Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές στον τίτλο ώστε να μην ανοιχτούν πολλά θέματα και να συνεχιστεί εδώ η κουβέντα :)

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Την ώρα που απάντησες έκανα edit ώστε να σου απαντήσω αλλά τα γράφω πλέον εδώ

μπορεί η σύγκριση που κανεις να ειναι ψυχρα αντικειμενικά σωστή αλλά δε μου λέει κάτι αυτό στην πράξη. Δηλαδή ο πιτσρικάς έπρεπε να αποτελέσει έναυσμα για δηθεν (το τονιζω) λαϊκή επανάσταση και ο αστυνομικός πρέπει να αντιμετωπιστεί σα σκύλος;

Προφανώς δεν ζητώ να γίνουν τα έκτροπα που έγιναν τον Δεκέμβριο, απλά να υπάρξει λίγη σοβαρότητα και σκέψη από όλους αυτούς τους αμόρφωτους που θα βγουν στα media και θα αρχίσουν να λένε ανωμαλίες.

Επίσης το ότι άλλος ήταν εν ώρα εργασίας ειναι μεν σωστό αλλά εγώ σου λέω πως και οι δύο βρέθηκαν στο λάθος μέρος την λάθος ώρα και ο μεν πιτσιρικάς σκοτώθηκε μάλλον κατά λάθος (άσχετα που η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση) ενώ τον μπάτσο τον έφαγαν λάχανο.

ναι εισαι off topic.

συγκρινεις το θανατο ενος αθωου 15χρονου παιδιου με το θανατο ενος ανθρωπου εν ωρα εργασιας σε επαγγελμα με μεγαλο βαθμο επικινδυνοτητας ή εγω δεν καταλαβα καλα?

Α έτσι λέμε τώρα τους αστυνομικούς? ευτυχώς που τον βάζεις στην κατηγορία των ανθρώπων.

Και επειδή έχει (επικίνδυνο) επάγγελμα? δηλαδή όσους κάνουν επικίνδυνα επαγγέλματα τους κατατάσσουμε στην κατηγορία των αναλώσιμων? και με ημερομηνία λήξης? ή λήξης ορίου ζωής?

Σημεία των καιρών και της νέας εποχής.

Βασικά υπάρχει ένας διαχωρισμός: Η κοινωνία δεν πρέπει να θεωρεί αυτούς τους ανθρώπους αναλώσιμους, αλλά οι ίδιοι πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους αρκετά πιο "ευαίσθητους"/επιρρεπείς στον κίνδυνο, γιατί πολύ απλά...είναι!

Τώρα όσον αφορά τα σημεία των καιρών και της νέας εποχής, απλά είμαι κάθετα αντίθετος.

Βάζω και στοίχημα ότι αντίστοιχες συμπεριφορές υπήρχαν και τη δεκαετία του '70 (κάτι έρμα στρατιωτάκια που τρέχαν στο Βιετνάμ ξυπνάει ο νους). Από όσα έχω παρατηρήσει βασικά μελετώντας αυτή τη λίγη ιστορία του ζώου που λέγεται άνθρωπος πάνω στον πλανήτη αυτόν, δεν έχει αλλάξει και ιδιαίτερα σε συμπεριφορά με το πέρασμα των αιώνων...

Βασικά υπάρχει ένας διαχωρισμός: Η κοινωνία δεν πρέπει να θεωρεί αυτούς τους ανθρώπους αναλώσιμους, αλλά οι ίδιοι πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους αρκετά πιο "ευαίσθητους"/επιρρεπείς στον κίνδυνο, γιατί πολύ απλά...είναι!

Τώρα όσον αφορά τα σημεία των καιρών και της νέας εποχής, απλά είμαι κάθετα αντίθετος.

