LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #81 Ιούνιος 18, 2009 δε καταλαβα,πρεπει να παιρνουμε αδεια απο την αστυνομια για να κυκλοφορησουμε καπου?δικο τους προβλημα η πορειαγι αυτο πληρωνονται για να πιανουν τους ταραξιες και οχι για να δερνουν οτι κινειται.υπαρχει κοσμος που περναει απο την ομονοια για αλλους λογους περα απο το να πουλησει πρεζα,cd,ιεροδουλες,κτλ κτλ.απο ποτε το χανει το δικαιωμα αυτο επειδη κυκλοφορουν 666 παρανομοι εκει γυρω?γι αυτο υπαρχει η εξακριβωση στοιχειων και ο ελεγχος.κι εμενα με χουν σταματησει πολλες φορες για ελεγχο,και μου μιλανε στο πληθυντικο κιολας παρολο που δειχνω 18 χρονων.φυσικα με χουν σταματησει και με υφακι johnrambiko,του στυλ ποιος εισαι που πας τι κανεις και γιατι περνας απο δω,και αμα μιλισεις μη ευγενικα θα σε παω μεσα κτλ κτλ.αυτοι γιατι υπαρχουν ακομα στο σωμα και πληρωνονται απο μενα?εναν θειο μου που μοιαζει με πακιστανο μεταναστη,(λογω μουστακιου και σκουρου δερματος) τον σταματησαν στο αεροδρομιο και του ζαλισανε τα @@,αλλα μολις καταλαβαν οτι ειναι λεφτας αλλαξε η κουβεντα...ειναι η δικαιοσυνη που παρχει στην ελλαδα...Όταν επιλέγεις να κινείσαι σε νευραλγικά σημεία όπως οι πορείες και τα γραφικά σοκάκια της Μενάνδρου, τότε πας γυρεύοντας. Ακομα και αν πουλάς λαχνούς για την αποπεράτωση αγιογραφιών στην Μητρόπολη. Και αν δεν το έχεις μάθει ακόμα, τότε θα χαρώ πολυ να ειμαι ο πρώτος που σου σπάει την μπουρμπουλήθρα στην οποία ζείς. Προτιμώ εναν σκατόψυχο αστυνομικό στο συγκεκριμένο σημείο που δεν θα σηκώνει μύγα στο σπαθί του παρά εναν κιτσο τσολιά λεβέντη που θα κλάσει μέντες στο πρώτο μπράφ.Οσο για τον θείο σου, είσαι σίγουρος οτι το οτι είναι λεφτάς τον έσωσε, ή το γεγονός οτι τελικά ΔΕΝ αποδείχθηκε Πακιστανός επίδοξος τρομοκράτης; Γιατι αν είναι έτσι όπως τα λές, να πάω να εφοδιαστώ με Calvin Klein πουκάμισο και παπούτσι Armani, να γινω αλεξίσφαιρος. Η ακόμα καλύτερα να πω στην μάνα μου να περάσει 50άρικα σε παραμάνες πάνω στο μπλουζάκι μου ή ακομα καλύτερα σαν φυλαχτό απο μέσα....
