Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

εγω ειμαι αντιθετος σε αυτη τη προταση , τα ελικοπτερα του στρατου ειναι για στρατιωτικη χρηση και οχι πυροσβεση και μεταφορα παπαδων βουλευταδων και λοιπων παρατρεχαμενων

εχω δει σικουκ να κουβαλαει κρεμασμενο χαμβυ( τα hammer του στρατου), θα μπορουσαν να βοηθουσαν στην φωτια, οκ ας μην τα ειχαν στην ''πρωτη γραμμη''.... αλλα θα ηταν πολυ σημαντικη βοηθεια...

στο κατω κατω, το σικουκ μεταφορικο ειναι δεν ειναι επιθετικο....

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
εγω ειμαι αντιθετος σε αυτη τη προταση , τα ελικοπτερα του στρατου ειναι για στρατιωτικη χρηση και οχι πυροσβεση και μεταφορα παπαδων βουλευταδων και λοιπων παρατρεχαμενων[/QUOTE]

Ναι συμφωνώ για στρατιωτική χρήση αλλά ναι για πυρόσβεση και οχι για τους παρατρεχάμενους. Ξεχνάς βλέπω και τα C-130 με το (επιβραδυντικό υγρό) MAFFS (Modular Airborne File Fighting System) που δεν ενεργοποιήθηκαν!!!!!. :wall:

εχω δει σικουκ να κουβαλαει κρεμασμενο χαμβυ( τα hammer του στρατου), θα μπορουσαν να βοηθουσαν στην φωτια, οκ ας μην τα ειχαν στην ''πρωτη γραμμη''.... αλλα θα ηταν πολυ σημαντικη βοηθεια...

στο κατω κατω, το σικουκ μεταφορικο ειναι δεν ειναι επιθετικο....

Eγω πάντως δεν θα εμπιστευόμουν εν σινουκ πάνω από κατοικημένη περιοχή..

Αυτοί που τα βγάλανε απ΄αυτή τη δουλειά κάτι παραπάνω ξέρουν..(κάτι θα άκουσε τ' αυτι σου εκεί που είσαι:) )

Ασ μη υπερβάλουμε σε όλα.

Eγω πάντως δεν θα εμπιστευόμουν εν σινουκ πάνω από κατοικημένη περιοχή..

Αυτοί που τα βγάλανε απ΄αυτή τη δουλειά κάτι παραπάνω ξέρουν..(κάτι θα άκουσε τ' αυτι σου εκεί που είσαι:) )

Ασ μη υπερβάλουμε σε όλα.

Γιατί?

Παιδιά για σκεφτείτε λίγο κάτι σε σχέση με αυτό που ανέφερα αρκετά πιο πάνω.

Α. περίπτωση:

Δϊνω ένα σοβαρό κονδύλι για να αντιμετωπίσω φωτιές. Οι φωτιές έρχονται, δεν χρησιμοποιώ τον νεοαποκτηθέντα εξοπλισμό για τον Α ή Β λόγο. Οι ζημιές είναι οι γνωστές.

Β περίπτωση: Δεν ξοδεύω δραχμή για εξοπλισμό. Οι φωτιές έρχονται, οι ζημιές είναι οι γνωστές.

Σε ποια περίπτωση θα έχω λιγότερο οικονομικό αλλά και πολιτικό κόστος.

ΧΑΖΟ, ΗΛΙΘΙΟ, ΒΛΑΚΩΔΕΣ; Ναι συμφωνώ....αλλά σας είπα, έχω πειστεί πια ότι τέτοιες αποφάσεις δεν τις παίρνουν πολιτικοί. Δεν έχουν τα μέσα-balls να το κάνουν.

Πάρτε το λογικά....ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται το ίδιο έγκλημα λόγω βλακείας-ωχαδερφισμού. Έστω και μια χρονιά για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ, για να πει και ο απλός πολίτης ότι κάτι κινείται, κάποιος ενδιαφέρεται, θα είχε αντιμετωπιστεί επαρκώς μαι μεγάλη φωτιά, θα είχαν ξοδευτεί χρήματα για ΕΠΙΤΥΧΩΣ χρησιμοποιούμενα μέσα-υλικά αλλά και εκπαίδευση. Δεν μπορεί ρε παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ κανείς τους πια να βάζει και λίγο σάλιο όταν μας "αναπαράγει" διαρκώς....

καλημερα, ελληνας η νεοελληνας εννοεις?

το κατηγορω που παει? στους υποτιθεμενους εμπρηστες κατοικους η στο σεναριο και την διωξη τους?

Επειδη τυγχανει να εχει η οικογενεια μου ενα κτημα εκει κοντα, λες οι κατοικοι να καιγανε το μονο βασιμο επιχειρημα για την αναθεωρηση των ΧΥΤΑ?

