Jump to content

αρχισαν τα δυσκολα!!!!

trelakias7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες καλησπερα πηρα σημερα μεταχειρισμενη την 8800 gt Και το προβλημα ειναι οτι δεν μου διαβαζει τησ καρτες ως sli το βυσματακι στησ καρτες ειναι οκ τα Pin τους ρευματος επισης της διαβαζει κανονικα τα windows svista αλλα δεν μου εχει επιλογη sli......βοηθειστε!!!!!!!!!!!!!

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Αν θυμάμαι καλά αυτή η μητρική δεν υποτηρίζει SLI αλλά CF και για αυτό δεν σου τις διαβάζει ως SLI!Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να στην δει ως δεύτερη για χρήση physics!

Έτσι είναι, crossfire υποστηρίζει. Για να έχεις SLI μπορείς να αλλάξεις μητρική με κάποια αντίστοιχη με nvidia chipset.

Πωπω τι λετε ρε παιδια..την πηρα 320 πριν ενα χΡονο υποτιθεται για sli και μου ειπαν οτι θα το υποΣτυριζει! Κανα κολπο ρε παιδια τιποτα? Ολο και καποιος τΡοπος θα υπαΡχει....δεν εχω την δυνατοτητα να παρω αλλη...

Σοβαρά πήρες την p5κ για sli?

Δεν το εψαξές λίγο, το σήμα πάνω στο κουτί του CF δεν το είδες?

Και την πήρες και πανάκριβα...

Μάλλον μας κάνεις πλάκα...

Αν όχι...

FAIL

Ρε παιδες τον πηρα κομματι κομματι και τους ειπα να μου τα βαλουν εκεινη...δεν ειδα κανενα crossfire KAI OTAN τους ρώτησα αν κάνει ΓIA nvidia sli είπαν KAI βεβαίως κάνει..AΠO TO πλαίσιο όλα αυτα

Αν είναι από μαγαζί ολόκληρη η σύνθεση και σου είπαν ότι κάνει για sli, τότε έχουν και αυτοι ευθύνη, αλλά τρέχα γύρευε...

Αλλά έπρεπε να ξέρεις τι παίρνεις και τι μπορεί να κάνει...δεν λέω να ξέρεις πόσο fsb μπορεί να σηκώσει και αν δίνει σταθερές τάσεις, που από την στιγμή που δηλώνεις overclocker έπρεπε να ξέρεις, αλλά τα βασικά είναι αυτονόητα...P35, ddr2, s775, CF(αν και αυτό είναι μισό, γιατί δίνει 16χ στην μια 4χ στην άλλη)...

Μπορείς να χρησημοποιήσεις την 8800 για κάνα bench ή για χρήση physics σε κάνα δυο παιχνίδια που υπάρχουν.Από εκεί και πέρα μπορεί αργότερα να βγουν και άλλα παιχνίδια με physics αλλά προς το παρόν...ουσιαστικά για μένα είναι περιττή.Πούλα την ή δώσε και τις δύο και πάρε κάποια άλλη...και το ποια είναι ένα άλλο θέμα!

κατ'αρχην να υποθεσω οτι και η αλλη καρτα που εχεις ειναι 8800? αν ειναι ετσι, πουλα την! δεν προκειται να κανεις τπτ! εγω μαλιστα θα το πηγαινα παραπερα και θα σου ελεγα να πουλησεις και τις 2 nvidia που εχεις και ναπαρεις 2χ 4770! ετσι θα μπορεσεις να εκμεταλλευτεις την μητρικη σου!! αλλιως, μεινε με μια 8800.

Δηλαδή TΩPA η MIA 8800 EINA ΓIA φουντο;

Φίλε μου, μπορείς να τις πουλήσεις και τις δυο και να αγοράσεις μια ισχυρότερη μονή κάρτα γραφικών.

Αν έχεις τόση ''κάψα'' με το sli, μπορείς να πουλήσεις τη μητρική σου, και να αγοράσεις μια που κάνει sli.

εγω εχω p5k και εχω sli ΑΛΛΑ δεν γινεται με την σειρα 8xxx.

Xρειαζεσαι modded οδηγους.

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2366

Πολύ ενδιαφέρον setup. Αν μου έλεγε κάποιος ότι έχει κάνει sli σε μητρική με intel chipset δε θα τον πίστευα.

Έχεις χρησιμοποιήσει το σύστημα αυτό για gaming ; Αν ναι, θα το χαρακτήριζες troublefree ;

Επίσης θα με ενδιέφερε να μου πεις πόσο της% διαφορά βλέπεις χοντρικά 1gpu vs 2gpu's. Θέλω να δω πόσο μπορεί να κόβει η Χ4 pci-e θύρα.

Τέλος, respect για το περιποιημένο κουτί σου.

Δες ενα review για να συμπεράνεις μόνος σου.

Έχει την 9800gt=8800gt για εσένα.

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4770_7.html#sect0

Η 4770 νομίζω πως σου προτάθηκε γιατί αν κάνεις cf (έχοντας την κατάλληλη μητρική), θα έχεις πολύ καλές επιδόσεις. Ειδικά σε value for money είναι πολύ καλή λύση.

Το θέμα είναι όμως, πως στην περίπτωση σου η δεύτερη pci-e θύρα θα δουλεύει Χ4, και κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάνεις cf, καθώς οι κάρτες δε θα αποδίδουν όπως πρέπει.

Γι' αυτό και σου πρότεινα να στραφείς σε μονή λύση.

Μαλιστα λοιπον καταρχας σας ευχαριστο παρα πολλη για την βοηθεια αλλα θελω να μου πειτε τωρα μια καλη μητρικη για NVIDIA SLI..ΜΕΧΡΙ 110-135 ΤΟ ΠΟΛΥ!...

Πούλα τις και τις 2 και πάρε μια gtx260 η καμιά 4870...και κράτα την μητρική σου που είναι πάρα πολύ καλή και μην μπλέκεις με nVidia chipset...γενικά είναι για τα μπάζα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.