Constandinos Οκτώβριος 27, 2009 #681 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Δηλαδή ''ο μαλλιας , ο παπιας , ο φοιτητης ο αριστερος'' είναι υπεράνω πάσης υποψίας?Οι ''επαναστάτες'' της χύτρας και της κατσαρόλας φοιτητές δεν είναι? και μάλιστα από συγκεκριμένο χώρο.Και εντέλει ποια είναι αυτή η σωστή κατεύθυνση που δεν γνωρίζει η αστυνομία?ο φαύλος κύκλος που άρχισε δεν θα έχει τέλος.Μακάρι να βγω λάθος αλλά πιστεύω τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμη.Όχι ρε φίλε, δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας, αλλα είναι αυτοι που στοχοποιούνται μετα από κάθε τέτοιου είδους επίθεση, αυτό είναι το πρόβλημα. Κοίτα και λίγο γύρω σου, μπορεί να είναι και αυτός που μένει δίπλα σου. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, η βία γεννά βία, αυτο ειναι de facto, και εμείς το μόνο που μπορουμε να κάνουμε είναι να σπάσουμε τον κύκλο. Και στην τελική, μην ταυτίζεις την πολιτική ιδεολογία κάποιου η την ιδιότητα του ως μαθητής/φοιτητής με αυτούς που έκαναν αυτό..και για να μην παρηξηγηθώ, αποδοκιμάζω κάθετα αυτη την ενέργεια, ήταν άνανδροι αυτοι που το έκαναν, γιατι άνοιξαν πυρ στα τυφλά ενάντια στα παιδιά, γιατι παιδιά ήταν, αλλα μην λέμε και ότι θέλουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Οκτώβριος 28, 2009 #682 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Αν θέλουν να μη στοχοποιούνται να κάτσουν στην άκρη και να αφήσουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Διότι τον κόβω στεγνά αν μετά την επίθεση, αστυνομικοί έμπαιναν σε έκθεση βιβλίου, τεοπωλείο ή όπου αλλού όπου βόσκουν βετεράνοι αριστεροί επειδή είχαν ενδείξεις ότι εκεί βρήκαν καταφύγιο εκεί μέλη της ομάδας που έκανε το ντου, πάλι θα είχαμε μια χούφτα γερο******* σε αντιχουντικό τρυπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 28, 2009 #683 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 αποπροσανατολιστηκες , οι μαλλιαδες με τις παπιες δεν εχουν πολεμικο οπλισμο ουτε ειναι απειλη για τη δημοσια ασφαλεια . Το θεμα ειναι οι αστυνομικοι και η ηγεσια τους θα κινηθουν ποτε στην σωστη κατευθυνση ή θα τη πληρωσει ο μαλλιας , ο παπιας , ο φοιτητης ο αριστερος κλπ σχημα λογου ηταν,δεν ειπα οτι ντε και καλα μαλλιας παπιας φοιτητης αριστερος ειναι εγκληματιας. Αν θέλουν να μη στοχοποιούνται να κάτσουν στην άκρη και να αφήσουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Διότι τον κόβω στεγνά αν μετά την επίθεση, αστυνομικοί έμπαιναν σε έκθεση βιβλίου, τεοπωλείο ή όπου αλλού όπου βόσκουν βετεράνοι αριστεροί επειδή είχαν ενδείξεις ότι εκεί βρήκαν καταφύγιο εκεί μέλη της ομάδας που έκανε το ντου, πάλι θα είχαμε μια χούφτα γεροκουμούνια σε αντιχουντικό τρυπάκι τι ειναι πιο επικινδυνο,μια χουφτα γεροκουμουνια αντιχουντικοι η μια χουφτα *****φασιστες *****χουντικοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Οκτώβριος 28, 2009 #684 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Γλυκέ μου για μένα δεν υφίσταται καν το δίλημμα που αναφέρεις. Οποίος προσπαθεί να επέμβει στο έργο της αστυνομίας να τσιμπαει σπασμένη μέση. Φασιστικό; Ισως. Τουλάχιστον εγώ διατηρώ τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους. Εσείς δημοκράτες μου διατηρείτε τα ίδια μέτρα και σταθμά η για να αντιδρασετε θέλετε πρώτα να δείτε κομματική ταυτότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 28, 2009 #685 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Μαγκεc,εκφραστειτε πιο κοσμια η τουλαχιστον πιο χαριτωμενα για τις ομαδες που σας ενοχλουν.LL NEO:Κι εγω αργησα να το συνειδητοποιησω,αλλα ο συμμοριτοπολεμος τελειωσε και δεν σφαζει κανεις κανεναν με κονσερβοκουτια.