pank Αύγουστος 25, 2009 #481 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 Kαι στο εξωτερικό για πολιτικούς πρόκειται, οπότε εγω είμαι τουλάχιστον καχύποπτος.Απλά εχω καταλάβει ότι δε σε γραφουν τόσο προκλητικά στα @@@ τους.π.χ. θα σου φτιάξουν ενα κανονικό σχολείο να πάει το παιδί σουΛογικά θα είναι και μικρότερη η συμμετοχή των πολιτών στη μικρο-διαφθορά τύπου φακελάκια, λαδώματα, μίζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpadrone Αύγουστος 25, 2009 #482 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 δεν ειπα αυτο,αλλα κατηγορεις τους παντες εκτος απο σενα και προσπαθεις να βρεις 1-2 σφαλματα στους αλλους για να κρυψεις τα απειρα της κυβερνησης,και απο αυτα που γραφεις φαινεσαι οτι εισαι αρκετα βολεμενος με την κατασταση στην ελλαδα και δεν σε ενδιαφερει τιποτα παρα το να μην κακολογουμε την κυβερνηση.η μηπως επεσα εξω?Προφανως και επεσες εξω. Ειμαι βολεμενος με τι ακριβως τα καμενα δαση, το γεγονος οτι πληρωνω τους μισθους δυο δημοσιων υπαλληλων σε φορους και τεβε καθε χρονο και δεν βλεπω σε τι ακριβως αντοιστηχουν τα λεφτα μου?Απλα εχω την τυχη η την ατυχια να εχω υπαληλους και μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι το να βρεις ελληνα υπαληλο της προκοπης ειναι τοσο δυσκολο οσο να βρεις ελληνα πολιτικο της προκοπης.Τα προβληματα της ελλαδας δεν ξεκινανε απο την κορυφη, η κορυφη ειναι 300 *******, και τιποτα περισοτερο. Τα προβληματα ξεκινανε απο τη βαση. Απο το οτι η μαμα θελει ο γιοκας της να μπει στο πανεπιστημιο να τελειωσει γιατρος και ας μην γουσταρει ο πιτσιρικος της. Ο μπαμπας θελει η κορακλα του να μπει δημοσιος υπαλληλος για να μην χρειαζεται να τη ζει κτλ.Το ονειρο του μεσου ελληνα ειναι να μπει στο δημοσιο και να παιρνει 900 το μηνα που θα ξοδευει σε καφεδες και μπουζουκια.Ξερεις ποσους πιτσιρικαδες με "πτυχια" εχω προσπαθησει να προσλαβω και να τους δινω μια χαρα λεφτα σε πληροφωρω για την φαω στο πατο κανονηκοτατα επειδη ειναι κατα βαση τεμπελιδες, αχρηστοι και τελειωσαν τη κωλοσχολη τους αντιγραφοντας?Να τα βαλω τα πτυχια τους στο ***** μου, χεστικα αν εχει χαρτει απο ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και 500 διδακτορικα, τη δουλεια μπορει να τη κανει? Να αφιερωσει χρονο, διαθεση και ενεργεια?Σε πληροφωρω πως ετσι ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που η ελλαδα παει κατα διαολου, οχι οι πολιτικοι, αυτοι κανουν οτι κανει ο ελληναρας απλα σε μεγαλυτερη κλιμακα.Και οταν μπεις στο παιχνιδι το χορευεις. Γιατι να δωσω 1500 ευρω οταν ετσι και αλλιως θα εχω υπηρεσιες που πανω απο 600 δεν αξιζουν? Θα δωσω 600 και να παει στο διαολο, και ΑΝ μου βρεθει ο ΕΝΑΣ που αξιζει τα 1500 το συζηταμε μετα απο 1-2 χρονια.Καλα τα λεμε ολα αλλα δεν τα εχουμε ζησει στο πετσι μας...Μπορει η γερμανια παραδεισος να μην ειναι αλλα σαν το ελλαδισταν ΔΕΝ ειναι.Σταχτη και burbery στην βουλη (οπως εφυως ειχαν γραψει οι αναρχικοι στο κωλονακι στη μπουτικ του burbery) αλλα σταχτη και μπουρμπερη στο καθε παπαρα ωχαδερφιστη αχρηστο ελληναρα (μαζι και σε εμενα) που διαιονιζει αυτη τη κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 25, 2009 #483 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 όπως έχει πει και κάποιος άλλος παλιότερα.....διόρθωσέ την καταχώρησή σου σε ελληνικά.