VIL Ιούνιος 18, 2009 #121 Ιούνιος 18, 2009 Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με το που πάμε να πιάσουμε μια συζήτηση θα καταλήξει να βριζόμαστε αναμεταξύ μας δεν μπορώ να το καταλαβαίνω αυτό.Υποτίθεται ότι θα πρέπει να είστε πιο προχωρημένοι και πολιτισμένοι από (εμάς) τους (παλιότερους).Λυπάμαι :sorry:
LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #122 Ιούνιος 18, 2009 1000 δικια έχεις εδώ.και εγώ πιστεύω ότι οι αλήτες εκείνοι που σπάνε βιτρίνες και αμάξια του κοσμάκη,θέλουν κρέμασμα απ,τα φανάρια....Σωστό.ΕΠΙΣΗΣΑν έρθει φασιστάκι που αποκαλείται ανάρχι και αρχίσει να σπάει το μαγαζί του πατέρα μου, επόμενο είναι όχι απλά να αμυνθώ, αλλά να φροντίσω να μην ξαναβγεί στην κοινωνία. Το ότι σπάει το μαγαζί μου δε σημαίνει ότι δε δίνει δεκάρα για το κτίριο, σημαίνει πως αψηφά το δικαιωμα μου να ταϊσω την οικογένεια. Εκεί εννοείται πως δε θα περιμένω την αργόσχολη αστυνομία. Θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου.Κρύφτε λόγια γιατι ο Μπαρμπα Μπέν θα σας πεί και εσας φασιτσες.
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #123 Ιούνιος 18, 2009 Κρύφτε λόγια γιατι ο Μπαρμπα Μπέν θα σας πεί και εσας φασιτσες.υποτιθεται ειχε τελειωσει η συμμετοχη σου στο thread,κι ομως ξαναμπηκες και ριχνεις και λαδι στη φωτια...:worship:
toxas Ιούνιος 18, 2009 #124 Ιούνιος 18, 2009 Κρύφτε λόγια γιατι ο Μπαρμπα Μπέν θα σας πεί και εσας φασιτσες.Υπαρχει μια διαφορα αυτοι ειναι θυματα προπαγανδαςΜηπως να αρχισω να ποσταρω video με αστυνομικους που βαραν αυτοκινητα με τα κλοπ και αναρχικους-μπατσους που τα σπανε κ μετα περπανανε μαζι με την αστυνομια. Απλα η τηλεοραση δειχνει τα πραγματ οπως την βολευει κ εμεις τα καταπινουμε.Οι δικες σου αποψεις ειναι καθαρα ακροδεξιες κ με ενα απλο seach στα Post σου φαινετε (btw ηταν που δεν θα εκανες αλλο ποστ)Παντως η υποκρισια σου βγαζει ματι πατριωτη!
Hydra Ιούνιος 18, 2009 #125 Ιούνιος 18, 2009 ναι εισαι off topic.συγκρινεις το θανατο ενος αθωου 15χρονου παιδιου με το θανατο ενος ανθρωπου εν ωρα εργασιας σε επαγγελμα με μεγαλο βαθμο επικινδυνοτητας ή εγω δεν καταλαβα καλα?Λες οτι ο ανθρωπος αυτος γνωριζε απο την αρχη οτι θα αντιμετωπισει κινδυνους.Ενω το 15χρονο στα εξαρχεια εκεινη την ωρα δεν γνωριζε.(???????)Δεν ειναι και απο τις πιο καλες περιοχες...:whistling
LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #126 Ιούνιος 18, 2009 @kostas007 εχεις δίκιο. http://lh5.ggpht.com/carlos57775/SCobc6EL_hI/AAAAAAAABys/RG0y66Z3ZDY/s288/Don%27t%20feed%20the%20troll.jpg
bezdim Ιούνιος 18, 2009 #127 Ιούνιος 18, 2009 Είμαι θύμα προπαγάνδας;Κάτσε μια να πάρω τηλέφωνο στο χωριό τον παππού μου τον παντοπώλη που κυνηγούσε τους κλέφτες με το χοντρό αλάτι. Άν του πω ότι είχε πέσει θύμα προπαγάνδας σίγουρα θα μεταννοήσει.Η αστυνομία τότε δεν υπήρχε και σήμερα είναι απλά ανεπαρκής και εγκληματεί και κατά περίπτωση. Αυτό δε σημαινει ότι θα αρνιοποιηθούμε.
