Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

By the way, μιας και το γυρίσαμε στο ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος, ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του Φώτη Κρικζώνη, ενός παλιού μπάρμαν (σέρβιρε και τον Τσώρτσιλ, τόσο παλιός :p), στο περιοδικό Ταχυδρόμος:

Ένα από τα βράδια που έπαιζε ακόμη ο Τζίμι στο "17", ήρθαν βουλευτές απ'όλα τα κόμματα. Ο Κανελλόπουλος, ο Μπρεδήμας, ο Τσιριμώκος, ο Σοφοκλής Βενιζέλος... Εκείνο το βράδυ γλεντάγανε μέχρι τις 7 το πρωί. Την άλλη μέρα, διαβάζω στις εφημερίδες, για το αίσχος που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ στη Βουλή. Ο Μπρεδήμας είχε κατηγορήσει το Κανελλόπουλο και άρχισε το ξύλο. Σπάσανε έδρανα και κεφάλια, βγήκαν έξω και χτυπιόντουσαν μέχρι κάτω στου "Zonar's". Έβγαλα τότε το συμπέρασμα ότι όλα αυτά τα θεατρικά που κάνανε μεταξύ τους ήταν μόνο για τον κοσμάκη

Αυτό για όλους εμάς τους ρομαντικούς που πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος καλύτερος στην πολιτική σκηνή. (και για τους φανατικούς, θα ήταν, αλλά αυτοί δεν πιάνονται με τίποτα)

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδεχθεί οτι κράτησε χαλαρή στάση στα του Δεκεμβρίου....γι αυτό και έχασε μεριδιο ψηφοφόρων.........έρχονται όμως καλύτερες μέρες....από τα λάθη όλοι μαθαίνουν......και η Αριστερά στην Ελλάδα κερδισμένη θα βγεί από τη χαμένη μάχη των ευρωεκλογών.........αντιλήφθησαν οτι πρέπει να πάρουν πιο σαφή ταυτότητα.

Σαν τον OPB ενα πραμα! :happy2:

εγω δε καταλαβαινω γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κουβεντα σε σοβαρα θεματα. δηλαδη αμα π.χ. σε κανα κοπη τη πιτα πιασουμε σοβαρη κουβεντα θα πλακωθουμε στο ξυλο;

προσωπικα μ αρεσει να ακουω πολλες αποψεις ενω ταυτοχρονα αναγνωριζω οτι επειδη ειναι φορουμ ακα γραπτα, δυσκολα περνας το υφος που θες ή δυσκολα το αναγνωριζει καποιος αλλος,χωρια την ικανοτητα εκφρασης του καθενος.

Η διαφωνια εμενα με κανει να θελω να συζητησω περισσοτερο με τα ατομα που δε συμφωνω γιατι θελω να ακουσω αλλες αποψεις.Αμα ειναι να ακουω τον εαυτο μου με αλλο νικ, τι να το κανω;

Εξαίρεση είναι αυτοί που μάχονται τα επιχειρήματα σου με επιχειρήματα, χωρίς να αγγίζουν την προσωπικότητα σου.

Οι περισσότεροι έχουν ανάγκη να εμφανιστούν ανώτεροι και νομίζουν ότι το επιτυγχάνουν μειώνοντας τον συνομιλητή τους.. Στην ουσία δεν τους ενδιαφέρει να συμβάλουν στην αναζήτηση της αλήθειας αλλά έχουν αυτοσκοπό την επίδειξη.

Η φυσική παρουσία, προσθέτοντας αρκετούς παράγοντες, μειώνει δραστικά αυτές τις συμπεριφορές.