Δεν ειναι αναγκη να πεις γερο******* ....Πες πχ "ακροαριστεροι μεγαλης ηλικιαςKostas007 : Σου εγραψα στο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 28, 2009 #686 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Γλυκέ μου για μένα δεν υφίσταται καν το δίλημμα που αναφέρεις. Οποίος προσπαθεί να επέμβει στο έργο της αστυνομίας να τσιμπαει σπασμένη μέση. Φασιστικό; Ισως. Τουλάχιστον εγώ διατηρώ τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους. Εσείς δημοκράτες μου διατηρείτε τα ίδια μέτρα και σταθμά η για να αντιδρασετε θέλετε πρώτα να δείτε κομματική ταυτότητα; εργο?ποιο εργο? σιγα μην ειναι και κοινωνικοι λειτουργοι οι μπατσοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Οκτώβριος 28, 2009 #687 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Αν θέλουν να μη στοχοποιούνται να κάτσουν στην άκρη και να αφήσουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Διότι τον κόβω στεγνά αν μετά την επίθεση, αστυνομικοί έμπαιναν σε έκθεση βιβλίου, τεοπωλείο ή όπου αλλού όπου βόσκουν βετεράνοι αριστεροί επειδή είχαν ενδείξεις ότι εκεί βρήκαν καταφύγιο εκεί μέλη της ομάδας που έκανε το ντου, πάλι θα είχαμε μια χούφτα γεροκουμούνια σε αντιχουντικό τρυπάκι. Να "κατσουν στην ακρη" ποιοι?Ποιοι ειναι αυτοι που ξαφνικα εμποδιζουν την ικανοτατη αστυνομια να κανει σωστα τη δουλεια της?Ετσι και αλλως οι μισοι απο αυτους που ξεκινουν τα μπαχαλα ειναι δικοι τους χαφιεδοασφαλιτες. Και να προσεχεις τον τροπο με τον οποιο εκφραζεσαι,γιατι οι γεροκομουνιστες και οι ομοιοι τους,ειναι ο λογος που δεν δουλευεις με αλυσιδες μεσα σε καμια σπηλια για να βγαλεις το μεροκαματο σου και ειναι επισης υπευθυνοι που αυτη τη στιγμη εχεις την ελευθερια του λογου σου :TD: Δηλαδή ''ο μαλλιας , ο παπιας , ο φοιτητης ο αριστερος'' είναι υπεράνω πάσης υποψίας?Οι ''επαναστάτες'' της χύτρας και της κατσαρόλας φοιτητές δεν είναι? και μάλιστα από συγκεκριμένο χώρο. Και εντέλει ποια είναι αυτή η σωστή κατεύθυνση που δεν γνωρίζει η αστυνομία? ο φαύλος κύκλος που άρχισε δεν θα έχει τέλος. Μακάρι να βγω λάθος αλλά πιστεύω τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμη. Ναι,ειναι υπερανω υποψιας γιατι οι αριστεροι και οι επαναστατες της κατσαρολας και της χυτρας με τον μαγικο ζωμο του επαναστατη δρυιδη,ειναι εκ πεπιθησεως εναντια στα προγκρομ και τις τρομοκρατικες ενεργειες. Υπαρχουν σαφης διαχωρισμοι.Ειναι αλλο πραμα οι μπαχαλακηδες,τους οποιους η αστυνομια γνωριζει,γιατι οι μισοι απο δαυτους ειναι ασφαλιτες οι οποιοι προκαλουν κιολας τετοιου ειδους ενεργειες και αλλο πραμα η πασης φυσεως διαδηλωτες.