Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

δηλαδη τα καναναλια που βομβαρδιζουν τα 15χρονα μυαλα με ***** δεν εχουν ευθυνη?

αλλα αμα ολοι ενημερωνονται απο τις ειδησεις του σταρ...:bye:

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
δηλαδη τα καναναλια που βομβαρδιζουν τα 15χρονα μυαλα με ***** δεν εχουν ευθυνη?

+100 σωστος συμφωνω απολυτα...μου διεφυγε η παραπληροφορηση...!

η μετατροπη των εξαθλιωμενων Εξαρχειων σε Κατω Κολωνακι -Βορειο Ψυρρη θα ειναι μετα παιχνιδακι

απλα εμεις ποτε δεν θα μαθουμε ποιοι επωφεληθηκαν και αγορασαν οταν επρεπε

Μιλαγα τις προαλλες με τον Θ.Μ. ,εναν κυριο περι τα 60 που απο μικρο παιδι κυκλοφορουσε στην πλατεια Θεατρου,ο οποιος εχει στην κατοχη του μεταξυ αλλων μια ολοκληρη γωνιακη πολυκατοικια(7 οροφη αν θυμαμαι καλα) πανω στην πλατεια.

Με ενημερωσε οτι γινονται τακτικοτατα μεταβιβασεις ακινητων στην περιοχη απο ανθρωπους που εχουν αγανακτησει με την κατασταση,την οποια κατασταση εκμεταλλευονται τα γνωστα "κορακια" και αγοραζουν πολυκατοικιες ολοκληρες(οχι ενα-ενα τα διαμερισματα) εναντι πινακιου φακης.

Με παραπονο αναφερθηκε σε ενα μηχανουργειο στου Ψυρρη,το οποιο δεν αγορασε προ δεκαετιας για ενα κομματι ψωμι,την ιδια ωρα που πολυ γνωστος ηθοποιος ετοιμαζε το θεατρο του ακριβως διπλα(και εδωσε το εναυσμα να γινει in/trendy η περιοχη)

ΥΓ Οση ωρα μιλαγαμε στο γραφειο του,κατω απο το παραθυρο βρισκονταν ανα πασα στιγμη τουλαχιστον 200 "θαμωνες" της πλατειας(μερα-μεσημερι)

Αυτο που με εκνευριζει στους φασιστες δεν ειναι οι χαζες

Και στις 2 περιπτωσεις ειναι πιθηκοι

οπως καθε καλος φασιτσας

δεν μπορεις να αρνηθεις οτι εισαι φασιτσας

αρμοζουν σε μισανθρωπο

Παντως η υποκρισια σου βγαζει ματι πατριωτη!

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί θα πρέπει να διαβάζω τα "μπινελίκια" του όποιου δεν είναι ικανός να συμπεριφερθεί πολιτισμένα;

Τι με νοιάζει εμένα αν έχει στέρηση και θέλει να ξεσπάσει επειδή έπεσε ο σερβερ και τον πέταξε έξω;

Εάν δεν ήταν ταμπουρωμένος στο χαράκωμα του πληκτρολογίου αλλά τα έλεγε σε κάποιον από εσάς κατάμουτρα. Πόσοι θα κρατάγατε την ψυχραιμία σας;

Αν τα έλεγε σε αστυνομικό ποιος θα έφταιγε αν τις μάζευε;

Ο Ελληναράς απαιτεί πολιτισμό, αλλά δεν διαθέτει ο ίδιος!!

Σωστος,ασε που δεν νομιζω να ξερουν και αυτοι οι διασημοι της TV να διαπαιδαγωγουν σωστα τα παιδια τους.Η νταντα ειναι η μανα τους ... Εδω μου ελεγε ενας φιλος μου για το γιο του Αυτια που πανε στο ιδιο ιδιωτικο σχολειο,οτι τις προαλες εσπασε 2 8ρανια (δεν γνωριζω τον λογο) και το μονο που ειπε ηταν " εχω λευτα ,θα σας τα πληρωσει ο πατερας μου" Αυτο τα λεει ολα...:zzz:

εγώ από προσωπική εμπειρία ξέρω πως άμα μια στο 1000000 είχα κάνει κάτι, έστω να ήμουν απλά στην πορεία δεν την έβγαζα καθαρή! από την εμπειρία μου, ένα μπαχαλάκη άμα τον πιάσουνε και έχει κάνει κάτι τον ήπιε στο δικαστήριο!

τα μπαχαλάκια-πεταμένοι (δεν πάει να αυτοονομάζονται και θεοί... μπαχαλάκιδες είναι) αλλα άμα δεν υπήρχαν οι μπαχαλάκιδεςδεν θα υπήρχαν τα ματ (σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον) οποτε 1το το κρατούμενο.

