greekfragma Ιούνιος 19, 2009 #181 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 μπα δεν ειναι αυτο......μαλλον ειναι απο αυτους που πιστευαν οτι θα παρουν 18-20% στις εκλογες.......τελικα τους πηρε χαμπαρι ο κοσμος πηραν τα 4 ......... αφου τους περασε μεχρι και το ΛΑΟΣ πως να μην εχει πικρα........μεγαλη πικρα με τις υγειες σας..... αν και βλεπω οτι στις επομενες εκλογες βουλη........ δεν....... γιοκ edit δεν ειμαι με το ΛΑΟΣ ο κόσμος δε πήρε χαμπάρι τίποτα γιατί δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του πραγματικά με τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα και πως αυτά μπορεί να λυθούν..........δεν τους νοιάζει να σχηματίσουν πολιτική άποψη με την ολοκληρωμένη έννοια της λέξης....η μόνη πολιτική που ξέρουν είναι ποιο ξάδερφο θείο να στηρίξουμε για να έχουμε ένα αποκούμπι στις δύσκολες στιγμές. 99στους100 είναι πολιτικά αδαείς και το μόνο που ξέρουν είναι οτι το ΛΑΟΣ είναι άκρα δεξιά, η ΝΔ είναι δεξιά, το ΠΑΣΟΚ είναι κέντρο και οι υπόλοιποι πιο αριστερά του ΠΑΣΟΚ..........ούτε μυρωδιά δεν έχουν πάρει για το τι ακριβώς πρεσβεύει ο καθένας........ μιλαει για τους φωστηρες του συριζα που πληρωνουν γυμνασιοπαιδα να σπανε πάμε πάλι.......αποδεικτικά στοιχεία για τα λεγόμενά σου υπάρχουνε? ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδεχθεί οτι κράτησε χαλαρή στάση στα του Δεκεμβρίου....γι αυτό και έχασε μεριδιο ψηφοφόρων.........έρχονται όμως καλύτερες μέρες....από τα λάθη όλοι μαθαίνουν......και η Αριστερά στην Ελλάδα κερδισμένη θα βγεί από τη χαμένη μάχη των ευρωεκλογών.........αντιλήφθησαν οτι πρέπει να πάρουν πιο σαφή ταυτότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 19, 2009 Author #182 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 καλά, έχετε ξεφύγει τελέιως...για πείτε μου, τί ειναι αυτό που κάνει καλό ένα κόμμα ; και έστω ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο στοιχείο, πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιο κόμμα που να το κατέχει; μην τρελαθούμε τελειως plix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 19, 2009 #183 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 καλά, έχετε ξεφύγει τελέιως...για πείτε μου, τί ειναι αυτό που κάνει καλό ένα κόμμα ; και έστω ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο στοιχείο, πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιο κόμμα που να το κατέχει; μην τρελαθούμε τελειως plix να ειναι λιγοτερο διεθφαρμενο απο τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 19, 2009 #184 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Εγώ προτείνω όποιος μοδ/αδμιν δε βαριέται, να κάνει νορμαλ τον τίτλο και να γυρίσει το θέμα στις φωτιές και φυσικες καταστροφές κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 19, 2009 #185 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Εγώ προτείνω όποιος μοδ/αδμιν δε βαριέται, να κάνει νορμαλ τον τίτλο και να γυρίσει το θέμα στις φωτιές και φυσικες καταστροφές κλπ.γιατι?θιγονται συμφεροντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 19, 2009 #186 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Λοιπόν Κώστα ξέρω πως κάτι παίρνεις, μα τον θεό ΚΟΨΕ το. ΔΕΝ κάνει καλό.