NoDsl Αύγουστος 24, 2009 #401 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Και αν ισχύει τι θα γίνει;Μπορείς να συνεχίσεις να πίνεις το καφεδάκι σου ΧαΛΛΛΛαΡά ακόμα και οταν είναι να πάς να ψηφίσεις. Αφήνεις την απουσία σου να κάνει όλη τη δουλειά. Εσύ χρειάζεται απλά να γυρνάς το καλαμάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 24, 2009 #402 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Μπορείς να συνεχίσεις να πίνεις το καφεδάκι σου ΧαΛΛΛΛαΡά ακόμα και οταν είναι να πάς να ψηφίσεις. Αφήνεις την απουσία σου να κάνει όλη τη δουλειά. Εσύ χρειάζεται απλά να γυρνάς το καλαμάκι.Επειδή όμως δεν ισχύει, η απουσία σου τους βολεύει. Σε περίπτωση που δεν σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτό που προβλέπεται είναι η επανάληψη των εκλογών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 24, 2009 #403 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Επανάλληψη αλλά αν οι σημμετέοχτες δεν έχουν δικαίωμα επανεκλογής τότε μας βολεύει. Θα μου πείς τι θα ψηφίσεις τότε. Και θα σου πώ και τώρα που ψηφίζω τι γίνεται; Άλλοι κουμαντάρουν τη χώρα.Ας βγεί κόμμα αγανακτησμένων πολιτών. Πιστεύω θα έχει τρομερή απήχηση.Π.Β.ΚΠολίτες που Βαρέθηκαν την Κοροιδία Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 24, 2009 #404 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Εν πάσει περιπτώσει δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Αυτό είναι ουτοπικό, να πιστεύεις οτι μπορεί να αλλάξει κάτι με άλλα πρόσωπα και όχι με άλλη πολιτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Αύγουστος 24, 2009 #405 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Η απουσία ΔΕΝ είναι λύση. Προωθείται γιατί βολεύει!Ας μην αφήσουμε να αποφασίσουν για εμάς οι πολιτικοπορομενοβολεμένοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 24, 2009 #406 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Δεν ανοίγουμε τότε ένα thread με προτεινόμενες λύσεις; Να δούμε τι έχει να πεί ο καθένας με επιχειρήματα και όχι για να πετάξει ο καθένας τη ^%&% του. Και ας το παρακολουθούν και οι admin να καθαρίζουν πριν "αρπάξει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 24, 2009 #407 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Πάντως,όταν ψηφίζουμε,δεν ψηφίζουμε το κομμα αυτό καθ αυτό.Εκλέγουμε τους βουλευτές.Μπορείς πάλι να ψηφίσεις το ίδιο κόμμα αλλά με τελείως αλλαγμένο το σχήμα τους, ακα βουλευτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 24, 2009 #408 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Πάντως,όταν ψηφίζουμε,δεν ψηφίζουμε το κομμα αυτό καθ αυτό.Εκλέγουμε τους βουλευτές.Μπορείς πάλι να ψηφίσεις το ίδιο κόμμα αλλά με τελείως αλλαγμένο το σχήμα τους, ακα βουλευτές.και ποια η διαφορα που εχουν μεταξυ τους οι βουλευτες οταν ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαια παντα ψηφιζουν ολοι μαζι το ιδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 24, 2009 #409 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 και ποια η διαφορα που εχουν μεταξυ τους οι βουλευτες οταν ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαια παντα ψηφιζουν ολοι μαζι το ιδιο? τα τελευταια 20 χρόνια τα κόμματα βγαίνουν με τους ίδιους βουλευτές. Άρα δεν προσπαθήσαμε ποτέ την διαφορά για το Νέο Αίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 24, 2009 #410 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 τα τελευταια 20 χρόνια τα κόμματα βγαίνουν με τους ίδιους βουλευτές.