ea6gka Ιούνιος 18, 2009 #82 Ιούνιος 18, 2009 νεφελιμ παιδιμ τι επαθε το αβαταρ σου? σου χακαραν το λογαριασμο?:nuke:
KoMM Ιούνιος 18, 2009 #83 Ιούνιος 18, 2009 δηλαδη αμα φωναζεις πρεπει να φας ξυλο; ή αμα εισαι κοντα σε μια πορεια σε "λαθος τοπο λαθος ωρα" οπως αναφερθηκε, πρεπει να φας ξυλο;αν αρνηθεις εξακριβωση επειδη δε σου δειχνουν πρωτοι εκεινοι στοιχεια οτι ειναι αστυνομικοι και το λογο που θελουν τα στοιχεια σου, πρεπει να σε σαπισουν;
ea6gka Ιούνιος 18, 2009 #84 Ιούνιος 18, 2009 Όταν επιλέγεις να κινείσαι σε νευραλγικά σημεία όπως οι πορείες και τα γραφικά σοκάκια της Μενάνδρου, τότε πας γυρεύοντας. Ακομα και αν πουλάς λαχνούς για την αποπεράτωση αγιογραφιών στην Μητρόπολη. ειναι και η παιδικη περιεργια που την αγνοησες , μη μου πεις οτι οταν εβλεπες ξυλο ή μπουλουκι να φωναζει δε χαζευες . και οι πορειες δεν γινονται 3 το βραδυ ομονοια , τα πρωινα ειναι στο συνταγμα
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #85 Ιούνιος 18, 2009 Εγώ στα 14 γιατί δεν έτρεχα στις πορείες; Μιλάμε για τις πορείες που είναι cool να φωνάζεις "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" κλπ; Αυτές που σου είπαν ότι έτσι πρέπει, σου είπαν να πας, σου είπαν ότι είναι cool και must? Στις πορείες που τρέχουν όλα τα μαθητούδια γιατί είναι στρογγυλή η τυρόπιτα και για το σύστημα της παιδείας που είναι χάλια; Όταν δεν πατάνε στη σχολή ποτέ και τρέχουν στις εξεταστικές κι όλο τον άλλο χρόνο τρώνε τα λεφτά των γονιών σε parties και παραλίες;Ξέρω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, δόξα το Θεό. Αλλά άμα θέλεις να τα πετάξουμε όλα σε ένα κουβά, τότε στην άποψη μου δεν χωράει ΚΑΜΙΑ αντίρρηση.γιατι εσυ εισαι εσυ και εγω ειμαι εγω και ο αλλος ειναι ο αλλος.απο ποτε πρεπει να κανουμε ολοι αυτο που κανει ο διπλα μας?γιδια ειναι αυτοι που πανε στις πορειες απλα για να πανε και να πουν οτι πηγα και ειμαι επαναστατης,και γιδια ειναι και αυτοι που εχουν τοσα προβληματα και απλα λιωνουν στις πιο ακριβες καφετερειες ολη μερα.τα μαθητοπαιδα ειναι μικρα και ανωριμα,και απλα θελουν να χασουν μαθημα,και βρισκουν 324123 διαφορετικες και κατα 99% ηλιθιες δικαιολογιες.αν δε καναν καταληψεις και πορειες γι αυτους τους ηλιθους λογους ,ισως οταν καναν για κατι πιο σοβαρο να τους παιρναν στα σοβαρα και να πετυχαιναν τους σκοπους τους.οσο γι αυτους που δεν πατανε στις σχολες κακο στον εαυτο τους κανουν,ας μη παρουν πτυχιο ποτε.καλυτερα,περισσοτερες δουλειες γι αυτους που τις αξιζουν.Μαζί σου, αλλά άλλο ΓΙΑΤΙ ήταν εκεί μόνος (είχε όπλο) και δεν ήταν οργανωμένο, και ΑΛΛΟ το "ειναι γουρούνι και να πεθάνουν με φριχτό τρόπο τα παιδιά του έτσι?μηπως το προβλημα της αστυνομιας ειναι περισσοτερο στην διοικηση της?αυτοι αλλωστε τα κονομανε και πιο αγρια απο τις παρανομες δραστηριοτητεςαραγε θα βρεθει κανεις να κραξει καναν ανωτερο του η θα φοβαται γιατι οπως ειναι το συστημα της ιεραρχιας δε μπορει?Φυσικά, όπως υπάρχει και η πιθανότητα το παιδί που τις έφαγε πιο πρίν στην μαγγιά με τους φίλους να κατέβασε και 2-3 βιτρίνες που δεν το λεει εδώ.φυσικα και υπαρχει και αυτη η πιθανοτητατο θεμα ειναι να την πληρωνουν μονο αυτοι που φταινε και οχι οι ασχετοι.επιδή είναι παιδί και εγώ οπως λεει ο lvl1 θα έχω θέμα να πάει στα 14 εκεί ΑΝ δεν ειχε υπαρξει ποτε προβλημα με τις πορειες ,δηλαδη να μην υπηρχαν φασαριες θα το αφηνες να παει?και μπαζούκας να είχε, όταν σου ρίχνουν 25 σφαίρες μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα ακόμα και ο Chuck Norris λίγα θα μπορούσε να κάνει. και καλύτερα να μην λες συνεχώς θα βαριόταν, θα κοιμόταν και λοιπά θα γιατί καταντάει αηδίατο θεμα δεν ειναι τι θα κανει αφου φτασουν διπλα του και του ριχνουν,το θεμα ειναι τι θα επρεπε να εχει κανει ωστε να μην καταφερουν να φτασουν εκει.μηπως θεωρουσαν δεδομενο οτι δεν θα υπαρξει φασαρια και ειχαν αφησει τον φρουρο σε ενα αμαξι οπου να ναι?βαριοτανε εννοουσα οτι θα ειχε καταντησει ρουτινα η φρουρα εκει και δε θα εδινε την απαιραιτητη προσοχη.
LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #86 Ιούνιος 18, 2009 ειναι και η παιδικη περιεργια που την αγνοησες , μη μου πεις οτι οταν εβλεπες ξυλο ή μπουλουκι να φωναζει δε χαζευες . και οι πορειες δεν γινονται 3 το βραδυ ομονοια , τα πρωινα ειναι στο συνταγμαΠάμε πίσω τότε λοιπόν στην ανάθρεψη του παιδιού και συμπληρώνουμε: "Οπου βρείς φαϊ κάτσε, οπου βρείς ξύλο φύγε"...
jpavly Ιούνιος 18, 2009 #87 Ιούνιος 18, 2009 γιατι εσυ εισαι εσυ και εγω ειμαι εγω και ο αλλος ειναι ο αλλος.απο ποτε πρεπει να κανουμε ολοι αυτο που κανει ο διπλα μας? Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους, επαγγέλματα και κατηγορίες. Δεν μπορείς να κλείνεις τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι, ειδικά αν δεν σου αρέσει να κάνουν το ίδιο για σένα.
ea6gka Ιούνιος 18, 2009 #88 Ιούνιος 18, 2009 ενταξει μπορουμε να το πηγαινουμε ετσι 150 σελιδες , αλλα ειναι γεγονος οι πιτσιρικαδες ειναι απροβλεπτοι και εγω βλεπω οτι οι αναρχες φευγουν και τη πληρωνουν κατι φλωροι και γκομενες απο την αρχιτεκτονικη που περναγαν απο παραδιπλα, η ασφαλεια δεν νοιαζεται αν θα φερεις τους ενοχους αλλα να συ,πληρωσουν μια ταριφα απο κεφαλια ετσι ωστε να πουνε "μαζεψαμε 100"
KoMM Ιούνιος 18, 2009 #89 Ιούνιος 18, 2009 η ανατροφη φταιει για ολα ε; δηλαδη οι ματατζηδες τι ανατροφη εχουν που η δουλεια τους ειναι να ριχνουν ξυλο;
dunkel_Stern Ιούνιος 18, 2009 #90 Ιούνιος 18, 2009 δεν είπα ποτε πως πήγα στην πορεία ήμουν τουλάχιστον 200 μετρα από την πορεία (όχι μπροστά η πίσω) με μεγάλο ζόρι μπορώ να θυμηθώ γιατί μαζεύανε άσχετο κόσμο (το πως δεν ξεκίνησε καλά καλά η πορεία το έμαθα από μετά από τις ώρες)hayabusa να σου το θέσω πολύ απλά στον νομο το λέει ξεκάθαρα πως κανένας αστυνομικός και ο οποιοσδήποτε δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να άσκηση via μετά την σύλληψη και καμια απόλυτος μορφής βασανιστήρια σε απόλυτος καμια περίπτωση... διαφωνείς?
LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #91 Ιούνιος 18, 2009 Ευχαρίστως γινόμουν ματατζής να ρίχνω ξύλο εκει που πρέπει. Υπάρχει κάτι καλύτερο στον κόσμο απο το να μπορείς να κάνεις νόμιμα κάτι που απαγορεύεται συνταγματικά;Τι έχεις να πείς για την ανατροφή μου τώρα;
Dolly Ιούνιος 18, 2009 #92 Ιούνιος 18, 2009 Να πάρεις εφημερίδα, να γυρίζεις απο την Πειραιός, 10000 να. Στα 14 πάλι ΔΕΝ έχεις.