***--------------------------------------------------------------------------Συζήτηση εδώ δε γίνεται. Ειλικρινά μετανιώνω που έκανα 2 ποστ από τη στιγμή που ξέφυγε το πράγμα. Ήδη έχουμε ένα thread ban και ο θεός ξέρει τι θα ακουλήθησει. Το πως το θέμα κατάφερε να πάει από τις φωτιές στις ευρωεκλογές, ένας θεός το ξέρει (παίζει και να μην το ξέρει).Έχω συνηθίσει να βλέπω ένα επίπεδο εδώ μέσα. Θα χαιρόμουν πολύ να το δώ να επανέρχεται. Δεν κάνω τον ξύπνιο, την γνώμη μου λέω. Απο εκεί και πέρα είναι αυτονόητο πως τα πράγματα βρίσκονται υπό την διακριτική ευχέρεια των υπευθύνων.***Συγγνώμη για το παραπάνω, μλκια της στιγμής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 19, 2009 #187 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι και οι κοιμίσαντες στο μυαλό" :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 19, 2009 #188 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Εγώ προτείνω όποιος μοδ/αδμιν δε βαριέται, να κάνει νορμαλ τον τίτλο και να γυρίσει το θέμα στις φωτιές και φυσικες καταστροφές κλπ.Κάνε τη δουλειά σου και άσε μας να κάνουμε τη δικιά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Ιούνιος 19, 2009 #189 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί θα πρέπει να διαβάζω τα "μπινελίκια" του όποιου δεν είναι ικανός να συμπεριφερθεί πολιτισμένα;Τι με νοιάζει εμένα αν έχει στέρηση και θέλει να ξεσπάσει επειδή έπεσε ο σερβερ και τον πέταξε έξω;Εάν δεν ήταν ταμπουρωμένος στο χαράκωμα του πληκτρολογίου αλλά τα έλεγε σε κάποιον από εσάς κατάμουτρα. Πόσοι θα κρατάγατε την ψυχραιμία σας;Αν τα έλεγε σε αστυνομικό ποιος θα έφταιγε αν τις μάζευε;Ο Ελληναράς απαιτεί πολιτισμό, αλλά δεν διαθέτει ο ίδιος!!Κατρχην δεν ειναι ευγενικο να αναφερεσε σε μενα ενω δεν μπορω να απαντησω!Μετα ζηταω συγνωμη για αυτα τα τρομερα μπιλενικια που ειπα δεν ηξερα οτι η λεξη πιθηκος σε σοκαρει τοσο πολυκαι επισης που δεν ανηκω στην elite του φορουμ να μπορω να λεω οτι θελω uncensored...ΚαΙ ασφαλος φαινετε απο τα πικροχολα σχολια σου οτι δεν σε ενοχλησαν τα μπινελικα αλλα οι αποψεις μου, μαθε λοιπον οτι πολλα πραγματα που εχουν ειπωθει κατα καιρους εδω μεσα με εχουν κανει εξω φρενων.Επισης δεν ξερω τι κανετε εκει στην πιθηκουπολη που ισως κατοικεις ελα εδω μου μενω δεν συνηθηζουμε να βαραμε οσους λενε την αποψη τους,οπως επισης το οτι θα μου τις "εριχνε"ο εκαστωτε μπατσος απλα θα επιβεβαιωνε αυτα που λεω (δεν μπορω να επιβληθω με τα λογια --> βαραω---> πιθηκος)Μετα λοιπον απο αυτο το τοσο χρησιμο για την συζητηση ποστ σου μαθε οτι οσο κ να σε ενοχλει το να με δαιμονοιποιεις περνωντας 3 λεξεις απο 6 μεγαλα σχετικα ποστμειωνοντας με και απειλωντας με δεν καταφερνεις τιποτα γιατι απλα σε εχω γραμμενο κ δεν μπορεις να μου επιβληθεις ετσι.Θελεις να αντικρουσεις αυτα που λεω εχει καλος δεν θες κατσε τρολλαρε κ παιχτω τραμπουκος.Επισης καλο ειναι να μαθεις οτι ο καθωσπρεπισμος δεν ειναι πολιτισμος μαλλον το αντιθετο...μπα δεν ειναι αυτο......μαλλον ειναι απο αυτους που πιστευαν οτι θα παρουν 18-20% στις εκλογες.......τελικα τους πηρε χαμπαρι ο κοσμος πηραν τα 4 .........αφου τους περασε μεχρι και το ΛΑΟΣ πως να μην εχει πικρα........μεγαλη πικραμε τις υγειες σας.....αν και βλεπω οτι στις επομενες εκλογες βουλη........ δεν....... γιοκΝαι ρε γαμωτο με καταλαβες, εισαι παναεξυπνος κ με ξεσκεπασεςΤωρα καθομαι κ μιλαω με ατομα που νομιζουν οτι τον δεκεβρη ηταν τιποτα οργανωμενο σχεδιο, τις πορειες κατεβαινουν φονιαδες κ αργοσχολοι, κουμμουνιστες ειναι Ρωσοι κατασκοποι οτι η αναρχικοι κ η χρυση αυγη πριν την ακουσουν στην τηλεοραση ηταν καποια ειδη φρουτων! Και τωρα μαζευτικαν εδω μεσα καθε λογης ελληναρας κ λεει οτι ναναι!