Jump to content

Acer One Linpus edition -> XP no boot

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρες.

Αν και το χω ξανακάνει πολλές φορές αυτή τη φορά δε λέει να μου κάνει το χατήρι...θέλω να αλλάξω το Linpus σε ένα Acer Aspire One με Windows XP SP3 edition και δε λέει να δουλέψει σωστά το usb flash με τα σωστά boot files και το image της εγκατάστασης του λειτουργικού.

δοκίμασα 3 διαφορετικές μεθόδους ....άλλαξα 3 usb stick.......τίποτα........πιο κοντά που έφτασα στην ακολουθία ήταν να μου λέει οτι δε βρίσκει hal.dll και παρόλο που το βαλα χειροκίνητα μετά έβγαζε μήνυμα "remove removable storage to continue.....ενω δεν υπάρχει τίποτε άλλο καρφωμένο.....

ιδέες?

δοκίμασα και fat32 και ntfs....δοκίμασα 3 διαφορετικά προγράμματα για να γίνουν fat32...μπας και δε το στήνανε σωστά....αλλά τζίφος.........έχω στερέψει απο ιδέες.

Μου εχει τυχει κ μενα Γιωργο, τελικα εβαλα ενα εξωτερικο DVD κ εκανα την δουλεια μου...

Αν δεν εχεις μπορω να σου φερω ;)

μετά και από επίσκεψη στο φίλτατο dellman με έτοιμο στικάκι που ξεκίνησε εγκατάσταση σκαλώσαμε πάλι......

αυτή τη φορά μετά το πέρασμα των αρχικών driver κατά το setup των XP σταματάει με error ξανά για hal.dll missing or corrupt.

ο dellman λέει οτι η μνήμη τα χει φτύσει........άλλες γνώμες πριν αρχίσω να το λύνω για 2η φορά και ξαναγίνει pain in the a$$? :slap:

Μπα απλά ο Φράγμας είναι ο ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΣ, μόλις ήρθε σπίτι έκανε ρεσταρτ το Pc μετά από 15 μέρες uptime. Τι να λέμε.

Αλλά σε αγαπάμε:to_pick_ones_nose3:

xp ειχα βάλει αλλα ο ssd δεν τα παει καλα... 2,5 ωρες εγκατάσταση. τα 7 τρέχουν ικανοποιητικά τουλάχιστον?

μήπως ήθελε κάποιο driver για τον controller στα ΧΡ ?

τουλάχιστον στο δικό μου δεν χρειάστηκε τίποτα.

το acer aspire one 150 που έβαλα τα 7 ήταν με τον κανονικό 120άρη σκληρό και 1 γίγα μνήμη.

με φρέσκια εγκατάσταση και ένα avg antivirus η χρήση μνήμης ήταν στα 400mb ενώ με άνοιγμα msn και 3 tabs firefox δε ξεπέρναγε τα 500mb. όχι κι άσχημα θα έλεγα.

με μπέρδεψες γιατι κατάλαβα το 110 και όχι το 150. (και το 150 linpus φοραει?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.