Jump to content

Business Laptop

mech5107

Recommended Posts

Λοιπόν,

Ψάχνω να δω τι υπάρχει σε "επαγγελματικά" laptop. Θέλω κάτι γρήγορο, κομψό, ελαφρύ και σχετικά ανθεκτικό, για να το έχω πάντα μαζί στα επαγγελματικά ταξίδια.

Θα ήθελα να είναι με ssd, 4gb, και κάποια καλή κάρτα γραφικών, κατά προτίμηση σε Quadro ή FireGL, μιας και ασχολούμαι με cad κυρίως.

Επίσης θέλω σίγουρα κάτω από 15", αν υπάρχει και σε 13,3" με καλή ανάλυση ακόμα καλύτερα.

Κόστος ~2000, αλλά καλά θα ήταν να μείνει όσο πιο χαμηλά γίνεται.

Δεν θα είναι το κύριο μηχάνημα, αλλά όπως καταλαβαίνετε θέλω να είναι αρκετά καλό.

Τι προτείνετε? Μάρκα κυρίως...πέρα από Lenovo και Dell, τι άλλο παίζει με σοβαρό support?

ψάξε για laptop με κανονικό σκληρό και άλλαξέ τον με τον ssd της αρεσκείας σου......και φθηνότερα θα σου ρθει αλλά και θα διαλέξεις οτι ακριβώς σου ταιριάζει σε θέμα ταχύτητας αξιοπιστίας και χωρητικότητας.

Αν η αγορά πρόκειται να γίνει από Dell Ελλάδος νομίζω μπορείς να τους ζητήσεις να στο κάνουν customize χωρίς σκληρό και χωρίς λειτουργικό και να το φτιάξεις στα μέτρα σου αμέσως μετά.

Ξέρω ότι η Dell κάνει customize, αλλά δεν βρήκα να έχει επιλογή για να μην έχει δίσκο...έχει να διαλέξεις διάφορα, αλλά όχι να μην....

To HP πιο πάνω είναι 17άρι αν δεν απατώμαι, οπότε δεν παίζει...

Ξέρω ότι η Dell κάνει customize, αλλά δεν βρήκα να έχει επιλογή για να μην έχει δίσκο...έχει να διαλέξεις διάφορα, αλλά όχι να μην....

To HP πιο πάνω είναι 17άρι αν δεν απατώμαι, οπότε δεν παίζει...

Eχεις δικιο το 8530w ηθελα να γραψω.

για ρίξε τηλεφωνάκι......είναι αρκετά εξυπηρετικοί :)

http://support.euro.dell.com/support/topics/topic.aspx/emea/shared/support/dellcare/en/byphone_sales?c=gr&l=el&s=gen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.