Εδω το δεκεβρη η μισοι βριζατε τα παιδια που κατεβηκαν στο δρομο κ φερνατε δικαιολογια για δολοφονια επειδη ενας πιτσιρικας πηγε στα εξαρχεια. Ειναι διαφορετικη περιπτωση να εχεις διαφορετικη αποψεις κ εχεις τις γνωσεις κ τα επιχειρηματα να την εκφρασεις κ διαφορετικο απλα να λες ηλιθιοτητες (προφανως κ δεν ειναι ολοι εδω μεσα ετσι αλλα η μεγαλη πλειοψηφεια ειναι)Πολλοι λετε για πορειες για μπατσους για αναρχικους κ αμφιβαλλω αν οι μισοι εχετε παει σε πορεια ποτε...Προφανως εγω ειμαι ο ηλιθιος που ασχολουμε...(Btw συμφωνω με τον Κοπριτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 19, 2009 #190 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 FYI toxas, σαν εξωτερικος παρατηρητης εχω να σου πω οτι ο τροπος γραφης και επιχειρηματολογιας σου δεν διαφερει στο παραμικρο απο τις ομαδες που κατακρινεις. Αν δεν σε ενδιαφερει, my bad, προσπερνα το ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 19, 2009 #191 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Μετα ζηταω συγνωμη για αυτα τα τρομερα μπιλενικια που ειπα δεν ηξερα οτι η λεξη πιθηκος σε σοκαρει τοσο πολυΟ κάθε άνθρωπος έχει δικά του μέτρα και σταθμά. Για κάποιους η λέξη πίθηκος μπορεί να είναι βρισιά, για κάποιους άλλους μπορεί να ειναι κοπλιμέντοκαι επισης που δεν ανηκω στην elite του φορουμ να μπορω να λεω οτι θελω uncensored...Όλοι κρινόμαστε για ό,τι κάνουμε εδώ.ΚαΙ ασφαλος φαινετε απο τα πικροχολα σχολια σου οτι δεν σε ενοχλησαν τα μπινελικα αλλα οι αποψεις μου, μαθε λοιπον οτι πολλα πραγματα που εχουν ειπωθει κατα καιρους εδω μεσα με εχουν κανει εξω φρενων.Επισης δεν ξερω τι κανετε εκει στην πιθηκουπολη που ισως κατοικεις ελα εδω μου μενω δεν συνηθηζουμε να βαραμε οσους λενε την αποψη τους, οπως επισης το οτι θα μου τις "εριχνε"ο εκαστωτε μπατσος απλα θα επιβεβαιωνε αυτα που λεω (δεν μπορω να επιβληθω με τα λογια --> βαραω---> πιθηκος)Τη φράση μην κάνεις ότι δε θες να σου κάνουν δε τη ξέρεις; Επιτίθεσαι λεκτικά σε κάποιον τον λές πίθηκο, και το λες ειρωνικά, άρα έχουμε δόλο στο λόγο σου, και μετά πας και βρίζεις 6.000.000 κόσμο λέγοντας την πόλη που ζούνε πιθηκούπολη και κατ'επέκτασην αυτούς πιθήκους. Μετα λοιπον απο αυτο μπλα μπλα μπλαΠροφανως εγω ειμαι ο ηλιθιος που ασχολουμε...Η εμμονή ναι, φανερώνει ηλιθιότητα. Λοιπόν. Για να επικαλεστώ και εγώ τη γνωστή "γραμμή Chosen", από εδώ και κάτω όποιος διανοηθεί να προσβάλει, άτομο, ομάδα, κοινωνικό σύνολο, το Πανιώνιο, πόλεις, κράτη, ηπείρους, πλανήτες κτλ, θα πάρει ένα τριήμερο μπαν από εμένα και τις απαραίτητες κάρτες για τις παραβάσεις που έκανε. Όσο για το toxa, τρώει ban4life από το θέμα, μιας και έδειξε οτι δεν εκτιμά το προνόμιο να δημοσιεύει τις απόψεις του χωρίς να προσβάλει τους άλλους. Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 19, 2009 #192 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 εγω δε καταλαβαινω γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κουβεντα σε σοβαρα θεματα. δηλαδη αμα π.χ. σε κανα κοπη τη πιτα πιασουμε σοβαρη κουβεντα θα πλακωθουμε στο ξυλο;προσωπικα μ αρεσει να ακουω πολλες αποψεις ενω ταυτοχρονα αναγνωριζω οτι επειδη ειναι φορουμ ακα γραπτα, δυσκολα περνας το υφος που θες ή δυσκολα το αναγνωριζει καποιος αλλος,χωρια την ικανοτητα εκφρασης του καθενος. Η διαφωνια εμενα με κανει να θελω να συζητησω περισσοτερο με τα ατομα που δε συμφωνω γιατι θελω να ακουσω αλλες αποψεις.