Jump to content

Φωτιές, Τρομοκρατικές ενέργειες και λοιπά παράλογα ν.2009

hayabusa

Recommended Posts

Ρε Jaco aγόρι μου είδες κανέναν να μιλάει για ξύλο σε μπουντρούμια κτλ. Πάλι το γυρίζουμε στο τροπάρι της Χούντας. Ξεκολλάτε επιτέλους προσαγωγή έγινε δεν τους πέρασαν φάλαγγα (δυστυχώς)

Σε τι δυστυχως αναφερεσαι man??

Και ποιοι ειναι τα χουφταλα?τα καπη? οι καουμποιδες με τα τιλια, τα τσαγακια και τα λοιπα συνασθηματικα που λες?

Ο πατερας σου? ο θειος σου? εσυ σε λιγα χρονια? edit> ελπιζω να μην το παρεις προσωπικα..... αναφερομαι για 60χρονους

Απορω αν ησουνα εσυ μεσα σε εκεινο το πλανο τι θα εκανες...Αληθεια εσυ με τον μπ@τσο οταν τυχει να σου συμπεριφετεται σαν φασιστας, εσυ τι κανεις? ηδονιζεσαι?

Συγχωρεσε με αν ακουγομαι καυστικος, αλλα μου φαινεται αδιανοητο για ενα μορφωμενο ανθρωπο με κριση τον 21ο αιωνα να μιλαει για φαλαγγες και δυστυχως και τιλια και fullface μπακλαβαδες, οταν ο ιδιος συνηγορει με αυτους που θεωρουν την κουκουλα απειλη.

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Έχω ρωτήσει 50 φορές στα πόστ μου αν θεωρείτε νόμιμη την αντίδραση των γερόντιων. Κανείς δεν έχει φιλοτιμηθεί να μου απαντήσει.

Εγω θεωρώ ότι καλώς συνέλαβαν τον τύπο που επιχείρησε να βγάλει το κράνος του αστυνομικού. Μπορεί το όργανο να έκρινε ότι κινδυνεύει εκείνη τη στιγμή και γι' αυτό να φορούσε το κράνος του. Στην τελική είναι μέρος του εξοπλισμού του.

Δε μπορούμε όμως να απομονώσουμε την ενέργεια του τσαμπουκά παππούλη και να τον καταδικάσουμε. Πρέπει να δούμε τι την προξένησε. Δε μπορεί ο αστυνομικός να έχει δεδομένο το σεβασμό των πολιτών επειδή φοράει στολή. Πρέπει να τον κερδίσει.

Χωρίς να καταβάλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια μάλιστα. Απλά κάνοντας τα προβλεπόμενα. Θα μπορούσε να φερθεί με ευπρέπεια, να φέρει τα διακριτικά του, να δώσει το όνομα του στον πολίτη που τον ρωτάει και γιατί οχι να προσπαθήσει να εξηγήσει στα άοπλα διαμαρτυρόμενα γερόντια ότι πρέπει να συλλάβει κάποια καλόπαιδα που του πετούσαν πέτρες. Μετά θα μπορούσε να απομακρυνθεί σαν κύριος επιστρέφοντας στα καθήκοντα του και αγνοώντας τους διαμαρτυρόμενους. Ποιός ο λόγος να μπεί σε διένεξη και ψευτοτσαμπουκάδες μαζί τους ;

Ότι να' ναι... αντί να καθοδηγείς και να δίνεις άστοχες ερμηνείες για τις απόψεις των άλλων, καλύτερα να τις διαβάζεις και να προσπαθείς να τις κατανοείς... είναι πιο εποικοδομητικό και προάγει τον διάλογο... εκτός και αν από λάθος σου, έκανες λάθος copy-paste το link...

Τέτοιο μίσος για τους αστυνομικούς μόνο στη χώρα μας συναντά κανείς

Αν έχεις τέτοια εκπρόσωπο στη βουλή, ε τι θα κάνουν οι οπαδοί της.

Μίσος απέραντο μίσος... ακόμα και από το παιδάκι του δημοτικού μπα.. γου.. δολ..