LevelOne Ιούνιος 18, 2009 #94 Ιούνιος 18, 2009 Χαίρομαι που ρώτησες. Εγω προσωπικά θα δήλωνα ασθενεια εκεινη την ημέρα.
hayabusa Ιούνιος 18, 2009 Author #95 Ιούνιος 18, 2009 το "η δουλεια τους είναι να ρίχνουν ξύλο'' ειναι πολύ εύκολο να το λες...να σου θυμήσω μόνο ότι στα πρόσφατα γεγονότα τοπυ Δεκεμβρίου μια ολόκληρη πόλη παραδόθηκε στο έλεος των ηλίθιων επειδή τα ΜΑΤ δεν κούνησαν ρούπι.Φυσικά αν τους έσπαγαν τα μούτρα πάλι θα έβγαιναν οι γνωστοί Καραγκιοζόπουλοι, Λαζόπουλοι κλπ και θα έκραζαν αλλά αυτό είμαι αλλο θέμα...
KoMM Ιούνιος 18, 2009 #96 Ιούνιος 18, 2009 πριν ή μετα το ξυλο θα δηλωνες; να τη βγαλεις καθαρη ενα πραμα;haya τι αλλο κανουν τα ματ;
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #97 Ιούνιος 18, 2009 Η ηλικία σου δε δικαιολογεί τέτοιες αντιλήψεις.Για το πρώτο, διάβασε το ποστ του ea6gka λίγο πιο πάνω. Αν δεν μπορείς να δεις πιο πέρα από αυτό, τι να πω;Για το δεύτερο, μόλις είχε αναλάβει τη βάρδιά τουΓια το τρίτο, ας κάνουμε ένα πείραμα: Βάλε αλεξίσφαιρο, και κάτσε να σε πυροβολήσω στο κεφάλι, να δούμε αν θα επιβιώσεις (4-5 σφαίρες πήγανε στο κεφάλι του - ο θάνατος ήταν ακαριαίος).Για το 4ο δεν το γνωρίζεις που καθόταν. Οπως κι αν έχει, οι άλλοι ήταν 3 και ήταν πανεύκολο να τον κάνουν σουρωτήρισυμφωνα με αυτα που λες τα αλεξισφαιρα ειναι αχρηστα,αρα να μη τα φορανε οι αστυνομικοι.σε αυτοκινητο μεσα δεν ηταν στη θεση του οδηγου?ετσι ακουσα.φιλος μου μενει σε πολυκατοικια που αστυνομικος φυλαει δικαστη,εκει ο αστυνομικος ειναι μεσα στη πολυκατοικια στο διαδρομο πριν το ασανσερ.γιατι να μην ηταν και αυτος ο αστυνομικος σε καποια τετοια θεση αρκετα πιο προστατευμενη?Όταν επιλέγεις να κινείσαι σε νευραλγικά σημεία όπως οι πορείες και τα γραφικά σοκάκια της Μενάνδρου, τότε πας γυρεύοντας. Ακομα και αν πουλάς λαχνούς για την αποπεράτωση αγιογραφιών στην Μητρόπολη.Και αν δεν το έχεις μάθει ακόμα, τότε θα χαρώ πολυ να ειμαι ο πρώτος που σου σπάει την μπουρμπουλήθρα στην οποία ζείς. Προτιμώ εναν σκατόψυχο αστυνομικό στο συγκεκριμένο σημείο που δεν θα σηκώνει μύγα στο σπαθί του παρά εναν κιτσο τσολιά λεβέντη που θα κλάσει μέντες στο πρώτο μπράφ.Οσο για τον θείο σου, είσαι σίγουρος οτι το οτι είναι λεφτάς τον έσωσε, ή το γεγονός οτι τελικά ΔΕΝ αποδείχθηκε Πακιστανός επίδοξος τρομοκράτης; Γιατι αν είναι έτσι όπως τα λές, να πάω να εφοδιαστώ με Calvin Klein πουκάμισο και παπούτσι Armani, να γινω αλεξίσφαιρος. Η ακόμα καλύτερα να πω στην μάνα μου να περάσει 50άρικα σε παραμάνες πάνω στο μπλουζάκι μου ή ακομα καλύτερα σαν φυλαχτό απο μέσα....σου ξαναλεω οτι οι αστυνομικοι πληρωνονται για να συλλαμβανουν τους εγκληματιες και οχι τους ασχετους.