Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

ορισμενες ερωτησεις:

ποσοι απο εσας εργαζεστε στον ιδιωτικο τομεα?

ποσοι απο εσας ζητε με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας και ζητε ακομα στο σπιτι της μαμας και του μπαμπα?

ποσοι απο εσας εχετε σκοπο να μπητε στο δημοσιο?

ποσοι απο εσας ΔΕΝ τελειωσατε τη σχολη σας στα 4+1 η 5+1 η 6+1 χρονια αλλα ειστε ακομα φοιτητες?

ποσοι απο εσας κανετε κανονικη φορολογικη δηλωση χωρις αποκρυψη κανενος περιουσιακου η αλλου στοιχειου?

Εγω εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα απο τα 18 μου (ειμαι 29). Εχω δουλεψει και χωρις μισθο για ενα εξαμηνο και καλα για την πρακτικη απο την ιδιωτικη σχολη που πληρωνα μονος. Εχω φυγει απο το σπιτι μου απο τα 18 γιατι καλοι, χρυσοι ανθρωποι οι γονεις, αλλα οταν ο αλλος σε πλενει, σε σιδερωνει, σε μαγειρευει και ολα τα σχετικα, αυτοματως θελει και να σε ελεγχει κατι που δεν το "σηκωνα" σαν χαρακτηρας.

Δεν γουσταρω να μπω στο δημοσιο γιατι πολυ απλα, θελω το μυαλο μου να δουλευει και οχι να γινει λαπας...

Την ιδιωτικη σχολη που πηγαινα την πληρωνα μονος και την τελειωσα κανονικα.

Επισης, δηλωνω οτι ακριβως βγαζω, γιατι πολυ απλα δεν εχω αλλα περιουσιακα στοιχεια στο ονομα μου.

Τωρα μπορω να παρω την καρτα των 600€ και ταυτοχρονα να πω οτι ολοι αυτοι που μας κυβερνανε ειναι ΚΑΘΗΚΙΑ???

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
ορισμενες ερωτησεις:

ποσοι απο εσας εργαζεστε στον ιδιωτικο τομεα?

ποσοι απο εσας ζητε με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας και ζητε ακομα στο σπιτι της μαμας και του μπαμπα?

ποσοι απο εσας εχετε σκοπο να μπητε στο δημοσιο?

ποσοι απο εσας ΔΕΝ τελειωσατε τη σχολη σας στα 4+1 η 5+1 η 6+1 χρονια αλλα ειστε ακομα φοιτητες?

ποσοι απο εσας κανετε κανονικη φορολογικη δηλωση χωρις αποκρυψη κανενος περιουσιακου η αλλου στοιχειου?

Και εχουμε το θρασος να μιλαμε και απο πανω? Το προβλημα της ελλαδας ειναι ο ελληνας και η μανα του, οχι οι πολιτικοι, οι πολιτικοι ελληνες ειναι και αυτοι. Ο ελληνας (μαζι και εγω και εσεις) ειναι τεμπελης, παρτακιας, εγωιστης, ηληθιος, αμωρφος και αλλαζωνας. Αν δεν αλαξανουν αυτα (και δεν παιζει να αλαξουν) τα δαση θα καιγονται και εμεις θα γκαριζουμε σε φορουμ λιγο πριν παμε να ξοδεψουμε αλλα 600ε σε μια καρτα γραφικων που δεν κανει τιποτα περισοτερο απο μια των 150

Πραγματικά άτοπο το post σου. Και δε θα μιλήσω για μένα, γιατί τίποτα από αυτά που είπες δε με αγγίζει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, άλλοι παίρνουν λίγα, άλλοι πολλά. Εγώ σε πάω σε αυτούς που παίρνουν λίγα, 700ευρώ. Για πες μου πως γίνεται να είσαι 30, να παίρνεις 700 και να ΜΗΝ μένεις με τους γονείς; Αν δεν συγκατοικείς-συζείς με κάποιον τα 700 δε σε φτάνουν ούτε για τις 15 πρώτες μέρες του μήνα. Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα για να το παίξουμε έξυπνοι. Όσο για την φορολογική δήλωση.. με τόσο κλέψιμο που έχουμε φάει τα τελευταία 30 χρόνια, αν μπορούσα εγώ και όλη μου η οικογένεια να μη δηλώνουμε τίποτα, πίστεψε με πολύ ευχαρίστως θα το έκανα.

