ea6gka Νοέμβριος 9, 2009 #781 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ίση προς όλους και να μένει ανεπηρρέαστη από την οχλοκρατία. Αυτό νομίζω ότι θέλει να πεί ο LL_Neo με δικά του λόγια, αυτό πιστεύω και εγώ. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το δίκο του όχλου δεν μπορεί να επιβάλλεται, μιας και στερείται από τα πράγματα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Ήρεμη και κριτική σκέψη.α ναι ε? για αυτο το 87 αθωωθηκε ο αστυνομικος , επηρεαστηκε η δικαιοσυνη απο την οχλοκρατια? Με τη ζαρντινιερα παλι επηρεαστηκαν απο τη οχλοκρατια ε? αυτο το ποστ , το πιστευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 9, 2009 #782 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Και όποιος συμπεριφέρεται, δικάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 9, 2009 #783 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ίση προς όλους και να μένει ανεπηρρέαστη από την οχλοκρατία. Αυτό νομίζω ότι θέλει να πεί ο LL_Neo με δικά του λόγια, αυτό πιστεύω και εγώ. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το δίκο του όχλου δεν μπορεί να επιβάλλεται, μιας και στερείται από τα πράγματα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Ήρεμη και κριτική σκέψη.My point exactly. Αν δε γίνεται να δράσουμε σαν μια ευνουμούμενη πολιτεία* και έχουμε ένα μάτσο whatever απο τη μια να κάνουν ομορφιές ας έχουμε και το αντίπαλο δέος απο την άλλη. Πιο δίκαιο μου φαίνεται.*Δλδ να γίνει δικαστήριο και οι ένορκοι ανηπηρέαστοι να αποφασίσουν. Χωρίς όχλος ή επαγγελματίες πολιτικούς να μπουκάρουν σε δικαστήρια ή αστυνομικές διευθύνσεις ή να στέκονται απέξω με ντουντούκες προκειμένου να απελευθερωθούν ληστές τραπεζών (που μερικές φορές τυχαίνουν βλαστάρια βουλευτών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 9, 2009 #784 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 α ναι ε? για αυτο το 87 αθωωθηκε ο αστυνομικος , επηρεαστηκε η δικαιοσυνη απο την οχλοκρατια? Με τη ζαρντινιερα παλι επηρεαστηκαν απο τη οχλοκρατια ε? αυτο το ποστ , το πιστευεις?Πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίρνονται αποφάσεις εν θερμώ. Και το μπουλούκι έξω από τα δικαστήρια να ζητάει το κεφάλι του δράστη σε δίσκο, δεν βοηθάει καθόλου στην διατήρηση ήπιου κλίματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 9, 2009 #785 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 LMAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 9, 2009 #786 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Το να ξεσηκωθεί ο κόσμος επειδή για άλλη μια φορά μπορεί να βγάλουν συμπεράσματα, τελείως αντίθετα από το οφθαλμοφανές δηλαδή είναι παράλογο... Επειδή ένας δικαστής αποφασίζει κάτι αντίθετο από αυτό που έχουν δει εκατομμύρια μάτια, δεν είναι επηρεασμός (για την ζαρντινιέρα)... δηλαδή επηρεασμός είναι ο όχλος που θα διαμαρτυρηθεί, αλλά δεν είναι οι κουβεντούλες στα παρασκήνια και τα συμφέροντα... εκτός και να ούτε αυτά γίνονται σε αυτόν τον κόσμο... οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #787 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ίση προς όλους και να μένει ανεπηρρέαστη από την οχλοκρατία. Αυτό νομίζω ότι θέλει να πεί ο LL_Neo με δικά του λόγια, αυτό πιστεύω και εγώ. