djtaz13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2009 Παιδες καλησπερα!Εχω ενα προβληματακι κ ζηταω την βοηθεια σας!Εχω εναν σκληρο που τον εχω κανει partition κ στο ενα μερος εχω τα windows κ τα προγραμματα κ στο αλλο μουσικη ταινιες μπλα μπλα κ εγκατεστημενα τα παιχνιδια μου.Καθε φορα που ανοιγω το 2ο part μου πεταει το error που φαινεται παρακατω 3 φορες.Εγω νομιζω οτι καποιο απο τα εγκατεστημενα παιχνιδια το βγαζει...Το panda av που εχω δεν βρισκει τπτ κ εχω κανει πολλες φορες registry clean.Ξερετε τι μπορει να ειναι κ πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα?Ευχαριστω. Μπορει να μν φαινεται καλα αλλα δεν μπορω καλυτερα!Για να δειτε το error παρακαλω κατεβαστε την εικονα κ καντε ζουμ!
djtaz13 Ιούνιος 13, 2009 Author #3 Ιούνιος 13, 2009 φιλε νομιζω ειναι κομπλε τωρα!!ευχαριστω!τι ειναι ακριβως αυτο?
CmoS Ιούνιος 13, 2009 #4 Ιούνιος 13, 2009 ας πουμε αποκωδικοποιητης για συμπιεσμενα βιντεο με xvid.Χρειαζεται για αναπαραγωγη ακομη και στην προεπισκοπιση για τους φακελους.(γι αυτο σου εβγαζε σφαλμα εκει)
djtaz13 Ιούνιος 13, 2009 Author #5 Ιούνιος 13, 2009 δεν θυμαμαι να το ειχα ποτε αυτο!ειχε σβηστει δλδ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.