Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Από το πρωί ακόμα καπνίζει ο ουρανός έξω. :TD:

Μιλάμε για την μεγαλύτερη πυρκαγιά που έχει παιχτεί στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια,και πίστεψα ή ήλπιζα να μην ξανακαεί τίποτα το 2007.:getlost:

Ομολογώ ότι λυπημένος δεν είμαι,φρικαρισμένος είμαι,που υπάρχουν τέτοια ζώα που βάζουν φωτιές και ειδικά όταν δεν τις βάζουν πάνω τους.

Να δούμε πόσα χρόνια μετά θα μας χτυπήσει το οξυγόνο που χάνετε κάθε χρόνο.:fist:

ειδανε στη ροδοπολη 3 τυπους με κρανη να βαζουν φωτια πριν απο λιγο

παω στοιχημα οτι στις ειδησεις θα πουνε οτι ηταν τιποτα τυποι με γερμανικα κρανη που ηρθαν να κανουν σαμποταζ στη χωρα.

Πριν λίγο πήγα προς Μαραθώνος μερια μιας και είναι δίπλα και έφτασα αρκετά κοντά στην φωτιά που μαίνεται αυτή τη στιγμή.

Πραγματικά η καταστροφή είναι ανυπολόγστη και θα έχουμε τον Μ@Λ@Κ@ πάλι να μας λέει για ασύμμετρες απειλές και ο λαός θα τον ξαναψηφίσει.Μπράβο μας γιατί τέτοια Μλκία δεν θα ξανα υπάρξει στα χρονικά του πλανήτη.

Παντως ειναι ενδιαφερον οτι η αττικη καιγεται συστηματικα απο το 1980 καθε 3 χρονια περιπου. Με εξαιρερη τη πτωση ελικοπτερου το 94(?) οι αλλες τι απο τι ξεκινησαν? Κριμα πριν το 80 η αττικη ηταν απο τους νομους με δασοκαλυψη μεγαλη. Τωρα καπουτ

Παντως ειναι ενδιαφερον οτι η αττικη καιγεται συστηματικα απο το 1980 καθε 3 χρονια περιπου. Με εξαιρερη τη πτωση ελικοπτερου το 94(?) οι αλλες τι απο τι ξεκινησαν? Κριμα πριν το 80 η αττικη ηταν απο τους νομους με δασοκαλυψη μεγαλη. Τωρα καπουτ

Δεν θυμάμαι τα πιο παλιά χρόνια να είχαμε συνέχεια τέτοιες φωτιές στην αττική.Θυμάμαι πάλι πριν 10 χρόνια που καιγόταν πάλι η πεντέλη,που είχε αρπάξει ο Υμηττός λίγο πάνω απ την Αγία παρασκευή αλλά δεν θυμάμαι να ήταν συστηματικό.Βέβαια τότε ήμουν και πιτσιρίκι,ίσα που τα θυμάμαι και αυτά.

Να μερικές ακόμα photos απ την ταράτσα μου.

dscn1349.jpg

dscn1341w.jpg

Και για να καταλάβετε το τι στάχτη υπάρχει στην Αγία,ούτε που θέλω να σκεφτώ παλλήνη και τα ρέστα τι γίνεται.Για μυρωδιά μην το συζητάμε.Τα ρούχα μου στο δωμάτιό μου έχουν ποτίσει

dscn1334w.jpg

Άρα καλά θυμομουν ένα μεγάλο κενό.

7.1995: H Mαύρη χρονιά για τα δάση της Aττικής. Kάηκε η Πεντέλη (68.844 στρέμματα). Στις 11 Iουλίου κάηκαν επίσης στον Ωρωπό 9.000 στρέμματα. Tην ίδια περίοδο, μεγάλες φωτιές ξεσπούσαν στο Σχηματάρι και τα Bίλλια.

10.2005: Άλλη μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη.

11.2007: Μαύρο καλοκαίρι για την Ελλάδα. Εκτός της Ηλείας και άλλων περιοχών, μεγάλη φωτιά στην Πάρνηθα. Φωτιές και στον Υμηττό.

Εγώ απο Άνδρο έβλεπα απέναντι στην Ανατολική Αττική και στην Κάρυστο γινόταν χαμός και φαινόταν πολύ κοντά. Εκεί που λέγαμε περάσαμε αλώβητοι το καλοκαίρι απο πυρκαγιές μας μάμησε.

Η Αττική καίγεται επειδή δεν κάνουν τίποτα σε αυτούς που κτίζουν στα καμμένα. Αν κάποιος ξεκινήσει και βάζει μπόμπες στα σπίτια που κτίζονται πάνω στα καμμένα, θα σου πω μετά αν θα ξανακαεί τίποτα.

Μέσα και γω για μπόμπες, εσύ θα τις τοποθετείς και εγω θα πατάω το κουμπί έγκαιρα:whistling

ps: καλά η παρωδία που παίζεται απο εχθές στα κανάλια δεν έχει όρια. Είναι για κλοτσιές όλοι τους.

αναμενομενα ολα αυτα. Εδω και 6 χρονια δεν εχουμε παρει ουτε ενα νεο αεροπλανο ουτε ενα ελικοπτερο. Φετος ξεκινησε η ετοιμασια 1 μηνα μετα απο το κανονικο και ειπε ο υπουργος "για να γλιτωσουμε λεφτα του ελληνα πολιτη".

Καναμε συμφωνια εδω και 1,5 χρονο με τον πουτιν για 3-4 αεροσκαφη ,εκεινα τα τεραστια, και τον κοροιδεψαμε. Ηταν τα μονο θεωρω που σε τετοιες φωτιες κανουν κατι και ουτε καν ξαναενδιαφερθηκαμε.

Θα βγει ο playstation guy και θα πει φταινε οι τρομοκρατες, το πασοκ, οι κομμουνιστες, οι τουρκοι, ο οτσαλαν ολοι εκτος απο αυτον. Οσα λεφτα δινανε καθε χρονο σε αποζημιωσεις και μιζες για τις αποζημιωσεις θα ειχανε φτιαξει τον μεγαλυτερο πυροσβεστικο στολο στον κοσμο.

Τωρα αν φταιει ο "στρατηγος ανεμος" και ειμαστε εντελως της μοιρας μας να το κλεισουμε το μαγαζι. Λεω μαγαζι γιατι εχουμε γινει μπακαλικο πλεον....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.