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το δίκο του όχλου δεν μπορεί να επιβάλλεται, μιας και στερείται από τα πράγματα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Ήρεμη και κριτική σκέψη. Μιλα για τον ευτο σου καλυτερα,δεν νομιζω πως χρειαζεται κανεις δικηγορο. Εγω παλι νομιζω πως δεν εννοει αυτο που εσυ εννοεις. Η αυθορμητη αγανακτηση και οποιαδηποτε εκφραση της,δεν μπορει να θεωρηθει οχλοκρατια.Και αν εσυ την θεωρεις ως τετοια δεν σεβεσαι τα αντανακλαστικα μιας κοινωνιας ολοκληρης που αντιδρα στην αδικη δολοφονια ενος μικρου παιδιου,η οποια ειναι παραπροιον της πολιτικης που εφαρμοζεται. Ααα,και κατι ακομα.Δεν ειναι η ηρεμη και κριτικη σκεψη που μας ξεχωριζουν απο τα ζωα,αλλα το οτι σκοτωνουμε και εκμεταλευομαστε ο ενας τον αλλον και οτι εχουμε και καποιον θεο για να μας συγχωρησει. easy με τους χαρακτηρισμούς Μην δημιουργεις κλιμα ενω δεν υπαρχει.Ειναι κ ο Αστρολαβος εδω και θα μπορουσε να επεμβει και αυτος? Ποιος χαρακτηρισμος δλδ δεν σου αρεσε και απο ποιον? Δεξιοί αγόρι μου. Δεξιοί. Αν είναι και ακροδεξιοί ακόμα καλύτερα. Θα έλεγα αν είναι και τίποτα μπαρμπάδες με δίκανα optimum optimorum αλλά τι μου φταίει ο κάθε χριστιανός να μπει φυλακή;Και πριν μου πει κάποιος για τις χαριτωμενιές του στυλ φασισμός, νόμος στα χέρια του καθενός κτλ κτλ κτλ θα τον παραπέμψω στη δικαιολόγηση των επεισοδίων που ακολούθησαν το θάνατο του πιτσιρικά πέρσυ. Να αποφασίσουμε αν τελικά είναι υποχρεώση μας βάσει Συντάγματος να περιφρουρήσουμε την τάξη όπως και όταν μας καπνίσει ή όχι. Και ναι οι χαρακτηρισμοί με πειράζουν. Όπως βλέπεις δεν χαρακτηρίζω κανέναν με χαρακτηρισμό που δεν κοτσάρει ο ίδιος για την πάρτη του. Μπορεί τους "δημοκράτες" να τους θεωρώ κάθε τι άλλο παρά αυτό, αλλά τους κάνω τη χάρη να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο όρο για να τους ομαδοποιήσω, κοτσάροντας εισαγωγικά για να καταδείξω ότι δε θεωρώ ότι είναι ο σωστός ο όρος. Συνεπως απο αυτα που λες,ευλογα βγαινει το συμπερασμα πως και εσυ εισαι ακροδεξιος.Συ ειπας. Περιφρουρηση της ταξης αν γινεται,οταν γινεται,οποτε γινεται θα πρεπει να γινεται απο τους αρμοδιους.Δεν νομιζω η Καλαματα και η Σπαρτη να εχουν περισσοτερους αστυνομικους απο καποια αλλη πολη? Εκτος και αν εσυ και οι ομοοιοι σου ειστε τοποτηρητες της Ιστοριας και προστατες των δικαιως (κατ'εσε) αδικημενων,δολοφονων ανα την χωρα. Εγω λοιπον ειμαι δημοκρατης και οχι "δημοκρατης" και εσυ οπως προανεφερα,μιας και εσυ κοτσαρες,οπως λες,τον χαρακτηρισμο στον εαυτο σου,εισαι Ακροδεξιος. One big happy family Άτοπο. Είπα ότι εγώ ότι ο αστυνομικός δεν πρέπει να πάει στη μπουζού για το θάνατο του μικρού; Δολοφονια,οχι θανατος. Αν με το ξυλοφορτώνεται εννοείς κράτημα απο το χέρι και προσαγωγή στο τμήμα (διότι αυτό έγινε) τότε ναι θα σου πω ότι πρέπει να ξυλοφορτώνεται. Επιπλέον θα σου έλεγα όμως ότι το να αποκαλείς ξυλοφόρτωμα αυτού του είδους την προσαγωγή στο τμήμα φανερώνει άτομα που Α ναι. Γιατι αραγε δεν προσαγαγουν ποτε κανεναν Ακροδεξιο,φασιστα,Χρυσαυγιτη θα μου πει κανεις? Τωρα φυσικα,κατα τα δικα σου λεγομενα παντα,τετοια ειναι η κοινωνικη σου παιδεια.... Για αυτο λοιπον και μεις Ειμαστε οι Ουνοι του Μαη και του Ιουνη Και του Δεκεμβρη αμα λαχει ναουμ :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #788 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Και όποιος συμπεριφέρεται, δικάζεταιΟσο δικαστηκε ο Δολοφονος του καθηγητη Τεμπονερα,ΚαλαμποκαςΡε καρφι και προκα ρεMy point exactly. Αν δε γίνεται να δράσουμε σαν μια ευνουμούμενη πολιτεία* και έχουμε ένα μάτσο whatever απο τη μια να κάνουν ομορφιές ας έχουμε και το αντίπαλο δέος απο την άλλη. Πιο δίκαιο μου φαίνεται.