Jump to content

προβλημα με το DVD player

karhartbert

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το DVD player ενω λειτουργουσε κανονικα ξαφνικα μια μερα οταν ανοιξα το pc παρατηρησα οτι το εικονιδιο του cd ελειπε απο τον "υπολογιστη μου" παρολαυτα το cd ανοιγε οταν το πατουσα και το λαμπακι της τροφοδοσιας αναβοσβηνε ειναι ενα samsung DVDRW 22x SATA προσπαθησα να το ξανακανω ενγκατασταση αλλα μου λεει πως τα windows δεν ειναι δυνατον να εκκινισουν αυτην τη συσκευη υλικου επειδη οι πληροφοριες παραμετρων της (στο μητρωο) δεν ειναι πληρεις ή εχουν καταστραφει (κωδικος 19) το συνδεσα σε αλλες θυρες sata αλλα παλι το ιδιο τι να κανω καμια ιδεα?

Το αναγνωρίζει το πισί στο BIOS ???

Αν ναι, βάλε ένα σιντί εγκατάστασης και δες αν θα ξεκινήσει η εγκατάστση από αυτό. (δηλαδή αν λειτουργεί κανονικά το player)

Αν δεν κάνει τίποτα, τότε recycle...

το cd λειτουργει κανονικα το εχω δοκιμασει και σε αλλο pc κανει ενγκατασταση και διαβαζει κανονικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.