Αν ποτέ αλλάξουμε νοοτροπία ίσως τότε δούμε την αστυνομία που θέλουμε.

Jaco..άλλο οι απόψεις των άλλων και αλλο οι απόψεις μερικών.

Αφου δεν εισαι στους μερικούς δεν έπρεπε να σε πειράξει το βίντεο.

Απορω αν ησουνα εσυ μεσα σε εκεινο το πλανο τι θα εκανες...Αληθεια εσυ με τον μπ@τσο οταν τυχει να σου συμπεριφετεται σαν φασιστας, εσυ τι κανεις? ηδονιζεσαι?

Τι να σου πω ρε φίλε, μια φορά μου έχει γίνει προσαγωγή, γύριζα απο αγώνα του Παναθηναικού στο ΟΑΚΑ σε αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟ(με προπονητή τον μακαρίτη τον Κυράστα) και κατέβαινα την Αλεξάνδρας με το Α7. Μέσα απο το λεωφορείο κάποιος πέταξε κάτι σε μια διμοιρία των ΜΑΤ που είχε σταλεί να φυλάει το "δωματιάκι". Μας έπιασε το φανάρι τα ΜΑΤ μπήκαν μέσα και θέλησαν να πάρουν όλους όσους ήταν εκεί για εξακρίβωση. Όσοι αντιστάθηκαν έφαγαν κλοπιά. Όσοι δεν αντιστάθηκαν δεν ακουμπήθηκαν. Βγήκα έξω απο το Λεωφορείο, μας είπαν να κάτσουμε στο πεζούλι μέχρι να έρθει η κλούβα, πήγαμε στο ΤΑ Κυψέλης με ρώτησαν αν είδα ποιος πέταξε αντικείμενο στα ΜΑΤ, είπα όχι με όδήγησαν σε ένα δωμάτιο (ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΙΡΙΟ) τσέκαραν αν έχω φάκελο και με άφησαν ελεύθερο. Ως Γιάννης ταλαιπωρήθηκα; Ναι έχασα 3 ώρες απο τη ζωή μου και τρόμαξα όντας πιτσιρικάς τότε. Αλλά σαν πολίτης είμαι διατεθειμένος να υποστώ αυτή την ταλαιπωρία ξανά και ξανά μέχρι η μούργα να μαντρωθεί.

Jaco δεν ξέρω κανένα νόμο και κανένα Σύνταγμα που να λέει οτι ο αστυνομικός δε μπορεί να σε πάει στο τμήμα για εξακρίβωση. Όταν τον βρεις κάντον quote.

επειδη επιμενεις, ορισε μου σε παρακαλω πολυ τους μερικους μπολνταρισμενους που ταιριαζει αυτο το video.

@LLNeo, το περιστατικο που αναφερεις ειναι ενα κλασικο οπαδικο επισοδειο της καθε κυριακης.

Αν θεωρεις οτι η μενονωμενη σου εμπειρια ειναι ενδεικτικη της λειτουργιας της ΕΑ, γιατι να μην θεωρει ο οποιος το οτιδηποτε οταν βλεπει μια αστυνομια να καταχραζεται, να βαραει και μερικες φορες να σκοτωνει?

Δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι ετσι προς Θεου, αρκετοι παραγουν εργο, αλλα ο οποιος ετσι και καλα το παιζω εξουσιαστης και κανω οτι γουσταρω σε οποιον γουσταρω, να βγαλει το κρανος και να δειξει προσωπο ταυτοτητα, γιατι μερικοι φουσκασανε τα φρυδια τους μαερα.

Αλλά σαν πολίτης είμαι διατεθειμένος να υποστώ αυτή την ταλαιπωρία ξανά και ξανά μέχρι η μούργα να μαντρωθεί.

ο πολιτης που δεν εχει την ορεξη ή την πολυτελεια να χανει τις ωρες του και τη διαθεση του ετσι, τι ακριβως πρεπει να κανει;

Ποιας αποψης? αναφερεσαι για το αστειο βιντεο? το βιντεο ποιο? αυτο που αυτοι εφτιαξαν??

οχι

εσυ?

