greekfragma Ιούλιος 30, 2009 #281 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%A4%CE%B7%CE%BD%CE%AD%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC/ ας μου πει κάποιος αν έκαναν μια τέτοια σύλληψη σε άλλη χώρα αν θα είχε βγει ξανά να βόσκει ελεύθερο το ζώο μετά από λιγότερο από ένα χρόνο....... να της κοπούν τα πόδια και τα χέρια της μαργιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 31, 2009 #282 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 εντυπωση θα μου κανε αν την μπαγλαρωνανε για 20 χρονια οχι που την αφησανε ελευθερη.τα χερια-ποδια να της τα καψουνε πρεπει, να θυμαται για μια ζωη τις !%#@% που εκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 31, 2009 #283 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Γενικώς.. Όσοι καίνε να τους καίνε.Χομεϊνί και βάλε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 31, 2009 #284 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 βασικα δικιο εχεις, καλυτερα να τους αφηνουν ελευθερους να καινε καθε χρονο.εχουν κ αυτοι δικαιωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 10, 2009 #285 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 http://www.skai.gr/articles/news/greece/ΦωτιέςσεΚερατέαΧίο/ Μάλιστα .. Παρα πολύ ωραία Αρχίσαμε πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2009 #286 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Απαισιος ειναι ο ουρανος(εγινε πορτοκαλι!) και η ατμοσφαίρα εδω...Μοιριζει καΐλα και παντου βλέπεις να πετάει στάχτη :giveup:ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 22, 2009 #287 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 ειναι κανεις απο μαραθωνα? υπαρχει καποιο εθελοντικο σωμα κ που? plz respond Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2009 #288 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 live camera απο zouglahttp://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=25263το ιδιο και στο σκαιhttp://www.skai.gr/player/tvlive Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 22, 2009 #289 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Κάψτε τα όλα και χτίστε κι άλλο! Σε καμιά 15αριά χρόνια που δε θα έχουμε οξυγόνο τι θα γίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2009 #290 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Τεραστια η πυρκαγια....Τις πετρες θα βλεπουμε σε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 22, 2009 #291 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Πολιτοφυλακή παιδιά με την καραμπίνα του ο καθένας... να δούμε αν θα ξαναβάλει κάποιος φωτιά...Μασσατσούσετς γίναμε και δώ. Άμα δεν πάρεις τον νόμο στα χέρια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 22, 2009 #292 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Θα πρεπει να θεωρουνται ολες οι πυρκαγιες εμπρησμοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου , ειναι το λιγοτερο ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ να συζητανε αν ηταν εμπρησμος ή οχι. Επισης φωτια ειχαν βαλει οι κατοικοι πριν 2 βδομαδες σαν αντιδραση στον ΧΥΤΑ που ειναι να γινει εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 22, 2009 #293 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Δεν ξέρω τι και πώς αλλά εχθές που είμουν στην σκοτεινή στην παλλήνη, κατα τις 2,00 ΠΜ βλέπαμε φλόγες στο βάθος προς Μαραθώνα.Τώρα τι και πώς δεν ξέρω.Πάντως μετά είδαμε πυροσβεστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2009 #294 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 σπιτια πολιτικων σιγα μην καουνε ομως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 22, 2009 #295 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 σπιτια πολιτικων σιγα μην καουνε ομως....και αμα καουν τι θα καταλαβεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2009 #296 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβουμε εμεις, αλλα αυτοι που νομιζουν οτι ειμαστε ζωα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2009 #297 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 και αμα καουν τι θα καταλαβεις?εγω ; τπτ...απλως γουσταρω να καθομαι μεσημεριατικα να βλεπω τα κουτσομπολια της ξανθιας στο σταρνα γινω περισσοτερο γελοιος δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Αύγουστος 22, 2009 #298 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Η νότια πλευρά της Αθήνας έχει γίνει μαύρη από την πλευρά του Υμηττού... Φέρνει όλη την μαυρίλα ο άνεμος...Κρίμα, κάθε χρόνο βλέπουμε την ίδια επενάληψη, αλλά ευτυχώς σε 7 μέρες δεν θα θυμόμαστε τίποτα...Τέλος πάντων, ας κάνουμε τώρα τους λυπημένους και ραντεβού πάλι του χρόνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 22, 2009 #299 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Γυρισα απο σταματα/ροδοπολη περιοχη αμυγδαλεζα, ηθελα να παω στο γραμματικο που εχουμε ενα κτημα αλλα στον δρομο δεν με αφησανε..βοηθησα στην πυροσβεση και στην εκκενωση κατι σπιτιων εκει, εκει που εμεναν κοτουλες και κατι γιαγουλες που δεν αφηνανε το σπιτι τους..τελικα τις επεισα και βοηθησα οσο μπορουσα να μην καουν σπιτια, σκυλακια, ζωακια, ανθρωποι...αυτη ητανε κ η ανταμοιβη μου.. Πολλοι ητανε αυτοι που κλεγανε, αλλοι πεφτανε κατω, αλλοι ουρλιαζανε, αλλοι βριζανε...υπηρχαν και οι αστειοι που οταν τους ρωταγες αν υπαρχει καποιο εθελοντικο σωμα κοντα λεγανε - "που πας ρε παληκαρι με την φορμιτσα"ο "παω να βοηθησω"- "εγω ειμουνα σε φωτια πριν γεννηθεις", guess who πηγε, guess who καθοταν με τον φραπε και το επαιζε συντονιστης της πλακας....ελληνακια managerakia του ασπρου γιακα και της *****.Αυτοι ειμαστε, δεν μας νοιαζει η ουσια αλλα το περυτιλιγμα και η επιδιωξη προσωπικης επιδερμικης καταξιωσης μεσω φραστικου αντιδραστικου χωρις νοημα εγωισμου.... ναι, δεν υπηρχε συντονισμος, αλλα πως να υπαρχει οταν ο καθεις το παιζει αρχηγος και ο μονος στοχος ειναι ποιος θα υπερτερησει για να ακουστει η δικη του γνωμη. GTP, κ0λ0βλαχοι.Η φωτια ξεκινησε στο σεσι του γραμματικου κατα τις 11 το βραδυ, ο λογος ειναι ενας...Εκει θελουνε να κανουνε τα ΧΥΤΑ, οι κατοικοι γραμματικου καιρο τωρα αντιδρουσαν μιας και ως φυσικο δεν θελανε χωματερη σε ενα τοπο που εχει πρασινο.. τωρα εχει?...Ακομα μυριζω καμμενος..νοιωθω οργη, πολυ οργη...νοιωθω οργη για το αυτοκαταστροφικο ατομιστικο συστημα που διαλεξα να ζω... σε καιω για να φτιαχτω εγω, σε απολυω για να γλυτωσω εγω, σε χτυπαω πισωπλατα για να καβαλησω εγω, σε τρομοκρατω για να αποσιωπηθω εγω...ουτε τα ***** μου στην μαπα σας δεν αξιζετε γατακια.. κ νταξει αυτο πλεον το καταλαβαμε, αλλα καθομαστε εδω για την ωραια Ελλαδα..που ειναι πια η ωραια Ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 22, 2009 #300 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Μάλλον για βροχή το πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.