Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Και εγώ έχω δει αναρχικό να ξεκινάει αναίτια να τα σπάει αμάξια επειδή η περιουσία τον έκανε να αισθάνεται στενάχωρα. Τι να λέμε, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. κι εγω σου λεω οτι ηταν ινδος μοναχος. σπαστο και ξαναριχτο η αναρχια ειναι το αντιθετο της ιεραρχιας,ειναι μια θεωρητικη κοινωνια οπου ολοι ειναι ισοι.δεν υπαρχουν αρχηγοι,νομοι και σωματα ασφαλειας. βασικη προυποθεση να ειναι ολοι 100% νομιμοι, φυσικα ειναι πραγμα ουτοπικο γιατι και 1 παρανομος χαλαει το συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 18, 2009 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Και εγώ σου λέω ότι τον ξέρω και το είδα να γίνεται μπροστά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 18, 2009 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 κι εγω σου λεω οτι ηταν ινδος μοναχος.ε? fail?:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Και εγώ σου λέω ότι τον ξέρω και το είδα να γίνεται μπροστά μου.τον ξερεις?ειναι φιλος σου?εχετε μιλησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 18, 2009 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 τον ξερεις?ειναι φιλος σου?εχετε μιλησει?Ναι αρκετές φορές. Κάναμε και παρέα ενίοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2009 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 ουτε εγω το πιστευω αστρολαβος , i call this BS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Ναι αρκετές φορές. Κάναμε και παρέα ενίοτε.και τι ακριβως συζητηση κανατε και καταλαβες οτι πιστευει στην ιδεολογια της αναρχιας και σπαει επειδη πιστευει στην αναρχια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 18, 2009 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Δήλωνε αναρχικός. Δεν είπα ότι ήταν συνειδητοποιημένος αναρχικός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 18, 2009 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Είναι όπως υπάρχουν και οι διαβασμένοι και πνευματιστές κομμουνιστές που μια κούβεντα τους ισοδυναμεί με βόμβα, και οι ταραξίες που σπάνε, ρημάζουν υπό το λάβαρο του Τσε.Έχουν καμιά σχέση όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 18, 2009 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 για να ελέγχεις τον λαο, αρκεί να τον φοβήσεις. άμα φοβάται, θα δεχθεί οτιδήποτε του προτείνεις, για να ενισχυθεί η "ασφαλεια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 18, 2009 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 εχετε υποψιν οτι τα εξαρχεια και γενικοτερα περιοχες στα περιξ του πολυτεχνειου, Στρεφη κτλ..μεχρι προτεινος αποτελουσαν κομματι φιλετο στο κεντρο της Αθηναςμε την κατασταση που συντηρειται τα τελευταια χρονια (γιατι μη μου πει κανεις οτι εαν θελησει η οποιαδηποτε κυβερνηση δεν εχει καθαρισει το κεντρο σε μια εβδομαδα)οι τιμες εχουν παρει την κατηφορα, δεκαδες μαγαζια εχουν κλεισει και παρααμενουν κλεισταοι κατοικοι εχουν απηυδησει (και με το δικιο τους)η απομακρυνση του πολυτεχνειου και η μετατροπη του κτιριου σε μουσειο δεν θα αργησει, και με το τεχνητα διατηρημενο βεβαρημενο παρελθον των "κακοποιων" στοιχειων" της περιοχηςνα δειτε που η αστυνομια θα εχει και τη συμπαρασταση των κατοικων στο ξεκαθαρισμαη μετατροπη των εξαθλιωμενων Εξαρχειων σε Κατω Κολωνακι -Βορειο Ψυρρη θα ειναι μετα παιχνιδακιαπλα εμεις ποτε δεν θα μαθουμε ποιοι επωφεληθηκαν και αγορασαν οταν επρεπεθα μαθουμε μοναχα τον διαλεγμενο πολιτικο που θα απολαυσει τις δαφνες της επιτυχιας ενος προμελετημενου σχεδιου επειδη "εφτασε το μαχαιρι στο κοκκαλο" και καθαρισε τα σκ@τα που οι αλλοι αφηναν εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 18, 2009 #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 ουτε εγω το πιστευω αστρολαβος , i call this BS Μην λετε χαζομαρες,και βεβαια λεει αληθεια,ολοι καλοι ειμαστε?