ηληθιος, αμωρφος και αλλαζωνας. Αν δεν αλαξανουν αυτα (και δεν παιζει να αλαξουν)

πες μου λιγο ποιος ειναι ο ηλιθιος αμορφωτος γιατι βλεπω εισαι ΤΕΡΑΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ.:tomato:

Για πες μου πως γίνεται να είσαι 30, να παίρνεις 700 και να ΜΗΝ μένεις με τους γονείς; Αν δεν συγκατοικείς-συζείς με κάποιον τα 700 δε σε φτάνουν ούτε για τις 15 πρώτες μέρες του μήνα. Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα για να το παίξουμε έξυπνοι. Όσο για την φορολογική δήλωση.. με τόσο κλέψιμο που έχουμε φάει τα τελευταία 30 χρόνια, αν μπορούσα εγώ και όλη μου η οικογένεια να μη δηλώνουμε τίποτα, πίστεψε με πολύ ευχαρίστως θα το έκανα.

Προσωπικος μου φιλος και μελος του φορουμ σας ζει μονος του απο τα 22 με 700ε το μηνα. Και οχι δεν τα βγαζει ευκολα περα. Αλλα ζει μονος του.

Δεν σε κατηγωρω που δεν δηλωνεις εφορια αλλα αυτο δεν σε κανει λιγοτερο "ενοχο" αν εσυ δηλωνες και ολοι δηλωναν θα ηταν σαφως καλυτερα τα πραγματα, ειναι η ελληνικη νοοτροπια ειμαστε κλεφτες πως να γινει. Και ακριβως αυτο ειναι, δικαιολογεις την "παρανομια" σου λεγοντας οτι "αφου το κανουν ολοι θα το κανω και εγω". Για σκεψου το λιγακι σε πιο "εξτριμ" κατασταση, αν ολοι σκοτωναν εσυ θα σκοτωνες?

πες μου λιγο ποιος ειναι ο ηλιθιος αμορφωτος γιατι βλεπω εισαι ΤΕΡΑΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Αρα αυτο κανει τα επιχειρηματα μου ΛΑΘΟΣ!

(Βασικα οχι δεν τα κανει λαθος, αυτο ειναι ενα απο τα βασικοτερα λογικα λαθη και σοφιστικη μεθοδος πειθους η επιθεση στο ηθος του συνομηλητη. Μαθε πρωτα λογικη και ξανασυζηταμε)

Προσωπικος μου φιλος και μελος του φορουμ σας ζει μονος του απο τα 22 με 700ε το μηνα. Και οχι δεν τα βγαζει ευκολα περα. Αλλα ζει μονος του.

Δεν ζει, επιβιώνει. Αν ήθελα να επιβιώσω θα πήγαινα στη ζούγκλα με ένα σουγιά. Αν δεν μπορείς να ζήσεις όσο είσαι ακόμα νέος και με σχετικά λίγες υποχρεώσεις, πότε θα ζήσεις; Στην σύνταξη;

Δεν σε κατηγωρω που δεν δηλωνεις εφορια αλλα αυτο δεν σε κανει λιγοτερο "ενοχο" αν εσυ δηλωνες και ολοι δηλωναν θα ηταν σαφως καλυτερα τα πραγματα, ειναι η ελληνικη νοοτροπια ειμαστε κλεφτες πως να γινει. Και ακριβως αυτο ειναι, δικαιολογεις την "παρανομια" σου λεγοντας οτι "αφου το κανουν ολοι θα το κανω και εγω". Για σκεψου το λιγακι σε πιο "εξτριμ" κατασταση, αν ολοι σκοτωναν εσυ θα σκοτωνες?

Διάβασε τι ξαναέγραψα γιατί το μετέφρασες όπως σε βολεύει και φυσικά έβγαλες και λάθος συμπέρασμα.

....αν μπορούσα εγώ και όλη μου η οικογένεια να μη δηλώνουμε τίποτα, πίστεψε με πολύ ευχαρίστως θα το έκανα....

Αυτό σημαίνει ότι δεν κλέβω την εφορία, αλλά ότι θα ήθελα να την κλέψω, και ότι όλοι αυτοί που την κλέβουν είναι στον 18ο όροφο πίσω από γραφειάρες και δερμάτινες καρέκλες κάνοντας την ζώαρα τους. Το παράδειγμα με τους σκοτωμούς είναι για το δημοτικό, συγνώμη κιόλας.