Βάζω και στοίχημα ότι αντίστοιχες συμπεριφορές υπήρχαν και τη δεκαετία του '70 (κάτι έρμα στρατιωτάκια που τρέχαν στο Βιετνάμ ξυπνάει ο νους). Από όσα έχω παρατηρήσει βασικά μελετώντας αυτή τη λίγη ιστορία του ζώου που λέγεται άνθρωπος πάνω στον πλανήτη αυτόν, δεν έχει αλλάξει και ιδιαίτερα σε συμπεριφορά με το πέρασμα των αιώνων...

Βεβαίως έχεις το δικαίωμα να σε αντίθετος και κάθετα κιόλας αλλά μην συγχέουμε περιστατικά της ιστορίας με το τραγικό γεγονός της εν ψυχρό δολοφονίας ( εν καιρό ειρήνης) (παίζουν ρόλο και ο αριθμός των βολίδων που βρέθηκαν απάνω του) προσέξτε δεν είναι μία αλλά 25.

Και εν πάση περιπτώση (όχι εσύ) αλλά άλλοι αμπελοφυλοσοφόντας αλαφριά τι καρδία εδώ, να τα πουν στην γυναίκα και στο 8 χρόνων ορφανό του άτυχου εργαζόμενου αστυνομικού. που βρέθηκαν ξαφνικά και χωρίς αιτία χωρίς το στήριγμά τους και πιθανόν στον δρόμο.

Κι εγώ μαζί σου είμαι - η κοινωνία θα έπρεπε να νοιαστεί όπως αντίστοιχα "νοιάστηκαν" σε άλλες περιπτώσεις που αφορούσαν το πρόσφατο παράδειγμα του Αλέξανδρου (ξεκάρφωτο τελείως αλλά άλλο το ευρέως διαδεδομένο Αλέξης, άλλο το Αλέξιος και άλλο το Αλέξανδρος - τεσπα). Στο φινάλε αυτός ο άνθρωπος τους προστάτευε και κάποιοι τον δολοφόνησαν..

Αλλά όπως σου είπα όντας και κάθετα αντίθετος, δεν είναι σημεία των καιρών το ότι η επικινδυνότητα του επαγγέλματός του "ελαφρώνει" στο κοινό το θάνατό του. Αντίστοιχα, όπως "καλοδέχτηκαν" τους γεμάτους με κατακρεουργημένα συναισθήματα στρατιώτες ή έβριζαν στη μνήμη των τότε νεκρών ενός ηλίθιου πολέμου, έτσι κάνουν και εδώ ορισμένοι στα media.

Το να ακούω ότι "είναι αστυνομικός, έπρεπε να το περιμένει" ή "ε, κάτι θα είχε κάνει επειδή είναι μπάτσος", σίγουρα δε μας τιμά σαν υποτίθεται προοδευμένη κοινωνία.

Σε αυτή τη χώρα δικαιούμαστε να κλαίμε για όλους πλην των αστυνομικών. Γνωστές οι απαντήσεις... "Εντάξει μωρέ. Κρίμα, αλλά σκέψου και πόσους σκοτώνουν οι μπάτσοι" και άλλα τέτοια "δημοκρατικά" θα ακούσουμε.

Όταν θα πάψουμε να στοχοποιούμε ομάδες και καταλάβουμε ότι μόνο κακό έχει να έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους διάφορες κοινωνικές ομάδες φοβάμαι πως θα είναι αργά.

Όταν έχουμε άσκηση βίας από αστυνομικό παίρνει φωτιά το φόρουμ από "αγανακτισμένους δημοκράτες"(οι γνωστοί επαναστάτες της δεκάρας). Και καλά κάνουν και διαμαρτύρονται. Αλλά οι περισσότεροι πάντα επιλεκτικά. Αυτό είναι το δυστύχημα.

Φαρισαισμός σε όλο του το μεγαλείο...

υγ. Κρίμα γιατί ήταν νέος άνθρωπος και είχε και ανήλικο παιδί.

τα λόγια είναι παιδιού από άλλο φόρουμ....τα μετέφερα αυτούσια γιατί με εκφράζουν απόλυτα

Η πολιτεία ( πολιτικοί) που βγάζει ανεκπαίδευτους και με απηρχαιωμένο οπλισμό αστυνομικούς στο δρόμο, δίνει και την γραμμή συμπεριφοράς τους.

