Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
πως?

Να βρεθεί πάλι κανένας @ρχιδ@τος (ότι χρώμα να ναι) να κόψει κώλους για ένα δυο χρονάκια.

Προφανώς όμως αυτό δεν γίνεται.

Οπότε τους τρώμε στη μάπα και κάνουμε τουμπεκί.

Να βρεθεί πάλι κανένας @ρχιδ@τος (ότι χρώμα να ναι) να κόψει κώλους για ένα δυο χρονάκια.

Γιατί λες πάλι ; Βρέθηκε ποτέ κανείς; Ποιον έχεις στο μυαλό σου ;

Μολις γυρισα απο διονυσο..αυτα που βλεπεις κανοντας βολτες σε καποτε καταπρασινη περιοχη σφιγγουν πραγματικα την καρδια....κριμα...αφορητη ζεστη και καθολου αερας για να αναπνευσεις... :giveup:

Αυτόν που έχεις και συ.

Αλλα όπως είπα.. ασ είναι και άλλο χρώμα δεν με χαλάει....αρκεί να μαμαει.

Έλεος όχι να φτάσουμε σε σημείο να αναπολούμε και την χούντα!

Κώστα αυτοί μας ανάγκασαν να αναπολούμε αυταρχικά καθεστώτα.

Αυτόν που έχεις και συ.

Αλλα όπως είπα.. ασ είναι και άλλο χρώμα δεν με χαλάει....αρκεί να μαμαει.

Βασικά εκεί πήγε το μυαλό μου, αλλά με μπέρδεψε το επίθετο που χρησιμοποίησες.

Δε νομίζω τα μπαλάκια του Γιώργη να ήταν μεγαλύτερα από δυο κουκούτσια κερασιών...

Πάντως ρε φίλε εγω νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να γίνουμε λίγο πιο ενεργοί πολίτες, αντί να προσμένουμε δικτάτορες σωτήρες. Και το λεω αυτό ενω τυγχάνω μέγιστος βολεψιματίας του καναπέ μου.

Για να μη γράφω πολλά, εχω διαπιστώσει ότι για ολα φταίει ο καπιταλισμός. Το θέμα είναι ότι επειδή δε βρίσκω εναλλακτική, πορεύομαι με τη διαπίστωση τόσα χρόνια.

Μήπως να προσπαθούσαμε να κάνουμε τον καπιταλισμό καλύτερο, μέχρι να βρεθεί η εναλλακτική ;

Προσωπικά απορώ πως σε μια πόλη 5 εκατ/ριων, δε βρίσκονται 1000 άτομα να :

1) Μαζευτούν με κεσέδες γιαούρτι και αυγά εξω από τη βουλή, μια ημέρα που έχει ολομέλεια.

2) Να ανεβούν με αξίνες και κασμάδες στην Πεντέλη και να αρχίσουν να γκρεμίζουν όποιο σπίτι εχει κτιστεί σε καμμένη έκταση.

3) Να μαζευτούν εξω από το καζίνο της Πάρνηθας, και να μην επιτρέπουν σε κανένα να μπαίνει σε αυτό, αν δεν επιστραφούν τα στρέμματα που του έδωσε το κράτος.

Και άλλα διάφορα τέτοια σκέφτομαι (από τον καναπέ μου). Χωρίς κουκούλες και καφριλίκια. Στην τελική ας το βάζουμε και στα πόδια αμα βλέπουμε ότι δε μας παίρνει και απειλούμαστε με ξύλο από τους αστυνομικούς.

Σίγουρα δεν εχω τα κότσια για κάτι τέτοιο, αλλά πως γίνεται να μη τα έχει κανείς ;

Επίσης δε ξέρω αν θα τα έβρισκα σε περίπτωση που ήταν κάτι τόσο μαζικό.

ναι αλλα...

1) Μαζευτούν με κεσέδες γιαούρτι και αυγά εξω από τη βουλή, μια ημέρα που έχει ολομέλεια.

θα μαζευτουν τα ματ και θα τους δειρουν οπως γινεται παντα..

και εντελως τυχαια ταυτοχρονα θα μαζευτουν ομαδες με κουκουλες που θα σπανε τα παντα,και αυτα θα δειχνει η τηλεοραση στους γερους και τις γριες που ψηφιζουν.

