CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #801 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Σε ρόλο Ούνων οι "αγωνιστές" του Δεκεμβρίου. Σε ρόλο ακούσιου πάπα Λέοντα του Μέγα τα χρυσοχοία και ρολογάδικα του Συντάγματος.Σε πρώτη ανάγνωση.Διότι βέβαια τώρα που το σκέφτομαι ο όρος Ούνοι είναι ατυχής, καθότι τα παλικάρια τότε ήταν εν πολλοίς ανοργάνωτοι ενώ τώρα μέσα σε 3 ώρες απο την ανθρωποκτονία του μικρού είχε γεμίσει το Σύνταγμα "κοινωνικούς αγωνιστές". Εντάξει δε λέω ο Αττίλας δεν είχε iphone να στείλει sms αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο και πιο ατυχής αρχίζει να μου μοιάζει ο παραλληλισμός.Τελικα ο Elvis ζει?Δεν μου ειπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 9, 2009 #802 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 reported επειδή είναι ...offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 9, 2009 #803 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 τι λες ρε θα του πεις και τι θα ποσταρει? ποιος ειναι αυτος που σκουζει σοβαρολογεις τωρα?Δε θα του πω τι θα ποστάρει. Το πως και το που είναι που έθιξα, δε το κατάλαβες;Σκουζω?Χωνομαι?Απο τη στιγμη που υπαρχουν θεματα κοινωνικου περιεχομενου στο παρον φορουμ,ειναι ή οχι δικαιωμα μου να συμμετεχω?Εκτος και εαν υπαρχει face control για την συμμετοχη.Και για πιο λογο εξαντλειται η υπομονη σου?Δεν βλεπω καποιον αλλον να αντιδρα με τον τροπο που εσυ αντιδρας σε αυτα που ποσταρω.Διαλογο κανουμε σε πολιτισμενο υφος.Η μηπως πρεπει να δειξωκαι πιστοποιητικο φρονηματων για να εχω δικαιωμα να συμμετεχω στο TheLab?Υπάρχουν, μέχρι η συμπεριφορά μερικών από εσάς (και από τις δύο μεριές, μη μας παρεξηγήσεις πάλι) μας αναγκάσουν να τα κόψουμε. Όσο για αυτά που αναφέρεις στη συνέχεια, δεν απαντάω. Προτιμώ το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, είναι πιο γραφικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 9, 2009 #804 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 η συζητηση εχει γινει "αψιμαχία" μεταξυ λιγων.Το μονο που χω να πω ειναι οτι το φορουμ δεν προσφερεται γιαυτο.Ειτε "μαζευτειτε" έιτε θα ακολουθησει το γνωστο μοτιβο (κλειδωμα κλπ)Ευχαριστω που με "ακουσατε." Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 9, 2009 #805 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Μην δημιουργεις κλιμα ενω δεν υπαρχει.Ειναι κ ο Αστρολαβος εδω και θα μπορουσε να επεμβει και αυτος?Ποιος χαρακτηρισμος δλδ δεν σου αρεσε και απο ποιον?μόλις επενέβη ο Αστρολάβος, και εσύ γκρίνιαξες. Εγώ έδρασα προληπτικά [αν και δεν έχω λόγο να σου εξηγήσω, δες τα ποστ #776 & #778], και πάλι γκρίνιαξες.Τα ποστ σου, όταν απαντάς σε μη αριστερους είναι αρκετά ειρωνικά και δηκτικά -κι ο cherryman είναι αριστερός, αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι-, ενώ δεν έχεις προσφέρει απολύτως τίποτα στην κοινότητα από το Μάιο του 2008, πέρα από αριστερίζουσα [κι όχι Αριστερή] ιδεολογία, και προσφάτως υποδείξεις στο πως θα προσφέρω στη διαχείρηση του site. Τέτοια συμπεριφορά, αν και δεν είναι καθόλα αρνητική, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε ως θετική, ούτε και ευχάριστηMy 2 cents Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 9, 2009 #806 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 πραγματικα ωρες ωρες κανετε σα 15χρονα που τους θιγουν την ομαδα.