Αν ψάξεις θα το βρεις και άφτιαχτο, όπου πάλι τα ίδια λέει

Αλλα αφού εσένα δεν σε εκφράζουν δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.

Χριστ, ναι μου εδωσες την πολυ καλη ιδεα να τρυπησω το στακερ μου.

Καταταλλα αυτα που μου λες δεν βγαζουν νοημα, δευτερον με το ετσι θελω θεωρησες σαν τον μπολνταρισμενο κοκορα οτι το βιντεο που παρεθεσες μου ταιριαζει, τριτον πας να το αποδειξεις κανοντας μου κλειστη ερωτηση. τι να πω..

το μονο που διακρινω ειναι αφθονη υποστηριξη σε μια ενστολη μαζουλα ατομων και κατα ταλλα υπεραπαξιωση των υπολοιπων, της ανθρωπινης φυσης, ακου εκει σφηνοπ0υτσα καπη, τηλιο, και αλλα πολλα παθογενη. Εσεις-εμεις και τα μυστηρια- δεν θα φτασετε σε αυτη την ηλικια, δεν παιζει να εχετε καποια αιτηματα, δεν καταλαβα θα συμφωνειτε αν τυχει να φατε ξυλο με το ετσι θελω?

Γιατι αυτος ο κοινωνικος διαχωρισμος, γιατι απαξιωνεται ολους τους αλλους για να αξιωσεται αυτους? Σε τι διαφερει αυτη η αποψη απο αυτοι που εχουν οι ακραιοι ανεγκεφαλοι αναρχικοι για τους αστυνομικους? Δεν καταλαβαινεται οτι ειναι απλως η αλλη οψη του ιδιου νομισματος? Ως σκεπτομενοι γιατι δεν σταματατε αυτο τον φαυλο κυκλο αλλα αντι αυτου τον τροφοδοτητε? Τι ειναι αυτο που σας κανει να αναπολειτε φασιστικα καθεστωτα πειορισμενης ελευθεριας? Δεν θες ελευθερια? Δεν θες να γραφεις της αποψης σου στο λαμπη επι παραδειγματι? Σκεψου λιγο καθαρα, τι κτηνωδια φρασεων εχει ειπωθει και ολα αυτα για την προστασια ενος σωματος?

come on, αν ειναι σωστοι δεν χρειαζονται τετοιες πλατες.

αρκετά άκουσα σε αυτό το thread που υποτιμούν τις αξίες μου και τα βασικά δικαιώματά μου ως πολίτη.

θα ξαναμπώ να συμμετάσχω όταν αλλάξει το θέμα με καμιά πλημμύρα καιρός που είναι.

Γεια σας. Παίρνω τα μπογαλάκια μου και σε άλλη ιντερνετική παραλία.

Αν και άθελα, ίσως, κάνεις κάτι το οποίο μειώνει την συζήτηση και προκαλεί την νοημοσύνη των πολλών... αυτό είναι ότι ποστάρεις ένα άσχετο βίντεο, ώστε να αλλάξεις την ροή της κουβέντας και θέσεις όρια στο αν συμφωνούν κάποιοι με μια άποψη η οποία είναι τελείως άσχετη με το θέμα και κανείς ποτέ δεν αναφέρθηκε στην κεντρική ιδέα του βίντεο... αυτό στην ουσία αντί να βοηθά στην κουβέντα το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί, δηλαδή θέτοντας μια ερώτηση του τύπου αν δεν συμφωνείς με αυτό, τότε συμφωνείς μαζί μου... φυσικά δεν δέχομαι να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση και συνεχίζω να μιλάω για το ουσιαστικό, το οποίο είναι αν η αστυνομία συμπεριφέρεται ως οφείλει απέναντι στους πολίτες... κοινώς μην πας να παρεκκλίνεις την κουβέντα εκεί που θες...

Jaco δεν ξέρω κανένα νόμο και κανένα Σύνταγμα που να λέει οτι ο αστυνομικός δε μπορεί να σε πάει στο τμήμα για εξακρίβωση. Όταν τον βρεις κάντον quote.