*Δλδ να γίνει δικαστήριο και οι ένορκοι ανηπηρέαστοι να αποφασίσουν. Χωρίς όχλος ή επαγγελματίες πολιτικούς να μπουκάρουν σε δικαστήρια ή αστυνομικές διευθύνσεις ή να στέκονται απέξω με ντουντούκες προκειμένου να απελευθερωθούν ληστές τραπεζών (που μερικές φορές τυχαίνουν βλαστάρια βουλευτών)Δεν υπαρχουν σε ολα τα δικαστηρια ενορκοι....Δεν ειμαστε στην USA.Βεβαια εκει εχουν την ΚΚΚ για να λυνουν τετοιου ειδους προβληματα...Πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίρνονται αποφάσεις εν θερμώ. Και το μπουλούκι έξω από τα δικαστήρια να ζητάει το κεφάλι του δράστη σε δίσκο, δεν βοηθάει καθόλου στην διατήρηση ήπιου κλίματος.Εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται ή η αποσταση Καλαματα-Αθηνα σε επιρεαζει τοσο?Πιο ηπιο κλιμα?Εξω επικρατει πολεμος...Η Ελλαδα ολοκληρη καιγοταν επι μερες και συ μιλας για ηρεμο κλιμα και για αποφασεις που δεν πρεπει να περνονται εν θερμω.Και εν θερμω και εν καφτοΟταν οι αλλοι απολυουν κοσμο βοηθαν τους εργαζομενους να αποφασισουν μεσα σε ηπιο κλιμα?Ή οταν σκανε τα ΜΑΤ και οι κρανυοφορες δυναμεις καταστολης και χτυπουν πορειες,διαδηλωσεις και απεργειες και ριχνουν χημικα,μηπως τοτε διατηρουν το ηπιο κλιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 9, 2009 #789 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Δολοφονια,οχι θανατοςΌχι αγάπη. Ανθρωποκτονία. Απο πρόθεση ή εξ αμελείας είναι κάτι που το δικαστήριο θα κληθεί να αποφασίσει. Εκτός και αν μας ήρθες απο το μέλλον και ξέρεις απο τώρα την απόφαση του δικαστηρίου.Συνεπως απο αυτα που λες,ευλογα βγαινει το συμπερασμα πως και εσυ εισαι ακροδεξιος.Συ ειπας.Μ'αρέσει που νομίζεις ότι μου την έφερες κιόλας. Αγόρι μου το έχω δηλώσει κατ' επανάληψη.Ειμαστε οι Ουνοι του Μαη και του ΙουνηΚαι του Δεκεμβρη αμα λαχει ναουμΚαθόλου τυχαίος ο παραλληλισμός. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σταμάτησαν όταν δωροδοκήθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #790 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 @ Astrolavos & Red CardΕυτυχως μ'αρεσει το χρωμα της καρτας.Δεν ειπα σε κανεναν πως να κανει τη δουλεια του,γιατι πολυ απλα δεν με απασχολει πως κανετε η Δ.Ο την δουλεια σας.Αυτο που με ενδοιαφερει ειναι να μην πυροδοτειται εκ του μη οντως κλιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 9, 2009 #791 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Εσύ είσαι αυτός που σκούζει εδω μέσα φίλοc. Και ειλικρινά έχει αρχίσει η υπομονή μου να εξαντλείται να σε βλέπω να χώνεσαι σε όλα τα κοινωνικά θέματα στο thelab. Αν έχεις μόνο κοινωνικές ανυσηχίες, ευχαρίστως να σου δείξω άλλα φόρα που "σκοτώνονται" χαρούμενα οι από εδώ με τους από εκεί, να πας να ξεσπάσεις. Τελευταία προειδοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #792 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Όχι αγάπη. Ανθρωποκτονία. Απο πρόθεση ή εξ αμελείας είναι κάτι που το δικαστήριο θα κληθεί να αποφασίσει. Εκτός και αν μας ήρθες απο το μέλλον και ξέρεις απο τώρα την απόφαση του δικαστηρίου.