toxas Ιούνιος 18, 2009 #128 Ιούνιος 18, 2009 Λες οτι ο ανθρωπος αυτος γνωριζε απο την αρχη οτι θα αντιμετωπισει κινδυνους.Ενω το 15χρονο στα εξαρχεια εκεινη την ωρα δεν γνωριζε.(???????)Δεν ειναι και απο τις πιο καλες περιοχες...:whistlingΑλλα κλασσικα ψεμματα απο ανθρωπους που δεν εχουν κυκλοφορησει στην αθηνα παρα να πανε στο πλαισιο!Το εξαρχεια αποτελουν μια απο τις πρωτες επιλογες για εξοδο στον Αθηνα κ οχι τωρα εδω κ χρονια! Αποτελει ιστορικο κεντρο, χωρο γραμματων καθως εκτος του πολυτεχνειου, εκει μενουν γνωστοι συγγραφεις,δημοσιογραφοι, δικηγοροι κ καθηγητες.Η φημη των εξαρχειων αρχισε απο την αστυνομια και αυτα δεν ειναι δικα μου λογια αλλα των κατοικων που ζουν εκει πολλα χρονια τωρα.Η αστυνομια προκαλουσε ΠΑΝΤΑ με την σταση της στα εξαρχεια (παρενοχλουσαν φοιτητριες, βαραγαν φοιτητες γινει πχ ειχαν μακρυα μαλλια σταματουσαν τον κοσμο για ελενχο κ τον εκλεβαν) κ οταν λογω του πολυτεχνειου οι φοιτητες αντεδρασαν ξεκινησε πολεμος...Αν δεν με πιστευεις δες την ερευνα του Τσιμα με θεμα τα εξαρχεια ο οποιος μαλλον ειναι απο τους πλεον αντικειμενικους
Hydra Ιούνιος 18, 2009 #129 Ιούνιος 18, 2009 ...μαλλον μιλας στο λαθος ατομο.Παω συχνα 2 φορες το μηνα τουλαχιστον θα παω.Και αμα εσυ πας για μια ησυχη βολτιτσα με την κοπελα σου στα εξαρχεια ενταξει τι να πω.προχτες ο αλλος ειχε αναψει φωτια στην πλατεια μεσα και φωναζε νομιζοντας οτι ειναι ο Σατανας.Δεν λεω οτι δεν ειναι ιστορικης σημασιας,αλλα θελουμε δεν θελουμε δεν ειναι και απο τις καλυτερες,οπως χει καταντησει και το Μεταξουργειο,πιο λιγο αυτο βεβαια...σημερα στις 10:30 στο ΑΝ εχει Headshot απο το σχολειο μου μαζι με Puppets και κατι αλλους 8 ευρω αμα το ψηνεις στην πλατεια Εξαρχειων.
Maximus Ιούνιος 18, 2009 #130 Ιούνιος 18, 2009 Συνηθως δεν βριζω μου αρεσει να επιχειματολογω... Κι εμένα να αναλύω - αυτό θα κάνω σε μερικά σημεία του ποστ σου. ΚΑταρχην δεν μπορεις να αρνηθεις οτι εισαι φασιτσας μονο κ μονο απο το γεγονος που υπερασπιζεσε ενα ανθρωπο ο οποιος επιβαλλει την απο του με την βια χωρις καν αν εχεια υτο το δικαιωμαΗ αστυνομια πηρωνετε για συλλαμβανει και ΜΟΝΟ οχι να χειροδικει και να επιβαλλει μονη της το νομο... Τον λογο εχουν τα δικαστηρια κ οχι οι μπατσοι, κ φυσικα μιας κ εγω πληρωνω αυτους τους "ραμπο" ενας λογος παραπανω να μην κανουν πραγματα για τα οποια δεν τους πληρωνω ποσο μαλλον αν βαραν εμενα η το παιδι μου... Απόλυτο δίκιο - στη θεωρία. Στην πράξη κάπου το χάνεις, μιας και είναι ολίγον τι δύσκολο να συγκρατήσεις/συλλάβεις ανθρώπους που ασκούν βία, χωρίς να ασκήσεις κι εσύ βία, οιασδήποτε μορφής. Αν βέβαια αυτή η βία ασκηθεί πάνω σε αθώους ανθρώπους, οι οποίοι όντως δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, ούτε καν "προκαλέσει" με κάποιο κουλό ντύσιμο/κούρεμα/whatever, τότε σίγουρα είναι κατακριταία και εγκληματική. Όπως εγκληματίες θεωρώ τους