Οι ιδιες και οι ιδιες συζητησεις.Απορω για ποια "αριστερα" γινεται λογος οταν ο περιφρονητικα αποκαλουμενος ακροδεξιος σχεδον διπλασιαζεται σε εκλογικη δυναμη και αυτη μενει στα ιδια η και λιγοτερα..Αν συνυπολογισει μαλιστα κανεις το γεγονος οτι τα ακραια κομματα (κκε-συριζα-λαος) εχουν πολυ αφοσιωμενους οπαδους επειδη δεν εχουν υποστει ποτε την φθορα της διακυβερνησης,μπορει ευκολα να αντιληφθει τι pwnage εριξε ο χονδρος στα "συντροφια" και ιδιαιτερως στο κομμα του cool alexis (που συνδυαζει και το "απονη ζωη μας πεταξες στου δρομου την ακρη" με υπολογισιμες ποσοτητες πολιτικης εμπνευσης χωρις να περιφερει στην τσεπη του το απολιθωμενο μουστακι του πατερουλη Σταλιν οπως συνηθιζει το κατακοκκινο αντιπαλο δεος.)...Ποια ηττα της αριστερας ρε παιδια?100% headshot εκανε ο χοντρος!!!!

στατιστικα με επαφες μου με αστυνομικους ειχα πολυ καλες συμπεριφορες απο αξιωματικους,και απαραδεκτες απο υπαξιωματικους και αυτους που κυκλοφορουν σε περιπολικα και Ζηταδες.

δε νομιζω να εχει βγει αδικα η βρωμα για την απαραδεκτη ΕΛ.ΑΣ.,

η αποθεωση του επιστημονικου επιχειρηματος..."εγω εχω δει καλα στοιχεια στους ανωτερους (αρα ειναι θεμα μορφωσης-καλλιεργειας),αλλα οι φημες αλλα λενε και εγω βαζω τις φημες πανω απο την προσωπικη μου αντιληψη...Αλλα μετα φυσικα

αν αποδεχομαστε αυτα που μας χωνουν στον εγκεφαλο

και καταγγελει και την κακη κακη κακη τηλεοραση που αλλοιωνει τα μυαλα των νεων

Btw: Οσο για τις συνηθεις συζητησεις περι κομματων,θελω να αναφερω απο την μικρη στρατιωτικη μου εμπειρια οτι 4-5 ατομα που γνωριζα οτι ηταν οργανωμενοι κνιτες ηταν οι πιο τυφλα πειθαρχημενοι-προβλεπομενοι- στρατιωτες .(δηλ κατα εναν υποπτο τροπο ηταν 200% προσαρμοσιμοι σε συνθηκες τυφλης πειθαρχιας,σε βαθμο απιστευτα μεγαλυτερο απο τον μεσο ελληνα νεοσυλλεκτο)..

Btw: Οσο για τις συνηθεις συζητησεις περι κομματων,θελω να αναφερω απο την μικρη στρατιωτικη μου εμπειρια οτι 4-5 ατομα που γνωριζα οτι ηταν οργανωμενοι κνιτες ηταν οι πιο τυφλα πειθαρχημενοι-προβλεπομενοι- στρατιωτες .(δηλ κατα εναν υποπτο τροπο ηταν 200% προσαρμοσιμοι σε συνθηκες τυφλης πειθαρχιας,σε βαθμο απιστευτα μεγαλυτερο απο τον μεσο ελληνα νεοσυλλεκτο)..

απο τη στιγμη που ειναι φανατικοι με οποιοδηποτε κομμα,ειναι καθοδηγουμενοι.μαριονετες πως το λενε.κανουν οτι τους πουνε.

στα υπολοιπα που γραφεις απλα δε βγαζω νοημα τι λες απο την υπερβολικη ειρωνια:suicide2:

ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα με ακραίες θέσεις και στο ίδιο καζάνι με ΚΚΕ και ΛΑΟΣ?

ok.....:haha:

Εννοειται οτι δεν εχει ακραιες θεσεις οπως το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ....

Γιατι απλα δεν εχει θεσεις...!

παστελιδη εσυ δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποια ομαδα ειναι καλυτερη σε ενα γηπεδο και γνωριζεις οτι ο συριζα δεν εχει θεσεις? δλδ πως να σε πιστεψω :crazy:

έχει τόσα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι τόσο μέσα στα κόλπα και συνεχίζει να παίρνει 5% με τόση δυσκολία?:shutup:

Τα λεφτα για τις 234934890340234988 διαφημισεις που παιξανε φετος στην tv που τα βρηκε ? Δεν λεω οτι συμφωνω με τις αποψεις του theo_mich απλα ειμαι πολυ περιεργος να μαθω που βρηκανε τοσα λεφτα γιατι αλλα μικρα κομματα ακουστηκαν αυτον τον καιρο ελαχιστα ( ΑΝΤΑΡΣΙΑ πχ )

παιρνουν απο το κρατος επιδοτηση το καθε κοινοβουλευτικο κομμα.