αν δε μπορουν να δουν τη διαφορα,να φυγουν να πανε αλλου(σπιτι τους)δηλαδη ο αλλος που δουλευει και πρεπει να τον σαπισουν κι αυτον στο ξυλο?ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει?μονο ο μπατσος και ο φλωραστυνομικος?και πως διαπιστωσαν οτι δεν ειναι τρομοκρατης?τον ρωτησαν και τους ειπε οχι?εισαι αστειος.δηλαδη αμα φωναζεις πρεπει να φας ξυλο; ή αμα εισαι κοντα σε μια πορεια σε "λαθος τοπο λαθος ωρα" οπως αναφερθηκε, πρεπει να φας ξυλο;αν αρνηθεις εξακριβωση επειδη δε σου δειχνουν πρωτοι εκεινοι στοιχεια οτι ειναι αστυνομικοι και το λογο που θελουν τα στοιχεια σου, πρεπει να σε σαπισουν;ααατι μου θυμισες...σκηνικο που ενας μαγαζατορας ειχε κανει το δρομο δικο του για να παρκαρουν πελατες και ειχε βαλει κατι κωνους,και εγω πηγα και παρκαρα,ειδε οτι δε μπηκα στο μαγαζι του και φωναξε αστυνομια να με γραψει,και οταν ζητησα τα ρεστα απο τον αστυνομικο αρχισε να φωναζει,να βριζει και να με απειλει,αρνηθηκε να μου δωσει τα στοιχεια του φυσικα ,και εφυγε.α ναι ξεχασαμεμονωμενο περιστατικο και αυτο.
Dolly Ιούνιος 18, 2009 #98 Ιούνιος 18, 2009 Ευχαρίστως γινόμουν ματατζής να ρίχνω ξύλο εκει που πρέπει. Υπάρχει κάτι καλύτερο στον κόσμο απο το να μπορείς να κάνεις νόμιμα κάτι που απαγορεύεται συνταγματικά;Τι έχεις να πείς για την ανατροφή μου τώρα;χωρίς να έχω πατέρα στο σώμα, +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.Παράπλευρες απώλειες υπάρχουν παντού. ΠΑΝΤΟΥ. πέστο πόλεμο, οδήγηση, πορείες και όλλα. Αλλά έλεος με τις γενικεύσεις και του τι ευχόμαστε.Και Κώστα μαζί σου για τα αφεντικά, αλλά ΞΕΡΕΙΣ που ζείς, οπότε εμείς οι λιγο πιο νέοι παλευμε για κάτι καλύτερο, δεν θα είναι ευκολο ομως.
deninho Ιούνιος 18, 2009 #99 Ιούνιος 18, 2009 συμφωνα με αυτα που λες τα αλεξισφαιρα ειναι αχρηστα,αρα να μη τα φορανε οι αστυνομικοι.Θα εγκατέλειπα ούτως ή άλλως μια συζήτηση deja vu, αλλά το ότι αυτό ήταν που κατάλαβες απ'ότι σου έγραψα, επισπεύδει τις διαδικασίες αποχώρησης από τη συζήτηση. Άδικος κόπος
Kostas007 Ιούνιος 18, 2009 #100 Ιούνιος 18, 2009 Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους, επαγγέλματα και κατηγορίες. Δεν μπορείς να κλείνεις τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι, ειδικά αν δεν σου αρέσει να κάνουν το ίδιο για σένα. φυσικα στατιστικα με επαφες μου με αστυνομικους ειχα πολυ καλες συμπεριφορες απο αξιωματικους,και απαραδεκτες απο υπαξιωματικους και αυτους που κυκλοφορουν σε περιπολικα και Ζηταδες. δε νομιζω να εχει βγει αδικα η βρωμα για την απαραδεκτη ΕΛ.