Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

βασικά ειναι η γενικότερη νοοτροπία μερικών Ελλήνων αυτή (και λογικά βέβαια δεν θα ειναι και οι μόνοι).

τα ίδια δεν λέγανε (και πολλοί λένε ακόμη) για τον Bill Gates κλπ; πλέον, το πιστεύω ακράδαντα, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ψάχνει παντού την ευκαιρία για να κράξει. σαν εξάρτηση έχει γίνει...

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
Α ρε Καρατζαφέρη... Δεν τα έτρωγες σουβλάκια καλύτερα... Σε καλύτερο θα σου έβγαινε...

Το συμπέρασμα που βγάζω απο τις απόψεις μερικών, ειναι οτι στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι για καλό...

Θα πάτε πολύ μπροστά με αυτα τα μυαλά και αυτη την σκοπευμένη καχυποψία...

πιο μπροστα απο σας που πιστευτε το καθε πολιτικο:hi:

Εγώ ξέρω ότι "δεν πρέπει να ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερή". Το γεγονός ότι βγήκε και το διατυμπάνισε μου κτύπησε πολύ.

Διαγωνισμό κάνουμε, ποιος θα πάει πιο μακρυά; Αμα είναι έτσι νικάνε οι αντφρονούντες στην πρώην ΕΣΣΔ μιας και πήγαν εκεί που κανείς άλλος έχει πάει ποτέ:hehe:

το κράξιμο είναι η εύκολη λύση.......και τα μωρά όταν δεν τους αρέσει κάτι, κλαίνε, φωνάζουν, απαιτούν.

το θέμα είναι πότε θα αποκτήσει συνείδηση ο κόσμος και θα καταλάβει ποιος πραγματικά έχει τη δύναμη να τα αλλάξει όλα αυτά.

καλέ μου άνθρωπε, σου φαίνεται κανείς από όσους διαφωνούν μαζί σου (ή καλύτερα από αυτούς με τους οποίους διαφωνείς) να είναι πρόβατο κανενός πολιτικού;

Στην συγκεκριμένη περιπτωση με τον Καρατζαφέρη τι δεν θα έπρεπε να πιστέψουμε; Αφού τα 'δωσε τα λεφτα, αυτό δεν αλλάζει. Μπορεί να το έκανε σκόπιμα και όχι για την φουκαριάρα τη μανα του (προσωπικά είμαι σίγουρος για αυτό) αλλά στην πράξη κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε καθώς η κίνηση αυτή αποδείχθηκε πως λειτούργησε ως η καλύτερη διαφήμιση για το κόμμα του.

Προσπάθησε να καταλάβεις ότι η ουσία είναι αυτή που μετράει και δεν αλλάζει εν προκειμένω καθώς τα λεφτά όντως δόθηκαν στον κοσμάκη.

Μάλλον δεν έχεις μπει στο νόημα... Δεν ειναι ζήτημα το αν εμπιστεύομαι εγω κάποιο πολιτικό, το ζητημα ειναι το 1 φαγωμένο λιγότερο εκατομμύριο. Τι με νοιάζει αν το έκανε για διαφημιση, απο τη στιγμή που θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο καλό σκοπό;

Θα προτιμούσες να πάει για την κατασκευή μολώτοφ, για το γυάλισμα και την συντήρηση των μαρμάρων του σπιτιού του λαού, για κατασκευή πισίνας, για γέμισμα εκατοντάδων Cayenne & X5?

Πραγματικά, χάνω κάθε ελπίδα... Πως γίνεται να έχουμε μαυρίσει τοσο πολύ τις ψυχές μας και να μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλους; ΠΩΣ;

Μάλλον δεν έχεις μπει στο νόημα... Δεν ειναι ζήτημα το αν εμπιστεύομαι εγω κάποιο πολιτικό, το ζητημα ειναι το 1 φαγωμένο λιγότερο εκατομμύριο. Τι με νοιάζει αν το έκανε για διαφημιση, απο τη στιγμή που θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο καλό σκοπό;

Θα προτιμούσες να πάει για την κατασκευή μολώτοφ, για το γυάλισμα και την συντήρηση των μαρμάρων του σπιτιού του λαού, για κατασκευή πισίνας, για γέμισμα εκατοντάδων Cayenne & X5?