προσωπικά αρνούμαι να την διαβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 25, 2009 #484 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 βλεποντας τις ειδησεις στον ΣΚΑΙ , ποιος πιστευει οτι τη φωτια την εβαλαν λαλακες ανεγκεφαλοι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ καποιοι κατοικοι του γραμματικου για εκδικηση στην κατασκευη του ΧΥΤΑ? Ε δεν μπορει ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ που ειναι να γινει ο ΧΥΤΑ να ξεκινησει η φωτια , ακριβως διπλα στα σκαπτικα μηχανηματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Αύγουστος 25, 2009 #485 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2009 ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος που η ελλαδα παει κατα διαολου, οχι οι πολιτικοι, αυτοι κανουν οτι κανει ο ελληναρας απλα σε μεγαλυτερη κλιμακα. Εχμ... μερικοι ειμαστε σωστοι Ελληνες πολίτες ξερεις. Υπαρχουμε και εμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpadrone Αύγουστος 26, 2009 #486 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Εχμ... μερικοι ειμαστε σωστοι Ελληνες πολίτες ξερεις. Υπαρχουμε και εμεις ναι και οι τρεις σας διόρθωσέ την καταχώρησή σου σε ελληνικά.προσωπικά αρνούμαι να την διαβάσω. καλοιταιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Αύγουστος 26, 2009 #487 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Πραγματικά ελπίζω αυτά που γράφουμε εδώ να πέσουν στα μάτια κανενός δημοσιογράφου............και να βγουν προς τα έξω. Φαντάζομαι πως και σε άλλα forum θα υπάρχουν παρόμοιες συζητήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 26, 2009 #488 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Πραγματικά ελπίζω αυτά που γράφουμε εδώ να πέσουν στα μάτια κανενός δημοσιογράφου............και να βγουν προς τα έξω. Φαντάζομαι πως και σε άλλα forum θα υπάρχουν παρόμοιες συζητήσεις.ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣΣε κοινή δράση με αφορμή την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική καλούνται οι bloggers και όλοι οι ενεργοί πολίτες την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. Απαραίτητη ενδυμασία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τα μαύρα ρούχα.Όπως αναφέρουν Τα Νέα, η πρόσκληση κάνει το γύρω του Διαδικτύο μέσω blogs και e-mails, αλλά η κινητοποίηση διευρύνεται και με sms.Όπως συνέβη και στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2007, όταν εκατοντάδες σιωπηλοί διαδηλωτές με μαύρα ρούχα είχαν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος, έτσι και φέτος προγραμματίζεται μια αντίστοιχη διαμαρτυρία, αποδεικνύοντας το Διαδίκτυο, εκτός των άλλων, είναι και μέσο συντονισμού και διαμαρτυρίας.Σύμφωνα με τους ανώνυμους συντάκτες της πρόσκλησης, την Παρασκευή «θα κατατεθούν στο προεδρείο της Βουλής καμένα δέντρα σαν απάντηση της φύσης και των ενεργών πολιτών στις πολιτικές που τα έκαψαν» και θα απαιτηθεί να κηρύσσονται αυτόματα αναδασωτέα όλα τα καμένα των τελευταίων δέκα ετών.Παράλληλα, οι χρήστες του Διαδικτύου απαιτούν να καταδικάζονται για κακουργήματα οι ιδιοκτήτες, οι εργολάβοι και οι υπεύθυνοι που έδωσαν άδεια σε οποιοδήποτε κτίσμα ανεγέρθηκε σε δασικές ή αναδασωτέες εκτάσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Αύγουστος 26, 2009 #489 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 ναι και οι τρεις σας Υπαρχει καποιος που δε φταιει ή όλοι φταίμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 26, 2009 #490 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά τέτοιες άσφαιρες κινητοποιήσεις έχουν κάποια αξία; Το ίδιο έγινε και το '07 και τώρα πάλι τα ίδια, κάηκε η μισή Αττική. Δεν ιδρώνει το αυτάκι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 26, 2009 #491 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Ίσως θα έπρεπε να αποκλειστεί η βουλή και να μην αφήσει ο κόσμος να βγει κανένας έξω αν δεν ψηφίσουν αναδασωτέα όλα τα καμένα των τελευταίων δέκα ετών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 26, 2009 #492 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Ίσως θα έπρεπε να αποκλειστεί η βουλή και να μην αφήσει ο κόσμος να βγει κανένας έξω αν δεν ψηφίσουν αναδασωτέα όλα τα καμένα των τελευταίων δέκα ετών.