jimakoZzz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2009 καλησπερα!θα ηθελα να ασχοληθω λιγακι με αυτο το προγραμμα αλλα δεν τα καταφερνω και λιγα tutorials που ειδα δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα!help!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 πολυ γενικο το ερωτημα.που αντιμετωπιζεις προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 βασικα δεν ξερω ακριβως τισ δινατοτητες αυτου του προγραμματος αλλα θα ηθελα να mixarw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 αν δεν ξερεις τις δυνατοτητες γιατι προεβεις σε αγορα του?εγω ειχα ασχοληθει το 2004-2005 με το συγκεκριμενο (μπορει να κανω λαθος με τις χρονολογιες) και μου ειχε φανει εξαιρετικα ευκολο.Eιχα μαθει να το δουλευω πολυ καλα μεχρι να ληξει το Trial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 12, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 και εγω trial το εχω!μπορει να με βοηθησει κανεις για να μαθω να μιξαρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 ρυθμισε το βασει της καρτας ηχου σου και πειραματισου.Ξαναλεω το να μιξαρεις με αυτο το προγραμμα ειναι πολυ πολυ ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 δεν βοοηθας αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 οτι μπορω κανω.Και Photoshop με πειραματισμους εμαθα.Μην τα θελουμε ρε παιδες ολα ετοιμα.Κατσε σκαλισε το λιγακι μονος σου και ΑΝ αντιμετωπισεις προβλημα καπου συγκεκριμενα πες το μας εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 12, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 βασικα ακολουθησα καποια βηματα που ειδα αλλα δεν γινοταν τπτ...σορυ και για το πριξημο αλλα δεν τα καταφερνω...βασικα δεν εχω και πολυ χρονο για αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας για να παρω μπρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 12, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 η λογικη ειναι απλη.Πετας ενα τρακ σε καθε "turntable" κανεις "λουπα" πχ ενα μερος του ενος ,παιζει το αλλο και "δημιουργεις" ευκολα remix.Κατεβασε πολλα effect παντως γιατι δινουν στο προγραμμα "αλλο αερα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis23 Ιούνιος 21, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 και εγω trial το εχω!μπορει να με βοηθησει κανεις για να μαθω να μιξαρω?I will be banned shortly...ok sorry αφελεστατα εγινε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 21, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 rofl @ antonis23 Παντως με το συγκεκριμενο εκανα load τα τραγουδια μου για Online ραδιοφωνικο σταθμο.Οτι μιαξαρες μαλιστα στο προγραμμα,το ακουγαν οι αλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 21, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 εχω την 1.2.2.1ειναι πολυ παλιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Ιούνιος 21, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Ποια????Που τη βρήκες αυτή?3.4.1 είναι για μένα η καλύτερη.Τη χρησιμοποιώ εδώ και δυο+ χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 21, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 jimakozzz ποσα θεματα σου εχουν φαει lock + τρυπα??? δεν λες να καταλαβεις ομως....οπως ειπε ο "μακης" στην αρχη ειναι πολυ ευκολο το πραγραμματακι... αν δεν το καταφερνεις: Πινακας Ελεγχου--->Καταργηση Εγκαταστασηςedit.lock + black hole votes: 1. theo_mich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.