djtaz13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2009 Καλημερα σε ολους!Εδω κ καμποσο καιρο κανω σψαν με το panda global protection στον υπιλογιστη μου κ μου βρισκει παντα το συγκεκριμενο trojan πυ φαινεται παρακατω!Η συγκεκριμενη διαδρομη δεν υπαρχει στον υπολογιστη μου!Ο σκληρος F ειναι εξωτερικος αν αυτο παιζει καποιο ρολο κ να πω οτι του εχω κανει format πολυ προσφατα αλλα κ παλι τα ιδια!Αν καποιος ξερει τι ειναι αυτο κ πως μπορω να το σβησω ας βοηθησει!Ευχαριστω! Επειδη η foto δεν θα φαινεται καλα παρακαλω κατεβαστε κ καντε ζουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 Υπάρχει κάτι ύποπτο μέσα στο αρχείο restore των windows. Αν το υπόλοιπο σύστημα είναι καθαρό, δεν υπάρχει κίνδυνος παρά μόνο αν κάνεις restore σε παλαιότερη κατάσταση και σου επαναφέρει το virus. Αν σε ενοχλεί που το βλέπεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα back-up, να σβήσεις τα αρχεία restore (αν δεν τα σβήνει μόνο του) και μετά να ενεργοποιήσεις εκ νέου τα back-up συστήματος.Το έχω κάνει σε XP πριν από χρόνια καθώς είχα το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούνιος 14, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 Υπάρχει κάτι ύποπτο μέσα στο αρχείο restore των windows. Αν το υπόλοιπο σύστημα είναι καθαρό, δεν υπάρχει κίνδυνος παρά μόνο αν κάνεις restore σε παλαιότερη κατάσταση και σου επαναφέρει το virus. Αν σε ενοχλεί που το βλέπεις, μπορείς να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα back-up, να σβήσεις τα αρχεία restore (αν δεν τα σβήνει μόνο του) και μετά να ενεργοποιήσεις εκ νέου τα back-up συστήματος.Το έχω κάνει σε XP πριν από χρόνια καθώς είχα το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή.Τι εννοεις υπαρχει κτ υποπτο μεσα στο αρχειο restore των windows?Στην επαναφορα συστηματος?Κ πως απενεργοποιουνται τα αυτοματα back up?Ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 Ναι στην Επαναφορά Συστήματος. Κάνε δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου", μετά "Ιδιότητες", πήγαινε στην καρτέλα "Επαναφορά Συστήματος" και θα το βρεις (σε XP περιγράφω - για Vista θα σου πεί κανένας σχετικός). Στα αγγλικά XP είναι ένα checkbox που λεει: "Turn off System Restore on all drives". Το chekάρεις, κάνε και reboot καλού-κακού, σβήσε όλα τα restore αρχεία αν δεν τα σβήνει μόνο του (sorry δε θυμάμαι που βρίσκονται - δες το path στο message που έχεις παραπάνω), κάνε ξανά scan και μετα επανέφερε τα backup με ανάποδη διαδικασία.Εννοείται ότι θα χάσεις παλαιότερα restore points αλλά αν το σύστημα δουλεύει ok δεν είναι σοβαρό θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούνιος 14, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 Ναι στην Επαναφορά Συστήματος. Κάνε δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου", μετά "Ιδιότητες", πήγαινε στην καρτέλα "Επαναφορά Συστήματος" και θα το βρεις (σε XP περιγράφω - για Vista θα σου πεί κανένας σχετικός). Στα αγγλικά XP είναι ένα checkbox που λεει: "Turn off System Restore on all drives". Το chekάρεις, κάνε και reboot καλού-κακού, σβήσε όλα τα restore αρχεία αν δεν τα σβήνει μόνο του (sorry δε θυμάμαι που βρίσκονται - δεν το path στο message που έχεις παραπάνω), κάνε ξανά scan και μετα επανέφερε τα backup με ανάποδη διαδικασία.Εννοείται ότι θα χάσεις παλαιότερα restore points αλλά αν το σύστημα δουλεύει ok δεν είναι σοβαρό θέμα.ΟΚ!Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.