Μην ξεχναμε πως μερικα χρονια πριν,οι "καλοι" αστυνομικοι,χτυπουσαν ακομα και τους συναδελφους τους οταν ζητουσαν αυξησεις και οταν θελανε να μαθουν τι ***** χημικα ειναι αυτα που πετανε στο δρομο γιατι και αυτοι αναπνεουν. Βεβαια θα μου πεις,οι συνταξιουχοι επαναστατες,μπορει να εχουν κρυμενη καμια χειροβομδιδα μαζι με τα σαλοσπιρ για την καρδια που κουβαλανε πανω τους :TD: Αρα ας ειμαστε λιγο πιο σκεπτικιστες για το κατα ποσο η αστυνομια γνωριζει ποια ειναι η σωστη κατευθυνση και ακομα περισσοτερο,κατα ποσο η αστυνομια εχει την πολιτικη βουληση (και αναφερομαι στην ηγεσια της που χαραζει την επιχειρισιακη τακτικη) για να παει προς την σωστη κατευθυνση. Καλυτερα λοιπον επαναστατης οικιακης συσκευης,παρα επαναστατης επιπλου (aka καναπε) που για ολα τα στραβα της χωρας του φταινε οι αριστεροι,οι μεταναστες και ο Ζορο. Για να ξεκαθαριστει μια και καλη αυτη η παρανοηση. Οποιαδηποτε ενεργεια αυτου του ειδους ειναι καταδικαστεα και δεν χαιρει αναγνωρησης,αλλα προκαλει αναγουλα. Το εργατικο κινημα οπως και η σπουδαζουσα νεολαια,δεν εχουν τετοιες πρακτικες και αυτο φενεται διαχρονικα.Οποιαδηποτε προσπαθεια παραλληλισμου ή τατυτοποιησης,δεν ειναι παρα προβοκατσια,απεναντι σε αυτους που διεκδικουν ενα καλυτερο αυριο. Οχι,ολοι οι μπατσοι δεν ειναι γουρουνια δολοφονοι,αλλα ναι,ολοι οι αστυνομικοι ειναι γραναζια του κατασταλτικου μηχανισμου με τον εναν ή τον αλλο τροπο.Εδω πιασανε τον Μισουνοφ :giveup:,που ηταν εμπορος οπλων και νταβας,αν υπηρχε θεληση δεν θα μπορουσαν να πιασουν αυτους που πανε και κανουν επιθεση με καλασνικοφ σε αστυνομικο τμημα?Και αντε,αυτους να δεχτω πως εχουν θεληση να τους πιασουν αλλα δεν μπορουν.Αν ομως τα πραματα ειναι οπως μερικοι ισχυριζονται,πως γινεται οι αναρχικοι και τα πρεζακια των εξαρχειων να εχουν υπο την κατοχη τους Καλασνικοφ?δεν ειναι και κατι που το βρισκεις στο περιπτερο,οποτε η τοσο ικανη ΕΛ.ΑΣ,θα επρεπε αν μη τι αλλο,να εχει απο καπου να ξεκινησει.:giveup: η βια γεννα βια...μετα θα αναρρωτιωμαστε γιατι οι αστυνομικοι της αγιας παρασκευης δερνουν...μαλλιαδες σε παπακια.μετα γιατι οι μαλλιαδες με παπακια πετανε πετρες σε τμηματα κτλ κτλ... φαυλος κυκλος.:bad: Αν θελουμε να μιλαμε επι της ουσιας,τοτε φαυλος κυκλος δεν υπαρχει.Η εξουσια,αρχουσα ταξη,κεφαλαιο,ιμπεριαλισμος και οτι αλλο χωραει ο νους σου βαλτο εδω,ασκει βια πανω στους υπολοιπους απο τη μερα που παταμε σε αυτον τον κοσμο.Ειναι λογικο και επομενο να υπαρχει αντιδραση,οπως και εχει υπαρξει ιστορικα.Η μονη διαφορα ειναι πως οταν μιλαμε για μεμονομενη βια,τοτε εχουμε προγκρομ και τρομοκρατικες ενεργειες,ενω οταν μιλαμε με ορους μαζικης βιας,μιλαμε για επανασταση. Για να υπαρχει αντιδραση,εχει προηγηθει σιγουρα δραση :...: Και στην Γαλλια,λιγα χρονια πισω,ειχαν βγει σε ολες τις πολεις και βαζαν φωτιες και καιγανε.Τους εξωφησαν προς τα εκει,δεν πηγαν απο μονοι τους... Και οσον αφορα τον περασμενο Δεκεμβρη (και τα γεγονοτα που ακολουθησαν την δολοφονια του Αλεξη),επειδη ακουω συνεχεια διαφορα.Δεν υπηρχαν μοναχα αυτοι που σπαγαν και εκαιγαν.Υπηρχαν και αυτοι (οπως οι χιλιαδες μαθητες που βγηκαν αυθορμητα στο δρομο να διαδηλωσουν) που βγηκαν για να διαδηλωσουν ομορφα και ωραια.Γιατι ομως γινεται ταυτηση των δυο πλευρων συστηματικα?Μηπως γιατι ετσι βολευει καποιους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 28, 2009 #688 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Και στην τελική, μην ταυτίζεις την πολιτική ιδεολογία κάποιου η την ιδιότητα του ως μαθητής/φοιτητής με αυτούς που έκαναν αυτό..