Shadowjump Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2009 Πριν κανα μηνα, αγορασα εναν 7750 απο το Πλαισιο. Τον εβαλα πανω σε μια μουφα μητρικη και επειδη δεν ειχα χρονο να ασχοληθω δεν ειχα προσεξει τιποτα!Χθες πηρα μια DFI DK 790GX M2RS και ειπα να ασχοληθω λιγακι. Τον βαζω πανω, και βλεπω 7850ΒΕ... Κανω ενα BIOS update, τα ιδια! Τον εβγαλα, τον καθαρισα, και ειδα πανω, ελεγε 7850!!!! Πως γινεται αυτο? Σφραγισμενος ηταν ο επεξεργαστης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 οταν λες σφραγισμενος τι εννοεις ? ρωταω γιατι δεν εχω δει ποτε συσκευασια amd .προσεξε το γιατι μπορει να μην εχει εγγυηση μετα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Και το πρόβλημα που είναι;Έχω δεί χεράδες και χεράδες να διαλέγουν στέπινγ αλλά εσύ τους ξεπέρασες όλους. Διάλεξες άλλη παρτίδα!Οταν ξαναπάρω cpu θα σε τηλεφωνίσω να μου πάρεις εσύ έναν. Έτσι αγοράζοντας έναν i5 θα έχω κανένα i7 965. Μια χαρά.:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 ολοι οι επεξεργαστες εχουν εγγυηση. κρατα το κουτι, την αποδειξη αγορας και κανε τον επεξεργαστη register στο site της AMD. να εισαι καλυμμενος ΑΝ γινει κατι! αν εχει γινει λαθος στη συσκευασια δεν φταις εσυ. εκανες τσεκ στους αριθμους που γραφει ο cpu, με αυτα που αναγραφει το κουτι? οταν λες σφραγισμενος τι εννοεις ? ρωταω γιατι δεν εχω δει ποτε συσκευασια amd .προσεξε το γιατι μπορει να μην εχει εγγυηση μετα . ειναι BOXED ειδικα οι ΒΕ! σφραγισμενο κουτι με ψυκτρα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Στην αποδειξη κατω απο το προιον γραφουν τον σεριακο αριθμο του,ειναι το ιδιο με του cpu που εχει πανω στο heatspreader (μεταλλικο καπακι)?Αν ναι δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 δε νομίζω πως αναφέρει το σειριακό που έχει πάνω ο cpu. αναφέρουν το σειριακό που έχει το κουτί πάνω σε ένα αυτοκόλλητο. νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 μην το πεις ούτε του παπά! Με γειές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Τι έκανες το προηγούμενο βράδυ πριν τον αγοράσεις;; Πάντως κάτι τέτοιο δεν έχω ξανά ακούσει ποτέ μου! Τυχερούλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Γιατί χαίρεστε ?? Το ωραίο θα είναι να μας πει ο Shadowjump ότι με bios ξεκλείδώθηκαν και οι 4 πυρήνες :yes4: :yes4: :devil: με΄γες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Ιούνιος 15, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 κανε e-mail στην AMD μπορει να τους φανει χρησιμη πληροφορια και να σου δωσουν κανενα χ4 955 τυχερουλη:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 15, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 δε νομίζω πως αναφέρει το σειριακό που έχει πάνω ο cpu. αναφέρουν το σειριακό που έχει το κουτί πάνω σε ένα αυτοκόλλητο. νομίζω.Sorry δεν ειδα οτι το πηρε απο το πλαισιο,νομιζα οτι ηταν απο e-shop οπου το γραφουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιούνιος 15, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 lucky strike . και οι 7750 και ο 7850 εχουν πιθανοτητα να ξεκλιδωσουν οι αλλοι 2 πυρηνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotaGami Ιούνιος 17, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 Βασικα εγω ουτε καν θεμα δε θα το κανα xDΟυτε καν θα με νοιαζε αν χασω την εγγυηση xDΠρωτη φορα το ακουω αυτο και στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι περιστατικο φιλου, που του καηκε samsung οθονη 20'' και το service του δωσε πισω καινουργια οθονη 24'' επειδη η 20αρα πλεον ειχε καταργηθει...Αρα ισως να μην υπηρχε η αλλη cpu και να αντικατασταθηκε χωρις προειδοποιηση δε ξερω...Παντως δε θα το σκαλιζα κιολας xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 17, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 Πριν αρκετά χρόνια είχα πάρει ένα Celeron 400ΜΗζ (40Κ δραχμές) και μου έδωσαν PII των 80Κ δραχμών. Το διαπίστωσα όταν τον έβαλα στη μητρική γιατί δεν μπορούσε να τον δουλέψει στα κανονικά του και πρακτικά δούλευε σε επιδόσεις Celeron. Τελικά τον πούλησα 70Κ και πήρα τον Celeron που ήθελα. :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowjump Ιούνιος 20, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Χεχε, βασικα, καλα μου εκατσε, γιατι θελω να παρω εναν 955ΒΕ και τον γυρισα με την δικαιολογια οτι αλλο αγορασα, αλλο μου δωσανε! Σφραγισμενος εννοω, το αυτοκολλητο της AMD που ειναι και genuine και ιστοριες. Στο ιδιο καταστημα ειχαν και τον 7850 που ειχε μεσα τον 7750!!! Σφραγισμενος και αυτος! Κριμα που δεν θα τον κρατησω παντως γιατι πρεπει να ειναι και συλλεκτικο κομματι :P Στο σερβις που ρωτησα παντως, μου ειπανε, οτι αν τον πηγαινα χαλασμενο πισω, δεν θα γινοταν να μου τον αλλαξουν γιατι θα εγραφε αλλο πραγμα η αποδειξη. Οποτε προσοχη τι αγοραζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.