ΑΣ.,αλλα το κακο ειναι οτι οι σαπιοι που ειναι μεσα παραμενουν μεσα και θα διαφθειρουν και τους ισως λιγους καλους. τα κεφαλια πρεπει να αρχισουν να πεφτουν απο πανω προς τα κατω. ενταξει μπορουμε να το πηγαινουμε ετσι 150 σελιδες , αλλα ειναι γεγονος οι πιτσιρικαδες ειναι απροβλεπτοι και εγω βλεπω οτι οι αναρχες φευγουν και τη πληρωνουν κατι φλωροι και γκομενες απο την αρχιτεκτονικη που περναγαν απο παραδιπλα, η ασφαλεια δεν νοιαζεται αν θα φερεις τους ενοχους αλλα να συ,πληρωσουν μια ταριφα απο κεφαλια ετσι ωστε να πουνε "μαζεψαμε 100" μα παντα οι ασχετοι και οι περιεργοι τη πληρωνουνε. αυτοι που θελουν να πουν για τα 100 κεφαλια ειναι αυτοι που θα λογοδοτησουν σε ανωτερους και σε δημοσιογραφους θα ηθελα να δω τι θα γινοταν αν για 3-4 φασαριες δεν υπηρχε ουτε μια καμερα ουτε ενας δημοσιογραφος να πει κατι. btw η αναρχια ως ιδεολογια ειναι αντιθετη με καθε λογης βια. η ανατροφη φταιει για ολα ε; δηλαδη οι ματατζηδες τι ανατροφη εχουν που η δουλεια τους ειναι να ριχνουν ξυλο; δε νομιζω να πηγαν στα ματ τυχαια.πηγαν γιατι το γουσταρουν αυτο που κανουν... το "η δουλεια τους είναι να ρίχνουν ξύλο'' ειναι πολύ εύκολο να το λες...να σου θυμήσω μόνο ότι στα πρόσφατα γεγονότα τοπυ Δεκεμβρίου μια ολόκληρη πόλη παραδόθηκε στο έλεος των ηλίθιων επειδή τα ΜΑΤ δεν κούνησαν ρούπι.Φυσικά αν τους έσπαγαν τα μούτρα πάλι θα έβγαιναν οι γνωστοί Καραγκιοζόπουλοι, Λαζόπουλοι κλπ και θα έκραζαν αλλά αυτό είμαι αλλο θέμα... το να ριξουν ξυλο θα ειχε ως αποτελεσμα μονο να ευχαριστηθουν και να ξεσπασουν οι ιδιοι. αν δε γινουν συλληψεις και φυλακισεις σε ατομα που εχουν ευθυνες για αυτα που εγιναν τοτε για αλαλ 30 χρονια θα λεμε τα ιδια. χωρίς να έχω πατέρα στο σώμα, +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.Παράπλευρες απώλειες υπάρχουν παντού. ΠΑΝΤΟΥ. πέστο πόλεμο, οδήγηση, πορείες και όλλα. Αλλά έλεος με τις γενικεύσεις και του τι ευχόμαστε. Και Κώστα μαζί σου για τα αφεντικά, αλλά ΞΕΡΕΙΣ που ζείς, οπότε εμείς οι λιγο πιο νέοι παλευμε για κάτι καλύτερο, δεν θα είναι ευκολο ομως. το οτι υπαρχουν δε γινεται να της νομιμοποιησουμε δηλαδη σα να θεωρουν δεδομενο οτι σε μια εργασια πχ στο μετρο θα πεθανουν 2 εργατες στους 5 μηνες βαση στατιστικης και να μη γινεται τιποτα γι αυτο σαν τους ηλιθιους που βγαινουν στη τηλεοραση και λενε σε σχεσι με περσι τον ιουλιο ειχαμε 3,14% λιγοτερα θανατηφορα ατυχηματα.so ****in' what?? δε λεω οτι θα πρεπε να ζουμε στον τελειο κοσμο οπου ολα δουλευουν τελεια,αλλα αν αποδεχομαστε αυτα που μας χωνουν στον εγκεφαλο,τοτε θα συνεχισουμε να βουλιαζουμε κι αλλο στα σκ@τ@. Θα εγκατέλειπα ούτως ή άλλως μια συζήτηση deja vu, αλλά το ότι αυτό ήταν που κατάλαβες απ'ότι σου έγραψα, επισπεύδει τις διαδικασίες αποχώρησης από τη συζήτηση. Άδικος κόπος εσυ ξεκινησες με το χαζο παραδειγμα αλεξισφαιρο+ πυροβολισμος στο κεφαλι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.