Αμα ειναι να ακουω τον εαυτο μου με αλλο νικ, τι να το κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 19, 2009 #193 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 πάμε πάλι.......αποδεικτικά στοιχεία για τα λεγόμενά σου υπάρχουνε?ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδεχθεί οτι κράτησε χαλαρή στάση στα του Δεκεμβρίου....γι αυτό και έχασε μεριδιο ψηφοφόρων.........έρχονται όμως καλύτερες μέρες....από τα λάθη όλοι μαθαίνουν......και η Αριστερά στην Ελλάδα κερδισμένη θα βγεί από τη χαμένη μάχη των ευρωεκλογών.........αντιλήφθησαν οτι πρέπει να πάρουν πιο σαφή ταυτότητα.οτι και να πω απο προσωπικες εμπειριες μπορει να μην θεωρηθει αξιοπιστο so.......ψαξε για ελληνοαμερικανοαρμενιοεβραιους που χρηματοδοτουν το συριζα(ενας ειναι απλα για το σασπενς το γραψα ετσι) και τα συμφεροντα που εχουν στα βαλκανια και στην κυπροενδεικτικα: αποσταθερωποιηση,ονομα fyrom,εξοπλισμοι,τηλεπικοινωνιες και πολλα αλλα... σιγουρα θα βρεις ενα τουλαχιστον ντοκιμαντερ γνωστου δημοσιογραφου(που αν θυμαμαι καλα τον ειχες χαρακτηρησει και εγκριτο καποια στιγμη)hint: 50 ευρουδακια μετατρεπουν αργοσχολους μαθητες γυμνασιου σε οτι χρειαζεται καθενας για να δουλεψει το σχεδιο-οραμα-ονειρο-συμφερον-.... του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 19, 2009 #194 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 αυτα ειναι , τωρα με τους εβραιους κλειδωσαμε over 9000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 19, 2009 #195 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 οτι και να πω απο προσωπικες εμπειριες μπορει να μην θεωρηθει αξιοπιστο so.......ψαξε για ελληνοαμερικανοαρμενιοεβραιους που χρηματοδοτουν το συριζα(ενας ειναι απλα για το σασπενς το γραψα ετσι) και τα συμφεροντα που εχουν στα βαλκανια και στην κυπρο ενδεικτικα: αποσταθερωποιηση,ονομα fyrom,εξοπλισμοι,τηλεπικοινωνιες και πολλα αλλα... σιγουρα θα βρεις ενα τουλαχιστον ντοκιμαντερ γνωστου δημοσιογραφου(που αν θυμαμαι καλα τον ειχες χαρακτηρησει και εγκριτο καποια στιγμη) hint: 50 ευρουδακια μετατρεπουν αργοσχολους μαθητες γυμνασιου σε οτι χρειαζεται καθενας για να δουλεψει το σχεδιο-οραμα-ονειρο-συμφερον-.... του έχει τόσα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι τόσο μέσα στα κόλπα και συνεχίζει να παίρνει 5% με τόση δυσκολία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 20, 2009 #196 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλα γυρίζουν γύρω γύρω από τις συνωμοσίες των μεγάλων συμφερόντων και γύρω απ τους μπάτσους.Εγώ ξέρω ότι τα 300 γίδια που είναι στην βουλή εμείς τα ψηφίσαμε.Δεν τα ψήφισε κανένας άλλος.1 προς 1 εμείς τους βγάλαμε.Κι όμως, 20+ χρόνια τώρα ψηφίζουμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς καμία αλλαγή.Όπως επίσης δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί άνθρωποι που κάνουν αποχή απ τις κάλπες και δεν ψηφίζουν μετά κάθονται και κράζουν.Το να αλλάξουμε το σύστημα είναι στα χέρια μας.Άμα την απαρνείσαι και την μοναδική αυτή ευκαιρία δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις άποψη για αυτό.Το βουλώνεις, υπακούς και αφήνεις έξω τις ασύμμετρες απειλέςΠάρτε χαμπάρι ότι κυβερνάνε μόνο όσοι ψηφίζουν.