εγω θα ελεγα παντως,να ξεκολλησετε με τις ταμπελες και τα κομματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 9, 2009 #807 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά εγώ που δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε μεσαίος, ούτε πανω-κάτω, γιατί νομίζω ότι είστε άδικοι ως προς την αντιμετώπιση...? Και οι δυο είναι προκλητικοί και οι δυο θα συνεχίζουν να προκαλούν στην πρώτη ευκαιρία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει κανείς... προτείνω να έχουν όλοι τις ίδιες επιπτώσεις για να είναι δίκαιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 9, 2009 #808 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Μισό λεπτό και επειδή πολλοί μιλάνε για την πάρτη μου χωρίς κανείς να με κατανομάσει νομίζω ότι δικαιούμαι να ρωτήσω κάτι. Προκλητικός ως προς τις ιδέες μου ή ως προς την διατύπωση των ιδεών μου. Πριν κάποιος βιαστεί να απαντήσει το δεύτερο ας μου δείξει που καταφέρθηκα εναντίον κάποιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 9, 2009 #809 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 και εσυ ποιος εισαι ρε deninho που θα κρινει ποιος εχει προσφερει και τι στη κοινοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 9, 2009 #810 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 αλλά εγώ που δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε μεσαίος, ούτε πανω-κάτωε φιλε πρεπει να εισαι κατι για να ξερουμε κ μεις πως να σου μιλαμε και ποσο προκατειλημενη να ειναι η αποψη μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #811 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 μόλις επενέβη ο Αστρολάβος, και εσύ γκρίνιαξες. Εγώ έδρασα προληπτικά [αν και δεν έχω λόγο να σου εξηγήσω, δες τα ποστ #776 & #778], και πάλι γκρίνιαξες.Τα ποστ σου, όταν απαντάς σε μη αριστερους είναι αρκετά ειρωνικά και δηκτικά -κι ο cherryman είναι αριστερός, αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι-, ενώ δεν έχεις προσφέρει απολύτως τίποτα στην κοινότητα από το Μάιο του 2008, πέρα από αριστερίζουσα [κι όχι Αριστερή] ιδεολογία, και προσφάτως υποδείξεις στο πως θα προσφέρω στη διαχείρηση του site. Τέτοια συμπεριφορά, αν και δεν είναι καθόλα αρνητική, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε ως θετική, ούτε και ευχάριστη My 2 cents Ακομα δεν μου ειπες ποιος χαρακτηρισμος δεν σου αρεσε ομως. Για να ξερω τι πειραζει και τι οχι ρωταω. Οσο για το ποσο ειρωνικος,καυστικος ή δεικτικος ειμαι απεναντι στους συνφορουμητες δεν παει με βαση την κομματικη ταυτοτητα του καθενος ουτε τις προσωπικες μου σχεσεις μαζι τους. εν παση περιπτωση δεν εχω κατι μαζι σου.απλως θεωρησα οτι ο ρολος του πυροσβεστη στην προκειμενη περιπτωση εδρασε αρνητικα. Δε θα του πω τι θα ποστάρει. Το πως και το που είναι που έθιξα, δε το κατάλαβες;Υπάρχουν, μέχρι η συμπεριφορά μερικών από εσάς (και από τις δύο μεριές, μη μας παρεξηγήσεις πάλι) μας αναγκάσουν να τα κόψουμε. Όσο για αυτά που αναφέρεις στη συνέχεια, δεν απαντάω. Προτιμώ το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, είναι πιο γραφικό. Τωρα παιζεις με τις λεξεις και την νουμοσυνη μου εκτος απο το γεγονος οτι με χαρακτηριζεις γραφικο. Και συ εισαι γραφικος αλλα δεν το κανω θεμα,με τις απρεμβασεις σου απεναντι μου.Το οτι με εχεις στην μπουκα χρονια τωρα δεν ειναι κατι που τωρα θα το μαθω. Αλλα οταν μου λες που ποσταρω και ποσο θα ποσταρω εμεσα,γιατι αυτο εκανες και ειναι κατανοητο απο οποιονδηποτε διαβασει το συγκεκριμενο ποστ σου,ειναι σαν μου λες,δεν γουσταρω την παρουσια σου. Οσο για την διακριτικη μεταχειρηση που αναφερθηκε πιο πριν απο τον Jaco,κανεις δεν λεει τπτ. Ο LL_NEO τοση ωρα το μονο που δεν εχει πει ειναι θα μας κανει σαπουνια και κανεις σας δεν του εχει πει τπτ απολυτως.