Άρα δεν προσπαθήσαμε ποτέ την διαφορά για το Νέο Αίμα Οπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 24, 2009 #411 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Οπως?Ονοματα περιμένεις να σου πώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Αύγουστος 24, 2009 #412 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Μπορεί να μας πει κάποιος γιατί οι φωτιές ξεκίνησαν το 1974? Τα δάση όμως υπήρχαν οι συνθήκες για να αυτοαναφλεγούν και τότε υπήρχαν αλλά δεν... από το 74 τί άλλαξε? και έχει γίνει χαμός από τότε και σχεδόν κάθε χρόνο να βλέπουμε να χάνονται το ένα δάσος μετά από το άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 24, 2009 #413 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Οπως?Νίκος Ανδρουλάκης, Ν.ΗρακλείουΝάντια Γιαννακοπούλου, Ν.ΜεσσηνίαςΑντώνης Γάκης, Ν.ΑττικήςΚώστας Πανταζής Ν. ΘεσπρωτίαςΤο θέμα δεν είναι να σου πει ονόματα. Το θέμα είναι οτι ορισμένοι βουλευτές, παλαιολιθικής κοπης, δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν. Άς φύγουν αυτοί και θα βρούμε νέους. Μυαλά υπάρχουν.... όπως και συμφέροντα δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 24, 2009 #414 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Δηλαδή εσείς περιμένετε την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει κάτι σε αυτό το χώρο; Γιατί δε φαντάζομαι να εννοείτε άλλο κόμμα. Και τα ακούμε αυτά από νέους ανθρώπους; Οκ.. we are officially doomed! Ωραία.. καταλάβετε ότι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σας έχει γραμμένους πατόκορφα, όπως και το περιβάλλον όπως και τα πάντα σε αυτή τη χώρα και το μοναδικό πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος κι οι τσέπες τους. Αν θέλετε να πιστεύετε σε κάτι διαφορετικό, καλά κάνετε, απλά μη περιμένετε να αλλάξει ποτέ τίποτα. Ο μόνος που μπήκε στην βουλή τελευταία για να αλλάξει κάτι ήταν ο Άρης Σταθάκης, ο οποίος είδε κι απόειδε και παραιτήθηκε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 24, 2009 #415 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Άρα ποιά είναι η λύση; Εκτός του Αλφ.http://www.tvshows.de/alf/poster/alf-po6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 24, 2009 #416 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Δηλαδή εσείς περιμένετε την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει κάτι σε αυτό το χώρο; Γιατί δε φαντάζομαι να εννοείτε άλλο κόμμα. Και τα ακούμε αυτά από νέους ανθρώπους; Οκ.. we are officially doomed! Ωραία.. καταλάβετε ότι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σας έχει γραμμένους πατόκορφα, όπως και το περιβάλλον όπως και τα πάντα σε αυτή τη χώρα και το μοναδικό πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος κι οι τσέπες τους. Αν θέλετε να πιστεύετε σε κάτι διαφορετικό, καλά κάνετε, απλά μη περιμένετε να αλλάξει ποτέ τίποτα. Ο μόνος που μπήκε στην βουλή τελευταία για να αλλάξει κάτι ήταν ο Άρης Σταθάκης, ο οποίος είδε κι απόειδε και παραιτήθηκε..Εγώ δεν μίλησα ούτε για ΝΔ ούτε για ΠΑΣΟΚ.Απλά ακόμα και όταν τα τελευταία 20 χρόνια σε αυτά τα 2 κόμματα ψηφίζονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα 50 και 60 ετών τι περιμένεις να πάει μπροστά?Οπότε ποιο είναι το αποτέλεσμα.