GoMaR Αύγουστος 22, 2009 #301 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 την ανεβασα και στο αλλο θεμα με τις φωτος..... απο την ταρατσα μου(καλλιθεα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 22, 2009 #302 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Από το πρωί ακόμα καπνίζει ο ουρανός έξω. Μιλάμε για την μεγαλύτερη πυρκαγιά που έχει παιχτεί στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια,και πίστεψα ή ήλπιζα να μην ξανακαεί τίποτα το 2007. Ομολογώ ότι λυπημένος δεν είμαι,φρικαρισμένος είμαι,που υπάρχουν τέτοια ζώα που βάζουν φωτιές και ειδικά όταν δεν τις βάζουν πάνω τους. Να δούμε πόσα χρόνια μετά θα μας χτυπήσει το οξυγόνο που χάνετε κάθε χρόνο.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 22, 2009 #303 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 ειδανε στη ροδοπολη 3 τυπους με κρανη να βαζουν φωτια πριν απο λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 22, 2009 #304 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 ειδανε στη ροδοπολη 3 τυπους με κρανη να βαζουν φωτια πριν απο λιγοπαω στοιχημα οτι στις ειδησεις θα πουνε οτι ηταν τιποτα τυποι με γερμανικα κρανη που ηρθαν να κανουν σαμποταζ στη χωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 22, 2009 #305 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Αξιωματικοί του UCK. Πιάσανε έναν λέει το 2007 στην Πελοπόννησο. Για πηγή αν θέλετε σας λέω αύριο. Καληνύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 23, 2009 #306 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Πριν λίγο πήγα προς Μαραθώνος μερια μιας και είναι δίπλα και έφτασα αρκετά κοντά στην φωτιά που μαίνεται αυτή τη στιγμή.Πραγματικά η καταστροφή είναι ανυπολόγστη και θα έχουμε τον Μ@Λ@Κ@ πάλι να μας λέει για ασύμμετρες απειλές και ο λαός θα τον ξαναψηφίσει.Μπράβο μας γιατί τέτοια Μλκία δεν θα ξανα υπάρξει στα χρονικά του πλανήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 23, 2009 #307 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Παντως ειναι ενδιαφερον οτι η αττικη καιγεται συστηματικα απο το 1980 καθε 3 χρονια περιπου. Με εξαιρερη τη πτωση ελικοπτερου το 94(?) οι αλλες τι απο τι ξεκινησαν? Κριμα πριν το 80 η αττικη ηταν απο τους νομους με δασοκαλυψη μεγαλη. Τωρα καπουτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 23, 2009 #308 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Παντως ειναι ενδιαφερον οτι η αττικη καιγεται συστηματικα απο το 1980 καθε 3 χρονια περιπου. Με εξαιρερη τη πτωση ελικοπτερου το 94(?) οι αλλες τι απο τι ξεκινησαν? Κριμα πριν το 80 η αττικη ηταν απο τους νομους με δασοκαλυψη μεγαλη. Τωρα καπουτ Δεν θυμάμαι τα πιο παλιά χρόνια να είχαμε συνέχεια τέτοιες φωτιές στην αττική.Θυμάμαι πάλι πριν 10 χρόνια που καιγόταν πάλι η πεντέλη,που είχε αρπάξει ο Υμηττός λίγο πάνω απ την Αγία παρασκευή αλλά δεν θυμάμαι να ήταν συστηματικό.Βέβαια τότε ήμουν και πιτσιρίκι,ίσα που τα θυμάμαι και αυτά. Να μερικές ακόμα photos απ την ταράτσα μου. Και για να καταλάβετε το τι στάχτη υπάρχει στην Αγία,ούτε που θέλω να σκεφτώ παλλήνη και τα ρέστα τι γίνεται.Για μυρωδιά μην το συζητάμε.Τα ρούχα μου στο δωμάτιό μου έχουν ποτίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 23, 2009 #309 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 http://www.antinews.gr/?p=12375 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 23, 2009 #310 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Άρα καλά θυμομουν ένα μεγάλο κενό.7.1995: H Mαύρη χρονιά για τα δάση της Aττικής. Kάηκε η Πεντέλη (68.844 στρέμματα). Στις 11 Iουλίου κάηκαν επίσης στον Ωρωπό 9.000 στρέμματα. Tην ίδια περίοδο, μεγάλες φωτιές ξεσπούσαν στο Σχηματάρι και τα Bίλλια. 