Jump to content

σφαλμα λειτουργικου(solved)

giannis-21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες εχω ενα advent kai ξαφνικα μου εβγαλε

file: \boot\bcd

status: 0xc0000098

ξερει κανεις τι παιζει?προφανος κατι με τον bootloader?? i need your lights plz

Αν μπορείς να μπεις σε safe mode κάνε πρώτα ένα backup. Μετά βάλε το cd με τα win και κάνε repair

με το που περναει Bios πεταει το σφαλμα οποτε δεν μπορω να μπω σε ασφαλη λειτουργια..

Εξωτερικό σκληρός απ' όσο ξέρω δύσκολα μπορείς να το κάνεις bootable. Με το stick που προσπάθησες μήπως δεν έκανες όσα πρέπει. Έβαλες στο bios να κάνεις boot από usb; Επίσης γιατί αν έχεις φορητό δεν κάνεις format από το recovery partition;

και με φλασακι το ιδιο κανει.οσο για το recovery δεν φτανει καν εκει..δειχνει την εικονα του βιος και μετα πεταει το σφαλμα..

παιδες δοκιμασα να κανω bootable ενα usb σκληρο και ενα φλασακι με βαση αυτον τον οδηγο http://thelab.gr/showthread.php?t=64790&highlight=bootable+usb αλλα οταν παω να μπουταρω στο advent μου λεει ΒΟΟΤMGR is missing..

καμια ιδεα??

Vista/Seven bootable ή XP bootable ? XP bootable usb stick δεν μπορείς να κάνεις με αυτόν τον οδηγό.
Vista/Seven bootable ή XP bootable ? XP bootable usb stick δεν μπορείς να κάνεις με αυτόν τον οδηγό.

xp εκανα,,πετουσα μεσα τα αρχεια τον χπ μετα την ολοκληροση των βηματων του οδηγου..

Μήπως πρέπει να περάσεις τους sata drivers της μητρικής σου πρώτα; Όταν ξεκινάει η εγκατάσταση για xp σου λέει να πατήσεις f6 για να περάσεις drivers. Επίσης δοκίμασε στο bios να αλλάξεις το σκληρό από sata σε ide.

φτιαχτηκε φλασακι με το usb multi boot 10 και με ενα fixboot ολα οκ. σας ευχαριστω ολους οσους ενδιαφερθηκατε.:victory::flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.