Επίσης άσφαιρο. Άσε που κάτι τέτοιο δεν θα το αφήσουν να γίνει, ένα φσιτ και διαλυθήκανε σε μισό λεπτό. Από λόγια εξάλου καλά πάνε. "Όπου ήταν δάσος, θα ξαναγίνει δάσος" είχε πει το '07 ο Κωστάκης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 26, 2009 #493 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 Να τα βαλω τα πτυχια τους στο ***** μου, χεστικα αν εχει χαρτει απο ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και 500 διδακτορικα, τη δουλεια μπορει να τη κανει? Να αφιερωσει χρονο, διαθεση και ενεργεια?εσυ τι εχεις τελειωσει?Επίσης άσφαιρο. Άσε που κάτι τέτοιο δεν θα το αφήσουν να γίνει, ένα φσιτ και διαλυθήκανε σε μισό λεπτό. Από λόγια εξάλου καλά πάνε. "Όπου ήταν δάσος, θα ξαναγίνει δάσος" είχε πει το '07 ο Κωστάκης.φυσικαεκει τα ματ κανουν καλη δουλεια,σημαδευουν το πληθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpadrone Αύγουστος 26, 2009 #494 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 εσυ τι εχεις τελειωσει?παραγεμισμα μαξιλαροθηκης στα τρικαλα, point is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 26, 2009 #495 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 παραγεμισμα μαξιλαροθηκης στα τρικαλα, point is?περιμενεις να σε παρει κανεις σοβαρα με αυτα που γραφεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 26, 2009 #496 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 παραγεμισμα μαξιλαροθηκης στα τρικαλα, point is?Είμαι σίγουρος ότι έκανες και σεμινάρια trolling, κρίμα που δεν το εκτιμούμε στο thelab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 26, 2009 #497 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=5522874# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Αύγουστος 26, 2009 #498 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=5522874#Στο μεταξύ, το υπουργείο Αμυνας τηρεί ένοχη σιωπή χωρίς να απαντάει στην ερώτηση πέντε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Μ. Καρχιμάκη, Β. Παπανδρέου, Β. Οικονόμου Γ. Ντόλιου και Αλ. Αθανασιάδη), που ζητούν «εδώ και τώρα» την ένταξη των στρατιωτικών ελικοπτέρων στη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών.Αφού επί θητεία τους (2001 βάση του άρθρου) καταργήθηκε η χρήση τους... στις αντενδείξεις της αντιπολίτευσης περιέχεται και η αμνησία...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 26, 2009 #499 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 μαλλον...παιχνιδια εντυπωσεων απο ολους... πρωτη φορα θα ναι...κ οι λογοι που γραφει ειναι γελοιοι που τα σταματησαν... μαλλον θα μαθαν οτι αυτοι οι καδοι ειναι ακριβοι... ας τους πουλησουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 26, 2009 #500 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2009 εγω ειμαι αντιθετος σε αυτη τη προταση , τα ελικοπτερα του στρατου ειναι για στρατιωτικη χρηση και οχι πυροσβεση και μεταφορα παπαδων βουλευταδων και λοιπων παρατρεχαμενων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.