Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

Μπορεί να κατανοείς τον πεινασμένο αλλά αν δεν έχεις πεινάσει δεν μπορείς να ξέρεις τι αισθάνεται.

Μπορεί να καταλαβαίνεις διάφορες καταστάσεις, αλλά εάν δεν τις έχεις βιώσει σου λείπει η πληροφόρηση των αισθήσεων που είναι βασικό.

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply
Μα ρε γιώργη όταν μιλάς με διαχωρισμούς που παραπέμπουν στο "όλης της γης οι κολασμένοι" τι θέλεις να σου πω;

διάβασε τι έγραψε ο Γιάγκος.

λιτά και περιεκτικά έπιασε το νόημά μου.:)

τον παππού και τη γιαγιά στη λαική που γεννήθηκε το 1930-1950...?

με το συμπαθειο,αλλα αν δεν ξερουν αυτοι που εζησαν αυτο που ονομαζεις αριστερα στο ξεκινημα του και στην εποχη του εμφυλιου κλπ ποιος τα ξερει ? Γιατι δηλαδη πιστευεις οτι δεν χρειαζοταν να διεκδικησουν κατι τοτε ? Πχ αστυνομικη βια δεν υπηρχε τοτε ? Ανεργια ? Πεινα ? Πληθωρισμος , ανεχεια ? Ανισοτητες ? Δηλαδη οι σημερινοι πολιτικοι ειναι χαλια και οι τοτε πολιτικοι ηταν αγιοι ?

Αυτο που λεει ο καλλιλεο παντως , υπηρχε και στον εμφυλιο και το ειχαν ονομασει "πολεμιτιδα" .Αν θυμαστε ενα βιντεο πουχε ποσταρει καποιος εδω με ψυχικες διαταραχες απο τον Β παγκοσμιο και το συγχρονιζε με ενα τραγουδι (κακως βεβαια) ,νομιζω ειναι η ιδια περιπου κατασταση.

Πιστεύω οτι τότε το μόνο που υπήρχε ήταν κοινωνικός διαχωρισμός ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς.

Πιστεύω οτι το κοινωνικό-πολιτικό αίσθημα δεν είχε καν αναπτυχθεί.....πόσο μάλλον να ριζώσει όπως λέτε.

Είχαμε βγει από μια Επανάσταση και μαζεύαμε τα κομμάτια μας......δεν υπήρχε χρόνος για τέτοιες σκέψεις.

διάβασε τι έγραψε ο Γιάγκος.

λιτά και περιεκτικά έπιασε το νόημά μου.:)

Και έλεγα τι μου θύμιζε το όλο λογίδριο.

http://www.youtube.com/watch?v=iGnohH5NwxY

Ας είμαστε και λιγάκι σοβαροί

Αν ειναι να τους ριξουν στον Καιαδα,ας τους δικασουν και στην Σπαρτη,no biggie

Βασικά το είπα για να μην έχουμε απέξω απο τα δικαστήρια ένα μάτσο "δημοκράτες" να ζητούν να επιβληθεί η ποινή που αυτοί έχουν προαποφασίσει.

Μετα σε πειραζουν οι χαρακτηρισμοι εσενα ετσι?

Ποιοι αλλοι δλδ εχουν εδρα,πες και στους υπολοιπους που ενδεχομενως δεν καταλαβαινουν τι εννοεις.

Γιατι απο οτι λες εσυ,εισαι και εσυ "κομματι" αυτων των αλλων

Θελεις και ματσακι...:whip:

Δεξιοί αγόρι μου. Δεξιοί. Αν είναι και ακροδεξιοί ακόμα καλύτερα. Θα έλεγα αν είναι και τίποτα μπαρμπάδες με δίκανα optimum optimorum αλλά τι μου φταίει ο κάθε χριστιανός να μπει φυλακή;

Και πριν μου πει κάποιος για τις χαριτωμενιές του στυλ φασισμός, νόμος στα χέρια του καθενός κτλ κτλ κτλ θα τον παραπέμψω στη δικαιολόγηση των επεισοδίων που ακολούθησαν το θάνατο του πιτσιρικά πέρσυ. Να αποφασίσουμε αν τελικά είναι υποχρεώση μας βάσει Συντάγματος να περιφρουρήσουμε την τάξη όπως και όταν μας καπνίσει ή όχι.

Και ναι οι χαρακτηρισμοί με πειράζουν. Όπως βλέπεις δεν χαρακτηρίζω κανέναν με χαρακτηρισμό που δεν κοτσάρει ο ίδιος για την πάρτη του. Μπορεί τους "δημοκράτες" να τους θεωρώ κάθε τι άλλο παρά αυτό, αλλά τους κάνω τη χάρη να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο όρο για να τους ομαδοποιήσω, κοτσάροντας εισαγωγικά για να καταδείξω ότι δε θεωρώ ότι είναι ο σωστός ο όρος.

Για να καταλάβω, οι δεξιοί πιστεύουν ότι είναι σωστό να πυροβολείς και να σκοτώνεις παιδιά, αλλά αν κάποιος μπάρμπας ακουμπήσει το κράνος ενός αστυνομικού πρέπει να ξυλοφορτώνεται για παραδειγματισμό...?

Τι ιδεολογία είναι αυτή...? Δε νομίζω ότι αυτή η ιδεολογία αντιπροσωπεύει δεξιούς, αλλά άνθρωπους που έχουν απωθημένα και δεν έχουν καμία κοινωνική παιδεία... εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά...

Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ίση προς όλους και να μένει ανεπηρρέαστη από την οχλοκρατία. Αυτό νομίζω ότι θέλει να πεί ο LL_Neo με δικά του λόγια, αυτό πιστεύω και εγώ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το δίκο του όχλου δεν μπορεί να επιβάλλεται, μιας και στερείται από τα πράγματα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Ήρεμη και κριτική σκέψη.

οι δεξιοί πιστεύουν ότι είναι σωστό να πυροβολείς και να σκοτώνεις παιδιά

Άτοπο. Είπα ότι εγώ ότι ο αστυνομικός δεν πρέπει να πάει στη μπουζού για το θάνατο του μικρού;

αλλά αν κάποιος μπάρμπας ακουμπήσει το κράνος ενός αστυνομικού πρέπει να ξυλοφορτώνεται για παραδειγματισμό...?

Αν με το ξυλοφορτώνεται εννοείς κράτημα απο το χέρι και προσαγωγή στο τμήμα (διότι αυτό έγινε) τότε ναι θα σου πω ότι πρέπει να ξυλοφορτώνεται. Επιπλέον θα σου έλεγα όμως ότι το να αποκαλείς ξυλοφόρτωμα αυτού του είδους την προσαγωγή στο τμήμα φανερώνει άτομα που

έχουν απωθημένα και δεν έχουν καμία κοινωνική παιδεία...

Α ναι.

εκτός και αν δεν κατάλαβα σωστά...

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το δίκο του όχλου δεν μπορεί να επιβάλλεται, μιας και στερείται από τα πράγματα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Ήρεμη και κριτική σκέψη.

Ναι αλλά ένα από τα πράγματα που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα ζώα είναι ότι δεν συμπεριφερόμαστε σαν ζώα στους υπόλοιπους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.