Lakisss Ιούνιος 28, 2009 #21 Ιούνιος 28, 2009 Ωραια προχωρας, αλλα μηπως ειναι υπερβολικη η επιλογη χρωματων?Ειναι που ειναι εντονα, ειναι και uv....Το case εξωτερικα-εσωτερικα τι χρωμα θα το βαψεις?
theo_mich Ιούνιος 28, 2009 #22 Ιούνιος 28, 2009 φιλος χαρα στο κουραγιο σου.. πολυ δουλεια, το αποτελεσμα ομως δεν σε αποζημιωνει(αποψη μου φυσικα.. περι ορεξεως..) αφου κανεις που κανεις τοση δουλεια δωσε λιγο περισσοτερη προσοχη στιε λεπτομεριες... χαρακα και μετρο πχ δεν εχεις??? ακομα και τα σημαδια που κανεις στραβα ειναι το κοψιματα μοιαζουν κομμενα με νυχοκοπτη και το πλεξυ δαγκωμενο απο φαφουτη().. επαναλαμβανω αφου κανεις που κανεις τοση δουλεια Δωσε Προσοχη Στη Λεπτομερεια
Vaggos Ιούνιος 29, 2009 Author #23 Ιούνιος 29, 2009 Φίλε lakiss τα χρώματα είναι κόκκινο περλέ και πράσινο με βερνίκι μέσα. συγχαρητήρια για τη moda με plexiglass. δεν είναι και τόσο καλές επιλογές αλλά δεν ξέρω μου αρέσει. Σήμερα ασχολήθηκα με το συρόμενο καπάκι. πέρασα και τους μεντεσέδες στην πρόσοψη και εδώ έτυμο το πορτάκι τριμμένο και έτυμο το πορτάκι για βάψιμο όταν βάψω το πλαστικό να το περάσω και βερνίκι?
Lakisss Ιούνιος 29, 2009 #24 Ιούνιος 29, 2009 Δεν θελω να ασκησω κριτικη για την επιλογη των χρωματων που κανεις, γουστα ειναι αυτα. Θα σου πω ομως το εξης, δεν παιζει τοσο ρολο η επιλογη μεμονωμενα αλλα ο τελικος συνδυασμος. Οταν το δικο μου project εφτασε στο psu, ολοι ειχαν ενστασεις για την πολυχρωμια στα καλωδια οταν τα εντυσα με μακαρονια. Τελικα ειχαν δικιο. Καταφερα και εφτιαξα εναν πολυχρωμο ''αχταρμα''. !!! Τωρα πρεπει να ξεκινησω απ' το μηδεν για νεα καλωδιωση. Συμβουλη. (μιας και δεν σε βλεπω τοσο σιγουρο...) Βαλε μπροστα σου τα παντα, fans-case-psu-motherboard και φαντασου το τελικο προιον. Καλη συνεχεια.
Vaggos Ιούνιος 29, 2009 Author #25 Ιούνιος 29, 2009 Σήμερα ήρθε η αμαξάρα και πήγαμε βολτίτσα ως τη Θεσσαλονίκη και γυρίσαμε πριν λίγο. απ ότι καταλάβατε δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη moda μετά το μεσημέρι. Φίλε Lakiss αύριο θα ακολουθήσω τη συμβουλή.
Vaggos Ιούλιος 2, 2009 Author #26 Ιούλιος 2, 2009 Σήμερα τελείωσα το πάνω μέρος μετά από πολύ τρίψιμο και μπάλωμα με σιδηρόστοκο. Το αποτέλεσμα μετά το τρίψιμο. Μετά το αστάρωμα 4 χέρια ανά 3 ώρες με ενδιάμεσο έτριψα με ντουρόχαρτα 600-1000. Και το πρώτο χέρι χρώμα.
Jason Ιούλιος 2, 2009 #27 Ιούλιος 2, 2009 Αν το έτριβες καλύτερα πιστεύω να μην σου έκανε αυτές τις ατέλειες στα τελειώματα κάτω ούτε κάποιες γούνες στο πάνω μέρος !!Στο μονο που έπρεπε να επιμένεις ήταν να το τριβείς και να το στοκάρεις για να γίνει λία η επιφάνεια !!
Vaggos Ιούλιος 3, 2009 Author #28 Ιούλιος 3, 2009 Σήμερα τέλειωσα το πάνω μέρος πέρασα και 2 χεράκια βερνίκι. Το τελικό αποτέλεσμα αλλά λείπει μόνο η σήτα για να την βάλλω στην τρύπα μπροστά. Η σήτα θα μπει στην τρύπα εδώ και από ένα φίλτρο φορτηγού. Και τα πέρασα και λέδ από μέσα για κρυφό φωτισμό.
