winters Ιούνιος 21, 2009 #243 Ιούνιος 21, 2009 οχι ρε συ! αφου αυτος εχει υπηρετησει στο μεγαλο πευκο!!ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ λεμεεεεε (και οχι απο τους φλωρους καταδρομεις... 1η γραμμη...)
dunkel_Stern Ιούνιος 21, 2009 #244 Ιούνιος 21, 2009 εγώ ήμουν στους κόκκινους αλλα δεύτερη γραμμή χάχα lol
Maximus Ιούνιος 21, 2009 #245 Ιούνιος 21, 2009 βασικά ειναι η γενικότερη νοοτροπία μερικών Ελλήνων αυτή (και λογικά βέβαια δεν θα ειναι και οι μόνοι).τα ίδια δεν λέγανε (και πολλοί λένε ακόμη) για τον Bill Gates κλπ; πλέον, το πιστεύω ακράδαντα, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ψάχνει παντού την ευκαιρία για να κράξει. σαν εξάρτηση έχει γίνει...Βασικά εάν ο Gates όντως έδωσε τα ποσά που ακούγονται στους ευγενετιστές και τα ιδρύματα ευγονικής (με βάση το Infowars), τότε καλά κάνουν και κράζουν. Κρατάω πολλές πισινές για τους πλούσιους που δίνουν και το διατυμπανίζουν, Έλληνες και ξένους.
Kostas007 Ιούνιος 21, 2009 #246 Ιούνιος 21, 2009 Μαζί σου ρε ea6gka Εγώ θεωρώ το ΛΑΟΣ ως κόμμα που πάει όπου βρίσκει ευκαιρία. Αν προσέξει κανείς τις δηλώσεις των στελεχών του, πάντα λένε αυτό που θέλει να ακούσει ο λαός. Αυξήσεις στις βουλευτικές αποζημιώσεις; Να'σου ο Πλεύρης να σου λέει ότι όχι μόνο δεν πρέπει να παίρνουμε τόσα πολλά, αλλά και οι τόσοι (5-6) παρατρεχάμενοι που έχει ο κάθε βουλευτής είναι υπερβολή, γιατί τους πληρώνει ο φορολογούμενος. Τι πιστεύει απ'όσα λέει; πιθανότατα τίποτα. Όμως ο κοσμάκης αυτό περιμένει να ακούσει, για αυτό και 2πλασιάζουν τα ποσοστά τους κάθε φορά στις τελευταίες εκλογές. Με την ίδια λογική, να κάνει αυτό που θέλει να δει ο λαός, έδωσε και το μύριο. Η διαφορά απ'όλους τους άλλους, είναι ότι το έδωσε και δεν το έκανε οτιδήποτε άλλο (καντίνες με Ινδούς, αυγοβραστήρες, ταξιδάκια, Μερτσεντές κλπ κλπ). Κάτι που κανείς άλλος -τουλάχιστον από αυτούς που είναι στη Βουλή- δεν κάνει Με λίγα λόγια, δεν είπα να τους επικροτήσουμε, αλλά όχι και να κράζουμε :big_boss: μα αυτα τα κανουν γιατι θελουν να αρπαξουν ψηφους πανε και λενε οι 5 βουλευτες που εχει εμεις θα ψηφισουμε κατα στις αυξησεις των μισθων των βουλευτων,ενω ξερουν οτο οι υπολοιποι 295 θα ψηφισουν υπερ... ναι... οκ. αν αυτα που παιρναν καθε μηνα τα χαριζανε τοτε θα τους παραδεχομουνα,αλλα οχι ετσι.νιωθω οτι απευθυνονται σε παιδακια δημοτικου. τουλαχιστον οι αλλοι ξερουμε οτι ειναι κλεφτες και τους αποφευγουμε(?),αυτοι επειδη ειναι ακομα καινουριοι το παιζουν αγιοι... αυτο το χετε δει? http://www.youtube.com/watch?v=J97o0IBynGw οσο για τις καντινες και τους βραστηρες...αυτα δεν ειναι απο τις επιχορηγησει για τις διαφημισεις που υποτιθεται δικαιουνται...ειναι εξτρα κλεμμενα...αραγε βουλγαρακηδες,ζαχοπουλαιοι,ρουσοπουλαιοι που βρηκανε λεφτα για κοτερα?με τα 5000 του μισθου τους?:clap: Και με λιγα λογια δε μας λες να μη τους κραξουμε η οχι,αλλα μας λες να τους ψηφισουμε