μαλλον για το νεοελληνικο σεναριο θα εννοεις..

συλληψεις για πλακα δεν γινονται , το αρθρο τονιζει

Αστυνομία και Πυροσβεστική ερευνούν εκ νέου την υπόθεση των επεισοδίων στο Γραμματικό, στις 7 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των οποίων εκδηλώθηκε φωτιά.

Μετά την κατάθεση του αρχηγού της Πυροσβεστικής, Αθανάσιου Κοντοκώστα, και άλλων αξιωματικών, πέντε κάτοικοι συνελήφθησαν.

Οι ίδιοι έκαναν λόγο για κατασκευασμένες κατηγόριες, ωστόσο, η 25η ανακρίτρια τούς απήγγειλε κατηγορίες για εμπρησμό.

και γιατι ακομα τους ξεχωριζουμε σε νεοελληνες , υπαρχει κανενας παλαιοελληνας αναμεσα μας και πρεπει να κανουμε το διαχωρισμο?:p Αυτο το επιχειρημα που λες στεκει , αλλα η λογικη ΔΕΝ υπαρχει στο τοπο αυτο.

και γιατι ακομα τους ξεχωριζουμε σε νεοελληνες , υπαρχει κανενας παλαιοελληνας αναμεσα μας και πρεπει να κανουμε το διαχωρισμο?:p Αυτο το επιχειρημα που λες στεκει , αλλα η λογικη ΔΕΝ υπαρχει στο τοπο αυτο.

σε αυτο που λες δεν εχει αδικο..κανουμε το παν να χασουμε την ταυτοτητα μας...κριμα γιατι ναι μεν ειναι ιδιορυθμη αλλα αυθεντικη κ τιμια στην ουσια της..

οτι υπαρχουν αυτουργοι κατοικοι αυτο ειναι σιγουρο, το τι παιζοτανε, για αλλη μια φορα, κατω απτο τραπεζι και ποια τα κινητρα δυσκολα θα το μαθουμε..

τοσα χρονια προβλημα δεν υπηρχε, αφου βγηκε η αποφαση, προβλημα δημιουργηθηκε. Το θεμα ειναι οτι αλλη μια "απαλλοτριωση" σε καμμενη γη θα γινει.. οπως κ να εχει, θα παω μια βολτα απο εκει να δω..

Δεν μου φτάνουν οι κατηγορίες ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ισόβια και χωρίς αναστολή.

Θα αναπνέουμε καρκίνο και νέφος σε υψηλότερο βαθμό.

Ποιοι είναι αυτοί οι τσογ.....οι που θα μου στερήσουν εμένα το οξυγόνο ? Και σε ολους εννοείται ? 200.000 στρέμματα ?

Δις ισόβια.

ΧΥΤΑ Γραμματικό 2 μέρες μετά τη φωτιά.

http://www.skai.gr/articles/news/environment/%CE%A0%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%89%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%A7%CE%A5%CE%A4%CE%91%CE%93%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

τόσο απροκάλυπτα που γίνεται......ειλικρινά είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι γουστάρουν και δεν τους εμποδίζει τίποτα......όλα είναι σχεδιασμένα......όλα είναι πληρωμένα.

ΧΥΤΑ Γραμματικό 2 μέρες μετά τη φωτιά.

http://www.skai.gr/articles/news/environment/%CE%A0%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%89%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%A7%CE%A5%CE%A4%CE%91%CE%93%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

τόσο απροκάλυπτα που γίνεται......ειλικρινά είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι γουστάρουν και δεν τους εμποδίζει τίποτα......όλα είναι σχεδιασμένα......όλα είναι πληρωμένα.

τι ακριβως γινεται απροκαλυπτα? η αποφαση να γινει εκει εχει παρθει εδω και πολυ καιρο . Βεβαια ο ελληνας τα σκουπιδια δε τα θελει κοντα του , το που θα πανε βεβαια δεν περναει απο το μυαλο του , σου περασε φραγμα που θα πανε τα σκουπιδια και αν αντεχει η φυλης αλλο τα σκουπιδια σου?

τι ακριβως γινεται απροκαλυπτα? η αποφαση να γινει εκει εχει παρθει εδω και πολυ καιρο . Βεβαια ο ελληνας τα σκουπιδια δε τα θελει κοντα του , το που θα πανε βεβαια δεν περναει απο το μυαλο του , σου περασε φραγμα που θα πανε τα σκουπιδια και αν αντεχει η φυλης αλλο τα σκουπιδια σου?

Περνάει από το μυαλό του και αυτό, να πάνε εκτός Αττικής. Δεν χρειάζεται να είναι δίπλα σε κατοικημένες περιοχές. Και ούτε η καύση είναι λύση που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας στον κόσμο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.