Jump to content

ΨΑΧΝΩ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ

panzaxa

Recommended Posts

Temp 1-->CPU. Temp 2-->GPU(If Any). Temp 1(2) & Temp 3-->Who knows! Hd0=HardDisk.

Δες καλύτερα θερμοκρασίες με το Everest γιατί το Speedfan είναι για τα πανηγύρια μιλάμε.:jester:

Ένα είναι το φάρμακο για αυτά τα προβλήματα.

Πήγαινε στο device manager, βρες την πρώτη συσκευή που δεν είναι αναγνωρισμένη ή έχει θαυμαστικό, δεξί κλικ, properties->details

Εκεί έχει το device ID και vendor ID (Π.χ. VEN_104C&DEV_803A). To ψάχνεις στο google, πρώτα όπως είναι και αν δεν σου βρει κάτι τα ψάχνεις ως Vendor 104C Device 803A.

Θα σου βρεί το google ποια συσκευή είναι, οπότε ψάχνεις drivers γι'αυτή. Αν είναι μέρος του chipset, με το που θα εγκαταστήσεις drivers για το chipset θα σου εγκαταστήσει και για άλλες συσκευές (συνήθως οι drivers για το chipset περιλαμβάνουν drivers για ide, sata, raid, smb bus, audio, usb, firewire, ή ότι άλλο έχει πάνω η μητρική).

DFI λοιπόν;

Το πρώτο μου pc είχε επίσης μια τέτοια mobo, ήταν Quest και από κατάστημα "Expert". Παρουσίαζε πολλαπλά προβλήματα, μέχρι που χάλασε ολοσχερώς, (μετά από 4 χρόνια καλής λειτουργίας δλδ) και μετά δεν ήξερα και τι ήταν...

ΝΑΙ DFI τωρα για προβληματα??? θα δουμε ειναι και αυτη καπου στην 4ετια το everest μου λεει 56 βαθμους κελσιου για cpu ευχαρηστω ολους για τις απαντησεις σας

Πέρνα της το τελευταίο bios...και εμένα μια dfi oem μου έκανε θέμα με την temp και έστρωσε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.