deninho Ιούνιος 21, 2009 #247 Ιούνιος 21, 2009 Και με λιγα λογια δε μας λες να μη τους κραξουμε η οχι,αλλα μας λες να τους ψηφισουμε Ειλικρινά, δεν μπορώ να αντιληφθώ που είναι η δυσκολία στα γραφόμενά μου Σε αυτή τη συζήτηση, σε ο,τι έχω γράψει, άλλα γράφω, κι άλλα (κάνεις ότι) καταλαβαίνεις. Μάλλον είναι ανώφελο να συζητήσω οτιδήποτε μαζί σου
Kostas007 Ιούνιος 21, 2009 #248 Ιούνιος 21, 2009 Ειλικρινά, δεν μπορώ να αντιληφθώ που είναι η δυσκολία στα γραφόμενά μου Σε αυτή τη συζήτηση, σε ο,τι έχω γράψει, άλλα γράφω, κι άλλα (κάνεις ότι) καταλαβαίνεις. Μάλλον είναι ανώφελο να συζητήσω οτιδήποτε μαζί σου εγω εγραψα μιση σελιδα,και μου κανεις quote μια γραμμη. μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω.η κανεις πως καταλαβαινεις αυτα που σε συμφερουν
giorikas Ιούνιος 21, 2009 #250 Ιούνιος 21, 2009 ο καρατζαφερης εκανε απλα την εκτιμηση οτι κερδος σε ψηφους απο την δωρεα αυτην θα ειναι μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο της επενδυσης σε διαφημισειςτο ταμειο φτωχιας ηταν απλως ....παραπλευρο κερδος.
dunkel_Stern Ιούνιος 21, 2009 #251 Ιούνιος 21, 2009 ....παραπλευρο κερδος. έλειωσα στο γέλιο, man άμα έπαθα κανένα κάταγμα με το πέσιμο από την καρεκλα θα σε σκίσω! XAXAXA btw λέτε άμα ψηφίσω καρατζαφέρη να μου δώσει κανένα υπουργείο? να πάρω το μακεδονίας θράκης μια και είναι κοντά στο σπίτι μου και είναι και ωραίο κτίριο? εεεε φαντάστηκε πρόόόόόόόόόόόόόόόεδρε? ...θα το βάψω μαύρο!
astrolabos Ιούνιος 21, 2009 #252 Ιούνιος 21, 2009 Θα σας απογοητεύσω, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο Καρατζαφέρης, η Παπαρήγα και ο Τσίπρας. Από ένα εθνικό θέμα την διαρκή απειλή της πυρκαγιάς και τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας, φτάσαμε να μιλάμε για το Καρατζαφέρη και να έχουμε χωριστεί σε 3 στρατόπεδα. Η ισχύς είναι στην ένωση όχι στη φαγωμάρα. Να δω πότε θα το καταλάβουμε αυτό.
Constandinos Ιούνιος 21, 2009 #253 Ιούνιος 21, 2009 Ποτέ, δυστυχως, γι αυτό και όποτε ανοίγει τέτοιο θέμα, παντα καταλήγουμε να βρίζ...εεε να λέμε τις απόψεις μας ήθελα να πω...
sstav Ιούνιος 22, 2009 #254 Ιούνιος 22, 2009 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε από κάποιον αλλά αυτό το είδατε;;;;;Site καρφώματος από το υπ. Οικονομικών http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=304859&cid=15
darthtony Ιούνιος 22, 2009 #255 Ιούνιος 22, 2009 πάντως καλύτερα να ανοίγουν τέτοια θέματα και να το συζητάμε, παρά να κάνουμε την πάπια επειδή "δεν μπορούμε να συζηήσουμε" .
