Kostas007 Αύγουστος 24, 2009 #441 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 αυτα ειναι αληθινα video η ειναι "παρωδιες"?:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 24, 2009 #442 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω ποιος μου ειχε πει την παρακατω ιστορια...Θυμαμαι παντως οτι δεν ελεγε φουμαραΚαποιος γνωστος του,ειχε κληρονομησει μια λωριδα 12 στρεμματα σε μια πλαγια βουνου,σε δασικη εκταση με αποτελεσμα να μην μπορει να χτισει ουτε κοτετσι.Ειδε κι αποειδε,καταληγει στο δασαρχειο οπου του λεει με νοημα ο υπαλληλος "αν μου δωσεις τα 4* επανω,θα παρεις κι εσυ τα δικα σου" (που σημαινει αν δεν συνεργαστεις,κατσε και κοιτα τα 12 στρεμματα σου,χωρις να μπορεις να κανεις τπτ με αυτα)*για να χτισεις εκτος σχεδιου πολεως χρειαζεσαι απαραιτητως οικοπεδο 4 στρεμματα και πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 24, 2009 #443 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ζητώ συγγνώμη που ποστάρω χωρίς να έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, αλλά ήθελα πραγματικά να εκφράσω πόσο με τσαντίζει το γεγονός ότι κάποιοι βάζουν τα λεφτά στις τσέπες τους αντί να προμηθεύονται εξοπλισμό για την προστασία μας. Γιατί δε φταίνε μόνο οι εμπρηστές και η φωτιά, αλλά και το κράτος που δεν παίρνει τα μέτρα για την προστασία από φαινόμενα σαν αυτά των τελευταίων ημερών. Επίσης, αν έπιανα στα χέρια μου έναν από αυτούς που βάζουν φωτιές για να χτίσουν στις διάφορες εκτάσεις, θα φύτευα πρώτο αυτόν στο χώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 24, 2009 #444 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Επίσης, αν έπιανα στα χέρια μου έναν από αυτούς που βάζουν φωτιές για να χτίσουν στις διάφορες εκτάσεις, θα φύτευα πρώτο αυτόν στο χώμα.Και γιατί δεν το κάνεις; Ξέρεις δεν είναι η πρώτη φωτιά που μπαίνει στην Ελλάδα. Υπάρχουν ουκ ολίγα ξενοδοχεία-βίλες-εργοστάσια σε πρώην δασικές εκτάσεις που καθώς "παραδίδονταν στο έλεος της φονικής πυρκαιάς"..."αγανάκτηζαν" την ωραία κοιμωμένη (εμάς τα ζώα εννοώ), και στο παρελθόν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 24, 2009 #445 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ειλικρινά να μην παρθεί σαν προσωπική επίθεση αλλά αν σαν νέο αίμα αναφέρομαι τα παιδιά πρώην βουλευτών όπως της Γιαννακοπούλου τότε το έχουμε χάσει το παιχνίδι πριν καλά καλά αρχίσει.Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα αλλά είπαμε, νέοι άνθρωποι, νέο αίμα. Αν σιφυλιαζόμαστε που 30 χρόνια μας κυβερνάνε Παπανδρέοι και Καραμανλήδες και αντιπροτείνουμε παιδιά άλλων πρώην βουλευτών ως νέο αίμα, ε αυτή η Ελλάδα μας αξίζει και αυτή έχουμεΝίκος Ανδρουλάκης, Ν.ΗρακλείουΝάντια Γιαννακοπούλου, Ν.ΜεσσηνίαςΑντώνης Γάκης, Ν.ΑττικήςΚώστας Πανταζής Ν. ΘεσπρωτίαςΤο θέμα δεν είναι να σου πει ονόματα. Το θέμα είναι οτι ορισμένοι βουλευτές, παλαιολιθικής κοπης, δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν. Άς φύγουν αυτοί και θα βρούμε νέους. Μυαλά υπάρχουν.... όπως και συμφέροντα δυστυχώς.Ειλικρινά να μην παρθεί σαν προσωπική επίθεση αλλά αν σαν νέο αίμα αναφέροωται τα παιδιά πρώην βουλευτών όπως της Γιαννακοπούλου τότε το έχουμε χάσει το παιχνίδι πριν καλά καλά αρχίσει.Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα αλλά είπαμε, νέοι άνθρωποι, νέο αίμα. Αν σιφυλιαζόμαστε που 30 χρόνια μας κυβερνάνε Παπανδρέοι και Καραμανλήδες και αντιπροτείνουμε παιδιά άλλων πρώην βουλευτών ως νέο αίμα, ε αυτή η Ελλάδα μας αξίζει και αυτή έχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 24, 2009 #446 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ειλικρινά να μην παρθεί σαν προσωπική επίθεση αλλά αν σαν νέο αίμα αναφέροωται τα παιδιά πρώην βουλευτών όπως της Γιαννακοπούλου τότε το έχουμε χάσει το παιχνίδι πριν καλά καλά αρχίσει.Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα αλλά είπαμε, νέοι άνθρωποι, νέο αίμα. Αν σιφυλιαζόμαστε που 30 χρόνια μας κυβερνάνε Παπανδρέοι και Καραμανλήδες και αντιπροτείνουμε παιδιά άλλων πρώην βουλευτών ως νέο αίμα, ε αυτή η Ελλάδα μας αξίζει και αυτή έχουμεΔεν έχεις και άδικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 24, 2009 #447 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Και είπαμε ρε παιδιά....γιατί σκάτε τόσο πια με αυτές τις φωτιές πάλι;Άρχισε η superleague, το Champions league, θα κάνει η εθνική μπάσκετ καλή εμφάνιση στην Πολωνία, ο Button θα κερδίσει και το επόμενο GP, η asus θα βγάλει νέα μητρική με 400 ευρώ η οποία θα χαίρει reviews από παιδιά των 700 ευρώ....η Μπρούκ θα ξαναπαντρευτεί τον Ριτζ, και η κυρα-Δέσποινα θα συνεχίσει να στέλνει γεμιστά κολοκυθάκια με το ΚΤΕΛ στον γιόκα της που ψάχνει ένα καλύτερο μέλλον στο κέντρο της Αθήνας.....And the beat goes on..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 24, 2009 #448 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Δεν έχεις και άδικο....σε ποιο κομμα ειναι αυτοι οι 5?Και είπαμε ρε παιδιά....γιατί σκάτε τόσο πια με αυτές τις φωτιές πάλι;Άρχισε η superleague, το Champions league, θα κάνει η εθνική μπάσκετ καλή εμφάνιση στην Πολωνία, ο Button θα κερδίσει και το επόμενο GP, η asus θα βγάλει νέα μητρική με 400 ευρώ η οποία θα χαίρει reviews από παιδιά των 700 ευρώ....η Μπρούκ θα ξαναπαντρευτεί τον Ριτζ, και η κυρα-Δέσποινα θα συνεχίσει να στέλνει γεμιστά κολοκυθάκια με το ΚΤΕΛ στον γιόκα της που ψάχνει ένα καλύτερο μέλλον στο κέντρο της Αθήνας.....And the beat goes on.....υπαρχουν ζωα που δεν ξερουν καν για τις φωτιεςΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Αύγουστος 24, 2009 #449 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Γιατί δε φταίνε μόνο οι εμπρηστές και η φωτιά, αλλά και το κράτος που δεν παίρνει τα μέτρα για την προστασία από φαινόμενα σαν αυτά των τελευταίων ημερών. Εδώ έχεις τελείως άδικο φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Αύγουστος 24, 2009 #450 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ορίστε;Υπήρχε περίπτωση να είχαν συμβεί στο βαθμό που έγιναν οι καταστροφές, αν υπήρχαν εποχιακοί - εθελοντές οργανωμένοι; Περιπολίες αεροσκαφών/ελικοπτέρων; Ας δίναν στην τελική 100 κάμερες σε καμμένους με αερομοντελισμό να σου έλεγα εγω επόπτευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Αύγουστος 24, 2009 #451 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Αλλο το ένα άλλο το άλλο. Εδώ μιλάμε για επόπτευση δασικού χώρου. Μέχρι και ανιχνευτές θερμοκρασίας θα μπορούσαν να έχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 24, 2009 #452 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 To κράτος ΔΕΝ μπορεί να προσλάβει εποχιακούς, ούτε να προβεί σε ουσιαστικούς εξοπλισμούς πυρόσβεσης διότι απλά οι εκτάσεις ΠΡΕΠΕΙ να καούν. Γιωργάκηδες και Κωστάκηδες δεν λαμβάνουν αποφάσεις. Τις εκτελούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Αύγουστος 24, 2009 #453 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Και στο εξωτερικό τέτοια γεγονότα δηλαδή δεν συμβαίνουν?