και για να μην παρηξηγηθώ, αποδοκιμάζω κάθετα αυτη την ενέργεια, Εγώ δεν ταυτίζω τίποτα, μόνοι τους ταυτίζονται όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές.Οι λέξεις '' μαλλιας , παπιας , φοιτητής αριστερός '' εχουν γενικη έννοια που περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες ανθρώπων ως επι το πλείστον νομοταγείς..αλλά έχει και κάτι μπουμπούκια...CrazyAnt @ ''Μπαχαλακιδες'' χμ πολύ ήπια λέξη για καθάρματα που φτιάχνουν βόμβες-χυτρες και πυροβολούν με καλασνικοφ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 28, 2009 #689 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Εγώ δεν ταυτίζω τίποτα, μόνοι τους ταυτίζονται όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές.Οι λέξεις '' μαλλιας , παπιας , φοιτητής αριστερός '' εχουν γενικη έννοια που περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες ανθρώπων ως επι το πλείστον νομοταγείς..αλλά έχει και κάτι μπουμπούκια...ολες οι κατηγοριες δεν εχουν μπουμπουκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 28, 2009 #690 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 ολες οι κατηγοριες δεν εχουν μπουμπουκια?Σαφέστατα.. αλλά αυτούς ανέφερες ως θύματα της Αστυνομίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 28, 2009 #691 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 όχι ρε Κώστα...τι λες τώρα.......μόνο η αριστερά φταίει για τα κακά σε αυτή τη χώρα........xrist με απογοητεύεις όχι για την γενικότερη δεξιά ιδεολογία σου (αυτή είναι αποδεκτή) αλλά πραγματικά λυπάμαι που βγάζεις στην απέξω τους υπόλοιπους και τα ρίχνεις μόνο στην αριστερά.όλοι είναι φταίχτες άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο.....εδώ δε μετράμε το πόσα κιλά ο καθένας. είτε φταις είτε δε φταίς.αν μπούμε σε συγκρίσεις θα είναι σαν να υιοθετούμε τη στάση ΠΑΣΟΚ ΝΔ που λένε κάθε φορά......τι παραλάβαμε....τι μας δώσατε...τι κάνατε πριν απο μας και παίζουν την κολοκυθιά....ε τέρμα με την κολοκυθιά.η αυτοκριτική :to_pick_ones_nose:δεν είναι έγκλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 28, 2009 #692 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Σαφέστατα.. αλλά αυτούς ανέφερες ως θύματα της Αστυνομίας.προκαταληψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 28, 2009 #693 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 όχι ρε Κώστα...τι λες τώρα.......μόνο η αριστερά φταίει για τα κακά σε αυτή τη χώρα........xrist με απογοητεύεις όχι για την γενικότερη δεξιά ιδεολογία σου (αυτή είναι αποδεκτή) αλλά πραγματικά λυπάμαι που βγάζεις στην απέξω τους υπόλοιπους και τα ρίχνεις μόνο στην αριστερά.όλοι είναι φταίχτες άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο.....εδώ δε μετράμε το πόσα κιλά ο καθένας. είτε φταις είτε δε φταίς.αν μπούμε σε συγκρίσεις θα είναι σαν να υιοθετούμε τη στάση ΠΑΣΟΚ ΝΔ που λένε κάθε φορά......τι παραλάβαμε....τι μας δώσατε...τι κάνατε πριν απο μας και παίζουν την κολοκυθιά....ε τέρμα με την κολοκυθιά.η αυτοκριτική :to_pick_ones_nose:δεν είναι έγκλημα.Sorry ρε φίλε δεν ήθελα να σε απογοητεύσω.. αλλά τι να κάνουμε.. αφού δεν μπορείτε να καθαρίσετε τον χώρο σας από τα αναρχικά στοιχεία- ασφαλίτες κλπ, είστε υποχρεωμένοι να τα ακούτε.Δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν οι επικεφαλής σας..