υπεύθυνους ασφαλείας σε εκείνο το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ που γάζωναν με taser ένα φοιτητή που εξέθεσε τον Bush, άλλο τόσο θεωρώ και τα όργανα της τάξης που θα δείρουν ένα μικρό παιδί/ενήλικα/ηλικιωμένο, χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα. Αλλά μην περιμένεις να λυπηθώ τον εγκληματία - αυτά είναι ουτοπικές καταστάσεις μιας εξωγήινης μορφής ζωής που δεν λέγεται άνθρωπος. Δε θα κάτσω να λυπηθώ τον δολοφόνο με τις μολότωφ - δεν είμαστε σε πόλεμο για να πετάει κάποιος μολότωφ. Πάντως εγώ που έχω περάσει αρκετές φορές περαστικός από το κέντρο (hell, για μια δόση στη Στουρνάρη δούλευα), δεν έπαθα κάτι από την αστυνομία (ούτε και όσοι φίλοι/συνάδελφοι ξέρω). Τυχαίνει βέβαια, έχω ακούσει για ιστορίες αθώων που την "πλήρωσαν". Τωρα για το πιος εχει ακνει λιμπα την αθηνα αυτη ειναι αποψη σου Δεν είναι Χρυσαυγίτες αυτοί που ήταν στη Στουρνάρη πάντως. Αλλού τέτοιες θεωρίες "συνομωσίας" ίσως και να ισχύουν, στο κέντρο τα όσα είχαν γίνει τότε, επί των πλείστων γινόντουσαν από αυτούς που αυτοχαρακτηρίζονται ως αναρχικοί. Και για να μπορεις να υποστηριζεις αυτην την αποψη βαζουν 5 μλκς να δολοφονησουν ενα αστυνομικο για να εχουν μετα το ελευθερο για ενα κρατους ελενχομενο κ αστυνομοκρατουμενο... Ρε συ...είναι τραβηγμένο αυτό το σενάριο. Ξέρω ότι η τρομολαγνεία ανθίζει στις μέρες μας, ειδικά στις ΗΠΑ, αλλά φτάσαμε κι εμείς σε τέτοια σημεία? Δε νομίζω να φτάσαμε τόσο μακριά, μου φαίνεται βαρύ. Δεν είμαστε και καμιά υπερδύναμη-χώρα για να χρειάζεται control ο πληθυσμός της, στον Έλληνα δώσε βυζια και κωλο και θα τον βλεπεις καθε μέρα στα μπαράκια (δυστυχώς). κ φυσικα χωρις αν εχεις καν αντιλογο απο τον γκετο του ΛΑΟΣ εδω μεσα κ απο απο αυτους που γλυφουν τους παντες εδω μεσα...Γέλασα ρε συ, πραγματικά όμως Γκέτο του ΛΑΟΣ λέει, θα έχω να το λέω για να τους πειράζω Εγω απλα σου λεω οτι λες πιπες κ οτι παντα ελεγες δεν μπορω να καραλαβω γιατι αυτο ειναι επιθεση? Επειδη σε γλυφω? επειδη δεν ψηψιζω ΛΑΟΣ?Ξεφεύγεις όμως εδώ και το καταλαβαίνεις ελπίζω - ο σωστός διάλογος δε γίνεται έτσι (ούτε η επιχειρηματολογία)Και να πω οτι απλα πετας φρασεις του στυλ "εγω θα τον εσπαγα στο ξυλο" σε ορισε κανενας κριτη ηθικης κ δεν το ξερω. Δηλ περιμενεις να καταπινω να το παιζεις robocop και να χειροκρωτω τις ακροδεξιες αποψεις σου για να ειμαι δημοκρατης?Δε νομιζω να υπονοηθηκε πουθενα οτι αν σπαμε στο ξυλο τον Χ-Ψ-Ζ που έκανε κάτι κακό, αυτο σημαίνει ότι είμαστε δημοκράτες (γιατί σίγουρα έτσι, δεν είμαστε). Τεσπα, εγώ πιστεύω ότι ΟΛΟΙ μας μιλάμε "έξω από το χορό". Και ξύλο δεν έχουν φάει πολλοί από εμάς και τη βοήθεια ενός αστυνόμου πολλοί δε χρειάστηκαν και δεν έχουν πέσει θύματα οποιουδήποτε εγκλήματος, κτλ κτλ. In theory, όλα καλά ακούγονται. Δυστυχώς ο άνθρωπος όμως, αλλάζει τραγικά με τα προσωπικά βιώματα και όχι με τη θεωρία.
