρδια του.αλεξισφαιρο και οπλο δεν ειχε?γιατι καθοταν σε σημειο που κανει μπαμ?που ειναι οι ευθυνες απο τους ανωτερους γι αυτα?Μαζί σου, αλλά άλλο ΓΙΑΤΙ ήταν εκεί μόνος (είχε όπλο) και δεν ήταν οργανωμένο, και ΑΛΛΟ το "ειναι γουρούνι και να πεθάνουν με φριχτό τρόπο τα παιδιά του έτσι? οχι.απλα υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα.Φυσικά, όπως υπάρχει και η πιθανότητα το παιδί που τις έφαγε πιο πρίν στην μαγγιά με τους φίλους να κατέβασε και 2-3 βιτρίνες που δεν το λεει εδώ. τι σε ενοχλει να παει το παιδι σου σε μια πορεια?επιδή είναι παιδί και εγώ οπως λεει ο lvl1 θα έχω θέμα να πάει στα 14 εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 18, 2009 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Εγώ στα 14 γιατί δεν έτρεχα στις πορείες; Μιλάμε για τις πορείες που είναι cool να φωνάζεις "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" κλπ; Αυτές που σου είπαν ότι έτσι πρέπει, σου είπαν να πας, σου είπαν ότι είναι cool και must? Στις πορείες που τρέχουν όλα τα μαθητούδια γιατί είναι στρογγυλή η τυρόπιτα και για το σύστημα της παιδείας που είναι χάλια; Όταν δεν πατάνε στη σχολή ποτέ και τρέχουν στις εξεταστικές κι όλο τον άλλο χρόνο τρώνε τα λεφτά των γονιών σε parties και παραλίες;Ξέρω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, δόξα το Θεό. Αλλά άμα θέλεις να τα πετάξουμε όλα σε ένα κουβά, τότε στην άποψη μου δεν χωράει ΚΑΜΙΑ αντίρρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2009 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Εγώ στα 14 γιατί δεν έτρεχα στις πορείες; Μιλάμε για τις πορείες που είναι cool να φωνάζεις "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" κλπ; Αυτές που σου είπαν ότι έτσι πρέπει, σου είπαν να πας, σου είπαν ότι είναι cool και must? Στις πορείες που τρέχουν όλα τα μαθητούδια γιατί είναι στρογγυλή η τυρόπιτα και για το σύστημα της παιδείας που είναι χάλια; Όταν δεν πατάνε στη σχολή ποτέ και τρέχουν στις εξεταστικές κι όλο τον άλλο χρόνο τρώνε τα λεφτά των γονιών σε parties και παραλίες; Ξέρω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, δόξα το Θεό. Αλλά άμα θέλεις να τα πετάξουμε όλα σε ένα κουβά, τότε στην άποψη μου δεν χωράει ΚΑΜΙΑ αντίρρηση. πολυ γενικευεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Το ότι σε πλάκωσαν στο ξύλο φίλε δεν μου ακούγεται απολύτως παράλογο. Από την στιγμή που βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή τι ήθελες να κάνουν; Να σε σταματήσουν και να σου πουν "Μήπως είστε ταραξίας κύριε; Τότε πρακαλώ ακολουθήστε με για να εισπράξετε το ξύλο που σας αναλογεί"..δε καταλαβα,πρεπει να παιρνουμε αδεια απο την αστυνομια για να κυκλοφορησουμε καπου?δικο τους προβλημα η πορειαγι αυτο πληρωνονται για να πιανουν τους ταραξιες και οχι για να δερνουν οτι κινειται.Πως να το κάνουμε δηλαδη, εγω είμαι κόπανος που φτάνω τα 30 και δεν εχω πατήσει το πόδι μου στην Ομόνοια και στην κάθε Ομόνοια στις 03:00; Γιατι δηλαδή όποτε με σταματάνε για έλεγχο (ακομα και ΟΠΚΕ με G3 μου την έχουν πέσει τις ώρες που κυκλοφορώ με το αμάξι) καταλήγω να κάνω χαλαρή κουβεντούλα μαζί τους, χαχαχα και χουχουχου;υπαρχει κοσμος που περναει απο την ομονοια για αλλους λογους περα απο το να πουλησει πρεζα,cd,ιεροδουλες,κτλ κτλ.απο ποτε το χανει το δικαιωμα αυτο επειδη κυκλοφορουν 666 παρανομοι εκει γυρω?γι αυτο υπαρχει η εξακριβωση στοιχειων και ο ελεγχος.κι εμενα με χουν σταματησει πολλες φορες για ελεγχο,και μου μιλανε στο πληθυντικο κιολας παρολο που δειχνω 18 χρονων.φυσικα με χουν σταματησει και με υφακι johnrambiko,του στυλ ποιος εισαι που πας τι κανεις και γιατι περνας απο δω,και αμα μιλισεις μη ευγενικα θα σε παω μεσα κτλ κτλ.αυτοι γιατι υπαρχουν ακομα στο σωμα και πληρωνονται απο μενα?εναν θειο μου που μοιαζει με πακιστανο μεταναστη,(λογω μουστακιου και σκουρου δερματος) τον σταματησαν στο αεροδρομιο και του ζαλισανε τα @@,αλλα μολις καταλαβαν οτι ειναι λεφτας αλλαξε η κουβεντα...ειναι η δικαιοσυνη που παρχει στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 18, 2009 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 και θα τους σκοτωσουν ολους οσους φυλανε μαρτυρες?αυτος μαλλον βαριοταν που ζουσε.απλα θα καθοταν και θα περιμενε να τελειωσει η βαρδια του.αλεξισφαιρο και οπλο δεν ειχε?γιατι καθοταν σε σημειο που κανει μπαμ?Η ηλικία σου δε δικαιολογεί τέτοιες αντιλήψεις.Για το πρώτο, διάβασε το ποστ του ea6gka λίγο πιο πάνω. Αν δεν μπορείς να δεις πιο πέρα από αυτό, τι να πω;Για το δεύτερο, μόλις είχε αναλάβει τη βάρδιά τουΓια το τρίτο, ας κάνουμε ένα πείραμα: Βάλε αλεξίσφαιρο, και κάτσε να σε πυροβολήσω στο κεφάλι, να δούμε αν θα επιβιώσεις (4-5 σφαίρες πήγανε στο κεφάλι του - ο θάνατος ήταν ακαριαίος).Για το 4ο δεν το γνωρίζεις που καθόταν. Οπως κι αν έχει, οι άλλοι ήταν 3 και ήταν πανεύκολο να τον κάνουν σουρωτήρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 18, 2009 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Δηλαδή 3 η ώρα Ομόνοια τι άλλη δουλειά έχεις?Γιατί Έλληνα δε αντικρίζεις παρά τον εφημεριδοπώλη στο Μπαγκάκο...Η πορεία έχει νοήμα όταν δεν είναι κατευθυνόμενη..¨Οταν σαν χάπατο πας και φωνάζεις γιατί έτσι απλά στο είπαν ναι είσαι θύμα....και άξιος να φας πολλά μπαούλα ξύλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 18, 2009 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Δηλαδή 3 η ώρα Ομόνοια τι άλλη δουλειά έχεις?πας να παρεις το 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.