2) Να ανεβούν με αξίνες και κασμάδες στην Πεντέλη και να αρχίσουν να γκρεμίζουν όποιο σπίτι εχει κτιστεί σε καμμένη έκταση.

εχει γινει αυτο.και εντελως τυχαια τα ματ ηταν ΗΔΗ ΕΚΕΙ και προστατευαν τους εργολαβους που χτιζαν στα καμμενα.

3) Να μαζευτούν εξω από το καζίνο της Πάρνηθας, και να μην επιτρέπουν σε κανένα να μπαίνει σε αυτό, αν δεν επιστραφούν τα στρέμματα που του έδωσε το κράτος.

εκει θα θρηνησουμε νεκρους.

Βασικά εκεί πήγε το μυαλό μου, αλλά με μπέρδεψε το επίθετο που χρησιμοποίησες.

Δε νομίζω τα μπαλάκια του Γιώργη να ήταν μεγαλύτερα από δυο κουκούτσια κερασιών...

Πάντως ρε φίλε εγω νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να γίνουμε λίγο πιο ενεργοί πολίτες, αντί να προσμένουμε δικτάτορες σωτήρες. Και το λεω αυτό ενω τυγχάνω μέγιστος βολεψιματίας του καναπέ μου.

Για να μη γράφω πολλά, εχω διαπιστώσει ότι για ολα φταίει ο καπιταλισμός. Το θέμα είναι ότι επειδή δε βρίσκω εναλλακτική, πορεύομαι με τη διαπίστωση τόσα χρόνια.

Μήπως να προσπαθούσαμε να κάνουμε τον καπιταλισμό καλύτερο, μέχρι να βρεθεί η εναλλακτική ;

Προσωπικά απορώ πως σε μια πόλη 5 εκατ/ριων, δε βρίσκονται 1000 άτομα να :

Και άλλα διάφορα τέτοια σκέφτομαι (από τον καναπέ μου). Χωρίς κουκούλες και καφριλίκια. Στην τελική ας το βάζουμε και στα πόδια αμα βλέπουμε ότι δε μας παίρνει και απειλούμαστε με ξύλο από τους αστυνομικούς.

Σίγουρα δεν εχω τα κότσια για κάτι τέτοιο, αλλά πως γίνεται να μη τα έχει κανείς ;

Επίσης δε ξέρω αν θα τα έβρισκα σε περίπτωση που ήταν κάτι τόσο μαζικό.

Οπότε συνεχίζουμε να καθόμαστε στον καναπέ μας και το απολαμβάνουμε.

Κάπου κάπου θα ρίχνουμε και κανένα μπινελίκι σε κάποιο φόρουμ..

Θα συζητάμε ώρες ατελείωτες....

Θα συμφωνούμε όλοι ποιοι φταίνε...

Θα τους ψηφίζουμε κιόλας

Και θα περνάμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Όσο για τον Γιώργη...εντάξει βρε αδερφέ ας μην είναι και τόσο μπαμπούλας... ας είναι είναι πιο lite έκδοση.

Αυτοί μας ανάγκασαν να αναπολούμε αυταρχικά καθεστώτα.

Πραγματικά με θλίβει το γεγονός να βλέπω τέτοιες απόψεις από νέους μορφωμένους ανθρώπους.

Τι αναπολεις δηλαδη ; Το γεγονος οτι χτυπουσαν την πορτα το βραδυ (Πανικος, τρομος μεσα στο σπιτι ). Και συνελάμβαναν τον πατέρα σου/παππου σου επειδή ήταν αριστερος ;

ή αναπολείς τις όχι πάνω απο 3 άτομα παρέες στον δρόμο ;

ή αναπολείς το τανκ που πάτησε τους φοιτητές στην πόρτα του Πανεπιστημείου ;

ή αναπολείς την μαθητική ποδιά ;

ή αναπολείς το "Ελληνικε λαέ, αποφασίζομεν και διατάζομεν ... "

ή αναπολείς παρόμοια περιστατικά με την δολοφονία του Λαμπράκη ;

ή και άλλα περιστατικά που καταλαβες πιστεύω που το πάω.