Ή δηλαδή στην αγγλία που σε κάθε γωνία υπάρχουν κάμερες όλοι είναι νομοταγείς πολίτες?Και στο εξωτερικό παρόμοια φαινόμενα δηλαδή δεν υπάρχουν?Ανιχνευτές θερμοκρασίας?Όταν υπάρχουν εκρήξεις τι μπορεί να ανιχνεύσει?Ή μάλλον ποια από ολες καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Αύγουστος 24, 2009 #454 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Μην κάνεις κατάχρηση στα πόστ σου... Ενα edit αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Αύγουστος 24, 2009 #455 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ανιχνευτές θερμοκρασίας?Όταν υπάρχουν εκρήξεις τι μπορεί να ανιχνεύσει?Ή μάλλον ποια από ολες καλύτεραΟλες. Γιατί ποια από όλες ? Οταν θα αυξάνει αφύσικα η θερμοκρασία τότε η πυροσβεστική θα είναι σε συναγερμό. Γιατί εκρήξεις ? Τι σχέση έχουν αυτές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Αύγουστος 24, 2009 #456 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Καλά οκ το αφήνω............!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 24, 2009 #457 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Και στο εξωτερικό τέτοια γεγονότα δηλαδή δεν συμβαίνουν?Ή δηλαδή στην αγγλία που σε κάθε γωνία υπάρχουν κάμερες όλοι είναι νομοταγείς πολίτες? Και στο εξωτερικό παρόμοια φαινόμενα δηλαδή δεν υπάρχουν? Ανιχνευτές θερμοκρασίας?Όταν υπάρχουν εκρήξεις τι μπορεί να ανιχνεύσει?Ή μάλλον ποια από ολες καλύτερα στο τελος θα μας πεις οτι εισαι και ευχαριστημενος απ οσα εγιναν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Αύγουστος 24, 2009 #458 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Τώρα που το σκέφτομαι, εκρήξεις ?!! Μήπως γράφεις τα κείμενα του Αντώναρου (Χούμορ κάνω έτσι ?! Μην παρεξηγηθείς, κουβέντα κάνουμε !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Αύγουστος 24, 2009 #459 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Και εγώ κουβέντα πήγα να κάνω αλλά δεν πειράζει ότι είπα είπα τέρμα τα post για αυτό το thread από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpadrone Αύγουστος 24, 2009 #460 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 ορισμενες ερωτησεις:ποσοι απο εσας εργαζεστε στον ιδιωτικο τομεα?ποσοι απο εσας ζητε με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας και ζητε ακομα στο σπιτι της μαμας και του μπαμπα?ποσοι απο εσας εχετε σκοπο να μπητε στο δημοσιο?ποσοι απο εσας ΔΕΝ τελειωσατε τη σχολη σας στα 4+1 η 5+1 η 6+1 χρονια αλλα ειστε ακομα φοιτητες?ποσοι απο εσας κανετε κανονικη φορολογικη δηλωση χωρις αποκρυψη κανενος περιουσιακου η αλλου στοιχειου?Και εχουμε το θρασος να μιλαμε και απο πανω? Το προβλημα της ελλαδας ειναι ο ελληνας και η μανα του, οχι οι πολιτικοι, οι πολιτικοι ελληνες ειναι και αυτοι. Ο ελληνας (μαζι και εγω και εσεις) ειναι τεμπελης, παρτακιας, εγωιστης, ηληθιος, αμωρφος και αλλαζωνας. Αν δεν αλαξανουν αυτα (και δεν παιζει να αλαξουν) τα δαση θα καιγονται και εμεις θα γκαριζουμε σε φορουμ λιγο πριν παμε να ξοδεψουμε αλλα 600ε σε μια καρτα γραφικων που δεν κανει τιποτα περισοτερο απο μια των 150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.