greekfragma Ιούνιος 18, 2009 #131 Ιούνιος 18, 2009 Αλλα κλασσικα ψεμματα απο ανθρωπους που δεν εχουν κυκλοφορησει στην αθηνα παρα να πανε στο πλαισιο!Το εξαρχεια αποτελουν μια απο τις πρωτες επιλογες για εξοδο στον Αθηνα κ οχι τωρα εδω κ χρονια! Αποτελει ιστορικο κεντρο, χωρο γραμματων καθως εκτος του πολυτεχνειου, εκει μενουν γνωστοι συγγραφεις,δημοσιογραφοι, δικηγοροι κ καθηγητες.Η φημη των εξαρχειων αρχισε απο την αστυνομια και αυτα δεν ειναι δικα μου λογια αλλα των κατοικων που ζουν εκει πολλα χρονια τωρα.Η αστυνομια προκαλουσε ΠΑΝΤΑ με την σταση της στα εξαρχεια (παρενοχλουσαν φοιτητριες, βαραγαν φοιτητες γινει πχ ειχαν μακρυα μαλλια σταματουσαν τον κοσμο για ελενχο κ τον εκλεβαν) κ οταν λογω του πολυτεχνειου οι φοιτητες αντεδρασαν ξεκινησε πολεμος...Αν δεν με πιστευεις δες την ερευνα του Τσιμα με θεμα τα εξαρχεια ο οποιος μαλλον ειναι απο τους πλεον αντικειμενικουςεπειδή το thanks μου παρεξηγήθηκε.....το thanks μπήκε μόνο για το συγκεκριμένο post που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.....η γενικότερη συμπεριφορά του toxas με τους χαρακτηρισμούς με βρίσκει αντίθετο.
Maximus Ιούνιος 18, 2009 #132 Ιούνιος 18, 2009 Η φημη των εξαρχειων αρχισε απο την αστυνομια και αυτα δεν ειναι δικα μου λογια αλλα των κατοικων που ζουν εκει πολλα χρονια τωρα.Η αστυνομια προκαλουσε ΠΑΝΤΑ με την σταση της στα εξαρχεια (παρενοχλουσαν φοιτητριες, βαραγαν φοιτητες γινει πχ ειχαν μακρυα μαλλια σταματουσαν τον κοσμο για ελενχο κ τον εκλεβαν) κ οταν λογω του πολυτεχνειου οι φοιτητες αντεδρασαν ξεκινησε πολεμος...Αν δεν με πιστευεις δες την ερευνα του Τσιμα με θεμα τα εξαρχεια ο οποιος μαλλον ειναι απο τους πλεον αντικειμενικουςΕγώ πάντως fragmatron αυτά τα βλέπω ως πολύ σοβαρές κατηγορίες και δεν τα είχα ξανακούσει είναι η αλήθεια. Όσους έχω δει εγώ, οι περισσότεροι πιο πολύ τη ρουτίνα τους μου φάνηκε ότι έκαναν - ίσως και να κάνω λάθος. Θα ήθελα more infos επί του θέματος πάντως σίγουρα.
toxas Ιούνιος 18, 2009 #133 Ιούνιος 18, 2009 Κοιτα ανοιγεις πολυ μεγαλο θεμα στο ζητημα της βιας κ του ποτε χρησημοποιητε. Γενικως αυτο που λεω παντα ειναι το ζητημα δεν ειναι "πως αντιμετωπιζετε η βια" αλλα "γιατι αυτη η βια υπαρχει" προφανως δεν μπορουν να μην εχουνε δικιο ποσα χιλιαδες κοσμος που βγηκαν στο δρομο αλλα ουτε κ ο κακομοιρης που καηκε το αμαξι του φταιει αμεσα.Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι ολη εχουμε μεριοδιο ευθηνης. Το να επιβαλλετε το δικιο του ισχυροτερου κρατος-αστυνομιας δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα σωστο. Ειμαστε μια χωρα που χρεωκοπει και η ανεργια καλπαζει ενω τα σκανδαλα κ διαφθορα δινουν κ περνουν! Ειναι λογικο οταν τα συμφεροντα σου θιγονται να αντιδρασεις δεν ειναι δικαιο για αλλουςΓια να καταλαβεις τι θελω να πω ειναι απλο "οταν ενας πακιστανος σε κλεψει το κανει για να φαει σε ενα κρατος που αμα δεν το κανει θα πεθανει αλλα φυσικα εσενα που σε εκλεψε ειναι αδικο"Οπως καταλαβαινεις η ηθικη κ νομος που φτιαχτικε απο τους εχοντες ειναι αδικος στους μη εχοντες.Ειδικα οταν το κρατος δεν λειτουργει ετσι ωστε να μειωσει την ανισοτητα αλλα ριχνει λαδι στην φωτια κανει τον κοσμο να χωριζετε ακομα περισσοτερο.