Μ'αρέσει που νομίζεις ότι μου την έφερες κιόλας. Αγόρι μου το έχω δηλώσει κατ' επανάληψη. Η ανθρωποκτονια εκ προθεσεως ονομαζεται δολοφονια. Αλλα ακομα και το δικαστηριο αποφασισει πως ειναι εξ αμελιας,που τι εξ αμελιας μπορει να ειναι οταν καποιος βγαζει την κουμπουρα και πυροβολει,παλι δολοφονια θεωρειται και θα θεωρειται στα ματια ολοκληρης της ελληνικης κοινωνιας,πλην εσου. Σιγα μην θελω και να στην φερω.Απλα να ξερουμε τι λεμε,γιατι καποιοι εννοιωται συντασονται με τις αποψεις σου,ακομα και στο παρον νημα. Να ξερουμε που παταμε. Οσο για το "αγαπη",το αφησα στο τελος. Να το εκλαβω σαν σεξουαλικη παρενοχληση αυτο τωρα ? Γιατι χαρακτηρισμος δεν ειναι και σιγουρα δεν σε αγαπαω...:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 9, 2009 #793 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Εσύ είσαι αυτός που σκούζει εδω μέσα φίλοc. Και ειλικρινά έχει αρχίσει η υπομονή μου να εξαντλείται να σε βλέπω να χώνεσαι σε όλα τα κοινωνικά θέματα στο thelab. Αν έχεις μόνο κοινωνικές ανυσηχίες, ευχαρίστως να σου δείξω άλλα φόρα που "σκοτώνονται" χαρούμενα οι από εδώ με τους από εκεί, να πας να ξεσπάσεις. Τελευταία προειδοποίηση.τι λες ρε θα του πεις και τι θα ποσταρει? ποιος ειναι αυτος που σκουζει σοβαρολογεις τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 9, 2009 #794 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Καλό είναι να γίνει ένας έλεγχος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε ο καβγάς από την προηγούμενη σελίδα, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει μονομερής αντιμετώπιση, στο συγκεκριμένο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #795 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Εσύ είσαι αυτός που σκούζει εδω μέσα φίλοc. Και ειλικρινά έχει αρχίσει η υπομονή μου να εξαντλείται να σε βλέπω να χώνεσαι σε όλα τα κοινωνικά θέματα στο thelab. Αν έχεις μόνο κοινωνικές ανυσηχίες, ευχαρίστως να σου δείξω άλλα φόρα που "σκοτώνονται" χαρούμενα οι από εδώ με τους από εκεί, να πας να ξεσπάσεις. Τελευταία προειδοποίηση.Σκουζω?Χωνομαι?Απο τη στιγμη που υπαρχουν θεματα κοινωνικου περιεχομενου στο παρον φορουμ,ειναι ή οχι δικαιωμα μου να συμμετεχω?Εκτος και εαν υπαρχει face control για την συμμετοχη.Και για πιο λογο εξαντλειται η υπομονη σου?Δεν βλεπω καποιον αλλον να αντιδρα με τον τροπο που εσυ αντιδρας σε αυτα που ποσταρω.Διαλογο κανουμε σε πολιτισμενο υφος.Η μηπως πρεπει να δειξωκαι πιστοποιητικο φρονηματων για να εχω δικαιωμα να συμμετεχω στο TheLab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 9, 2009 #796 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 που τι εξ αμελιας μπορει να ειναι οταν καποιος βγαζει την κουμπουρα και πυροβολει,παλι δολοφονια θεωρειται Αν εξαιρέσεις το σύμπαν του Shoot em up με τον Clive Owen και τη Monica Bellucci οποιοσδήποτε θάνατος προέρχεται απο εξοστρακισμό δε θεωρείται ότι προέρχεται απο πρόθεση. Γιατι χαρακτηρισμος δεν ειναι και σιγουρα δεν σε αγαπαω... I will survive Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #797 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Καθόλου τυχαίος ο παραλληλισμός. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σταμάτησαν όταν δωροδοκήθηκαν. Ποιος δωροδοκηθηκε? :look: Ποιος δωροδοκησε? Τα φανταζεσαι αυτα απο μονος σου?Η μαζευωσαστε πολλοι μαζι και τα επεξεργαζεστε? Γιατι αυτο το τελευταιο επερναει τα ορια της παρανοιας... Βασικα ξεπερναει και τις μεγιστες θεωριες συνωμοσιας που κατα καιρους κατηγορουν τους απανταχου αριστερους οτι προτασουν edit: Μηπως υπονοεις οτι τα "πηρα" και γω?Οχι για να ξερω για να μου πεις αν ξερεις και ποιος μου τα δωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 9, 2009 #798 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Αν εξαιρέσεις το σύμπαν του Shoot em up με τον Clive Owen και τη Monica Bellucci οποιοσδήποτε θάνατος προέρχεται απο εξοστρακισμό δε θεωρείται ότι προέρχεται απο πρόθεση.I will survive Πως γινεται ρε παιδακι μου και καθε φορα αυτες οι ρημαδιασμενες οι σφαιρες πανε και εξωστρακιζονται πανω στην κεφαλα καποιουνου κακομοιρου και τυχαιου,περαστικου? Η μηπως πανε αυτοι κατα πανω της και για αυτο τραυματιζονται και σκοτωνονται? Μηπως και στο περιστατικο με την ζαρτινιερα,ο φοιτητης πηγε και επεσε πανω της και πανω στις γροθιες και τα γκλοπ των αστυνομικων? Σε λιγο θα μας πεις οτι ζει και ο King Elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 9, 2009 #799 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 οποιοσδήποτε θάνατος προέρχεται απο εξοστρακισμό δε θεωρείται ότι προέρχεται απο πρόθεση.εγω τα νομικα δε τα ξερω αλλα το αντιλαμβανομαι ως εξης :αμα δεν ειχε δολο γιατι τραβηξε ΚΑΙ πυροβολησε; για εκφοβισμο; Αλλα μεσα δεν ειχαν/υπαρχουν δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 9, 2009 #800 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 Σε ρόλο Ούνων οι "αγωνιστές" του Δεκεμβρίου. Σε ρόλο ακούσιου πάπα Λέοντα του Μέγα τα χρυσοχοία και ρολογάδικα του Συντάγματος.Σε πρώτη ανάγνωση.Διότι βέβαια τώρα που το σκέφτομαι ο όρος Ούνοι είναι ατυχής, καθότι τα παλικάρια τότε ήταν εν πολλοίς ανοργάνωτοι ενώ τώρα μέσα σε 3 ώρες απο την ανθρωποκτονία του μικρού είχε γεμίσει το Σύνταγμα "κοινωνικούς αγωνιστές". Εντάξει δε λέω ο Αττίλας δεν είχε iphone να στείλει sms αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο και πιο ατυχής αρχίζει να μου μοιάζει ο παραλληλισμός.αμα δεν ειχε δολο γιατι τραβηξε ΚΑΙ πυροβολησε; για εκφοβισμο; Αλλα μεσα δεν ειχαν/υπαρχουν δηλαδη;Εύστοχο ερώτημα και φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι ανάλογα με την περίπτωση. Αν η πρόθεση του να εκφοβίσει θεωρηθεί άσκοπη θα (πρέπει να) τύχει ακόμη βαρύτερης τιμωρίας. Απλώς προτιμώ να μην βγάλω συμπέρασμα πριν απο το δικαστήριο. Στα ατομικά δικαιώματα δεν αναφέρεται ότι είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον*; Τα θυμόμαστε για τον οποιοδήποτε ειναι καμια 6άδα χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, ενδεχομένως να κλείσουμε και την Αμαλίας για πάρτη του, γιατί να μην το κάνουμε και για τον διπλανό μας; Ή είναι και αυτό αμερικανιά; (btw σώμα ενόρκων χρησιμοποιούν και τα ελληνικά δικαστήρια, αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και για τέτοιες υποθέσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.