Jump to content

Πρόβλημα με Multirama laptop.

Antonisjk

Recommended Posts

Χθες και ενώ δούλευε χωρίς πρόβλημα το laptop μου, άρχισε να κάνει ένα περίεργο χτύπημα μπροστά και δεξιά από το πληκτρολόγιο (λίγο πιο δεξιά από το κουμπί εκκίνησης). Υποψιάζομαι ότι είναι ο σκληρός, αλλά όταν κάνω έναρξη κολλάει στην αρχική οθόνη δείχνοντας μου κάποιους κωδικούς και μου λέει σαν συμβουλή "try to plug the cable"...

Θα δοκιμάσω σήμερα να το ανοίξω με μια portable έκδοση των windows να δούμε τι και πως. Αν είναι ο σκληρός, υπάρχει κάποιος τρόπος να τον σώσω;

PXE-E61: Media test failure, check cable

PXE-M0F: Exiting Broadcom PXE ROM.

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

PXE ειναι οι bios extensions για boot απο δικτυο.. μηπως με τις δοκιμες εκανες reset το bios και ενεργοποιησες το boot from network; Η μαλλον επειδη δεν βρισκει boot σκληρο η optical, περνα στην επομενη boot επιλογη που ειναι το network..

To media test failure, check cable πρεπει να ειναι η δυνατοτητα που εχουν αρκετοι ελεγκτες δικτυου να ελεγχουν το καλωδιο δικτυου ( καποιοι λενε και σε ποιο σημειο εχει προβλημα, αν εχει ).. απλα η δεν ειναι συνδεδεμενο καθολου η δεν παιρνει IP και δεν βρισκει καπου στο δικτυο καποιον tftp server http://en.wikipedia.org/wiki/Network_booting για να ξεκινησει το pxe boot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.