(Βασικα οχι δεν τα κανει λαθος, αυτο ειναι ενα απο τα βασικοτερα λογικα λαθη και σοφιστικη μεθοδος πειθους η επιθεση στο ηθος του συνομηλητη. Μαθε πρωτα λογικη και ξανασυζηταμε)

Αυτό που στηρίζεις είναι εν μέρη σωστό αλλά δεν παύει να είναι η μισή αλήθεια.

Ο Κώστας δεν έκανε επίθεση στα επιχειρήματά σου αλλά σε μία συγκεκριμένη φράση.

Αμα δεν δουλεύεις 8ωρο και να βγάζεις ένα χιλιάρικο καθαρό για να έχεις μια άνεση, τότε κλέβουν τον χρόνο σου και χάνεις την υγειά σου.

Αλλά είμαι παρτάκιας, εγωιστής και τεμπέλης επειδή η ελληνική κοινωνία θεωρεί δεδομένο ότι "πρέπει" να γίνω δούλος για να λέω ότι "ζω" κι ότι έχω "δικαιώματα".

Από την άλλη υπάρχει και το δημόσιο.

Βέβαια όλα αυτά είναι off-topic εδώ κι έχουν πολυσυζητηθεί πολλάκις στο ανάλογο thread.

On topic τώρα. Αν θέλανε να σβήσουν τις πυρκαγιές, θα το είχαν κάνει ήδη. Τα πάντα "πρέπει" να καούν για ένα "καλύτερο αύριο". Τώρα απλά στείλανε 2-3 πυροσβεστικά/αεροπλάνα για να λένε ότι "κάτι" κάνανε. Και να μην έχουν την δυνατότητα να της σβήσουν δεν δικαιολογείται διότι είναι πολλοστή φορά που συμβαίνει.

Πραγματικά άτοπο το post σου. Και δε θα μιλήσω για μένα, γιατί τίποτα από αυτά που είπες δε με αγγίζει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, άλλοι παίρνουν λίγα, άλλοι πολλά. Εγώ σε πάω σε αυτούς που παίρνουν λίγα, 700ευρώ. Για πες μου πως γίνεται να είσαι 30, να παίρνεις 700 και να ΜΗΝ μένεις με τους γονείς; Αν δεν συγκατοικείς-συζείς με κάποιον τα 700 δε σε φτάνουν ούτε για τις 15 πρώτες μέρες του μήνα. Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα για να το παίξουμε έξυπνοι. Όσο για την φορολογική δήλωση.. με τόσο κλέψιμο που έχουμε φάει τα τελευταία 30 χρόνια, αν μπορούσα εγώ και όλη μου η οικογένεια να μη δηλώνουμε τίποτα, πίστεψε με πολύ ευχαρίστως θα το έκανα.

+1

1)Το οτι ζούμε σαν ζώα κακά τα ψέματα φταίμε εμείς οι ίδιοι.

2)700 ? μόλις 689 παίρνω και έχω πτυχίο ΙΕΚ (τοπολογίες δικτύων),Bachelor (Εlectronic Business & Internet Marketing),Master (International HRM) ΑΡΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

3)Ευχαρίστως και γώ θα έκλεβα γιατί αυτό το βρωμοκράτος με έχει χιλιοκλέψει και ζω σαν δούλος.

4)elpadrone γενικά το που χαλάμε τα λεφτά μας είναι δικό μας θέμα.

5)Εχω δουλέψει στο δημόσιο και είναι αλήθεια οτι γίνεσαι λαπάς και τεμπέλης. Υπάρχουν όμως και δημόσιοι υπάλληλοι που σκίζονται --> ναι τους έχω συναντήσει και είναι λίγοι.

6)Προσωπικά πιστευω πως πρέπει να αλλάξει κυρίως η νοοτροπία και αμέσως μετά το πολιτικό σκηνικό. 35 χρόνια φαγωμάρας

και αλητείας καταστρεψανε αυτό τον τόπο.

7)Δεν εχει σημασία τι ψηφίζω, σημασία έχει οτι κουράστηκα και απο τους 2 και ελπίζω να πεθάνουν ΑΥΡΙΟ το πρωί.