Εάν σκοτωθεί ο αστυνομικός στο τέλος του μήνα καλώς. Αν σκοτωθεί στης αρχές, επειδή προπληρώνονται, στέλνουν χαρτί στη χήρα και της ζητάνε πίσω το μηνιάτικο. Για μένα αυτό τα λέει όλα

Α έτσι λέμε τώρα τους αστυνομικούς? ευτυχώς που τον βάζεις στην κατηγορία των ανθρώπων.

Και επειδή έχει (επικίνδυνο) επάγγελμα? δηλαδή όσους κάνουν επικίνδυνα επαγγέλματα τους κατατάσσουμε στην κατηγορία των αναλώσιμων? και με ημερομηνία λήξης? ή λήξης ορίου ζωής?

Σημεία των καιρών και της νέας εποχής.

οχι δεν ειναι αναλωσιμοι,ολοι ανθρωποι ειναι,αλλα το να βγαινει ο καθενας και να λεει με υφακι " να δω ανα θα κανουν πορειες για τον αστυνομικο" ειναι παραπανω απο απαραδεκτο.

γιατι δε βγαινουν να πουν το ιδιο για τους 3 θανατους τη μερα απο τροχαια?για τους θανατους απο μεθυσμενους και αχρηστους γιατρους?απο ατυχηματα σε εργατες?

εκτος αυτου δε ξερουμε σε τι ηταν μπλεγμενος ο αστυνομικος.δε νομιζω να πηγαν να τον φανε με 25 σφαιρες επειδη ετυχε και φυλαγε καποιον...

οχι δεν ειναι αναλωσιμοι,ολοι ανθρωποι ειναι,αλλα το να βγαινει ο καθενας και να λεει με υφακι " να δω ανα θα κανουν πορειες για τον αστυνομικο" ειναι παραπανω απο απαραδεκτο.

γιατι δε βγαινουν να πουν το ιδιο για τους 3 θανατους τη μερα απο τροχαια?για τους θανατους απο μεθυσμενους και αχρηστους γιατρους?απο ατυχηματα σε εργατες?

εκτος αυτου δε ξερουμε σε τι ηταν μπλεγμενος ο αστυνομικος.δε νομιζω να πηγαν να τον φανε με 25 σφαιρες επειδη ετυχε και φυλαγε καποιον...

Ναι μην μπερδεύουμε (στην προκειμένη περίπτωση) ατυχήματα (παντός είδους) με στυγνές δολοφονίες.

Θυμίζει δολοφονίες (ξεκαθάρισμα λογαριασμών) της μαφίας, αλλά αυτό νωρίς η αργά θα αποκαλυφθεί (θέλω να πιστεύω).

Σερ ΓιαγκΤ όπως θα πρέπει να γνωρίζουμε και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, άλλο τόσο θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και με τις υποχρεώσεις μας,

2 παράγραφό σου συμφωνώ απόλυτα.

Άλλο αυτό που το έχουν ποίημα πολλοί... δηλαδή ρε Κώστα, πρέπει να ήταν μπλεγμένος κάπου για να τον φάνε?

Φιλούσε μάρτυρα σε πολιτική προστασία (ο θεός να την κάνει) που είχε βοηθήσει να συλληφθούν στο παρελθόν (2002) μέλη άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Οι 25 σφαίρες είναι στεγνή δολοφονία και για να περάσει μήνυμα, αλλά και για «σιγουριά» από μεριάς των εκτελεστών πως δεν θα έχουν θέμα στο να επιστρέψει πυρά ο αστυνομικός.

Από την στιγμή που θα την κάνεις την ανθρωποκτονία, δεν πάνε να πάρουν ρίσκο, 3 άτομα που λένε ρίχνουν συνδυαστικά 25 σφαίρες σε λιγότερο από 10 δεύτερα.