Δεν ξέρω κανένα νόμο που να λέει ότι η αστυνομία μπορεί να προσβάλει τους πολίτες, με αυτόν τον τρόπο... δεν περιμένω quote γιατί δεν υπάρχει...

ρε πάτε καλά? για ποιους αστυνομικούς μιλάτε? εγώ στο βίντεο είδα ένα μάτσο ανώνυμους κρανοφόρους, που πουλούσαν μαγκια σε κάτι παππούδες. για να σου κάνει προσαγωγή, πρέπει να είναι αστυνομικός.

Σήμερα διάβαζα στην ελευθεροτυπία, καταγγελία επώνυμη, κατοίκου των εξαρχείων οτι ματατζήδες, την προσέβαλαν λεκτικά, και όταν αυτή ζήτησε διακριτικά κ αριθμο, της απάντησαν "κατέβα να μου τον πάρεις" ενώ άλλοι συμπλήρωναν "και να μου το μετρήσεις", "ναι με το στόμα".

(η ιστορία έχει κ συνέχεια, απλά βαριέμαι να την γράψω.)

Αν δεν σας αρέσει, το πα και πιο πριν. Υπάρχει και η Κίνα. Και η βόρεια Κορέα.

τι λές ρε μάγκα? σοβαρά? τσιφλίκι σου είναι η ελλάδα και μας διώχνεις?

Σήμερα διάβαζα στην ελευθεροτυπία, καταγγελία επώνυμη, κατοίκου των εξαρχείων οτι ματατζήδες, την προσέβαλαν λεκτικά, και όταν αυτή ζήτησε διακριτικά κ αριθμο, της απάντησαν "κατέβα να μου τον πάρεις" ενώ άλλοι συμπλήρωναν "και να μου το μετρήσεις", "ναι με το στόμα".

Άρθρο 4

1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

Άρθρο 5

1. Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

Άρθρο 14

1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του, τηρώντας τους νόμους του Κράτους.
  2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.

Άρθρο 25

3. Η καταχρηστική άσκηση δικαιώματος δεν επιτρέπεται.

Και επειδή πιο πάνω διάβασα την γνωστή καραμέλα ότι ο κόσμος θεωρεί ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι ίδιοι, αυτό αποτελεί άποψη λίγων και γενικά είναι λάθος να γενικεύεται σαν αντίληψη της πλειοψηφίας του κόσμου... υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν σωστά την δουλειά τους, αλλά ο κόσμος δεν αγανακτεί με αυτούς και φυσικά η κουβέντα δεν γίνεται για αυτούς... γίνεται για αυτούς που παρανομούν και είναι πολλοί...

Τέλος όταν έχεις μπροστά σου ένα φαινόμενο που μερικά εκατομμύρια αντιπαθούν μέρος ενός ολόκληρου κλάδου, τότε δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, καταλήγεις σε δυο πιθανά συμπεράσματα...

1. υπάρχουν μερικά εκατομμύρια παράνομοι και εγκληματίες που τους ενοχλεί η σωστή συμπεριφορά μιας μερίδας αστυνομικών...

2. υπάρχει μια μερίδα παράνομων αστυνομικών, που ενοχλεί μερικά εκατομμύρια πολιτών...

Το πιο πιθανό στατιστικά κερδίζει...

Τέλος, για μην μένει εκτός πλάνου, η αστυνομικοί αυτοί δεν δρουν από μόνοι τους, αλλά υπάρχει ένας μηχανισμός που τους στηρίζει και αυτός φτάνει μέχρι την κορυφή της ιεραρχίας...

Απορώ κιόλας που το ίδιο το συνδικάτο των αστυνομικών, δεν διαμαρτύρεται και δεν κινείται νομικά απέναντί τους... εξάλλου είναι καλυμμένοι συνταγματικά να πάνε οι ίδιοι τους συναδέλφους τους στην δικαιοσύνη...

Επίσης γιατί δεν παρεμβαίνει από μόνος του ένας εισαγγελέας και να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν τα γεγονότα και αν ήταν νόμιμες όλες οι προσαγωγές και με ουσιαστική δικαιολογία...?

@darthtony, απλά έκανα quote το περιστατικό, δεν απευθύνομαι σε σένα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.