8)Εαν υπήρχε θανατική ποινή για τον εμπρησμό απο πρόθεση ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΑ. Ουτε εμένα μου αρέσει να ζώ μέσα στα

μπετά επειδή κάποιος γουστάρει να χτίσει -->ΑΛΛΑ**

9)Να ληφθει υπόψιν πως ενα μεγάλο μέρος των εκτάσεων που κάηκε ανήκει σε ανθρώπους (μέσα απο συνδέσμους και σωματεία) τα οποία το κράτος αρκετα χρόνια δεν φρόντισε να αποζημιώσει τους κατόχους των τίτλων ή με χρήματα ή να τους δώσει κάποια άλλη έκταση ίσης αξίας με αποτέλεσμα πάνω στην απελπίσία από χρέη ή δίψα για πλόύτη πολλοί να γίνουν εμπρηστές για να αποχαρακτήριστεί η δασική έκταση.**

10)Αν έκαιγα κάτι θα έκαιγα την ΒΟΥΛΗ και όσους είναι μέσα.

11)Το κράτος φταίει και οι αλητάμπουρες πολιτικοί που ψηφίζουμε όλοι μας. Δεν εχει σημασία ποιας παράταξης.

12)Σύνταξη δεν θα πάρω ποτέ και πολλοί άλλοι ποιός φταίει τελικά ? ΕΓΩ ? Γιατί επειδή πήρα κάρτες γραφικών ή δεν δηλώνω στην εφορία ? ή ο αλήτης πολιτικός που ψηφίσαμε ΟΛΟΙ και εφαγε τα λευτα απο τις συντάξεις ολονών μας απο τα ταμεία και γκρέμισε τα ονειρά μας για το μέλλον ?

2)700€ ? μόλις 689 παίρνω και έχω πτυχίο ΙΕΚ (τοπολογίες δικτύων),Bachelor (Εlectronic Business & Internet Marketing),Master (International HRM) ΑΡΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

Γιατι παιρνεις 700 και οχι 1700? Πιστευεις οτι στα κλεβει ο καραμανλης τα λεφτα?

(btw δεν ειμαι νεοδημοκρατης η οτιδηποτε αλλο, σκουλικια ιεναι οι πολιτικοι, απλα αναρωτιεμαι τι ακριβως περισοτερο εχει η γαλλια και η γερμανια απο την ελλαδα...ειναι πια οι πολιτικοι τους ΤΟΣΟ αμεμπτοι βρε παιδι μου?)

Γιατι παιρνεις 700 και οχι 1700? Πιστευεις οτι στα κλεβει ο καραμανλης τα λεφτα?

(btw δεν ειμαι νεοδημοκρατης η οτιδηποτε αλλο, σκουλικια ιεναι οι πολιτικοι, απλα αναρωτιεμαι τι ακριβως περισοτερο εχει η γαλλια και η γερμανια απο την ελλαδα...ειναι πια οι πολιτικοι τους ΤΟΣΟ αμεμπτοι βρε παιδι μου?)

Ναι είναι. Και ναι με κλέβει.Και εμένα και όλους.

απλα αναρωτιεμαι τι ακριβως περισοτερο εχει η γαλλια και η γερμανια απο την ελλαδα...ειναι πια οι πολιτικοι τους ΤΟΣΟ αμεμπτοι βρε παιδι μου?)

Έκει έχουν νόμους που κατά βάση (όπως και οι δικοί μας) ισχύουν ανεξάρτητα για όλους τους εγκληματίες, εδώ όμως όταν οι εγκληματίες είναι πολιτικοί ή "γνω$τοί" των πολιτικών, οι νόμοι ακολουθούν την ειδική θεωρία της σχετικότητας και τα πάντα διαστέλλονται...

Επίσης στο εξωτερικό υπάρχει ο "στιγματισμός" των πολιτικών από τους πολίτες, ενώ αντίθετα εδώ οι πολίτες στιγματίζονται από τους πολιτικούς...

Αν έβγαινε σκάνδαλο στην Γερμανία για έναν κυβερνητικό στέλεχος ή υπουργό ή πόσο μάλλον για τον πρωθυπουργό, ότι έχει 2-3 βίλες με μαύρα χρήματα ή έχει κάνει κομπίνες, αμέσως θα σήμαινε και το τέλος της καριέρας του, αντίθετα εδώ είναι ο "μάγκας" που τα κατάφερε...

Χωρίς να το ξέρω, υποθέτω σε μέσο όρο οι πολιτικοί των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, είναι σίγουρα πιο μορφωμένοι και έχουν δουλέψει στην ζωή τους, σε αντίθεση με τους αργόσχολους και άνεργους δικούς μας... τι δουλειά έκαναν ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης...? Τι δουλειά έκανε η υπουργός εργασίας που κρίνει την εργασιακή ζωή των άλλων...?

