Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

Και εγώ έχω δει αναρχικό να ξεκινάει αναίτια να τα σπάει αμάξια επειδή η περιουσία τον έκανε να αισθάνεται στενάχωρα. Τι να λέμε, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.

κι εγω σου λεω οτι ηταν ινδος μοναχος.

σπαστο και ξαναριχτο:crazy:

η αναρχια ειναι το αντιθετο της ιεραρχιας,ειναι μια θεωρητικη κοινωνια οπου ολοι ειναι ισοι.δεν υπαρχουν αρχηγοι,νομοι και σωματα ασφαλειας.

βασικη προυποθεση να ειναι ολοι 100% νομιμοι,

φυσικα ειναι πραγμα ουτοπικο γιατι και 1 παρανομος χαλαει το συστημα.

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
Ναι αρκετές φορές. Κάναμε και παρέα ενίοτε.

και τι ακριβως συζητηση κανατε και καταλαβες οτι πιστευει στην ιδεολογια της αναρχιας και σπαει επειδη πιστευει στην αναρχια?

Είναι όπως υπάρχουν και οι διαβασμένοι και πνευματιστές κομμουνιστές που μια κούβεντα τους ισοδυναμεί με βόμβα, και οι ταραξίες που σπάνε, ρημάζουν υπό το λάβαρο του Τσε.

Έχουν καμιά σχέση όμως;

εχετε υποψιν οτι τα εξαρχεια και γενικοτερα περιοχες στα περιξ του πολυτεχνειου, Στρεφη κτλ..

μεχρι προτεινος αποτελουσαν κομματι φιλετο στο κεντρο της Αθηνας

με την κατασταση που συντηρειται τα τελευταια χρονια

(γιατι μη μου πει κανεις οτι εαν θελησει η οποιαδηποτε κυβερνηση δεν εχει καθαρισει το κεντρο σε μια εβδομαδα)

οι τιμες εχουν παρει την κατηφορα, δεκαδες μαγαζια εχουν κλεισει και παρααμενουν κλειστα

οι κατοικοι εχουν απηυδησει (και με το δικιο τους)

η απομακρυνση του πολυτεχνειου και η μετατροπη του κτιριου σε μουσειο δεν θα αργησει,

και με το τεχνητα διατηρημενο βεβαρημενο παρελθον των "κακοποιων" στοιχειων" της περιοχης

να δειτε που η αστυνομια θα εχει και τη συμπαρασταση των κατοικων στο ξεκαθαρισμα

η μετατροπη των εξαθλιωμενων Εξαρχειων σε Κατω Κολωνακι -Βορειο Ψυρρη θα ειναι μετα παιχνιδακι

απλα εμεις ποτε δεν θα μαθουμε ποιοι επωφεληθηκαν και αγορασαν οταν επρεπε

θα μαθουμε μοναχα τον διαλεγμενο πολιτικο

που θα απολαυσει τις δαφνες της επιτυχιας ενος προμελετημενου σχεδιου

επειδη "εφτασε το μαχαιρι στο κοκκαλο" και καθαρισε τα σκ@τα που οι αλλοι αφηναν εκει

ουτε εγω το πιστευω αστρολαβος , i call this BS

Μην λετε χαζομαρες,και βεβαια λεει αληθεια,ολοι καλοι ειμαστε?Δεν γινεται...

Και εγω εχω εναν τετοιο φιλο.:crazy:

δυστυχως υπαρχουν τετοια ατομα...

Και εγω εχω εναν τετοιο φιλο.:crazy:

δυστυχως υπαρχουν τετοια ατομα...

Άμα είναι στην ηλικία σου, δεν εκπλήσσομαι.

Χαζά 16χρονα που δηλώνουν αναρχικοί χωρίς να ξέρουν τι είναι, για να δείξουν το πόσο μάγκες είναι, έχει γεμίσει ο τόπος.

Άμα είναι στην ηλικία σου, δεν εκπλήσσομαι.

Χαζά 16χρονα που δηλώνουν αναρχικοί χωρίς να ξέρουν τι είναι, για να δείξουν το πόσο μάγκες είναι, έχει γεμίσει ο τόπος.

και πηγαινουν στις διαδηλωσεις χωρις να ξερουν ποιος ειναι ο αποτερος σκοπος....!!!!

Δεν φταινε αυτα...το περιβαλλον τους φταει...!

Ναι στην ηλικια μου,ενταξει εχεις δικιο δεν παιζει να ξερουν τι εστι αναρχικος.Βασικα ουτε η λεξη "μαγκας" που την χρησιμοποιουμε ολοι δεν ξερουμε τι ειναι.οι παππουδες μας ισως ξερουν...Παντως το οτι δεν ξερουν δεν τους σταματα απο το να σπανε οτι βρουν μπροστα τους χωρις λογο.

Και οταν τα πιανουν οι μπατσοι ειναι παιδια της μαμας που ξαφνικα περναγαν απο τα εξαρχεια στις 3 τα μεσανυχτα για να πανε στο σπιτι του φιλου τους σε μια ηρεμη συναξη ανηλικων με πολυ κεφι και Uno... omg

Και οταν τα πιανουν οι μπατσοι ειναι παιδια της μαμας που ξαφνικα περναγαν απο τα εξαρχεια στις 3 τα μεσανυχτα για να πανε στο σπιτι του φιλου τους σε μια ηρεμη συναξη ανηλικων με πολυ κεφι και Uno... omg

Αστυνομικοι...:)

οι 15χρονοι παντως ειναι οι τελευταιοι που φταινε...

κι εμας οταν ημασταν μικροι μα μας αφηνανε ελευθερους θα αλωνιζαμε και θα καναμε ποιος ξερει τι.

ευθυνες εχουν τα γιδια μεγαλυτερης ηλικιας και...θεσης:big_boss:

κι εμας οταν ημασταν μικροι μα μας αφηνανε ελευθερους θα αλωνιζαμε και θα καναμε ποιος ξερει τι.

Άμα ήμασταν 5χρονοι, ναι, αλλά όχι αν ημασταν 15.... Υποτίθεται ότι μας κόβει και λίγο...

Κωστα μην λες γιδια γιατι εκει δεν εχουν μεριδιο αυτοι που εχουν θεση.....μεριδιο εχουν οι γονεις και το οικογενειακο περιβαλλον στο οποιος ζει ο εφηβος...καθως στην ηλικια των 16 ας πουμε δεν νομιζω να εχει αποψη για αυτους που εχουν θεση, αποψη εννοω με βασιμα στοιχεια, αποψη του αερα και βεβαια εχει....!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.