Τωρα οσο για τα μαγαζια δεν λεω οτι τα σπανε μονο μπατσοι κ χρυσαυγιτες, απλως αμα ψαξεις το θεμα το να καψεις ενα ψιλικατζιδικο δεν εχει ιδεολογικο υποβαθρο κ ουτε βοηθαει σε τπτ αυτους που το κανουν! ΑΠο την αλλη ομως αμα σκεφτεις οτι οι προβοκατορες κ οι βαλτοι εχουν καθε λογο να το κανουν βγαζει νοημα! Δεν πιστευω να υπαρχουν πολλοι ανθρωποι τοσο παραπλανημενοι που να νομιζουν οτι καινοντας το περιπτερο της κυρα-τασιας περνανε μυνημα... ΛΟΛΤο σεναριο συνωμοσιας ειναι η μοδα της εποχης, ειναι αλαθανστο κ αποδιδει (οπως ειπες για τις ΗΠΑ) δεν υπαρχει λογος να μην το χρησημοποιησουν. Στην αμερικη εχουν τους κακους τρομοκρατες μουσουλμανους για να δικαιολογουν την αστυνομευση εδω εχουν τους κακους αναρχο-τρομοκρατεςΟσο για το γκετο του λαος πιστευω οτι δεν εχω αδικο αλλωστε ειναι κ απο τους λογους που δεν γραφω.****************************************Οσο για τις αποψεις αστο καλυτερο μην καθομαι κ ψαγνω τωρα τι ελεγαν για τον Γρηγοροπουλο κ ποιες οι αποψεις τους για την ταξη κ την δικαιοσυνη
astrolabos Ιούνιος 18, 2009 #134 Ιούνιος 18, 2009 Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε:"Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων' που υπάρχουν μέσα σε όλους μας" Ο ένας είναι το Κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονία, η αυτολύπηση, η ενοχή,η προσβολή, η κατωτερότητα, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, και το εγώ.Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνοια, ηγεναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία και η πίστη στο Θεό.'Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του: "Ποιος λύκος νικάει;"Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε:"Αυτός που ταΐζεις."
greekfragma Ιούνιος 18, 2009 #135 Ιούνιος 18, 2009 ο πατέρας μου ήταν μέσα στο πολυτεχνείο όταν μπήκε το τανκς.παρέα με κατσιμιχαίους, δαμανάκη (για την οποία από τότε μου λεγε οτι την είχε πάρει πρέφα που πήγαινε όπου φυσούσε ο άνεμος)....άνθρωπος με δημοκρατικό πνεύμα και ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τα πολιτικά γεγονότα........τα εξάρχεια το 70-80 ήταν όντως φωλιά πολιτικών συζητήσεων και το κέντρο τεχνών και γραμμάτων όπως σωστά είπε ο toxas.η ρουτίνα gznp ήταν ο τακτικός έλεγχος των μακρυμάλλιδων φοιτητών που πρόσκεινταν στο ΚΚΕ κυρίως όχι τόσο για αξιόποινες πράξεις αλλά για να έχουν σε σχετικό φακέλωμα και να ξέρουν τι περιπου γίνεται.ο τακτικός έλεγχος πολλές φορές ξέφευγε από "καλοθελητές" αστυνομικούς δεξιών πεποιθήσεων που έβλεπαν τον μακρυμάλλι με το μακρύ γένι, την πανταλόνα και το στρογγυλό γυαλί του Lenon σαν απειλητικό και ταραχοποιό στοιχείο στην διακριτική επιβολή των τότε κυβερνήσεων και ακόμα περισσότερο όταν ανέβηκαν οι γνωστοί λεχρίτες με το πραξικόπημα.και σε μερικούς τακτικούς ελέγχους και το χαρτζηλίκι έκλεβαν.....και δίσκους με μουσική έσπαγαν και απειλούσαν γενικότερα.
VIL Ιούνιος 18, 2009 #136 Ιούνιος 18, 2009 toxas Όλα αυτά που μας λες να πας να τα πεις στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού.Εάν έχεις τα κότσια τράβα να αντικρίσεις την γυναίκα αλλά κυριότερα το 8 χρονών κοριτσάκι του.Και άσε τις σοφίες της αμπέλου για αλλού.
