Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%A4%CE%B7%CE%BD%CE%AD%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC/

ας μου πει κάποιος αν έκαναν μια τέτοια σύλληψη σε άλλη χώρα αν θα είχε βγει ξανά να βόσκει ελεύθερο το ζώο μετά από λιγότερο από ένα χρόνο.......

:wall:

να της κοπούν τα πόδια και τα χέρια της μαργιόλας.

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Θα πρεπει να θεωρουνται ολες οι πυρκαγιες εμπρησμοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου , ειναι το λιγοτερο ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ να συζητανε αν ηταν εμπρησμος ή οχι. Επισης φωτια ειχαν βαλει οι κατοικοι πριν 2 βδομαδες σαν αντιδραση στον ΧΥΤΑ που ειναι να γινει εκει

Δεν ξέρω τι και πώς αλλά εχθές που είμουν στην σκοτεινή στην παλλήνη, κατα τις 2,00 ΠΜ βλέπαμε φλόγες στο βάθος προς Μαραθώνα.Τώρα τι και πώς δεν ξέρω.Πάντως μετά είδαμε πυροσβεστικά.

και αμα καουν τι θα καταλαβεις?

εγω ; τπτ...απλως γουσταρω να καθομαι μεσημεριατικα να βλεπω τα κουτσομπολια της ξανθιας στο σταρ

να γινω περισσοτερο γελοιος δλδ

Η νότια πλευρά της Αθήνας έχει γίνει μαύρη από την πλευρά του Υμηττού... Φέρνει όλη την μαυρίλα ο άνεμος...

Κρίμα, κάθε χρόνο βλέπουμε την ίδια επενάληψη, αλλά ευτυχώς σε 7 μέρες δεν θα θυμόμαστε τίποτα...

Τέλος πάντων, ας κάνουμε τώρα τους λυπημένους και ραντεβού πάλι του χρόνου...

Γυρισα απο σταματα/ροδοπολη περιοχη αμυγδαλεζα, ηθελα να παω στο γραμματικο που εχουμε ενα κτημα αλλα στον δρομο δεν με αφησανε..βοηθησα στην πυροσβεση και στην εκκενωση κατι σπιτιων εκει, εκει που εμεναν κοτουλες και κατι γιαγουλες που δεν αφηνανε το σπιτι τους..τελικα τις επεισα και βοηθησα οσο μπορουσα να μην καουν σπιτια, σκυλακια, ζωακια, ανθρωποι...αυτη ητανε κ η ανταμοιβη μου.. Πολλοι ητανε αυτοι που κλεγανε, αλλοι πεφτανε κατω, αλλοι ουρλιαζανε, αλλοι βριζανε...υπηρχαν και οι αστειοι που οταν τους ρωταγες αν υπαρχει καποιο εθελοντικο σωμα κοντα λεγανε

- "που πας ρε παληκαρι με την φορμιτσα"

ο "παω να βοηθησω"

- "εγω ειμουνα σε φωτια πριν γεννηθεις", guess who πηγε, guess who καθοταν με τον φραπε και το επαιζε συντονιστης της πλακας....ελληνακια managerakia του ασπρου γιακα και της *****.

Αυτοι ειμαστε, δεν μας νοιαζει η ουσια αλλα το περυτιλιγμα και η επιδιωξη προσωπικης επιδερμικης καταξιωσης μεσω φραστικου αντιδραστικου χωρις νοημα εγωισμου....

ναι, δεν υπηρχε συντονισμος, αλλα πως να υπαρχει οταν ο καθεις το παιζει αρχηγος και ο μονος στοχος ειναι ποιος θα υπερτερησει για να ακουστει η δικη του γνωμη.

GTP, κ0λ0βλαχοι.

Η φωτια ξεκινησε στο σεσι του γραμματικου κατα τις 11 το βραδυ, ο λογος ειναι ενας...Εκει θελουνε να κανουνε τα ΧΥΤΑ, οι κατοικοι γραμματικου καιρο τωρα αντιδρουσαν μιας και ως φυσικο δεν θελανε χωματερη σε ενα τοπο που εχει πρασινο.. τωρα εχει?...

Ακομα μυριζω καμμενος..νοιωθω οργη, πολυ οργη...νοιωθω οργη για το αυτοκαταστροφικο ατομιστικο συστημα που διαλεξα να ζω... σε καιω για να φτιαχτω εγω, σε απολυω για να γλυτωσω εγω, σε χτυπαω πισωπλατα για να καβαλησω εγω, σε τρομοκρατω για να αποσιωπηθω εγω...

ουτε τα ***** μου στην μαπα σας δεν αξιζετε γατακια..

κ νταξει αυτο πλεον το καταλαβαμε, αλλα καθομαστε εδω για την ωραια Ελλαδα..που ειναι πια η ωραια Ελλαδα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.