darthtony Ιούνιος 22, 2009 #256 Ιούνιος 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2fin5zbCzs4&feature=relatedΕνδιαφέρον..
bezdim Ιούνιος 22, 2009 #257 Ιούνιος 22, 2009 Αν κάποιοι μέσα από αυτό βίντεο ήταν βουλευτές σήμερα, μάλλον θα ζούσαμε σε μια καλύτερη Ελλάδα
dunkel_Stern Ιούνιος 23, 2009 #258 Ιούνιος 23, 2009 ένα μονο πρόβλημα έχουν, ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που που θυμούνται πως να σκέφτονται! αυτό είναι το πρόβλημα της ελλάδας και της ευρώπης.http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFEhttp://www.youtube.com/watch?v=QiZ4ocNK4Wk&feature=related
deninho Ιούνιος 24, 2009 #259 Ιούνιος 24, 2009 wtf?Αποσπάσματα:Από ΄δω και πέρα οι πολιτικές εκτελέσεις περνάνε στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων μας. Όπως είχε πει ο Μάο-ΤσεΤούνγκ «χτυπάς έναν για να φοβίσεις 100». Τώρα ξέρετε ποιος έχει σειρά... και η λίστα είναι μεγάλη κουφάλες, θα σας χτυπάμε χωρίς κανένα έλεος. Είναι η μεταφορά του ψυχολογικού και υπαρκτού φόβου στο στρατόπεδο των υπηρεσιών ασφαλείας του κράτους που αντιμάχονται τις δυνάμεις και τους σχηματισμούς της Επανάστασης. Η εκτέλεση του συγκεκριμένου μπάτσου ήταν γι΄ αυτόν το θλιβερό τέλος μιας ακόμα πιο θλιβερής και επαίσχυντης επιλογής που ο ίδιος είχε κάνει αποφασίζοντας έτσι και για το τέλος του. Για εμάς τα λόγια που γράφουμε είναι σαν τις σφαίρες, όταν «φύγουν» απ΄ το όπλο δεν μπορούν να επιστρέψουν, πρέπει να βρουν τον στόχο τους. Είχαμε γράψει «αν δεν αρχίσετε να υποβάλλετε παραιτήσεις θ ΄αρχίσετε να μετράτε φέρετρα».Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό. Όσο για τις συνέπειες, σ΄ αυτή την ξέφρενη πορεία του ένοπλου αγώνα γνωρίζουμε πως οι φυλακές είναι μπροστά μας. Μπορούμε ν΄ αποδεχτούμε το ενδεχόμενο της σύλληψης, ακόμα και της δολοφονίας μας(αφού δεν πρόκειται να παραδοθούμε έτσι απλά...), ως αποτέλεσμα της δράσης μας. Όμως θ΄ αναγκάσουμε πρώτα την Ελλάδα να ματώσει. Θα κάνουμε το κράτος ν΄ αποκλείσει τις επικίνδυνες περιοχές, οι μπάτσοι θα περιπολούν μέσα σε τεθωρακισμένα, στρατιώτες θα φυλάνε τις πλατείες, το ένδοξο σύμβολο του Ρarabellum 38 θα ξαναγυρίσει στις διαδηλώσεις ενώ αυτοί θα σπάνε πόρτες στα σπίτια για έρευνες εμείς θα τους σπάμε τα κεφάλια, οι αντάρτικες ομάδες θα οργανώσουν την νύχτα και ολόκληρος ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζει με τους μαύρους καπνούς στον αέρα απ΄ τις βόμβες και τους εμπρησμούς. Θέλουμε να θέσουμε σε ισχύ την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τον εμφύλιο επαναστατικό πόλεμοΔεν πάμε καλά λέμε...
Hohenstaufen Ιούνιος 24, 2009 #260 Ιούνιος 24, 2009 wtf?Δεν πάμε καλά λέμε...Ειδικά στο second part έχουν ξεφύγει τα παλουκάρια εντελώς...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.