Vaggos Ιούλιος 12, 2009 Author #29 Ιούλιος 12, 2009 μετά της διακοπές στη Γερμανία στον ξάδερφό μου έκατσα και τελείωσα τον σκελετό. από κάτω μια εικόνα από μέσα και μια από πίσω Τώρα μου έμειναν τα πλαϊνά για βάψιμο και η πρόσοψη. Σήμερα φεύγω με τον ξάδερφό μου διακοπές όταν γυρίσω θα το τελειώσω.
Vaggos Ιούλιος 28, 2009 Author #31 Ιούλιος 28, 2009 Για σας μετά από ένα μήνα διακοπές στο βουνό δυστυχώς ξανά άρχισα τη moda. Σήμερα ασχολήθηκα με την πρόσοψη του κουτιού. έκοψα δύο κομμάτια plexglass ένα για να βάλω τους διακοπές και ένα για το πάνω μέρος για led. το κομμάτι από το πλέξι που θα μπουν τα σταρτ και ρεσετ μπατονς. έτυμο για να το κολλήσω στην πρόσοψη έτυμο το πρώτο πλέξι εδώ είναι που θα μπει το πλέξι που θα βάλλω τα λεδ να και το πλεξι που θα κολλήσω Έτυμο για βάψιμο
Jason Ιούλιος 29, 2009 #32 Ιούλιος 29, 2009 Λίγο πιο καθαρή δουλειά αν έκανες θα τα πήγαινες πολύ καλύτερα πιστεύω :/
Vaggos Ιούλιος 31, 2009 Author #33 Ιούλιος 31, 2009 Σήμερα τελείωσα τα χοντρά αστάρωμα,βάψιμο,βερνίκωμα και μου έμειναν κάποιες λεπτομέρειες. πρώτα έκοψα ένα παραθυράκι στο ένα πλαϊνό κομμένο αστάρωμα βάψιμο πέρασα λάστιχο στα γρέζια η σήτα από έναν κάδο για γραφείο Συνεχίζουμε με την πρόσοψη μιας και το ένα πλαϊνό είναι πανέτοιμο πέρασα και το καπάκι που πλέων ανοίγει στα πλάγια και όχι συρόμενο όπως ήταν. και το ανεμιστηράκη που πήρα σήμερα και θα μπει στην μικρή τρύπα της πρόσοψης και εδώ έκοψα τα γύρο γύρο για να μπορέσω να το κολλήσω μέσα στην τρύπα συνεχίζετε
Vaggos Αύγουστος 2, 2009 Author #34 Αύγουστος 2, 2009 Συνεχίζουμε από τον ανεμιστηράκο μπήκε η μύτη καπάκι από αρωματικό χώρου, βάφτηκε και κολλήθηκε με σιλικόνη στην μικρή τρύπα. έτυμος για βάψιμο βάφτηκε(ξέχασα να βγάλω φώτο εδώ.) εδώ έχει κολληθεί και έχω βάλλει και λεδ γύρο γύρο. και το τελικό αποτέλεσμα Και τέλος η πολυπόθητη η συναρμολόγηση. περνώντας το hardaware. τελειωμένο με τα μπλε λεδ αναμμένα και μια με τα κόκκινα και τα μπλέ αναμμένα ταυτόχρονα(χρωστάω μια όταν ανάβουν μόνο τα κόκκινα) και δύο φώτο από μπροστά http://img44.imageshack.us/img44/2396/02082009031.jpg Σχεδόν τελείωσα με την modda μου έμεινε μόνο το πλαϊνό και το πάνελ για να ελέγχω το φωτισμό.
dubber Αύγουστος 2, 2009 #35 Αύγουστος 2, 2009 Σήμερα ήρθε η αμαξάρα και πήγαμε βολτίτσα ως τη Θεσσαλονίκη και γυρίσαμε πριν λίγο.απ ότι καταλάβατε δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη moda μετά το μεσημέρι. Φίλε Lakiss αύριο θα ακολουθήσω τη συμβουλή. Ρε συ, κόκκινο? Στάνταρ έχεις θέμα με την επιλογή χρωμάτων που λένε και οι άλλοι Τι λέει, καλό, ψήνομαι για το Sports Tourer 1.6T σε μαύρο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.