Όσο μεγαλύτερη αποχή έχουμε τόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 20, 2009 #197 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλα γυρίζουν γύρω γύρω από τις συνωμοσίες των μεγάλων συμφερόντων και γύρω απ τους μπάτσους.Εγώ ξέρω ότι τα 300 γίδια που είναι στην βουλή εμείς τα ψηφίσαμε.Δεν τα ψήφισε κανένας άλλος.1 προς 1 εμείς τους βγάλαμε.Κι όμως, 20+ χρόνια τώρα ψηφίζουμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς καμία αλλαγή.Όπως επίσης δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί άνθρωποι που κάνουν αποχή απ τις κάλπες και δεν ψηφίζουν μετά κάθονται και κράζουν.Το να αλλάξουμε το σύστημα είναι στα χέρια μας.Άμα την απαρνείσαι και την μοναδική αυτή ευκαιρία δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις άποψη για αυτό.Το βουλώνεις, υπακούς και αφήνεις έξω τις ασύμμετρες απειλέςΠάρτε χαμπάρι ότι κυβερνάνε μόνο όσοι ψηφίζουν.Όσο μεγαλύτερη αποχή έχουμε τόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα.Γιατί 500 γνωστοί είναι οι κλήροι, και από αυτούς κληρώνονται 300. Ότι και να διαλέξεις από αυτούς τους 500 θα διαλέξεις.Δεν διαλέγεις τους 300 από 10 χιλιάδες υποψήφιους να έχει άξια η απόφαση σου.Αυτό το σύστημα είναι κατεστημένο και δεν αλλάζει όσο και να ψηφίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 20, 2009 #198 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 ναι αλλα μπορεις να ψηφισεις καποιον που ειναι λιγοτερο απατεωνας απο καποιον αλλον... ακομα και ετσι να γινει κερδισμενος θα εισαι αν σου λεγαν οτι απο τα 5 κομματα το 1 θα κλεψει 300 εκ,το αλλο 500,το αλλο 10,το αλλο 80,και το αλλο 400 ποιο θα ψηφιζες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούνιος 20, 2009 #199 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Όπως επίσης δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί άνθρωποι που κάνουν αποχή απ τις κάλπες και δεν ψηφίζουν μετά κάθονται και κράζουν. Εγω δεν καταλαβαίνω πως η αποχή μου από ενα εκλογικό σύστημα που δε με εκφράζει, μου στερεί τη δυνατότητα να φωνάζω για αυτά που με ενοχλούν ως πολίτη. Με την ίδια λογική μπορώ να σου πω ότι όσοι ψήφισαν δε δικαιούνται να κράζουν, γιατί κράζουν μια κατάσταση που έχουν επιλέξει/διαμορφώσει (με τη ψήφο τους). Ολοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν μια γνώμη ή να καυτηριάσουν μια κατάσταση που τους ενοχλεί. Αν μάλιστα προκύψει εποικοδομητικός διάλογος και προβληματισμός, τότε η ''γκρίνια'' μπορεί να φανεί πιο χρήσιμη και από τη ψήφο. αν σου λεγαν οτι απο τα 5 κομματα το 1 θα κλεψει 300 εκ,το αλλο 500,το αλλο 10,το αλλο 80,και το αλλο 400 ποιο θα ψηφιζες? Η γιορτή της δημοκρατίας ενα πράγμα. Με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν είναι εκλογές. The italian job είναι.. Εγω προσωπικά δε θα ψήφιζα κανένα από αυτά τα κόμματα που αναφέρεις. (καταλαβαίνω το πνεύμα σου, αλλά ρε man έλεος. Γιατί έχουμε αποδεχθεί αυτή την κατάσταση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 20, 2009 #200 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 ωραια δε ψηφισες κανενα κομματα απο αυτα.ειναι σαν να τα ψηφισες ολα η σαν να ειπες δε με νοιαζει αποφασιστε εσεις ποιο θα βγει.δεν εχω αποδεχτει τη κατασταση αλλα σκεψου να βγει αυτο με τα 10 εκοι αλλοι μεγαλοι απατεωνες θα φυγουν απο την πολιτικη σκηνη,και τα καινουρια κομματα που θα ρθουν θα ειναι αναγκαστικα λιγοτερο απατεωνες απο το 10εκ ,αλλιως δε θα βγουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.