εγώ το ξαναεπαναλαμβάνω ένα κεφάλι δεν έχουν πιάσει! δεν είναι τυχαίο!

και ρε τσακάλια αφού γουστάρετε να αποδίδεται δικαιοσύνη... γιατί δεν γίνατε δικαστές? θέλει μυαλό μάλλον.

και αφού είστε κατά τις βίας και δεν είστε σαν τους άλλους... γιατί γίνατε αστυνομικοί ενώ ξέρετε από τι διαφθορά μαστίζεται ο κλάδος, A! εσείς δεν κάνετε τέτοια.. με το να βγάζετε τουμπεκί ψιλοκομμένο δεν είστε καλύτεροι πάντως...

δεν είναι οι μπαχαλάκιδες σε καμια περίπτωση ήρωες, ούτε καν ζώα, είναι χειρότεροι είναι στην ίδια ακριβώς μοίρα με τα παλικαρια που γνώρισα εγώ.

αλλα και αυτά τα παλικαρια δεν είναι αξια ούτε να ονομαστούν ζώα.

και στην τελική γιατί να βρίζουν όλοι τους μπάτσους τους δικηγόρους, τους δημοσιογράφους και δεν βρίζουν τους σερβιτόρους, τους γραφίστες, τους αρχιτέκτονες, τους μαθηματικούς, τους μηχανικούς?

δεν είναι λογική οι μπαχαλάκιδες είναι καθίκια και οι μπάτσοι είναι οι γαμάτοι, ούτε οι μπάτσοι είναι καθίκια τα μπαχαλάκια είναι γαμάτα. οι μπαχαλάκιδες είναι τελείως off αλλα στους μπάτσους λες πως "υπάρχουν και καλοί" τι πάει να πει και καλοί!?!?

και το λέει ρητά στον νομο "δεν έχεις κανένα μαμιμενο δικαίωμα να βιοπραγεις σε κανέναν"? ναι η όχι?

άμα το κανεις, είσαι παράνομος ναι η όχι?

άμα είσαι εσέι παράνομος ο άλλος γιατί να είναι νόμιμος? μα**κας είναι?

εγώ που είμαι νόμιμος τι κατάλαβα? δουλεύω σαν το σκυλί και περνώ τα @@ μου γιατί πληρώνω δικαστικά έξοδα. μα**κας είμαι?

ο μπάτσος που με μπαγλάρωσε μια χαρά ζωούλα κάνει! παίζει να μην με θυμάται καν! αλλα το πως από μια μα**ακια του μου έκλεψε 2 χρονια από την ζωή μου ούτε καν το σκέφτηκε!

άμα πήγαινα έξω από το σπίτι του με καμια 10ρια άτομα και τον έβγαζα στην αναπηρική σύνταξη μάγκας θα ήμουν? τη θα λέγανε μετά? τα καημένα παιδιά του? και μετά έλεγα "όταν συλλάμβανε άτομα που το τονίζω ήξερε πως είναι άσχετα να σκεφτόταν τα παιδιά του τότε" θα είχα δίκιο αλλα δεν είμαι δικαστικός. δεν είναι η δουλειά μου, δεν το σπούδασα, δεν με πληρώνουν για 'υτό, δεν μου το επιτρέπει ο νομος. και το πως δεν το έκανα το λιγότερο που με κάνει είναι άνθρωπο και αυτός τότε κατηγοριοποιείται ως πίθηκος

εγώ που δεν γουστάρω την βία και έγινα γραφίστας ο θεός είμαι η απλά οι άλλοι είναι μαλακες που κάνουν κάτι που δεν γουστάρουν όπως λένε.

όταν ο νομος πει ξεκάθαρα "βαράτε οποιον νομίζετε" έχετε το πράσινο αλλα όπως και να το κανεις σε άλλη περίπτωση δεν είσαι ούτε ένα κλικ πάνω από τον αλήτη.

{άμα σου κλέψουν το σπίτι ποιον θα φωνάξεις? επειδή του κολλητού μου το άνοιξαν το σπίτι και τους φωνάξαμε, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα πήραν και όταν γενικά τους είπαμε για δαχτυλικά αποτυπώματα μας απάντησαν για δαχτυλικά αποτυπώματα να καλέσουμε το CSI, και το ωραίο είναι πως το είπαν με τόσο σοβαρό υφάκι που μετά από 5' συνειδητοποιήσαμε το τι είπαν}

και άμα ήσασταν τόσο αξιοκρατική δικαστές και βαρούσατε τουλάχιστον οποιον έπρεπε εγώ τώρα δεν θα έγγραφα αυτά που γράφω

στην τελική γουστάρετε πόλεμο με τους μπαχαλακιδες? πηγαίντε σε καμια αλάνα ναι παίξετε όλοι οι άλλοι στον πόλεμο σας τι σας φταίνε?