κοινοβουλευτικο ξερεις τι θα πει?

παιρνουν απο το κρατος επιδοτηση το καθε κοινοβουλευτικο κομμα.

κοινοβουλευτικο ξερεις τι θα πει?

μ αρεσε που το ΛΑΟΣ εδωσε το 1εκ ευρω στο ταμειο της φτωχειας...

και καλα επειδη νοιαστηκε.αυτο ηταν μεγαλη ξεφτυλα

Οκ , δικη σου ερμηνεια.

Εαν εγω τωρα υποστηριζα οτι οι απλως ξερουν που βρεθηκαν , τι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κανουν, τι προβληματα θα δημιουργησουν στους ιδιους/ανωτερους τους/συναδελφους τους αν δεν το κανουν , οτι η αξυρισιά στο διοικητηριο δεν ειναι μαγκια ουτε εκφραση πολιτικης θεσης/αντιρρησης και τους θεωρουσα πιο συνειδητοποιημενους απο τους υπολοιπους θα ημουν λιγοτερο σωστος? Γιατι?

μ αρεσε που το ΛΑΟΣ εδωσε το 1εκ ευρω στο ταμειο της φτωχειας...

και καλα επειδη νοιαστηκε.αυτο ηταν μεγαλη ξεφτυλα

Δεν έχει σημασία γιατί κάνεις κάτι, αλλά ότι το κάνεις. Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, απ'ότι λες, 1 εκατομμύριο πήγς στο ταμείο κατά της φτώχειας. Οι άλλοι, τα δίνουν για να κάνουν γάμους και να κλείνουν σουίτες στις 4 εποχές στο Παρίσι. Καλύτερα υποκρισία και τα λεφτά να πηγαίνουν σε κάποιους που τα χρειάζονται

Δεν έχει σημασία γιατί κάνεις κάτι, αλλά ότι το κάνεις. Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, απ'ότι λες, 1 εκατομμύριο πήγς στο ταμείο κατά της φτώχειας. Οι άλλοι, τα δίνουν για να κάνουν γάμους και να κλείνουν σουίτες στις 4 εποχές στο Παρίσι. Καλύτερα υποκρισία και τα λεφτά να πηγαίνουν σε κάποιους που τα χρειάζονται

ναι οκ.

απο τα πολλα εκ που πηρανε δωσανε 1

εντελως τυχαια πριν απο εκλογες.

αν ηθελε πραγματικα να βοηθησει ειτε θα τα δινε και δε θα το δημοσιευε ειτε στη χειροτερη θα τα δινε μετα τις εκλογες...

αλλα θελει να βγαλει και απο τη μυγα ξυγκι οσον αφορα τις ψηφους.

οσοι ειναι πραγματικα φιλανθρωποι το κανουν γιατι θελουν να βοηθησουν και οχι για να προβληθουν

μου θυμιζει τα γελοια υποκειμενα που διοργανωνουν κατι δεξιωσεις και καλα για φιλανθρωπικους σκοπους,και κοκορευονται για το ποιος εδωσε τα πιο πολλα...

από την άλλη, εσύ, ή το κόμμα που υποστηρίζεις, πόσα έχει δώσει; :happy:

Γίνε (γενικά, όχι εσύ συγκεκριμένα) καλύτερος, και μετά θα έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις :)

Κώστα, χωρίς παρεξήγηση μου δίνεις την εντύπωση ότι ποστάρεις πολλές φορές απλά και μόνο για να φέρεις αντίρρηση. Εν προκειμένω τους κράζεις επειδή έδωσαν λεφτά, κάτι που οι άλλοι όχι μονο δεν πράττουν, αλλά οι υπεξαιρέσεις πάνε σύννεφο.