γιατί δεν τους αποκαλύπτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Οκτώβριος 28, 2009 #694 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Tsakonas αν ο χαρακτηρισμός κουμουνια πρέπει να λέγεται περιφραστικα τότε γιατί δε συμβαίνει το ίδιο με το χουντικος;Τα υπόλοιπα το βραδάκι από το Σπιτι. Έχω να γράψω για τους καλούς αριστερούς που πολέμησαν για την ελευθερία λόγου που απολαμβανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Οκτώβριος 28, 2009 #695 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Γλυκέ μου για μένα δεν υφίσταται καν το δίλημμα που αναφέρεις. Οποίος προσπαθεί να επέμβει στο έργο της αστυνομίας να τσιμπαει σπασμένη μέση. Φασιστικό; Ισως. Τουλάχιστον εγώ διατηρώ τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους. Εσείς δημοκράτες μου διατηρείτε τα ίδια μέτρα και σταθμά η για να αντιδρασετε θέλετε πρώτα να δείτε κομματική ταυτότητα;λοιπόν, αρχικά, τι ενοείς με το "Οποίος προσπαθεί να επέμβει στο έργο της αστυνομίας να τσιμπαει σπασμένη μέση"; νομίζω οτι ζούμε σε μια χώρα με σύνταγμα και νόμους, οι οποίοι καθορίζουν την δράση και την δικαιοδοσία της αστυνομίας, και ειλικρινά, αυτος είναι ο πιο κόσμιος τρόπος να εκφράστω, βάσει αυτών που διαβάζω..αν θές φίλε μου χούντα, τα μπογαλακια σου και αλλού γιατι οι υπόλοιποι δεν το θέλουμε._ Για το αν διατηρούμε τα ίδια μέτρα και σταθμά, φαίνεται απο αυτα που γράφουμε, και ναι, είμαστε δημοκράτες, και όταν η αστυνόμια παραβαίνει το σύνταγμα, είμαστε εναντίων της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 28, 2009 #696 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Tsakonas αν ο χαρακτηρισμός κουμουνια πρέπει να λέγεται περιφραστικα τότε γιατί δε συμβαίνει το ίδιο με το χουντικος;Τα υπόλοιπα το βραδάκι από το Σπιτι. Έχω να γράψω για τους καλούς αριστερούς που πολέμησαν για την ελευθερία λόγου που απολαμβανω.αφου δε σ'αρεσει η ελευθερια μπορεις να αυτολογοκριθεις και να μη ξαναγραψεις.Sorry ρε φίλε δεν ήθελα να σε απογοητεύσω.. αλλά τι να κάνουμε.. αφού δεν μπορείτε να καθαρίσετε τον χώρο σας από τα αναρχικά στοιχεία- ασφαλίτες κλπ, είστε υποχρεωμένοι να τα ακούτε.Δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν οι επικεφαλής σας..γιατί δεν τους αποκαλύπτουν. μηπως ξερεις να μας πεις για τους χρυσαυγιτες που πεταγονται μεσα απο τα ματ?τους ασφαλιτες ντυμενους ως κουκουλοφοροι που σπανε?τους ματατζηδες που μια ζωη βαρανε αυτους που κανουν πορεια και τους καταστροφεις δε τους ακουμπανε?μεχρι που να καθαρισετε την κοινωνια απο αυτα τα αποβρασματα μεχρι τοτε ειστε υποχρεωμενοι να τα ακουτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 28, 2009 #697 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Sorry ρε φίλε δεν ήθελα να σε απογοητεύσω.. αλλά τι να κάνουμε.. αφού δεν μπορείτε να καθαρίσετε τον χώρο σας από τα αναρχικά στοιχεία- ασφαλίτες κλπ, είστε υποχρεωμένοι να τα ακούτε.Δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν οι επικεφαλής σας..γιατί δεν τους αποκαλύπτουν.θα μπορούσα στο επίπεδο της κολοκυθιάς να σου αντιστρέψω την ερώτηση και να σου απαντησω το ίδιο.καθάρισε και συ το δικό σου χώρο από τα φασιστοειδή.προτιμώ όμως να αφήσω τις ακραίες μορφές έξω από τη συζήτηση και να επικεντρωθώ σε πιο ουσιαστικό διάλογο (όσο μπορεί να γίνει στο offtopic ενός τεχνολογικού φορουμ).