Πραγματικά, χάνω κάθε ελπίδα... Πως γίνεται να έχουμε μαυρίσει τοσο πολύ τις ψυχές μας και να μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλους; ΠΩΣ;

δηλαδη εχουμε τους 300 κλεβουν δις 24/7/365 εδω και χρονια,και εντελως τυχαια καθε φορα πριν τις εκλογες δινουν κατι πισω απο αυτα που δε θα πρεπε να ειχαν παρει καν,και θα πρεπε να ειμαστε ευχαριστημενοι?

ναι οκ τα εδωσε,μπραβο,βοηθησε τους φτωχους κατα μισο ευρω τον καθεναν,αλλα αυτο δε νομιζω να ειναι κριτιριο για να τον ψηφισει καποιος.

Δεν ειναι ζήτημα το αν εμπιστεύομαι εγω κάποιο πολιτικό, το ζητημα ειναι το 1 φαγωμένο λιγότερο εκατομμύριο. Τι με νοιάζει αν το έκανε για διαφημιση, απο τη στιγμή που θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο καλό σκοπό;

Aυτο ακριβως εννοουσα...το θεμα ειναι οτι ο Κωστακης δεν το καταλαβε....!

Aυτο ακριβως εννοουσα...το θεμα ειναι οτι ο Κωστακης δεν το καταλαβε....!

εγω συνηθιζω να καταλαβαινω κι αλλα πραγματα περα απο αυτα που μου πλασαρουν στη τηλεοραση.

μεχρι και η γατα παει πιο μπροστα

2003599083465010816_rs.jpg

ρε παιδιά ο ΛΑ.Ο.Σ. αν δεν κάνω λάθος δεν σημαίνει Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός? αν και η θρησκεία δεν είναι το forte μου αλλα κάπου στο δημοτικό ακόμα θυμάμαι κάποιο απόσπασμα που έλεγε για έναν πλούσιο που πήγε & έδωσε στο εκκλησάκι ένα 5χίλιαρο αφού το κράτησε να το φυσήξει ο αέρας πρώτα και να τον δουν όλοι και μετά ένας φτωχός που στα γρήγορα πέταξε μια δεκάρα και μετά έλεγε το δίδαγμα "δεν θα πάει στον παράδεισο αυτός που έδωσε τα πιο πολλά ενώ του περισσεύανε αλλα αυτός που έδωσε κάτι εκεί που δεν είχε ο ίδιος".

η "ποζερια" στον χριστιανισμό απ' ότι θυμάμαι δεν χαίρει θαυμασμού.

διορθώστε με αν κάνω λάθος

αλλα με τον κώστα εγώ συμφωνώ σε κάτι... εκεί που έπρεπε να μας τα δίνουν όλα γιατί απλά είναι δικά μας δεν μας δίνουν τίποτα και μας πετάνε ψίχουλα ισα ισα για να το βουλώσουμε...

...εμενα το αφεντικό μου άμα μου καθυστερούσε 4 μήνες να με πληρώσει κάπου στα 4000E και μετά μου έδινε 1E τότε είναι που θα τρελαινόμουνα, και μα**κας θα ήμουνα άμα δεν τρελαινόμουνα άμεσος. γιατί να λες δηλαδή "τουλάχιστον μου έδωσε 1E" δεν είναι δικό του.. δικό σου είναι... και άμα αυτό το ευρώ το ποζάρει και μπροστά σε κόσμο θα γίνεις και ρεζίλι άμα δεν μιλήσεις και αυτός μάγκας που 4 μήνες έχει τα @@ να μην πληρώνει και τις άκρες να βρίσκει θύματα υπαλληλους.

δεν είναι και τόσο ουτοπικό το θέμα.