Αντί να κάθεσαι να κοιτάς πάντα την όποια μελανή πτυχή του θέματος (που μοιάζει μερικές φορές με μιζέρια) καλύτερα νομίζω θα ήταν προσπαθήσεις να βρεις το σημείο στο οποίο υπερτερεί μια κίνηση έναντι μιας άλλης.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μαγκιά τους το ότι έδωσαν 1 μύρριο ακόμη και αν τους περίσσευε. Άλλοι, όχι μόνο δεν δίνουν δεκάρα όπως ξέρεις, αλλά τρώνε του κόσμου το (δημόσιο) χρήμα. Για αυτούς δλδ τι πρέπει να πούμε. (Ξέρω, ότι και να πουμε δικιο θα χουμε κλπ)

Και υπόψιν, αυτά τα γράφει κάποιος που βλέπει τον Καρατζαφέρη και του αναβουν τα λαμπάκια :)

από την άλλη, εσύ, ή το κόμμα που υποστηρίζεις, πόσα έχει δώσει; :happy:

Γίνε (γενικά, όχι εσύ συγκεκριμένα) καλύτερος, και μετά θα έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις :)

Κώστα, χωρίς παρεξήγηση μου δίνεις την εντύπωση ότι ποστάρεις πολλές φορές απλά και μόνο για να φέρεις αντίρρηση. Εν προκειμένω τους κράζεις επειδή έδωσαν λεφτά, κάτι που οι άλλοι όχι μονο δεν πράττουν, αλλά οι υπεξαιρέσεις πάνε σύννεφο.

Αντί να κάθεσαι να κοιτάς πάντα την όποια μελανή πτυχή του θέματος (που μοιάζει μερικές φορές με μιζέρια) καλύτερα νομίζω θα ήταν προσπαθήσεις να βρεις το σημείο στο οποίο υπερτερεί μια κίνηση έναντι μιας άλλης.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μαγκιά τους το ότι έδωσαν 1 μύρριο ακόμη και αν τους περίσσευε. Άλλοι, όχι μόνο δεν δίνουν δεκάρα όπως ξέρεις, αλλά τρώνε του κόσμου το (δημόσιο) χρήμα. Για αυτούς δλδ τι πρέπει να πούμε. (Ξέρω, ότι και να πουμε δικιο θα χουμε κλπ)

Και υπόψιν, αυτά τα γράφει κάποιος που βλέπει τον Καρατζαφέρη και του αναβουν τα λαμπάκια :)

δηλαδη .θα πρεπε να υποστηριζω ενα κομμα για να χω δικαιωμα να κρινω?

οσο για τη μιζερια ειναι σαν να εχεις 5 κωλους να σε χεζουν και να ψηφιζεις αυτον που σου δωσε ενα τετραγωνικο εκατοστο κωλοχαρτου.ναι οκ θεωρητικα ειναι καλυτερος απο τους αλλους,οσο καλυτεροι ειναι και νδ και πασοκ που κανουν αναλογες γυφτιες πριν τις εκλογες.

Ωραια το 1 μυριο μπορει να εγινε προς τιμη του προεκλογικου αγωνα, το θεμα ειναι ομως οτι το ενα μυριο πλεον δεν ειναι στο ΛΑΟΣ ειναι σε αλλους λογαριασμους...!

Ωραια το 1 μυριο μπορει να εγινε προς τιμη του προεκλογικου αγωνα, το θεμα ειναι ομως οτι το ενα μυριο πλεον δεν ειναι στο ΛΑΟΣ ειναι σε αλλους λογαριασμους...!

ΚΑΛΟ:rofl:

Α ρε Καρατζαφέρη... Δεν τα έτρωγες σουβλάκια καλύτερα... Σε καλύτερο θα σου έβγαινε...

Το συμπέρασμα που βγάζω απο τις απόψεις μερικών, ειναι οτι στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι για καλό...

Θα πάτε πολύ μπροστά με αυτα τα μυαλά και αυτη την σκοπευμένη καχυποψία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.