Και θα συμφωνήσω και εγώ με τον ΓιανγΤ (ειδικά για την πολιτεία) αν και στην προκειμένη περίπτωση το μόνο κομμάτι του εξοπλισμού που ίσως βοηθούσε τον άτυχο αστυνομικό θα ήταν ένα γιλέκο, το οποίο βέβαια και από τόσο κοντά κάνει λίγα πράγματα...

Ξαφνικά ΟΛΟΙ οι αστυνομικοί είναι βρόμικοι, και δεν υπάρχει κανένας τίμιος, οπότε τους αξίζει να πεθάνουν, γιατί και βρόμικοι είναι αλλά και έχουν επικίνδυνο επάγγελμα.

Άλλο αυτό που το έχουν ποίημα πολλοί... δηλαδή ρε Κώστα, πρέπει να ήταν μπλεγμένος κάπου για να τον φάνε?

Φιλούσε μάρτυρα σε πολιτική προστασία (ο θεός να την κάνει) που είχε βοηθήσει να συλληφθούν στο παρελθόν (2002) μέλη άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Οι 25 σφαίρες είναι στεγνή δολοφονία και για να περάσει μήνυμα, αλλά και για «σιγουριά» από μεριάς των εκτελεστών πως δεν θα έχουν θέμα στο να επιστρέψει πυρά ο αστυνομικός.

Από την στιγμή που θα την κάνεις την ανθρωποκτονία, δεν πάνε να πάρουν ρίσκο, 3 άτομα που λένε ρίχνουν συνδυαστικά 25 σφαίρες σε λιγότερο από 10 δεύτερα.

Και θα συμφωνήσω και εγώ με τον ΓιανγΤ (ειδικά για την πολιτεία) αν και στην προκειμένη περίπτωση το μόνο κομμάτι του εξοπλισμού που ίσως βοηθούσε τον άτυχο αστυνομικό θα ήταν ένα γιλέκο, το οποίο βέβαια και από τόσο κοντά κάνει λίγα πράγματα...

Ξαφνικά ΟΛΟΙ οι αστυνομικοί είναι βρόμικοι, και δεν υπάρχει κανένας τίμιος, οπότε τους αξίζει να πεθάνουν, γιατί και βρόμικοι είναι αλλά και έχουν επικίνδυνο επάγγελμα.

ρε φιλε εγώ όταν ήμουν 14 και έτυχε να βρεθώ στο κέντρο μια μέρα που είχε πορεία (k μην μου πεις πως εσέι στα 14 σου ήξερες πως όταν υπάρχει πορεία να κάθεσαι σπίτι) νόμιζα πως αφού δεν κάνω τίποτα δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, αμ δε η πορεία δεν είχε ξεκινήσει καν k εγώ είχα βρεθεί δεμένος ημιλιπόθυμος στο ξύλο μαζί με κάποιους άλλους ατυχους περαστικούς, μετά στο μεταγωγών στους 300 έναν normal δεν είδα, k μάλλον θέλει πολλά @@ να πας να στείλεις ένα 14χρόνο στο νοσοκομείο ειδικά χωρίς να κάνει απόλυτος τίποτα! k ακόμα κάτι αυτό με το να σου χώνουν πράγματα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ! 12000E μου στοίχισε όλη αυτή η ιστορία k 2 βδομάδες στο νοσοκομείο για να αποδείξω το αυτονόητο πως ήμουν αθώος, k btw δεν περάσαμε μονο από μεταγωγών αλλα από τα μισά τμήματα τις θεσσαλονίκης εγώ δεν ξέρω άμα ήμουν τόσο γκαντέμης ώστε να πετύχω στους χειρότερους πάντως εγώ αυτούς που πέτυχα τους εύχομαι να πεθάνουν τα παιδιά τους k η οικογένεια τους όλη. οι άλλοι άμα υπάρχουν στα @@ μου. k να σκεφτείς πως κάποτε ήθελα να γίνω k αστυνομικός

και δεν είναι μια ιστορία που άκουσα αλλα την βίωσα και την βιώνω ακόμα με τα κατάλοιπα από τα δικαστικά έξοδα και τις ευτυχισμένες μου παιδικές εκείνες μνήμες