Ενω εγω απο την αλλη εισεπραξα μια κοκκινη να γουσταρω. Επειδη συχνα πικνα αναφερεσαι στα δικαιωματα και την ιση μεταχειρηση,πες μου αν η αντιμετωπηση ειναι δικαιη... Σε λιγο δλδ θα φοβομαστε να μιλαμε και στο διαδυκτιο με αυτα που λετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 9, 2009 #812 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Μισό λεπτό και επειδή πολλοί μιλάνε για την πάρτη μου χωρίς κανείς να με κατανομάσει νομίζω ότι δικαιούμαι να ρωτήσω κάτι. Προκλητικός ως προς τις ιδέες μου ή ως προς την διατύπωση των ιδεών μου. Πριν κάποιος βιαστεί να απαντήσει το δεύτερο ας μου δείξει που καταφέρθηκα εναντίον κάποιου.Εσένα και τον crazyant λέω... με την πρώτη ευκαιρία είστε στην τσίτα για φάγωμα... δεν με νοιάζουν οι ιδέες σου, αλλά με ενοχλεί ο τσαμπουκάς και η μαγκιά σε μια κουβέντα για κάτι σημαντικό... δες ξανά τα ποστς σου ξεκινώντας από το #769... νταξ, είστε μάγκες και εσείς και οι άλλοι, συναντηθείτε και πλακωθείτε, αλλά κάντε το με pm γιατί μου χαλάτε την αισθητική και μου προκαλείτε την νοημοσύνη, όπως και άλλων εδώ μέσα που ούτε καν ασχολούνται να πουν την γνώμη τους, γιατί θα πεταχτούν δυο και θα αρχίσουν να κατεβάζουν ότι να' ναι... έλεος δηλαδή...ε φιλε πρεπει να εισαι κατι για να ξερουμε κ μεις πως να σου μιλαμε και ποσο προκατειλημενη να ειναι η αποψη μαςΑυτό είναι λάθος... γιατί να είσαι προκατειλημμένος...? όπως υπάρχουν και οι άθεοι, υπάρχουν και οι κομματικά ανεξάρτητοι... τα πολιτικά και τα κοινωνικά, δεν έχουν ούτε χρώματα, ούτε κατευθύνσεις... ο κόσμος έχει μπει σε καλούπια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 9, 2009 #813 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 και κανεις σας δεν του εχει πει τπτ απολυτως. τι να του πουμε; κουβεντα κανουμε ξερεις ο καθενας λεει οτι νομιζει/πιστευει/κτλ. τουλαχιστον εκεινος δεν ειναι τοσο γραφικος. εδιτ: jaco το χω ξαναγραψει οτι για μενα κομματα και δεξιοαριστεροκεντροως ειναι ξεπερασμενες ταμπελες. i fail in irony Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 9, 2009 #814 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Εσένα και τον crazyant λέω... με την πρώτη ευκαιρία είστε στην τσίτα για φάγωμα... δεν με νοιάζουν οι ιδέες σου, αλλά με ενοχλεί ο τσαμπουκάς και η μαγκιά σε μια κουβέντα για κάτι σημαντικό... δες ξανά τα ποστς σου ξεκινώντας από το #769... νταξ, είστε μάγκες και εσείς και οι άλλοι, συναντηθείτε και πλακωθείτε, αλλά κάντε το με pm γιατί μου χαλάτε την αισθητική και μου προκαλείτε την νοημοσύνη, όπως και άλλων εδώ μέσα που ούτε καν ασχολούνται να πουν την γνώμη τους, γιατί θα πεταχτούν δυο και θα αρχίσουν να κατεβάζουν ότι να' ναι... έλεος δηλαδή...Σου πα εγώ ότι θέλω να πλακωθώ βρε αγόρι μου; Ότι θέλω να είμαι εκεί για να το βιντεοσκοπήσω εννοούσα. Έτσι αγοράζονται τα vacheron constantin νομίζεις; Έχω 23 εργάσιμες άδεια και περνάω και τις 23 στην Ελλάδα. Έχω όρεξη να περάσω καμια εξ αυτών στο νοσοκομείο;A και Jaco μου. Δε λες εμένα και τον crazyant. Αναφέρεσαι στους άλλους εκτός του crazyant. Μη φοβάσαι δεν παρεξηγούμαι. Πες LL_NEΟ ή Γιάννης. Σκορδοκαϊλα μου.