Τέλος πάντων η λίστα τελειωμό δεν έχει αλλά εμείς έχουμε σίγουρα πολιτική και κοινωνική αμνησία και την ξεχνάμε όταν πρέπει...

οχι ΜΟΝΟ ο καραμανλης,αλλα και ολα τα τσιρακια του που τον βοηθησαν να βγει.

δεν ειπα αυτο,αλλα κατηγορεις τους παντες εκτος απο σενα και προσπαθεις να βρεις 1-2 σφαλματα στους αλλους για να κρυψεις τα απειρα της κυβερνησης,και απο αυτα που γραφεις φαινεσαι οτι εισαι αρκετα βολεμενος με την κατασταση στην ελλαδα και δεν σε ενδιαφερει τιποτα παρα το να μην κακολογουμε την κυβερνηση.η μηπως επεσα εξω?

Καραμανλής, τσιράκια, δημόσιοι......

Βρήκαμε βλέπω την πηγή του κακού. Πολιτικοί ΔΕΝ υπάρχουν σε άλλες χώρες, Τσιράκια ΔΕΝ υπάρχουν σε άλλες χώρες, δημόσιοι ΔΕΝ υπάρχουν σε άλλες χώρες, και φυσικά ο ιδιωτικός τομέας παράγει, προάγει, μπλα μπλα μπλα...... Για αναρωτηθήτε λίγο ΠΟΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ κατέχει το κεφάλαιο στην χώρα μας; ΠΟΙΟΣ διευθύνει τα ΜΜΕ, ΠΟΙΟΣ πουλάει ΥΛΙΚΟ στον δημόσιο τομέα?

Λοιπόν, δημόσιος ή ιδιωτικός, βρείτε τον κοινό παρονομαστή που έχουν όλα τα παραπάνω και τότε ίσως να καταλάβετε ποιος πραγματικά φταίει. Και να είστε σίγουροι ότι δεν φταίνε τα 400 χρόνια της σκλαβιάς από τους Τούρκους....

Γιατί στη Γαλλία και στη Γερμανία τι γίνεται; Είναι οι επίγειοι παράδεισοι;

Εγώ δεν θα πω τίποτα... δεν θα ρίξω ευθύνες σε κανένα... τώρα είναι πολύ αργά για όλους μας.

xax98308ms4ihc48gpks_thumb.jpg 2j22d23dcyu5tox5fg3r_thumb.jpg n1ae2wdpv5zuwc1pgqov_thumb.jpg3pda58sbqh8o9z3ruvsi_thumb.jpgcx2ghhl2laggl9dli8cr_thumb.jpg

...Παλαιά Πεντέλη

Εγώ δεν θα πω τίποτα... δεν θα ρίξω ευθύνες σε κανένα... τώρα είναι πολύ αργά για όλους μας.

xax98308ms4ihc48gpks_thumb.jpg 2j22d23dcyu5tox5fg3r_thumb.jpg n1ae2wdpv5zuwc1pgqov_thumb.jpg3pda58sbqh8o9z3ruvsi_thumb.jpgcx2ghhl2laggl9dli8cr_thumb.jpg

...Παλαιά Πεντέλη

να ρίξεις και να βγάλεις και συμπεράσματα, αλλιώς τα ίδια θα συνεχίσουν να γίνονται.

Όταν πριν από 40 και 50 χρόνια υπήρχαν άλλοι τομείς να δραστηριοποιηθούν οικονομικά οι επιχειρηματίες, ούτε που γινόταν λόγος για πυρκαγιές. Οι παρέες δίνανε και παίρνανε στις παραλίες, ειδικά στο σχοινιά με τις φωτίτσες τους και τις κιθαρίτσες τους και πάει λέγοντας, αλλά κίνδυνος για πυρκαγιά μηδαμινός. Τώρα που η γη είναι το μεγάλο εμπόριο (εδώ και κάμποσα χρόνια δλδ, όπως έχει ειπωθεί και από άλλους), ξαφνικά δεν προλαβαίνεις τις πυρκαγιές.

Γιατί στη Γαλλία και στη Γερμανία τι γίνεται; Είναι οι επίγειοι παράδεισοι;

για συγκρινε με χωρες σκανδιναβιας και δες ποσοστα διαφθορας και σταρχιδισμου.:tongue:

στη φωτο με τα γκαζακια θα πουνε οτι φταινε τιποτα κατασκηνωτες που ψηνανε μπριζολες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.