Δεν γινεται... Και εγω εχω εναν τετοιο φιλο. δυστυχως υπαρχουν τετοια ατομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 18, 2009 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Και εγω εχω εναν τετοιο φιλο. δυστυχως υπαρχουν τετοια ατομα... Άμα είναι στην ηλικία σου, δεν εκπλήσσομαι. Χαζά 16χρονα που δηλώνουν αναρχικοί χωρίς να ξέρουν τι είναι, για να δείξουν το πόσο μάγκες είναι, έχει γεμίσει ο τόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 18, 2009 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Άμα είναι στην ηλικία σου, δεν εκπλήσσομαι.Χαζά 16χρονα που δηλώνουν αναρχικοί χωρίς να ξέρουν τι είναι, για να δείξουν το πόσο μάγκες είναι, έχει γεμίσει ο τόπος.και πηγαινουν στις διαδηλωσεις χωρις να ξερουν ποιος ειναι ο αποτερος σκοπος....!!!!Δεν φταινε αυτα...το περιβαλλον τους φταει...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 18, 2009 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Ναι στην ηλικια μου,ενταξει εχεις δικιο δεν παιζει να ξερουν τι εστι αναρχικος.Βασικα ουτε η λεξη "μαγκας" που την χρησιμοποιουμε ολοι δεν ξερουμε τι ειναι.οι παππουδες μας ισως ξερουν...Παντως το οτι δεν ξερουν δεν τους σταματα απο το να σπανε οτι βρουν μπροστα τους χωρις λογο.Και οταν τα πιανουν οι μπατσοι ειναι παιδια της μαμας που ξαφνικα περναγαν απο τα εξαρχεια στις 3 τα μεσανυχτα για να πανε στο σπιτι του φιλου τους σε μια ηρεμη συναξη ανηλικων με πολυ κεφι και Uno... omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 18, 2009 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Και οταν τα πιανουν οι μπατσοι ειναι παιδια της μαμας που ξαφνικα περναγαν απο τα εξαρχεια στις 3 τα μεσανυχτα για να πανε στο σπιτι του φιλου τους σε μια ηρεμη συναξη ανηλικων με πολυ κεφι και Uno... omg Αστυνομικοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 οι 15χρονοι παντως ειναι οι τελευταιοι που φταινε...κι εμας οταν ημασταν μικροι μα μας αφηνανε ελευθερους θα αλωνιζαμε και θα καναμε ποιος ξερει τι.ευθυνες εχουν τα γιδια μεγαλυτερης ηλικιας και...θεσης:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 18, 2009 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Αστυνομικοι... Σωστος,εχει μεινει και το λεμε ετσι απλα.Παντως να εισαι σιγουρος δεν το λεω υποτιμητικα ,εχω πολλους συγκενεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Ιούνιος 18, 2009 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 οι 15χρονοι παντως ειναι οι τελευταιοι που φταινε...κι εμας οταν ημασταν μικροι μα μας αφηνανε ελευθερους θα αλωνιζαμε και θα καναμε ποιος ξερει τι.ευθυνες εχουν τα γιδια μεγαλυτερης ηλικιας και...θεσης:big_boss:Άμα ήμασταν 5χρονοι, ναι, αλλά όχι αν ημασταν 15.... Υποτίθεται ότι μας κόβει και λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 18, 2009 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 οι 15χρονοι παντως ειναι οι τελευταιοι που φταινε...κι εμας οταν ημασταν μικροι μα μας αφηνανε ελευθερους θα αλωνιζαμε και θα καναμε ποιος ξερει τι.ευθυνες εχουν τα γιδια μεγαλυτερης ηλικιας και...θεσης:big_boss:Κωστα μην λες γιδια γιατι εκει δεν εχουν μεριδιο αυτοι που εχουν θεση.....μεριδιο εχουν οι γονεις και το οικογενειακο περιβαλλον στο οποιος ζει ο εφηβος...καθως στην ηλικια των 16 ας πουμε δεν νομιζω να εχει αποψη για αυτους που εχουν θεση, αποψη εννοω με βασιμα στοιχεια, αποψη του αερα και βεβαια εχει....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.