Τι με νοιάζει εμένα αν έχει στέρηση και θέλει να ξεσπάσει επειδή έπεσε ο σερβερ και τον πέταξε έξω;

μπα δεν ειναι αυτο......μαλλον ειναι απο αυτους που πιστευαν οτι θα παρουν 18-20% στις εκλογες.......

τελικα τους πηρε χαμπαρι ο κοσμος πηραν τα 4 .........

αφου τους περασε μεχρι και το ΛΑΟΣ πως να μην εχει πικρα........μεγαλη πικρα

με τις υγειες σας.....

αν και βλεπω οτι στις επομενες εκλογες βουλη........ δεν....... γιοκ

edit

δεν ειμαι με το ΛΑΟΣ

μπα δεν ειναι αυτο......μαλλον ειναι απο αυτους που πιστευαν οτι θα παρουν 18-20% στις εκλογες.......

τελικα τους πηρε χαμπαρι ο κοσμος πηραν τα .........

αφου τους περασε μεχρι και το ΛΑΟΣ πως να μην εχει πικρα........μεγαλη πικρα

με τις υγειες σας.....

αν και βλεπω οτι στις επομενες εκλογες βουλη........ δεν....... γιοκ

edit

δεν ειμαι με το ΛΑΟΣ

και η νδ και το πασοκ που μαζεψαν 67% σημαινει οτι ειναι καλα κομματα?

We live in the wasted years.Τι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τωρα...ολοιτα ιδια ειναι.

η συνεισφορα σου στις συζητησεις ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ειναι καταλυτικη και ακρως επικοδομητικη

σε ευχαριστουμε.

μιλαει για τους φωστηρες του συριζα που πληρωνουν γυμνασιοπαιδα να σπανε;)

κι εγω μιλαω για τους φωστηρες του λαος που στελνουν χρυσαυγιτες να σπανε

να μιλήσουμε και για φωστήρες της νδ που στέλνουν τα τσιράκια τους στα πανεπιστήμια να μαζέψουν ψήφους δίνοντας τραπέζια σε μπουζούκια, σημειώσεις και usb sticks?

μιλαει για τους φωστηρες του συριζα που πληρωνουν γυμνασιοπαιδα να σπανε;)

πληρωνει τουλαχιστον βασικο μισθο ο συριζας; ενσημα κολλαει;.............

να μιλήσουμε και για φωστήρες της νδ που στέλνουν τα τσιράκια τους στα πανεπιστήμια να μαζέψουν ψήφους δίνοντας τραπέζια σε μπουζούκια, σημειώσεις και usb sticks?

συγκρινεις τα τραπεζια και τα κερασμενα μπουκαλια με τις σπασμενες βιτρινες..??:rofl:

εδιτ.

τελικα μονο το πασοκ δεν εχει φωστηρες??? ακομα και στο πιο απλο FAIl ειναι...:hehe:

μα γιατι το λες αυτο?αυτα τα καλα παιδια που νοιαζονται για τις σχολες και τους συμφοιτητες τους?που ειναι 30 χρονων και εντελως τυχαια χρωστανε 1 μονο μαθημα για πτυχιο και ολα τα αλλα τα περασαν χωρις να πανε σε καμια εξεταστικη?...

συγκρινεις τα τραπεζια και τα κερασμενα μπουκαλια με τις σπασμενες βιτρινες..??:rofl:

εδιτ.

τελικα μονο το πασοκ δεν εχει φωστηρες??? ακομα και στο πιο απλο FAIl ειναι...:hehe:

και τα κερασμενα μπουκαλια και τις σπασμενες βιτρινες τα ιδια ατομα τις προκαλουν...

το πρωτο εχει ως αποτελεσμα την τελειωτικη αποχαυνωση των φοιτητων(κωλος,βυζι,ποτο σε αποσυντονιζουν απο τα προβληματα της ζωης)

και τα σπασιματα εχουν τα γνωστα αποτελεσματα στα συμφεροντα

και η νδ και το πασοκ που μαζεψαν 67% σημαινει οτι ειναι καλα κομματα?

δεν ειπα κατι τετοιο .

edit

κι εγω μιλαω για τους φωστηρες του λαος που στελνουν χρυσαυγιτες να σπανε

θα χαρω να δω/διαβασω τα στοιχεια σου

δεν ειπα κατι τετοιο .

ανεφερες ποσοστα εκλογων...

το ποσοστο στις εκλογες δεν εχει καμια σχεση με το ποσο καλο ειναι ενα κομμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.