Οι mods δε θέλουν φυσικά την άδεια μου, αλλά απλώς να σημειώσω ότι δε θα ακολουθήσω το μοτίβο και αν τελικά πάρω κόκκινη κάρτα και ικανοποιηθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα(λόγω ποδοσφαιρικής αντιπαλλότητας με το χρώμα θα προτιμούσα αντί αυτής ένα ban κάποιων ημερών αν είναι εύκολο, σου χω πει ρε Κωστάκη άλλαξε την με κάτι πιο νιούτραλ ένα ροζ, ένα πορτοκαλί ένα καφέ ανοικτό που είναι και της μόδας στα πανωφόρια) δε θα μιλήσω για οχλοκρατίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 9, 2009 #815 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Σε σένα και τον crazyant αναφέρομαι, δεν έκανα κάπου λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #816 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 τι να του πουμε; κουβεντα κανουμε ξερεις ο καθενας λεει οτι νομιζει/πιστευει/κτλ. τουλαχιστον εκεινος δεν ειναι τοσο γραφικος.εδιτ: jaco το χω ξαναγραψει οτι για μενα κομματα και δεξιοαριστεροκεντροως ειναι ξεπερασμενες ταμπελες. i fail in irony Δεν ζητησα απο εσενα ή απο καποιον αλλον γενικα κ αοριστα να κανει κατι. Στους αρμοδιους απευθυνθηκα...μιας και απαντησα στον Αστρο. Οσο για τις υποτιθεμενες ταμπελες,εσεις τις βαζετε.Απανταω σε αυτα που ο καθενας γραφει και οχι σε αυτα που πιστευει πολιτικα.Αν ταυτιζοντουσαν ολες οι αποψεις τοτε δεν θα ημασταν ανθρωποι αλλα Κλωνοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 9, 2009 #817 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 μόλις επενέβη ο Αστρολάβος, και εσύ γκρίνιαξες. Εγώ έδρασα προληπτικά [αν και δεν έχω λόγο να σου εξηγήσω, δες τα ποστ #776 & #778], και πάλι γκρίνιαξες.Τα ποστ σου, όταν απαντάς σε μη αριστερους είναι αρκετά ειρωνικά και δηκτικά -κι ο cherryman είναι αριστερός, αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι-, ενώ δεν έχεις προσφέρει απολύτως τίποτα στην κοινότητα από το Μάιο του 2008, πέρα από αριστερίζουσα [κι όχι Αριστερή] ιδεολογία, και προσφάτως υποδείξεις στο πως θα προσφέρω στη διαχείρηση του site. Τέτοια συμπεριφορά, αν και δεν είναι καθόλα αρνητική, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε ως θετική, ούτε και ευχάριστηMy 2 centsΑνεξάρτητα από το νόημα, πιστεύω ότι ο CrazyAnt γράφει καλά κείμενα. Για μένα, προσφορά είναι και αυτό.Αν έσφαλε τιμωρείστε τον, αλλά όχι "υπάρχουν άλλα φόρα" που γράφει ο Αντώνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 9, 2009 #818 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 @ea6gkaμιλωντας για την ιστορια Καλτεζα το 87,κανεις ενα πολυ σοβαρο λαθος.Ο δραστης δεν αθωωθηκε.Τιμωρηθηκε κανονικοτατα και οταν εκανε εφεση,στο 2βαθμιο δικαστηριο,εγινε δεκτο το ελαφρυντικο της τελεσης της πραξης εν βρασμω ψυχικης ορμης.Με απλα λογια τι σημαινει βρασμος ψυχικης ορμης? Αυτο που νιωθεις λιγα δευτερολεπτα μετα την αποπειρα ενος μπουλουκιου να σε πυρπολησει με μολοτωφ ειναι ενα τελειο παραδειγμα.ΒΛ.παρ 2 του αρθρου 299 του Ποινικου ΚωδικαΗ αυθορμητη αγανακτηση και οποιαδηποτε εκφραση της,δεν μπορει να θεωρηθει οχλοκρατια.Και αν εσυ την θεωρεις ως τετοια δεν σεβεσαι τα αντανακλαστικα μιας κοινωνιας ολοκληρης που αντιδρα στην αδικη δολοφονια ενος μικρου παιδιου,η οποια ειναι παραπροιον της πολιτικης που εφαρμοζεται.Ποια αντανακλαστικα μιας κοινωνιας και "αυθορμητη αγανακτηση".Η προοδος μιας κοινωνιας φαινεται απο τον τροπο που αντιμετωπιζει εναν εγκληματια.Και αυτο που της δινει το δικαιωμα να τιμωρει ειναι οτι θα το κανει με μια πολυ συγκεκριμενη διαδικασια,στην οποια ο εγκληματιας θα μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του.