10.2005: Άλλη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη. 11.2007: Μαύρο καλοκαίρι για την Ελλάδα. Εκτός της Ηλείας και άλλων περιοχών, μεγάλη φωτιά στην Πάρνηθα. Φωτιές και στον Υμηττό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 23, 2009 #311 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Εγώ απο Άνδρο έβλεπα απέναντι στην Ανατολική Αττική και στην Κάρυστο γινόταν χαμός και φαινόταν πολύ κοντά. Εκεί που λέγαμε περάσαμε αλώβητοι το καλοκαίρι απο πυρκαγιές μας μάμησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 23, 2009 #312 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Μόλις ακούστηκαν και κάτι ωραία μπαμ-μπουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 23, 2009 #313 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 2005 - 2007 - 2009 το 2011 παλι...τα δεντρακια στα παρκα που εχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Αύγουστος 23, 2009 #314 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Όλα βαίνουν καλώς, ο συντονισμός είναι άριστος και το σχέδιο λειτούργησε... το είπε και ο υπουργός Παυλόπουλος, όλοι οι άλλοι λέτε ψέμματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 23, 2009 #315 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Η Αττική καίγεται επειδή δεν κάνουν τίποτα σε αυτούς που κτίζουν στα καμμένα. Αν κάποιος ξεκινήσει και βάζει μπόμπες στα σπίτια που κτίζονται πάνω στα καμμένα, θα σου πω μετά αν θα ξανακαεί τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 23, 2009 #316 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Μέσα και γω για μπόμπες, εσύ θα τις τοποθετείς και εγω θα πατάω το κουμπί έγκαιρα:whistlingps: καλά η παρωδία που παίζεται απο εχθές στα κανάλια δεν έχει όρια. Είναι για κλοτσιές όλοι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 23, 2009 #317 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 αναμενομενα ολα αυτα. Εδω και 6 χρονια δεν εχουμε παρει ουτε ενα νεο αεροπλανο ουτε ενα ελικοπτερο. Φετος ξεκινησε η ετοιμασια 1 μηνα μετα απο το κανονικο και ειπε ο υπουργος "για να γλιτωσουμε λεφτα του ελληνα πολιτη".Καναμε συμφωνια εδω και 1,5 χρονο με τον πουτιν για 3-4 αεροσκαφη ,εκεινα τα τεραστια, και τον κοροιδεψαμε. Ηταν τα μονο θεωρω που σε τετοιες φωτιες κανουν κατι και ουτε καν ξαναενδιαφερθηκαμε.Θα βγει ο playstation guy και θα πει φταινε οι τρομοκρατες, το πασοκ, οι κομμουνιστες, οι τουρκοι, ο οτσαλαν ολοι εκτος απο αυτον. Οσα λεφτα δινανε καθε χρονο σε αποζημιωσεις και μιζες για τις αποζημιωσεις θα ειχανε φτιαξει τον μεγαλυτερο πυροσβεστικο στολο στον κοσμο.Τωρα αν φταιει ο "στρατηγος ανεμος" και ειμαστε εντελως της μοιρας μας να το κλεισουμε το μαγαζι. Λεω μαγαζι γιατι εχουμε γινει μπακαλικο πλεον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Αύγουστος 23, 2009 #318 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Κοίτα από την στιγμή που δεν προλάβανε τις φωτιές στην αρχή, με τέτοιους ανέμους και 10.000 πυροσβέστες να είχαμε δεν γίνεται τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 23, 2009 #319 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Να δω πως θα την παλεψουμε αυριο στην Νεα Ερυθραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Αύγουστος 23, 2009 #320 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2009 Beriev Be-200 http://4.bp.blogspot.com/_pMRRvKwEhrQ/R1Z1ImuJJvI/AAAAAAAAADc/tByXdFH2YzU/s400/be200.jpg Δεν είδα να πετάει κανένα γιατί (κύριοι) υπεύθυνοι? Σχεδιασμός?:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.