αυτή είναι η δικη μου άποψη που δεν είμαι με κανένα κόμμα και καμια θρησκεία, είμαι απλά οπαδός της ανθρώπινης αξιας και αξιοπρέπειας.

και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ονειροπόλο επειδή απαιτεί οι ανθρώπινες αξιες να ξαναγίνουν αυτονόητες

μερικοι βλεπουν μονο τα καλα , επειδη αυτα θελουν να δουν. κυριοι ο γεωργιαδης και ενας αλλος βουλευτης του λαος ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ με προσχημα γελοια επιχειρηματα . λοιπον τι εχετε να πειτε για αυτο? υποψιν στα εθνικα θεματα ειναι φωτια

Γίνε λίγο πιο σαφής για εμας τους "φτωχούς τώ πνεύματι".;)
Εγώ ξέρω ότι "δεν πρέπει να ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερή". Το γεγονός ότι βγήκε και το διατυμπάνισε μου κτύπησε πολύ.

:hi:

Μαζί σου ρε ea6gka :) Εγώ θεωρώ το ΛΑΟΣ ως κόμμα που πάει όπου βρίσκει ευκαιρία. Αν προσέξει κανείς τις δηλώσεις των στελεχών του, πάντα λένε αυτό που θέλει να ακούσει ο λαός.

Αυξήσεις στις βουλευτικές αποζημιώσεις; Να'σου ο Πλεύρης να σου λέει ότι όχι μόνο δεν πρέπει να παίρνουμε τόσα πολλά, αλλά και οι τόσοι (5-6) παρατρεχάμενοι που έχει ο κάθε βουλευτής είναι υπερβολή, γιατί τους πληρώνει ο φορολογούμενος. Τι πιστεύει απ'όσα λέει; πιθανότατα τίποτα. Όμως ο κοσμάκης αυτό περιμένει να ακούσει, για αυτό και 2πλασιάζουν τα ποσοστά τους κάθε φορά στις τελευταίες εκλογές.

Με την ίδια λογική, να κάνει αυτό που θέλει να δει ο λαός, έδωσε και το μύριο. Η διαφορά απ'όλους τους άλλους, είναι ότι το έδωσε και δεν το έκανε οτιδήποτε άλλο (καντίνες με Ινδούς, αυγοβραστήρες, ταξιδάκια, Μερτσεντές κλπ κλπ). Κάτι που κανείς άλλος -τουλάχιστον από αυτούς που είναι στη Βουλή- δεν κάνει ;)

Με λίγα λόγια, δεν είπα να τους επικροτήσουμε, αλλά όχι και να κράζουμε :big_boss:

δεν θακατσω να ασχοληθω περι λαος , τα στελεχη του ειναι γελοια (σταυρωστε με σταυρωστε με) και περιεργης ηθικης (Που πηγε η αρχαιοελληνικη αξιοπρεπεια και ταπεινοτητα στην στιγμη της αληθειας? μαλλον στο ταμειο...)

Και για φτασουμε στο μεταναστευτικο , δεν ειναι περιεργο οτι για καθε οικονομικη κριση φταινε οι μεταναστες? δλδ στο δημοσιο καθε χρονο διοριζονται 100.000 ινδοι που πρεπει να τασκαμε αδρα ή βγηκαν στην προωρη συνταξη με ΤΡΕΛΑ πακετα αποζημιωσης πακιστανοι? το δημοσιο βουλιαζει και σιγουρα για αυτο ΔΕΝ φταιει ο πακιστανος. Αντιθετα φταιει το κρατος που τους εχει χυμα ωστε να αγανακτουν οι πολιτες και να στρεφουν αλλου τη προσοχη τους , ξερεις παραμονη εκλογων σου ερχεται και σου λεει θα τους μαζεψω και εσυ το παιρνεις σαν ΔΕΣΜΕΥΣΗ ενω ειναι υποχρεωση τους να τους μαζευουν πριν καν φτασουν στην αθηνα...και ετσι εσυ νομιζεις οτι κανουν κατι για σενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.