Δηλαδη σε κατι υπαναπτυκτες χωρες που πετροβολουν μεχρι θανατου μια απιστη συζυγο,αυτο ειναι αυθορμητη αγανακτηση?Αυτο που μας κανει δημοκρατια ,ειναι το οτι ειτε εχεις κλεψει μια τσιχλα,ειτε εχεις βιασει και σκοτωσει 3544 παιδια,θα εχεις fair trial.Γιαυτο οι αρχαιοι ημων προγονοι απεικονιζαν την θεμιδα τυφλη και να χρησιμοποιει μονο μια ζυγαρια.Τα αντανακλαστικα ειναι καλα μονο για μονομαχιες.Μην δημιουργεις κλιμα ενω δεν υπαρχει.με το συμπαθειο,αλλα αν με ενα λολκατ πιστευεις οτι δημιουργειται κλιμα ειμαστε το www.klimatistiko.grΓιατι αραγε δεν προσαγαγουν ποτε κανεναν Ακροδεξιο,φασιστα,Χρυσαυγιτη θα μου πει κανεις?Εκεινος ο τυπος πουχε το ψευδωνυμο "Περιανδρος" και σκοτωνε αλλοδαπους δεν τιμωρηθηκε?Ο Πλευρης δεν δικαστηκε για ρατσιστικο βιβλιο (βλ τις αφισες των αναρχικων εξω απο τα μουλτι )? Μηπως η ενημερωση σου ειναι υπερβολικα ελλιπης?Δεν υπαρχουν σε ολα τα δικαστηρια ενορκοι....Δεν ειμαστε στην USA.Με το συμπαθειο,αλλα μου φαινεται πως αν ενα σαιτ δεν κανει σημαια τις δικες σου αποψεις,απαξιεις να το διαβασεις και καταληγεις να ενημερωνεσαι μονο απο οσους συμφωνουν με εσενα.Στο λινκ που δωσα λεει για "Μεικτο Ορκωτο Δικαστηριο Αμφισσας".Μεικτο ορκωτο σημαινει 3 δικαστες -4 ενορκοι,που αποφασιζουν με ψηφο.Οπως καταλαβαινεις,αυτο που εσυ αποκαλεις "συστημα" εχει φροντισει να κρινουν την υποθεση κατα πλειοψηφιαν καθημερινοι ανθρωποι,αλλα βαζω ενα στοιχημα πως αυτο το μαθαινεις πρωτη φορα εδω,μιας και ειναι πολυ ηπια ειδηση για να την γραψει κανας ριζοσπαστης.Και για να μην μιλαω στον αερα,το λεει και το αρθρο 109 του κωδικα ποινικης δικονομιας.Αλλα ακομα και το δικαστηριο αποφασισει πως ειναι εξ αμελιας,που τι εξ αμελιας μπορει να ειναι οταν καποιος βγαζει την κουμπουρα και πυροβολει,παλι δολοφονια θεωρειται και θα θεωρειται στα ματια ολοκληρης της ελληνικης κοινωνιας,πλην εσου.Μετα την προηγουμενη παραγραφο που πληροφορηθηκες οτι η "ελληνικη κενωνια" θα αποφασισει φανταζομαι θα εχεις μεινει εκπληκτος.Και για να μην τρεμει ο ιδιωτης που θα δικασει τι θα του κανουν οι κουκουλοφοροι και τα λοιπα κομματικα αβουλα μπουλουκια που θεωρουν το δικαστηριο τσιφλικι τους,οποιαδηποτε "αγανακτηση" απο συμμοριες κλπ ειναι ο,τι χειροτερο για ενα κρατους δικαιου. Αλλα ακομα και το δικαστηριο αποφασισει πως ειναι εξ αμελιας,που τι εξ αμελιας μπορει να ειναι οταν καποιος βγαζει την κουμπουρα και πυροβολει,Στις αποφασεις πουχω παραθεσει (που βαζω στοιχημα δεν εχεις κανει τον κοπο να ριξεις μια ματια) το συμβουλιο χαρακτηριζει την πραξη οπως κι εσυ "ανθρωποκτονια εκ προθεσεως κλπ".Αλλα μεσα εχει ξεκαθαρες αποδειξεις (εκθεσεις κλπ) για πεπλατυσμενη σφαιρα (εξοστρακισμος)...(Φυσικα και αναφερει και 3 πυροβολισμους,οι οποιοι γερνουν την πλαστιγγα υπερ του δολου)Οπως τα μαθα ομως δολος (Χονδροειδως) ειναι "αποσκοπω σε κατι" (αρ 27 του ποινικου κωδικα) και αμελεια "δεν κατεβαλα την προσοχη που μπορουσα"...(Αρ 28)..Και τα ορια του ενδεχομενου δολου (για τον οποιο κατηγορειται ο δραστης) με την ενσυνειδητη αμελεια ειναι ενα θεμα το οποιο η νομικη επιστημη παλευει χρονια να ξεδιαλυνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 9, 2009 #819 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Υπάρχει λόγος που το υπόλοιπο forum έχει πάψει να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα αλλά μέσα στην μανία σας να την πει ο ένας στον άλλον, δεν το πήρατε γραμμή.Το θέμα το κλειδώνω γιατί δεν προσφέρει τίποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.