Jump to content

Γνώμες για χαμηλής κατανάλωσης pc

p55

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν το πράγμα έχει ως εξής:

Έχω σε ένα συρτάρι έναν Ε2200 που κάθεται και ένα σκληρο sataII 320GB. Μπορώ να πάρω τζάμπα ένα κουτί για Mini-ITX με τροφοδοτικό 250W. http://www.jcp-tech.de/index.php?id=jcp_mi_101_b&L=1

Σκέφτομαι να φτιάξω έναν υπολογιστή για internet, office, downloads και πασιέντζα μιας και είναι κρίμα να κάιω τοn Ε8400 με την gtx285 τη στιγμή που παιχνίδια πάιζω δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Να πάρω μια μητρική με τον οικονομικό από κατανάλωση Atom330 @1.6GHz αλλά μάλλον ψοφάλογο από επιδόσεις ή να πάρω μια Mini-ITX μητρική που να πάιρνει S775 και να βάλω τον Ε2200 που κάιει κάτι παραπάνω;

Εδώ σας θέλω, αυτό είναι το δίλημα μου.

:help1:

αφου εχεις τον Ε2200 θα σου ελεγα να παρεις μια μητρικη απλα ( atom owner εδω ) αλλα απο αποδοσεις για αυτην την δουλεια ο ατομ δεν υστερει με μια 2gb ram μια χαρα τρεχει . τωρα που τον εχω με 1 gb ειδα μια δαιφορα σε ταχυτητα αλλα οκ ,μου αρκει . αν μπορεις σπρωξε τον Ε κ παρε atom αν κυνηγας κ το παραμικρο watt .

Δεν κυνηγάω και το τελευταίο Watt αλλά λίγο τα airconditions που δουλέυουν μέρα νύχτα, λίγο το υπάρχον pc που και αυτό τρώει ρεύμα έχω γίνει επίσημος χορηγός της ΔΕΗ.

Από την άλλη και εγώ και ο αδελφός μου το 90% του χρόνου που σπαταλάμε μπροστά στην οθόνη είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός από gaming. Άσε που το καλοκάιρι δεν σου πάει να κάθεσαι μέσα να πάιζεις. Το χειμώνα με τη βροχή και το κρυο είναι αλλιώς.

Δηλαδή λες να πάρω τη μητρική με τον Atom; Δεν μου λες τον Atom τον δουλέυεις xp ή Vista;

στην αρχη του εβαλα vista ultimate τον γονατισε αλλα δεν ειχα αλλα . μετα εβαλα xp κ ειδα μεγαλη διαφορα με την ιδια μνημη παντα . πχ με τα vista δεν ανοιγε bluray ουτε για πλακα , ενω με xp μερικα τα παιζει οικανοποιητικα . σε μεριακ κολλαει αν κ ολα που εχω ειναι 720 p. αν ειναι μονο για αυτες τις εργασιες παρε τον αλλα θα σου μεινει ο αλλος .αν το ελεγες πριν 2-3 μερες θα επερνα εγω τον αλλο για ενα συστημα που θελω .

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ΧΡ αλλά ο άλλος θέλει vista, οπότε με βολέυει το dual boot και ο καθένας να έχει το δικό του περιβάλλον και λειτουργικό. Blue ray δεν θα πάιζει, ματρόσκες βλέπω στο WDTV.

ειναι καθαρα θεμα επιλογης . παρε την 775 μητρικη αφου παντα εχεις τον cpu κ δεν πειραζει λιγο παραπανω καιει. σε σχεση με τον Ε8400 κ με την gtx285 σιγουρα ειναι πολυ πιο καλα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.