Θα ψηφίζουν μόνο οι παππούδες μας με τα απαρχαιωμένα μυαλά γιατί οι νέοι απαξιούν και ένα ελάχιστο ποσοστό απ αυτούς θα ψηφίσουν αριστερά και θα τελειώνει η υπόθεση.Οπότε δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.(προς αποφυγή παρεξηγήσεων,δεν εννοώ το να ψηφίζουν αυτοί οι λίγοι νέοι αριστερά η να στρέφονται σε άλλα κομματα όπως οικολόγοι κτλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 24, 2009 #417 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Άμα ήξερα την λύση δε θα ήμουν εδώ, θα είχα λύσει το πολιτικό πρόβλημα ανά τον κόσμο. Η μόνη για μένα εφικτή* λύση, είναι να βγούμε και να ρίξουμε όλοι άκυρο. Αυτό μπορεί να μη φέρει την επανάσταση, αλλά σίγουρα θα ταράξει τα νερά. Επανεκλέγοντας - έστω και με 30% - τους ίδιους άχρηστους δουλεύει εις βάρος μας. Το πρόβλημα δεν είναι στα πρόσωπα, είναι στις πολιτικές που αντιπροσωπεύουν και τα δύο κόμματα, που δεν είναι τίποτα από μια πολιτική για να εκμεταλευτούν, εσένα και μένα και τον κάθε από εμάς στο έπαρκο. * Που μόνο εφικτό δεν είναι γιατί κανένας υπαλληλάκος του δημοσίου που είναι με σύμβαση ή έχει χωθεί με μέσο δε θα ρισκάρει να χάσει την θέση του, οπότε τσουκ.. νάτοι πάλι οι ψήφοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Αύγουστος 24, 2009 #418 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Νομίζω το ποστ του NoDsl τα είπε όλα Συνένοχοι είμαστε όλοι μας που αφήνουμε αυτούς τους άχρηστους κάθε 4ετία να μας εξουσιάζουν.Ας πάρουμε τωρά όλοι τα 3 μας και ας το βουλώσουμε. Φταίμε πρώτοι εμείς και κάνείς άλλος.Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί μερικοί φωνάζουν - χαλιούνται με τη κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν (μαζί κι εγώ). Ο οποιοσδήποτε που τώρα κράζει τη κυβέρνηση τα κόμματα κλπ (που στην ουσία κράζει αυτούς που ο ίδιος ψήφισε - έλεος δηλ) μόλις του τάξουν μια ωραία θεσούλα στο δημόσιο βγάζει το σκασμό. Εγώ θα πω το εξής: Θα τους ξαναψηφίσω και θα τους ξαναψηφίσετε ξέροντας ότι θα τα κάνουν σκ@τά. How διαστροφικό is that? How Greek is that? Totaly Greek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 24, 2009 #419 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 50 60? Υπάρχουν βουλευτες σε όλα τα κόμματα, γεννημένοι τη δεκαετία του '30... Έλεος δλδ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 24, 2009 #420 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Νομίζω το ποστ του NoDsl τα είπε όλα Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί μερικοί φωνάζουν - χαλιούνται με τη κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν (μαζί κι εγώ). Ο οποιοσδήποτε που τώρα κράζει τη κυβέρνηση τα κόμματα κλπ (που στην ουσία κράζει αυτούς που ο ίδιος ψήφισε - έλεος δηλ) μόλις του τάξουν μια ωραία θεσούλα στο δημόσιο βγάζει το σκασμό. Εγώ θα πω το εξής: Θα τους ξαναψηφίσω και θα τους ξαναψηφίσετε ξέροντας ότι θα τα κάνουν σκ@τά. How διαστροφικό is that? How Greek is that? Totaly Greek.Εγώ που δε τους ψήφισα και δε πρόκειται να τους ψηφίσω μπορώ να φωνάζω όσο θέλω; 50 60? Υπάρχουν βουλευτες σε όλα τα κόμματα, γεννημένοι τη δεκαετία του '30... Έλεος δλδ.. Και σου ξαναλέω δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές. Κι ο Κωστάκης κι ο Γιωργάκης νέοι άνθρωποι δεν είναι; Παντελώς για τα πανηγύρια όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.