το σημαντικό είναι πως μπορούμε ως ΠΟΛΙΤΕΣ που ζούμε στην ίδια χώρα να βρούμε λύση στα προβλήματα που είναι κοινά και που ανησυχούμε το ίδιο. όπως εσύ θες ένα ασφαλές περιβάλλον όταν θα βγει το παιδί σου για τη βραδινή του έξοδο, το ίδιο θέλω και γώ για το παιδί μου αύριο. Ο στόχος πρέπει να είναι ίδιος και τα πολιτικά και οι ιδεολογίες πρέπει να πηγαίνουν περίπατο ή τουλάχιστον σε δεύτερη μοίρα.τώρα αν εσύ θες να συνεχίσεις την κουβέντα γύρω από το ποιος φταίει σε επίπεδο κολοκυθιάς λυπάμαι αλλά θα μείνω εκτός.για ουσιαστικη κουβέντα θα είμαι εδώ να απαντήσω όπου μπορώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 28, 2009 #698 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 θα μπορούσα στο επίπεδο της κολοκυθιάς να σου αντιστρέψω την ερώτηση και να σου απαντησω το ίδιο.καθάρισε και συ το δικό σου χώρο από τα φασιστοειδή.προτιμώ όμως να αφήσω τις ακραίες μορφές έξω από τη συζήτηση και να επικεντρωθώ σε πιο ουσιαστικό διάλογο (όσο μπορεί να γίνει στο offtopic ενός τεχνολογικού φορουμ).το σημαντικό είναι πως μπορούμε ως ΠΟΛΙΤΕΣ που ζούμε στην ίδια χώρα να βρούμε λύση στα προβλήματα που είναι κοινά και που ανησυχούμε το ίδιο. όπως εσύ θες ένα ασφαλές περιβάλλον όταν θα βγει το παιδί σου για τη βραδινή του έξοδο, το ίδιο θέλω και γώ για το παιδί μου αύριο. Ο στόχος πρέπει να είναι ίδιος και τα πολιτικά και οι ιδεολογίες πρέπει να πηγαίνουν περίπατο ή τουλάχιστον σε δεύτερη μοίρα.τώρα αν εσύ θες να συνεχίσεις την κουβέντα γύρω από το ποιος φταίει σε επίπεδο κολοκυθιάς λυπάμαι αλλά θα μείνω εκτός.για ουσιαστικη κουβέντα θα είμαι εδώ να απαντήσω όπου μπορώ.Ξέρεις καμιά δεξιά οργάνωση που βάζει βόμβες και σκοτώνει αστυνομικούς ?Αν ναι πες μου να δούμε τι θα κάνουμε.Τώρα αν εσύ θεωρείς οτι η κουβέντα δεν είναι ουσιαστική πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 28, 2009 #699 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 τους ξερεις προσωπικα ολους τους "τρομοκρατες" και ξερεις και τις πολιτικες τους αποψεις και ξερεις οτι ειναι ολοι αριστεροι?επισης να σε ενημερωσω οτι τρομοκρατια δεν ειναι μονο να σκοτωνεις αστυνομικους και να βαζεις βομβες,ειναι σκοτωνεις μαθητες,φοιτητες,μεταναστες,να εισαι dealer,να πουλας προστασια,οπλα και να μη συλλαμβανεις οταν πρεπει.α ξεχασα,αυτοι δεν αποκαλουνται "τρομοκρατες" επειδη ειναι "νομιμοι" δημοσιοι υπαλληλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 28, 2009 #700 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 κατευθύνεις την κουβέντα όπου σε βολεύει και συνεχίζεις να παίζεις την κολοκυθιά.....ωραια λοιπόν.η αντίστοιχη δεξιά δε βάζει βόμβες και σκοτώνει αστυνομικούς.η αντίστοιχη δεξιά σαπίζει στο ξύλο τον αλλοδαπό και θεωρεί εαυτόν ανώτερο, προικισμένο και παντοκράτορα.....έχω να σου αραδιάσω ατελείωτες περιπτώσεις δεξιών γειτόνων μου θεωρούν τη γειτονιά τους τσιφλίκι τους και αυθαιρετούν καταπατώντας τις ελευθερίες των συνανθρώπων τους.στο ξαναλέω χρήστο. μη με βάζεις σε αυτό το φάυλο κύκλο κατηγοριών.υποτιμάς τη νοημοσύνη μου και το επίπεδο που προσπαθώ να σκέφτομαι...χωρίς να θέλω να σε μειώσω επειδή γνωριζόμαστε και από κοντά είμαι σίγουρος οτι μπορείς να κάνεις το ίδιο και συ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.