Maximus Ιούνιος 18, 2009 #137 Ιούνιος 18, 2009 Ο Ρίτσαρντ Γκηρ είχε τα κότσια και πήγε και μίλησε για το Βουδισμό και τη σωτηρία της ψυχής και άλλα διάφορα στους ανθρώπους που χάσαν τους δικούς τους από τους Πύργους. Το point δεν είναι τα όσα έλεγε ο Γκηρ, μόλις.... Απλά αν έχεις ιδέες για κάτι και δεν έχεις τα κότσια να τις εκφράσεις, τότε καλό ειναι να μην τις έχεις καθόλου.Βέβαια, υπάρχουν και ηθικά όρια - εγώ μπορεί να θεωρώ τραγικά ηλίθιους αυτούς που πήγαιναν και αυτοκτονούσαν με τον "ιό του 2000/συντέλεια του κόσμου", αλλά δε θα πήγαινα και στις οικογένειές τους να τους έκραζα.Οι ιδέες μας πολλές φορές προσβάλουν τα πιστεύω άλλων ανθρώπων, αλλά υπάρχει και ένα όριο που αν το ξεπεράσεις γίνεσαι απλά ανήθικος. Π.χ. - η ανηλεής εκμετάλλευση του τραγικού αυτού γεγονότος για τηλεθέαση - δε θέλω να φαντάζομαι την οικογένεια αυτού του ανθρώπου τι θα περνάει με τον καθημερινό βομβαρδισμό για το ίδιο θέμα (όπου βέβαια όλοι έχουν γίνει ξαφνικά ειδικοί...)Τεσπα, απλά μην τραβάμε και σκοινιά. Εσύ VIL και ο καθένας μας, αν σκοτωνόταν ένας αναρχικός που πετούσε μολότωφ, θα ήταν σωστό να πηγαίναμε στην οικογένειά του και να τους αρχίζαμε στο κράξιμο?Δε θέλει θάρρος ούτε κότσια - 'τσίπα' θέλει...
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #138 Ιούνιος 18, 2009 toxas Όλα αυτά που μας λες να πας να τα πεις στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού.Εάν έχεις τα κότσια τράβα να αντικρίσεις την γυναίκα αλλά κυριότερα το 8 χρονών κοριτσάκι του. Και άσε τις σοφίες της αμπέλου για αλλού. με την ιδια λογικη μπορει να σου πει ο οποιοσδηποτε να πας να μιλησεις στη μανα του γρηγορη. η του παιδιου απο τα χανια που τον πυροβολησαν στο κεφαλι σε μπλοκο η...η...η... Δεν είναι Χρυσαυγίτες αυτοί που ήταν στη Στουρνάρη πάντως. Αλλού τέτοιες θεωρίες "συνομωσίας" ίσως και να ισχύουν, στο κέντρο τα όσα είχαν γίνει τότε, επί των πλείστων γινόντουσαν από αυτούς που αυτοχαρακτηρίζονται ως αναρχικοί. πραγματικα το χω απορια βγηκε καποιος μια μερα στη τηλεοραση και ειπε"εγω ειμαι αναρχικος και σπαω μαζι με τη παρεα μου τους αλλους αναρχικους"?? η αναρχια ειναι ιδεολογια τελειως ειρηνικη,και δεν εχει καμια σχεση με βια. αυτοι που σπανε ειναι ειτε καθυστερημενοι με ψυχολογικα προβληματα,ειτε θελουν να κλεψουν,ειτε σπανε για να δημιουργησουν μπαχαλο και να το δειξουν τα καναλια με διαφορα συμφεροντα. εχω γνωρισει χρυσαυγιτη ο οποιος ειχε 3-4 ταυτοτητες πανω του... τα συμπερασματα δικα σας
theo_mich Ιούνιος 18, 2009 #139 Ιούνιος 18, 2009 η αναρχια ειναι ιδεολογια τελειως ειρηνικη,και δεν εχει καμια σχεση με βια. σπαστο και ξαναριχτο
astrolabos Ιούνιος 18, 2009 #140 Ιούνιος 18, 2009 Και εγώ έχω δει αναρχικό να ξεκινάει αναίτια να σπάει αμάξια επειδή η περιουσία τον έκανε να αισθάνεται στενάχωρα. Τι να λέμε, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.