αν όλες τις σκέψεις που έγραψες τις εξέφραζες στα 14 σου ίσως και να μην με πείραζε. το να είσαι όμως αρκετά μεγαλύτερος πλέον (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) και να λες οτι ευχεσαι να πεθανει ο μπατσος, τα παιδια του κλπ νομίζω ότι δεν δείχνει ώριμο άτομο και πάνω από όλα σε υποβιβάζει ως άνθρωπο και σε καθιστά ακατάλληλο για αντικειμενική και γόνιμη συζήτηση.

ρε φιλε εγώ όταν ήμουν 14 και έτυχε να βρεθώ στο κέντρο μια μέρα που είχε πορεία (k μην μου πεις πως εσέι στα 14 σου ήξερες πως όταν υπάρχει πορεία να κάθεσαι σπίτι) νόμιζα πως αφού δεν κάνω τίποτα δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, αμ δε η πορεία δεν είχε ξεκινήσει καν k εγώ είχα βρεθεί δεμένος ημιλιπόθυμος στο ξύλο μαζί με κάποιους άλλους ατυχους περαστικούς, μετά στο μεταγωγών στους 300 έναν normal δεν είδα, k μάλλον θέλει πολλά @@ να πας να στείλεις ένα 14χρόνο στο νοσοκομείο ειδικά χωρίς να κάνει απόλυτος τίποτα! k ακόμα κάτι αυτό με το να σου χώνουν πράγματα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ! 12000E μου στοίχισε όλη αυτή η ιστορία k 2 βδομάδες στο νοσοκομείο για να αποδείξω το αυτονόητο πως ήμουν αθώος, k btw δεν περάσαμε μονο από μεταγωγών αλλα από τα μισά τμήματα τις θεσσαλονίκης εγώ δεν ξέρω άμα ήμουν τόσο γκαντέμης ώστε να πετύχω στους χειρότερους πάντως εγώ αυτούς που πέτυχα τους εύχομαι να πεθάνουν τα παιδιά τους k η οικογένεια τους όλη. οι άλλοι άμα υπάρχουν στα @@ μου. k να σκεφτείς πως κάποτε ήθελα να γίνω k αστυνομικός

και δεν είναι μια ιστορία που άκουσα αλλα την βίωσα και την βιώνω ακόμα με τα κατάλοιπα από τα δικαστικά έξοδα και τις ευτυχισμένες μου παιδικές εκείνες μνήμες

Χωρίς ίχνος κακίας και μίσους απέναντι σου, ευχομαι να πεθάνεις φριχτό θάνατο και ολοι οσοι σε αγαπούν το ιδιο γιατί ηξερα κάποτε εναν που σου έμοιαζε , ήταν δικηγόρος και σκότωνε γάτες... Κρίμα και να φανταστείς οτι κάποτε ηθελα να γίνω δικηγόρος....

Οποιος κατάλαβε το ειρωνικό κατάλαβε.

Σε δείρανε 25,000 άτομα μαζί? Γιατί τόσους έχει μόνο ο δήμος Αθηνών.

Δηλαδή σε δείρανε άδικα (ΔΕΝ το αμφισβητώ) 3-4 άτομα, σε μια διαδήλωση οπότε αυτόματα ΟΛΟΙ οι μπάτσοι είναι λαλάκες και πρέπει να πεθάνουν τα παιδιά τους έτσι?

Οπότε και εγώ που έχω φαει 2 φορές γκλομπιά στο γήπεδο ΧΩΡΙΣ να έχω βάλει φωτιά στην 16 τότε που κάηκε το χρονόμετρο και για 2 βδομάδες δεν μπορούσα να σκύψω πρέπει σε ΟΛΗ μου την ζωή να είμαι προκατειλημμένος κατά της αστυνομίας, επειδή έπεσα σε 2 ζώα έτσι?

Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως σε κανένα άλλο επάγγελμα δεν έχεις συναναστραφεί με λαλάκες, ή δεν σε έχουν δείρει ποτέ άλλωστε άγνωστοι (ή να στην πέσουν κλπ), και αυτομάτως ΟΛΟ το σώμα της ΕΛ.ΑΣ είναι για να πεθάνει.

Και δεν θα σου μιλήσω για κάτι αρχιτσογλάνια 14χρόνα που δείχνουν 18 και είναι υπεύθυνοι για 1000 δυό καλά σε καλές περιοχές και σε πορείες (χωρίς να λεω πως ανήκεις εκεί φυσικά).

Γιατί εγώ που είμαι σχεδόν 29 είχα κάμποσα τότε που ήξερα και έμενα και σε «πολύ καλή» περιοχή...

Όποιος πάει να σε εξαπατήσει λοιπών από εδώ και μπρός στην ζωή σου, βλέπε τι επάγγελμα κάνει, ή που ανήκει δημογραφικά και να τους μισείς για πάντα.

Είσαι λυπηρός

αν όλες τις σκέψεις που έγραψες τις εξέφραζες στα 14 σου ίσως και να μην με πείραζε. το να είσαι όμως αρκετά μεγαλύτερος πλέον (δεν ξέρω πόσο ακριβώς) και να λες οτι ευχεσαι να πεθανει ο μπατσος, τα παιδια του κλπ νομίζω ότι δεν δείχνει ώριμο άτομο και πάνω από όλα σε υποβιβάζει ως άνθρωπο και σε καθιστά ακατάλληλο για αντικειμενική και γόνιμη συζήτηση.

από απόσταση να τα κοιτάς είναι ωραία όλα όταν τα νιώσεις αλλάζουν λίγο, αυτούς τους τιποτένιους εγώ δεν θα τους συγχωρέσω ποτε στην ζωή μου. k να σε δω πιο μεγάλο εσένα άμα το πάθουν τα παιδιά σου τι θα λες.

μια φορα μετά από τόσα χρονια μονο που το θυμάμαι τρέμουν τα χερια μου...

το χτυπημα ειχε το μυνημα οτι οι μαρτυρες ειναι πρακτικα απροστατευτοι , ευκολα θα μπορουσαν να γαζωσουν και τη μαρτυρα. Αμφιβαλλω αν θα ανοιξει το στομα της ξανα...τα συλληπητηρια στην οικογενεια του αστυνομικου

εγώ ένα ξέρω πως ένα λειτούργημα έχει καταντήσει ένα καθεστώς.... στο οποιο η συμμετέχεις η κανεις τουμπεκί, αλλιώς είσαι ρουφιάνος, αυτό το λιγότερο είναι επικίνδυνο. k δεν μιλάω μονο για τους μπάτσους αλλα οποιοδήποτε επάγγελμα έχει άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής κάποιου!

άμα δεν μπορείς, μην το κανεις! απλά στο θέμα της EL.ΑΣ. είναι πως δεν ξέρω κανέναν που να τον πειράζανε όταν ήταν μικρός και να έγινε χειρουργος για να σκοτώνει η να καταστρέφει ανθρώπους, αλλα μπάτσοι υπάρχουν πολλοί.

k θεωρώ ενοχους όχι μονο αυτούς που κάνουν τα έκτροπα αλλα k εκείνους που δεν κάνουν τίποτα για 'υτό k λένε "εγώ είμαι out", δεν είναι έτσι, άμα σκοτώσουν κάποιον μπροστά σου και δεν το πεις πουθενά πας για συνεργεία

edit: και με την καμια δεν λέω οι άλλοι να άσπαστουν τα δικά μου συναισθήματα για τον κλάδο.

..το θέμα είναι πως υπάρχει πρόβλημα από ανίκανους (χειρουργούς με parkinson) που οι περισσότεροι τυχαίνει να είναι στο κεφάλι, οποτε δεν ξέρω τι κα πως αλλα οποιος είναι συνειδητοποιημένος k μπορεί να κάνει κάτι.. να κάνει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.