Συμφωνω εννοειται ότι σήμερα τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα . Μίζες, Απάτες, Ρουφανιές, δωροδοκίες, ροζ σκάνδαλα, και γενικότερα αδιαφάνεια παντού. Παρόλα αυτά όμως μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απο τότε. Μπορεί τότε να μην καιγόταν το δάσος, αλλά μπορούσα να κυκλοφορίσω φορώντας τζιν χωρίς να φοβάμαι την αστυνομία. Αυτό που θέλει η χώρα είναι ένα ριζικό format στους πολιτικούς της. Χρειαζόμαστε άτομα που να τους εμπιστεύομαστε την ψήφο μας (με ειλικρίνια και όχι με δωροδοκία). Νέο άιμα, νέα γενιά, νέες ιδέες. Όχι παππούδες, χοντρούς , χορτασμένους, που δεν έχουν πλέον την διάθεση να βάλουν λάδι στην σκουριασμένη κρατική μηχανή.

Υπάρχει μεγάλη απογοητεύση στον ελληνικό λαό, γκρίνια και μιζέρια.:giveup::giveup: Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρομένα. :help:

Επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. :T::T::T::T:

Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω. Να μαθαίνουμε τι μας έχει διδάξει η ιστορία και όχι να εθελοτυφλούμε.

Μόνο όταν υπάρχει γαλήνη μεταξύ πολιτικής και λαού, η χώρα μπορεί να προοδεύσει και να πάει μπροστά. Ο τρόμος και ο φόβος οδηγούν σε κόντρα αυτά τα δύο και συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει μια υγιή κοινωνία. Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να αναπολώ κανέναν Παπαδόπουλο και κανένα Χίτλερ.

Όταν μια κοινωνία δεν είναι ελεύθερη, δεν μπορεί να πάει μπροστά. :yes2:

Γιατί πιστεύω πώς αξίζουμε να ζούμε και να μαχόμαστε για τα πιστεύω μας, και πως όσο και να προσπαθησαν κάποιοι παλιότερα να βουλώσουν στόματα σκοτώνοντας και σκορπίζοντας τον τρόμο, δεν τα κατάφεραν: οι ιδέες παρέμειναν και τα "πιστεύω" του καθένος παρέμειναν και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος. Γιατί είναι αλεξίσφαιρες, ούτε ματώνουν ούτε πονούν.

Αυτό ακριβώς είναι που κάνει την χούντα να αποτύχει. Η εξουσία δεν είναι το παν:triniti: και δεν μπορείς να πετύχεις τα πάντα με την εξουσία:no:.

Όπως είχε πει ο αείμνηστος Χέντριξ: Όταν η δύναμη της αγάπης ξεπεράσει την αγάπη για τη δύναμη τότε ο κόσμος θα γνωρίσει την ειρήνη.

Κλείνοντας λοιπόν, θα ήθελα πραγματικά να μάθω, τι αναπολείς από ένα χουντικό καθεστώς. . . . φυσικά δεν εισαι υποχρεωμένος να μου πείς . . . :)

:) Εντελώς φιλικά χωρίς καμία επιθετική διάθεση :hug:

Οπότε συνεχίζουμε να καθόμαστε στον καναπέ μας και το απολαμβάνουμε.

Κάπου κάπου θα ρίχνουμε και κανένα μπινελίκι σε κάποιο φόρουμ..

Θα συζητάμε ώρες ατελείωτες....

Θα συμφωνούμε όλοι ποιοι φταίνε...

Θα τους ψηφίζουμε κιόλας

Και θα περνάμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Ο ψήφος είναι ένα μεγάλο όπλο που έχει ο πολίτης. Εμεις επιλέγουμε ποιον θα πυροβολίσουμε και ποιον όχι. Η αποχή είναι βλακεία. Δείχνει αδιαφορία. Είναι λάθος στάση. Αυτό ακριβώς θέλουν: την αποχή !

Αν λοιπόν απέχουμε από το πιο σημαντική απόφαση της χώρας τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Η ψήφος είναι μεγάλη δύναμη. Πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό απο όλους.

Είναι το σημείο που τους πονάει πιο πολύ: Η ΨΗΦΟΣ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.